Komentarze 30.04 - 02.05
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 30.04 - 02.05
Tą relacje wkleiłem z innego forum, ani jedną ani drugą ekipę nic nie łączy i żadna z nich nie wspierała się na wzajem.
-
Ile Piasta w Gdańsku bo widziałem, że chyba dość sporo.. ?
-
no fakt, jak moglem byc tak glupi i tego nie wiedziec..ktos sie podpisuje nazwa klubu na forum pilkarskim, ale przeciez nie musi mu kibicowac..a ja mam obowiazek to kalkulowac i zgadnac za kim w takim ukladzie jest..."chlopie"...Hati pisze:Chłopie to ze ktoś ma nick Beskid nie znaczy ze jest z Andrychowa. ( Specjalnie dla ciebie. Beskid nie trzyma z Jastrzębiem i nie pojechał do Olsztyna )buua pisze:czyli Beskid trzyma z Jastrzebiem czy co, bo nie rozumiem, pojechal Beskid dzis na wczorajszy wyjazd Jastrzebia..
-
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice
wyjazd w miare dobrej liczbie jak na odleglosc (ok 200osob) w drodze do Gdańska mała przepychanka z policja w Czestochowie z powodu zatrzymania jednego z Naszych po okolo 80minutach wypuszczaja naszych i juz do Gdańska dojezdamy bez najmniejszych klopotow w Gdańsku doping na dobrym poziomie powrot rowniez w spokoju bez zadnych przezyc
[link]
[link]
wyjazd w miare dobrej liczbie jak na odleglosc (ok 200osob) w drodze do Gdańska mała przepychanka z policja w Czestochowie z powodu zatrzymania jednego z Naszych po okolo 80minutach wypuszczaja naszych i juz do Gdańska dojezdamy bez najmniejszych klopotow w Gdańsku doping na dobrym poziomie powrot rowniez w spokoju bez zadnych przezyc

[link]
[link]

-
Może jakieś dolegliwości po ich "zbiórce" w centrum miasta :)
-
Dodam że częśc osób wogóle nie wchodzi na stadion przy T29 z powodu zakazów, % itd.
-
mozna wiedziec z jakiego forum?Beskid pisze:Tą relacje wkleiłem z innego forum, ani jedną ani drugą ekipę nic nie łączy i żadna z nich nie wspierała się na wzajem.
-
W czasie oprawy RR chlopaki z Poloni Bytom wywieszaja za sektorem na szkole transparent z namisem "Tylko Polonia"Komarenko87 pisze:PodbijamKod: Zaznacz cały
moze ktos zrelacjonowac co sie dzialo za sektorem Radzionkowa na poczatku meczu?
"- Policja upierała się, że przyjazd Zawiszy wiąże się z meczem podwyższonego ryzyka, bez względu na to, czy pojawią się kibice przyjezdni - wyjaśnia prezes Hutnika Szczecin Przemysław Aksiuczyc. "
-
Ostatnio sodówka uderzyła Cidrom do głowy , tak więc mogą się spodziewać reakcji.Bron Boże nie mam tu na myśli transów.
-
żeby czasem Ciebie nie wykminili, za telewizoraFisk pisze:we Wrocławiu robi się gorąco, Lech widać coś kmini pod wyjściem z klatki a Śląsk non stop ich bluzga...
-
Lecha cały sektor, z oprawą dotycząca nas, nie powiem - pomysłowa.
kilkukrotna wymiana "uprzejmości" i chyba tyle, co warte odnotowania.
kilkukrotna wymiana "uprzejmości" i chyba tyle, co warte odnotowania.
-
fantastycznieBDG pisze:W czasie oprawy RR chlopaki z Poloni Bytom wywieszaja za sektorem na szkole transparent z namisem "Tylko Polonia"Komarenko87 pisze:PodbijamKod: Zaznacz cały
moze ktos zrelacjonowac co sie dzialo za sektorem Radzionkowa na poczatku meczu?
PB za bardzo się z nimi cacka wg. mnie - RR pokazali klasę przy ogrodzeniu wzdłuż głównej ulicy (przecinającej Bytom z Radzionkowem o ile sie nie myle) po meczu szkoda komentować ale jeśli to jest ta słynna "Brygada RR" to ja wysiadam
-
Prawda jest taka ,ze Cidry maja tyle do powiedzenia ,ile w necie powiedzą.Choć z ich strony zostajemy atakowani , na k.net to o niczym nie swiadczy.
