Komentarze 23-25.04, 26-28.04

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
MamoJeszczeGodzinke

Re: Komentarze 23-25.04, 26-28.04

Post autor: MamoJeszczeGodzinke » 28.04.2010, 11:22

no tak gdy Śląsk jest w 2x więcej ZL ,,lekko się cofa,, co to za debilny tekst wogóle, Śląsk oczywiście w wyrównanych liczbach nie ma nic do gadania dlatego kroi na mieście baby, emerytki i dzieci w wózkach (wszyscy w barwach) widzą chłopaków over 18 spieprzają do fur :))))

czego się jeszcze dowiemy?
...wrócą ze szpitala to się określą.

iparts.pl
ODRAFan

Post autor: ODRAFan » 28.04.2010, 11:30

Wystarczy raz sie przejechac po Lubinie przed meczem, zeby zauwazyc ze tak pelnego barw miasta chyba nie ma nigdzie w Polsce, wiec trafienie kogokolwiek w barwach, od dzieciaka po dziadka, nie jest zadnym wyzwaniem.
Odra Opole

markopolo

Post autor: markopolo » 28.04.2010, 11:41

zl88

Post autor: zl88 » 28.04.2010, 12:06

markopolo pisze:http://www.youtube.com/watch?v=i5f3U8kSyWk

Uciakający Śląsk.

I chyba tym całym akcentem skończymy polemikę na ten temat.... a ku gwoli ścisłości to nie tylko pan z bmw miał problemy z autem, w zatoczce autobusowej stało kilka rozjebanych aut bez szyb a w nich zasrane króliczki które zabijały sie na wzajem uciekając w popłochu.Ja osobiście widziałem ze 4 KO w zielonych koszulkach i co do setna "kosy"ze strony ZL ... ku*** osobiście widziałem jak ten wysuszony pokurcz z Miedzianki wyczołgiwał się z rowu w którym leżą wszystkie śmieci wyjebywane po giełdzie, a póżniej biedaka funfle piszą o kosie...
Ja mam jedno pytanie do kogoś ogarniętego z bandy która nie została wpuszczona na stadion. Po co rzucacie w wąsów kamieniami wychodzących z trybuny "C" i napinacie się namawiając do walki? Z miłą chęcią może być PW aby nie rozmywać tematu.

Dwstr

Post autor: Dwstr » 28.04.2010, 12:19

[link]

AveSilesia

Post autor: AveSilesia » 28.04.2010, 12:20

WielkiLubinianin pisze:To było do przewidzenia, że Wielkie Śląsk w 70 osób przegonił 150 ZL.Tak na prawdę większość się wypowiada, a nawet nie byli przy tym.Jak Śląsk był bity, to nawet szkoda było co nie którym zielone t-shirty kroić na prawdę.Co do tego cofnięcia, to gdy ZL może było ok 70? ciężko było widzieć, czeka na starcie, to Wks wysypuje się mniej więcej 2x więcej więc lekko cofamy się do tyłu, nie pod sam sektor na pewno nie, jak to piszą :).Gdy każdy widzi co się dzieję jest +/- po tyle samo osób.Śląsk nagle nie wie co robić, ucieka, wszędzie!.Możliwe iż jakiś kamień poleciał, bo było trochę przypadkowych osób.Nie wiem z jakiej racji na remis stracie, dla mnie zdecydowanie dla ZL.Na miejscu gdzie to wszystko się wydarzyło zostały znalezione vlepki, smyka, otwieracze itp.I kto zaliczył mate??.Tak więc sami wiecie jak było, chcieliście zrobić tak jak na Kielce jechaliśmy? i jak było? :).I to nie do Nas karetki musiały przyjechać, pozdro!
PS.Ogólnie derby udane!! Szkoda tylko że druga strona nie chcę potwierdzić prawdziwych faktów!
Po Twojej relacji widać że Ciebie tam nie było! w pierwszym starciu były porównywalne liczby a zagoniliśmy was za sam płot przekopując przy okazji tych co nie uciekli i nie piisz ze to był lekki odwrot bo tratowaliscie sie przy tym. 2 x wiecej to może wyjebałeś wodki przed akcja skoro tak mylisz fakty. jak biegliscie drugim razem było was conajmniej 150-200 łącznie z cała chołota ze stadionu. Osobiście jestem święcie przekonany że gdybyśmy wszyscy jechali z przodu w kolumnie i wysiedli to r******** byśmy was doszczętnie na tym parkingu ale oczywiscie to nasz problem ze nie jechalismy i nie jest to żadne tłumaczenie. poleciał 1 kamień? jakbyś był z przodu a nie palił głupa z tylu to widzałbyś jak osoby od was które mają coś do powiedzenia ciesneły tych pedałów z tyłu co rzucali kamieniami (kilka rozjebanych szyb w autach i jakies wgniecenia) ale Ty pewnie byłes jednym z tych pedałow... po całej akcji HZL dzwoni do Nas i mowi ze oceniają akcje na remis wiec jak się pytam skąd Ty sie wziąłeś wypisując tu takie śmieci?! znalezione klucze i smycze świadcza o naszej przegranej? zadziwiające jest to że na każdym forum jest teraz wysyp waszych postów ale gdzie Wy jesteście na swoich wyjazdach jak trzeba sie zatrzymać?! Co do Kielc to nie, chceliśmy zrobić tak jak było w Oleśnicy, Bolesławcu czy Krotoszynie. PS.popręzyliście się na mecz, teraz przyjdzie czas na konsekwencje...