P.S. Jakis hóls z rr moze zweryfikowac moja wypowiedz.
P.S. Jakis hóls z rr moze zweryfikowac moja wypowiedz.
-
Lech z oprawą na której były namalowane postacie ze świata wg. kiepskich,do tego ułożyli jakąś pioseneczkę o naszych słabych oprawach i dopingu,o jakimś Romku co pije wina.Chyba zabolała ich nasza przeróbka flagi "terrormachine" z herbem Amiki sprzed roku.
-
Wyznawca pisze:Lech z oprawą na której były namalowane postacie ze świata wg. kiepskich,do tego ułożyli jakąś pioseneczkę o naszych słabych oprawach i dopingu,o jakimś Romku co pije wina.Chyba zabolała ich nasza przeróbka flagi "terrormachine" z herbem Amiki sprzed roku.
Czyli tylko Wy mozecie robic oprawy "przesmiewcze"? W Wasza strone taka oprawa to juz znak ze cos kogos boli? Ojjj ten Romek naprawde miesza Wam w glowach :)
-
[link]
I tak kibice Wisly placza,ze Korona tylko umie pisac nazwe ich klubu z malej litery,a ich ziomale z Wroclawia co robia?
I tak kibice Wisly placza,ze Korona tylko umie pisac nazwe ich klubu z malej litery,a ich ziomale z Wroclawia co robia?
Beskid pisze:Dzis jechalismy do Olsztyna 36 osob. Zatrzymuje nas petra ze stomilem proponujac grila na co sie zgadzamy. Umawaiamy sie po 17. Spotykamy sie z nimi na stacji. Jest ich spokojnie ok. 100. Juz wtedy chca nas napierdalac krzycac banda na bande (mimo dogadanej wlaki) lecz ktos ogarniety od nich to opanowal. Zjezdzamy do lasu wychodzimy w 17 ich jest 22! Wolamy ze za duzo zeby sie policzyc... lecz oni mowia ze maja wyjebane (oprocz tych 22 ktorzy wyszli naprzeciw jest ok. 80 obserwatorow). Od nas 31 osob (17 + obserwatorzy). Podejmujemy rekawice mimo przewagi stomilu i petry. Dobiegaja ich obserwatorzy walka + katowanie i dobijanie nas przez wiekszosc ich ekipy trwa ok 40 skeund. Po czym jest koniec "walki". Na widok krwi jednego z ich ziomkow ktorys z nich krzyczy ze mielismy sprzet co jest kompletna bzura! Pod tym pretekstem wpierdalaja sie w nas po raz drugi tym razem cala banda... po ponownym wjezdzie w nas zaczynaja napierdalac obserwatorow i wjezdzaja w nas po raz trzecii... Jeden chlop na 100% wyciaga kose i wola ze potnie nas za to ze ich rozjebalismy w czasie wyjazdu do Bielska (nas 34 ich 90). Katowanie i skakanie po glowach trwa przez jakis czas po czym ktos wola ze jada psy. Na ich nieszczescie jeden chlop wsiada do naszej fury i jedzie chwile z nami. Mowi "fajnie tak sie bic chlopaki ja jestem pierwszy raz zabral mnie kolega z sekcji co z nim trenuje"... Nic tu wiecej chyba nie wymaga komentarza... Szkoda poprostu słow...
jako że to komentarze to moze nie dostane upomnienia ale za nic nie uwierze w tą wersję po cyrkach jakie wyprawiliście na ustawce z Unią Oświęcim -ta i już akurat jeden chłop na sto wpakował sie do Was o fury i akurat był z jakiejś sekcji.
-
ale co ten art. ma wspolnego z Wisla?Niebezpieczny pisze:[link]
a w ogole gdzie tam masz cos z malej litery?
jesli chodzi o Amike to..
Okoński, legenda Lecha, jego wizerunek jest zamieszczony na fladze
Jacek Masiota, prawnik LechaTak szczerze? To nie jest już Lech. To jest Amica.
dzisiejsza spółka KKS Lech Poznań nie jest prawnym spadkobiercą stowarzyszenia WKP Lech
-
Ktoś mógłby potwierdzić sytuacje dt. Zagłębia Lubin podczas jego powrotu z Bytomia?