jupiWKS

Post autor: jupiWKS » 28.04.2010, 12:22

Ludzie.. ekipa wjezdza do obcego miasta w 1000 osób autami, gdzie ponad polowa bez biletow i bez wiekszych szans wejscia na stadion. Na mieście robi sobie co chce, ganiajac ludzi po calym miejscie, spontanicznie robia wjazd pod kasy w kilkadziesiat osob a tu jakies zale wylewane przez onetowców.

a kibicom ZL proponuje zejscie na ziemie, a najlepiej powtorzcie to co zrobilismy u Was nastepnym razem we Wroclawiu. Powodzenia. Hej Śląsk.

AarONR

Post autor: AarONR » 28.04.2010, 12:29

Lakis pisze:
markopolo pisze:http://www.youtube.com/watch?v=i5f3U8kSyWk

Uciakający Śląsk.
Film mówi sam za siebie :)...najlepsi byli ci wielcy "kibice" Śląska pod koniec meczu jak na sektor E rzucili 2-3 petardy i ci przy płocie mieli taką radochę, że hoho...u nich doping poniżej zera, w 2 połowie zwijają fany i cały ich sektor schodzi na schody (zapewne chcieli walczyć o swój jakże wielki honor", po 10-20min, wywieszają wcześniej zdjęte fany i siedzą cicho do końca meczu (po golu coś śpiewają).
PS.Klepanie Wielkiego Śląska wyglądało jak scena z filmu wojennego (jedni uciekają, drudzy leżą, a ich "pojazdy opancerzone" bezpańskie), a tak pozatym w nasze posiadanie trafiło sporo zielonych koszulek, jakieś breloczki, vlepki.
//////Piszecie, że Śląsk to potęga etc. a nawet oprawy chłopaki na swoim obiekcie nie potrafią zrobić...gniazdowy mówi przesuńcie się to stoją, a brak oprawy na wyjazdowym (derbowym) spotkaniu-no comment, z resztą u siebie na derbach też nie mieliście oprawy.
Tyle odemnie, bez odbioru.

i za to szanuje takie ekipy jak Śląsk, nie biorą tak czynnie udziału w tym wyścigu szczurów ultrasowskich... byle więcej, drożej a nóż widelec na jutubie dostanę pięć gwiazdek... z całym szacunkiem dla ultrasów bo wiem że to są ludzie z pasją i oni to kochają...ale to idzie moim zdaniem za daleko...
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%

KP22

Post autor: KP22 » 28.04.2010, 12:31

Nie rozumiem dlaczego moj post zostal usuniety?? napisalem wszystko obiektywnie bez jakiej kolwiek koloryzacji, napisalem to co widzialem i w czym uczestniczylem. Prawda jest taka ze w drodze na stadion Śląsk zdobywa wiele barw nie koniecznie tylko od kumatej wiary ale tez kroja zwyklych piknikow lecz jakos nikt o to nie ma zalu jedyne o co mozna miec zastrzezenie to krojenie malych dzieci i uderzenie kobiety!! A co do akcji przed stadionem to jedynie mozna napisac ekipa WKSu przeliczyla sie, w poczatkowej fazie walka wyrownana puzniej Wrocławianie musza sie wycofac. Mam nadzieje ze ten post nie zostanie rowniez usuniety. Pozdrawiam.

tjjh

Post autor: tjjh » 28.04.2010, 12:45

zl88 pisze: Koniec tematu Zagłebie - Śląsk.