-
Przecież Amika jest z dużej w tym artykule, więc o co ci chodzi???Niebezpieczny pisze:[link]
-
sZpirytus pisze:Ktoś mógłby potwierdzić sytuacje dt. Zagłębia Lubin podczas jego powrotu z Bytomia?
jaką sytuacje?
I co
Mazowsze
Mazowsze
-
Z tego co wiem to grilowali z drugim Zagłębiem tyle że z Sosnowiec. Lepszy apetyt mieli chlopaki z Sosnowca i to oni zjedli wiecej parówek.xavier77 pisze:sZpirytus pisze:Ktoś mógłby potwierdzić sytuacje dt. Zagłębia Lubin podczas jego powrotu z Bytomia?
jaką sytuacje?
Ps. Nie jestem ani z jednej ani z drugiej ekipy , kolega mi o tym mowil juz wczoraj .
GDYBY INTERESOWAŁA NAS PIŁKA , BYLIBYŚMY PIŁKARZAMI.
-
Mieliśmy do wyrównania pewne rachunki z GKS-em, ponieważ jakiś czas temu z powodzeniem zaatakowali nas na trasie podczas naszego wyjazdu na TSP. Jechał wtedy ultrasowski skład, jednak zdecydowaliśmy się podjąć rękawicę i mimo przewagi liczebnej (40vs.50 walczących, bo 90 to ogólna nasza liczba na tym wyjeździe) przegraliśmy - do czego się przyznaliśmy.Dzis jechalismy do Olsztyna 36 osob. Zatrzymuje nas petra ze stomilem proponujac grila na co sie zgadzamy. Umawaiamy sie po 17. Spotykamy sie z nimi na stacji. Jest ich spokojnie ok. 100. Juz wtedy chca nas napierdalac krzycac banda na bande (mimo dogadanej wlaki) lecz ktos ogarniety od nich to opanowal. Zjezdzamy do lasu wychodzimy w 17 ich jest 22! Wolamy ze za duzo zeby sie policzyc... lecz oni mowia ze maja wyjebane (oprocz tych 22 ktorzy wyszli naprzeciw jest ok. 80 obserwatorow). Od nas 31 osob (17 + obserwatorzy). Podejmujemy rekawice mimo przewagi stomilu i petry. Dobiegaja ich obserwatorzy walka + katowanie i dobijanie nas przez wiekszosc ich ekipy trwa ok 40 skeund. Po czym jest koniec "walki". Na widok krwi jednego z ich ziomkow ktorys z nich krzyczy ze mielismy sprzet co jest kompletna bzura! Pod tym pretekstem wpierdalaja sie w nas po raz drugi tym razem cala banda... po ponownym wjezdzie w nas zaczynaja napierdalac obserwatorow i wjezdzaja w nas po raz trzecii... Jeden chlop na 100% wyciaga kose i wola ze potnie nas za to ze ich rozjebalismy w czasie wyjazdu do Bielska (nas 34 ich 90). Katowanie i skakanie po glowach trwa przez jakis czas po czym ktos wola ze jada psy. Na ich nieszczescie jeden chlop wsiada do naszej fury i jedzie chwile z nami. Mowi "fajnie tak sie bic chlopaki ja jestem pierwszy raz zabral mnie kolega z sekcji co z nim trenuje"... Nic tu wiecej chyba nie wymaga komentarza... Szkoda poprostu słow...
Okazja do rewanżu nadarzyła się dość szybko - Jastrzębie przysłało do Olsztyna listę imienną na 110 osób i tylu się ich spodziewaliśmy. Wyjechaliśmy na trasę wraz z naszym układowiczem z Olsztyna w 90 osób (55 z Płocka + 35 z Olsztyna). W planach mieliśmy normalny atak na trasie, jednak okazało się, że gości jedzie zaledwie 7 aut. Po zatrzymaniu ich na trasie przez nasze auta oznajmili, że nie wszyscy są chętni do grillowania i poprosili o możliwość spotkania po 20 zawodników na co - mimo dużego ciśnienia - ostatecznie przystajemy.
Po dojechaniu na miejsce spotkania nagle okazuje się, że kolejni zawodnicy od nich wykruszają i są w stanie wystawić tylko 18 osób. Dochodzi do normalnej walki (niestety nie ma filmiku, bo nie kręciliśmy go NA PROŚBĘ GKSu!), którą szybko wygrywamy. Po walce było małe zamieszanie, bo ktoś rzucił hasło, że jeden z walczących użył sprzętu, ale szybko zostało to ogarnięte i nie ma mowy o żadnym skakaniu po głowach, czy biciu obserwatorów (część z nich nawet z aut nie wysiadła!).
W grillu nie uczestniczył nikt "z zewnątrz". Był to nasz kibicowski skład.
Argumenty o tym, że jesteśmy ekipą, która nie potrafi przyznać się do porażki możecie sobie wsadzić w d***. Daleko nie trzeba szukać: sezon temu pewna ekipa z Podkarpacia wyłapała nasze 5 aut i mimo propozycji walki na liczby zaatakowali i oklepali nas całą bandą (75osób) - podjęliśmy walkę, przyznaliśmy się do porażki, a jedyne pretensje mogliśmy mieć do siebie, że tak mało osób jechało autami. Kilka tygodni temu przyznaliśmy się do porażki we własnym mieście z ŁKSem&Zawiszą. Przykładów jest jeszcze więcej, ale nie będę ich wypisywał, bo nie ma sensu.
Zamiast marudzić i na różne sposoby tłumaczyć swoją porażkę oczerniając nas (podobnie robiliście ostatnio w przypadku Unii Oświęcim), zadbajcie o to żeby następnym razem na gorący teren pojechało Was więcej.
Z naszej strony koniec tematu. Każdy opinie wyrobi sobie sam, a my jeszcze nie raz będziemy mieli okazje się spotkać na szlaku.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Woldemort pisze:Z tego co wiem to grilowali z drugim Zagłębiem tyle że z Sosnowiec. Lepszy apetyt mieli chlopaki z Sosnowca i to oni zjedli wiecej parówek.xavier77 pisze:sZpirytus pisze:Ktoś mógłby potwierdzić sytuacje dt. Zagłębia Lubin podczas jego powrotu z Bytomia?
jaką sytuacje?
Ps. Nie jestem ani z jednej ani z drugiej ekipy , kolega mi o tym mowil juz wczoraj .
Zagłębie Lubin vs Zagłębie Sosnowiec 40x40 - Zwycięstwo Zagłębia Sosnowiec.
-
Kolega mówił Ci wczoraj, że taka sytuacja może zaistnieć czy już wczoraj o tym wiedział? Jak będzie kumulacja w totku to dasz mi na niego namiary.Woldemort pisze:Z tego co wiem to grilowali z drugim Zagłębiem tyle że z Sosnowiec. Lepszy apetyt mieli chlopaki z Sosnowca i to oni zjedli wiecej parówek.xavier77 pisze:sZpirytus pisze:Ktoś mógłby potwierdzić sytuacje dt. Zagłębia Lubin podczas jego powrotu z Bytomia?
jaką sytuacje?
-
Może coś wcześniej umówione i o to mu chodziło. I chyba w drodze na mecz.
-
Nie chodzi o mala litere tylko wlasnie o Amice i o to,ze nawet herb Lecha zmienili na Amica Poznan.Co do tych wypowiedzi to nie wiem nie slyszalem,nie czytalem ale skoro fani Lecha jezdza za klubem wszedzie,walcza z wyborczym gownem,to wniosek jest taki,ze sie utozsamiaja z klubem.Nie jest tak?oxford00 pisze:ale co ten art. ma wspolnego z Wisla?Niebezpieczny pisze:[link]
a w ogole gdzie tam masz cos z malej litery?
jesli chodzi o Amike to..
Okoński, legenda Lecha, jego wizerunek jest zamieszczony na fladzeJacek Masiota, prawnik LechaTak szczerze? To nie jest już Lech. To jest Amica.dzisiejsza spółka KKS Lech Poznań nie jest prawnym spadkobiercą stowarzyszenia WKP Lech
-
Panowie, którzy wypowiadali się na tej stronie tematu - jest prośba o dokładne cytowanie wypowiedzi poprzedników bo niektórzy z was robią to tak nieudolnie, że za wuja nie idzie się połapać co kto pisze osobiście a kogo cytuje...
Pzdr.
Pzdr.
-
Jeśli dobrze pamiętam, to śpiewaliśmy to tak:Wyznawca pisze:Lech z oprawą na której były namalowane postacie ze świata wg. kiepskich,do tego ułożyli jakąś pioseneczkę o naszych słabych oprawach i dopingu,o jakimś Romku co pije wina.