Ps mam pytanko. Prezes Ślaska dostał w cipe od jakichś wąsów czy od kogoś konkretnego?

Skoro koniec tematu to po co go ciągniesz. Cała akcja z P.Waśniewskim znana na razie tylko z radia i wyborczej... a przecież nikt nie czyta jej :>

Ciekawostką że równo 2 godziny przed meczem do kupienia bilety na młyn Zagłębia były :)

Oporowian

Post autor: Oporowian » 28.04.2010, 12:45

szkoda ze osoba wrzucająca ten filmik nie podpisała z którego momentu jest ;) to już jest koniec akcji jak Zagłębie jest w większej liczbie i jak AT leci od tylu lejąc każdego poza autem... zrobiliśmy tam ile się dało a na tym placyku 3min wcześniej lubinki ratują się jak mogą...

ODRAFan

Post autor: ODRAFan » 28.04.2010, 12:54

tjjh pisze: Ciekawostką że równo 2 godziny przed meczem do kupienia bilety na młyn Zagłębia były :)
Co jest zgodne z zasada, ze w sprzedazy w dniu meczu musi zawsze pojawic sie bodajze 5% biletow.

Sprostowanie relacji Romka Andersena. 3 naszym furom droge zajezdza 7-8 fur na wroclawskich i krakowskich blachach. Zatrzymujemy sie, z ostatniej fury wysiada 5 osob gotowych podjac walke, jednak okolo 20 osobowa grupa Slaska i Wisly nie atakuje czekajac za pewne na nasze przygotowanie sie, po czym wjezdzaja psy i obie grupy sie ewakuuja. Relacja Romka bardzo dziwna, skoro mijajace nas fury pokazuja przez okna "ok", a kiedy ponownie wjezdzamy w srodek konwoju Slaska to normalnie z nami gadaja.
Odra Opole

7up

Post autor: 7up » 28.04.2010, 13:05

WielkiLubinianin skończ pierdolić i się nie wypowiadaj.
Oficjalna relacja ze strony ZL będzie podana w czasie.
I nie pierdolcie tylko ze was tam było na początku 50/70 osób bo zatrzymało się z 100aut przy przystanku i każdy z nich wybiegał.
Skończcie już pierdolić. telefony poszły ze był remis to się nie napinajcie!!!

FF_

Post autor: FF_ » 28.04.2010, 13:18

7up pisze: Skończcie już pierdolić. telefony poszły ze był remis to się nie napinajcie!!!
na tym powinno się polemika zakończyć.
trzeba się cieszyć że w obecnych czasahc udaje się jeszcze doprowadzić do takich zabaw.
derby na plus.

a filmik pokazuje koniec starcia także...

do następnego!

ObserwatorFC

Komentarze 23-25.04, 26-28.04

Post autor: ObserwatorFC » 28.04.2010, 13:43

Obiektywnie patrząc cała sytuacja wyglądała tak. Psy zatrzymają na dwupasmówce auta z Wrocławia aby skoordynować cały wjazd na stadion. W tym momencie Zagłębia rusza na auta wybiegając przez dziurę w płocie. Z samochodów wysypuje się dość dużo osób z Śląska i krzyczy by im dać wyjść z rowu aby podjąć walkę w tym momencie Zagłębie się trochę cofa i w ich szeregach wdziera się niezorganizowanie. Zostają zepchani po wcześniej wspomnianego przejścia w płocie gdzie po chwili w tym miejscu dochodzi do ostrego stracia. Kłamstwem wielkim jest, że Lubinianie zostali zepchani pod kasy, bo całe zajście ma miejsce około 250 metrów od wejścia na stadion. Po chwili starcia Zagłębia rusza ostro do przodu i w tym momencie Śląsk ucieka gdzie popadnie zostawiając nawet auta które stały z przodu. Które tracą w tym momencie szyby itd. Chwile później wjeżdżają psy. Trudno ocenić jednoznacznie starcie. Śląsk podjął walkę w trudnej sytuacji, ale to oni zostali tez ostatecznie pogonieni. Najbardziej pasuje ocena remisu z wskazaniem na Zagłębie.
Jeśli ktoś zaraz napiszę, że czy byłem, że tak piszę to do razu mówię, że ciężko wyjść ze stadionu jak już się jest na trybunie.