Kiepskie życie, kiepskie sprawy
Marny doping i oprawy
Bronek? pije tanie wina
Śląsk zza płotu się napina
Ha ha ha, ha ha ha,
To jest właśnie Śląska świat
Ha ha ha, ha ha ha,
Lech was j**** juz od lat.
-
Pomysłowa i fajna pioseneczka Lecha :)
-
-
Małe sprostowanie, myślę, że wiadomo o kogo chodzi :)Romek pije tanie wina
-
Hahaha :D Leże w tym momencie. Przyśpiewka "stadiony świata" ;) Ciekwae jak odpowie w następnym sezonie Śląsk :)
LEGIA WARSZAWA
-
http://www.youtube.com/watch?v=4ZBnyFehavs
Tu macie filmik z tej oprawy.
Oprawa anty wobec mojej zgody, ale przyznać trzeba, że pomysłowa i z "jajem".
Tu macie filmik z tej oprawy.
Oprawa anty wobec mojej zgody, ale przyznać trzeba, że pomysłowa i z "jajem".
Lechia Gdańsk!
-
Legionista88 pisze:Hahaha :D Leże w tym momencie. Przyśpiewka "stadiony świata" ;) Ciekwae jak odpowie w następnym sezonie Śląsk :)
A co może Śląsk odpowiedzieć? Dla mnie po ostatnich miesiącach(strata flagi na rzecz Korony, "skojenie" flagi Górnego Śląska, ostatnie wydarzenia w Lubinie) pokazują jak śmiesznie słabą ekipą jak na takie miasto jest obecnie Śląsk. Ciągle kogoś coś boli wobec WKS-u? Przestańcie już lecieć na opinii z lat 90-tych kiedy Śląsk był naprawdę w czołówce, czas zejść na ziemię.
-
Nie "skrojenie", tylko skrojenie. Tak poza tym to myślę, że przesadzasz. Może ostatnio nie mieli najlepszej passy, ale pisanie że są słabą ekipą jest moim zdaniem mocno nie na miejscu.LIPTON18 pisze: A co może Śląsk odpowiedzieć? Dla mnie po ostatnich miesiącach(strata flagi na rzecz Korony, "skojenie" flagi Górnego Śląska, ostatnie wydarzenia w Lubinie) pokazują jak śmiesznie słabą ekipą jak na takie miasto jest obecnie Śląsk. Ciągle kogoś coś boli wobec WKS-u? Przestańcie już lecieć na opinii z lat 90-tych kiedy Śląsk był naprawdę w czołówce, czas zejść na ziemię.

-
[/quote]A co może Śląsk odpowiedzieć? Dla mnie po ostatnich miesiącach(strata flagi na rzecz Korony, "skojenie" flagi Górnego Śląska, ostatnie wydarzenia w Lubinie) pokazują jak śmiesznie słabą ekipą jak na takie miasto jest obecnie Śląsk. Ciągle kogoś coś boli wobec WKS-u? Przestańcie już lecieć na opinii z lat 90-tych kiedy Śląsk był naprawdę w czołówce, czas zejść na ziemię.[/quote]
Jakoś do tej pory nikt ze Śląska sie szczególnie nie chwalił flaga niby Ruchu a niby nie, wiec nie gorączkuj się, może jej nigdy nie wywieszą ?
Korona tez sie nie pochwalila w jakich szlachetnych okolicznościach flagę ZDOBYŁA (co nie zmienia fakty że Śląsk ją stracił).
Wydarzenia W Lubinie ? czekam aż ktoś pojedzie gdzieś autami w ponad tysiac i będzie hasał po mieście. Głowne starcie na remis co przyznaly obydwie ekipy, wiec o czym piszesz ?
Oprawa Lecha pomysłowa i ... raczej tylko tyle, bo jakoś nigdy się Śląsk nie utożsamiał z owym serialem.
Kiepski doping ?
Hehehe może to dla wielu osób w Polsce szok, ale jakos od 3 lat (licze mecz z Arka w 2 lidze) Lech prezentuje słaaaaabiutki dopingowy poziom we Wroclawiu. Lepszy był GKS Bełchatów, Korona, że nie wspomne o Zaglębiu Sosnowiec na 3 lidze czy Odrze Opole. Dzisiaj doping przez 20 minut i po bramkach, ostatnie 15 minut ciiiiiiiiszaaaaaa kompletna...
Specjalnie wybrałem się bliżej gości bo przecież najlepsza w Polsce ekipa przyjechała, ale jakos nieszczegolnie bylo co podziwiac.