aaaaaaaaa

Post autor: aaaaaaaaa » 28.04.2010, 13:45

Ja jeszcze raz w kwesti walki Slask-Zaglebie....co by tutaj wiara nie pisala ze Slaska boli ich fakt znow nie mialo tak byc....tlumaczen pewnie bedzie bardzo duzo...ze Slaska bylo 70...ze reszta aut zablokowana itp,itd...prawda jest natomiast taka ze ekipa Slaska i Miedzi nie byla przypadkowa i wcale nie bylo was mniej niz nas....ten kto byl ten wie jak tam bylo...na samym poczatku gdy dochodzi do starcia przy ulicy,przy rowach to akurat kilku od was dostaje po nosku....pozniej sami krzyczycie zeby was puscic przez row...zeby bylo honorowo itp,itd...i my wam na to pozwalamy...a wy wykorzystujecie ten moment gdy wiara od nas sie cofa i na hura biegniecie wywolujac lekki poploch i tutaj jako chlopak z HZL wam przyznaje racje....ale nie pieprzcie glupot o pogonieniu nas pod jakies kasy....o jakies 2 ganianki bo tak nie bylo i dobrze wiecie......dobrze wiecie ze na samym poczatku nie bylo calej naszej ekipy a wy tylko czesc bo reszta sie z wami bila,albo byla bita przez was pogoniliscie...zgadzam sie kilku od nas tez oberwalo od was m.in ja....ale Honorowi ludzie jak siebie lubicie nazywac gdy w koncu byla nas cala ekipa...a nie trudno nas odroznic bo w wiekszosci bylismy ubrani na czarno to role sie odwrocily i dobrze o tym wiecie.....i nokautow od was bylo sporo..a smiem powiedziec ze o wiele wiecej niz po naszej stronie....bo spierdzielaliscie i to bardzo mocno...ja wiem ze znow jest nie do przyjecia to ze Wielki Slask nie zaliczyl starcia wygranego z nami...no coz takie zycie......nie pierwszy i nie ostatni raz...i vice versa...zreszta K od was i kilku chlopakow co ma kontakt z nami potwierdza to ze sie przeliczyliscie...a sami potwierdzaliscie ze byliscie ekipa nieprzypadkowa....po co sie napinac i kozaczyc ze MY albo Wy jestescie lepsi....jezeli wczorajsze starcie ma cos potwierdzic to tylko tyle ze wiele sie poziomem od siebie nie roznimy....i Wy tez o tym wiecie...i to was boli....nie piszcie bzdur ze bylismy ze zgodami w niewiadomo jakiej liczbie bo czynny udzial w tej awanturze bralu 4 osoby z Zetki bo tylko tylu ich wczoraj bylo...i 4 osoby z ekipy OKS.....Wiec o jakich Wy zgodach piszecie????Raczej wiecie ze to Wy byliscie z Miedzia i tylko Wy wiecie czy nie bylo z wami Karkow.......tekst z nozami jest bardzo smieszny...bo znow wiecie czy w Strzelinie na A4..gdzie my bylismy gora...czy pod Olesnica gdzie Wy byliscie gora zadnego sprzetu nie bylo...i ja wiem ze nigdy nie bedzie....bo ani My ani Wy nie preferujecie tego typu akcji i o to jestem spokojny....jezeli juz miala wogole taka sytuacja miejsce to mogly byc to osoby ktore byly tam a nie sa od nas....bo uwierzcie ze w trakcie walki nie patrze na takie rzeczy...a tam byly tez zwykle osoby....i to tez wiecie...co do kamieni to wiecie i ja przyznaje ze jakies tam lecialy ale to znow po 2 stronach...a dobrze wiecie jaka byla nasza reakcja na to....bo sami nie pozwalalismy na rzucanie goniac wiare za to...byliscie tego swiadkami.....Dlatego po co sa te napinki tutaj zarowno z naszej jak i waszej strony????Bylo jak bylo..wazne ze bylo.....wracajac do kwestii kas...jak ktos byl na naszym stadionie to wie ze na nowym kasy sa bezposrednio pod kolowrotkami...a nie smiecie powiedziec ze tam byliscie co????????Hahahah...dlatego ciach temat...bylo minelo......