Daj mi te noc w wykonaniu Lecha zabawne nie powiem, ale cóż - cięzko samemu coś stworzyć w oparciu o znane utwory muzyczne przeciez... A tak Dinamo, Crvena czy Ferencvaros nic nowego na youtube nie wrzucili :]
Jakoś do tej pory nikt ze Śląska sie szczególnie nie chwalił flaga niby Ruchu a niby nie, wiec nie gorączkuj się, może jej nigdy nie wywieszą ?
Korona tez sie nie pochwalila w jakich szlachetnych okolicznościach flagę ZDOBYŁA (co nie zmienia fakty że Śląsk ją stracił).
Wydarzenia W Lubinie ? czekam aż ktoś pojedzie gdzieś autami w ponad tysiac i będzie hasał po mieście. Głowne starcie na remis co przyznaly obydwie ekipy, wiec o czym piszesz ?
Oprawa Lecha pomysłowa i ... raczej tylko tyle, bo jakoś nigdy się Śląsk nie utożsamiał z owym serialem.
Kiepski doping ?
Hehehe może to dla wielu osób w Polsce szok, ale jakos od 3 lat (licze mecz z Arka w 2 lidze) Lech prezentuje słaaaaabiutki dopingowy poziom we Wroclawiu. Lepszy był GKS Bełchatów, Korona, że nie wspomne o Zaglębiu Sosnowiec na 3 lidze czy Odrze Opole. Dzisiaj doping przez 20 minut i po bramkach, ostatnie 15 minut ciiiiiiiiszaaaaaa kompletna...
Specjalnie wybrałem się bliżej gości bo przecież najlepsza w Polsce ekipa przyjechała, ale jakos nieszczegolnie bylo co podziwiac.
Daj mi te noc w wykonaniu Lecha zabawne nie powiem, ale cóż - cięzko samemu coś stworzyć w oparciu o znane utwory muzyczne przeciez... A tak Dinamo, Crvena czy Ferencvaros nic nowego na youtube nie wrzucili :]
-
no kurde słaby doping my mieliśmy?was był niby cały stadion a ciągle po naszych wrzutach buczeliście;-)czyli jednak słyszalni? poza tym widzę że lepiej zrzynać z klasyki polskiego gówna czyli boltera niż z crveny:-)każdy ma swoje fascynacje w końcu;-) o gustach się podobno nie dyskutuje;-) a to że się nie utożsamiacie z kiepskimi to co? dla nas po prostu jesteście kiepscy i tyle;-)zresztą chyba Zagłębie L. też coś tam może na ten temat powiedzieć:-)Pozdro dla Romana co pije wina;-) Czy już nie pamiętacie kto to? Oj wy "winowajcy":-)
PS: wisła mistrzem? Taki ch.j dzięki wam!!!!
PS: wisła mistrzem? Taki ch.j dzięki wam!!!!
-
Akurat Zaglebie L. ma tutaj najmniej do powiedzenia... a swiadczy o tym chociażby fakt, jak wspierali swoją zgodę we Wrocławiu na meczu ze Ślęzą...
Do Polkowic mogli się pofatygować, a do Wrocławia (szczególnie po ostatnich derbowych wydarzeniach) jakoś nie było im po drodze.
Jeśli chodzi o wczorajszą oprawę Lecha to owszem - pomysłowa i zabawna.
Tyle z mojej strony.
Do Polkowic mogli się pofatygować, a do Wrocławia (szczególnie po ostatnich derbowych wydarzeniach) jakoś nie było im po drodze.
Jeśli chodzi o wczorajszą oprawę Lecha to owszem - pomysłowa i zabawna.
Tyle z mojej strony.
-
Okej z Zagłebiem L. poleciałem- każdy wybrał swoją drogę i tyle na temat.KoziaWolka pisze:Akurat Zaglebie L. ma tutaj najmniej do powiedzenia... a swiadczy o tym chociażby fakt, jak wspierali swoją zgodę we Wrocławiu na meczu ze Ślęzą...
.
Ale czy z niecierpliwością teraz nie czekacie na komentarze Romka że mecz [link] za kuchenki albo że chcieliśmy już w was wjechać ale typ od nas 2 razy pod rząd zjebał się na ryło to nie wyszło;-)Zresztą pozdro dla desperata co pomylił stadion z basenem;-)