IceTea

Post autor: IceTea » 28.04.2010, 14:08

Slask i Zaglebie, spotkajcie sie w jakims ustronnym miejscu, po kilkudziesieciu sekundach bedzie wiadomo kto jest lepszy. Ktos juz napisal, po telefonach ustalone na remis, wiec po co ciagnac dalej ?
Obrazek

siarkohoolik

Post autor: siarkohoolik » 28.04.2010, 17:36

pare moich spostrzezen :) :
1) ostatnie dni pokazaly jak ciekawym rejonem kibicowskim stal sie dolny śląsk: Chrobry-Gornik (imponujace liczy), Zaglebie-Slask (kocial bałkański :) ) ponadto nie ma tu totalnej dominacji jednej ekipy bo chyab zagłębie i Śląsk prezentują wyrównany poziom
2) odnośnie awanti, skoro przedstawiciele ekip ustalily remis to po co kolejne rozkminki? tego dnia nie wygral ani WKS ani HZL, tego dnia wygrala kibicowska scena w Polsce bo takich scen nie uswiadczymy nigdzie w Europie chyba na ta chwile :) tak wiec cieszmy sie, bo debry w ostatnich czasach oznaczaly mase mundurowych i nic wiecej, a tu mielismy hardcore w typowo polskim wydaniu
3) jak ktos tu bredzi, że Śląsk nie jest "wielki" to niech rozkmini, ze pokazali klase jadac w ok tysiac osob furkami. jakby pojechali specem nic by nie bylo, a tak duzy plus, ze dzieki ich postawie i decyzji o wypadzie samochodowym mielismy w Lubinie mala wojne :) nie upilnowali wszystkich ale takie uroki polskiej sceny-to nie bundesliga :)

bendo101

Post autor: bendo101 » 28.04.2010, 17:39

pomału zbliżają się DERBY Rzeszowa dlatego wszyscy kibice Stali przed jak i po derbach mają bezwzględny zakaz komentowania i udzielania się na różnych forach kibicowskich w sprawie tematu Derbowego z Resovią żeby nie było tego co jest teraz po Derbach Zagłębia Lubin-Śląska Wrocław w chuju napinaczy i wszystko wiedzących !
bez odbioru

JSC

Post autor: JSC » 28.04.2010, 19:49

Nie mam pytań co do Ruch-Polonia. To jest mecz, naprawdę. Sektorówka Ruchu staranna z typową dla niebieskich ultrasów "kreską", a Polonia bardzo konkretnie się zaprezentowała cyfrą i wyglądem. Oprawa z ich strony również godna jak na wyjazd.
Obrazek

Wyznawca

Post autor: Wyznawca » 28.04.2010, 20:35

Parę spostrzeżeń po wyjeździe do Lubina,zaskoczyły mnie gwizdy Zagłębia podczas "piłka nożna dla kibiców",bzdurą jest,że krojone na mieście były tylko kobiety i dzieci.Takie akcje się zdarzają,Legia w zeszłym roku też momentami kroiła ludzi we Wrocławiu.Co do głównego starcia,to nie wypowiem się,bo byłem za daleko,ale bzdurą jest liczba Śląska,którą podało ZL,nie było fizycznej możliwości aby przebiec kilkaset metrów,tym bardziej,że z tyłu nadbiegały kaski i AT.

Hypnos83

Post autor: Hypnos83 » 28.04.2010, 20:45

Polonia na Ruchu stawiła się w mniej więcej 1200 - 1400 łebków. Doping prowadzili w sumie tylko przez 15 minut po strzeleniu bramki plus sporadyczne śpiewy. Ale przez cały mecz efektownie się prezentowali w czerwono niebieskich barwach.

Grupa Ultras Niebiescy po raz pierwszy prezentuje podwieszaną oprawę, która jak na pierwszy raz (kilka niedociągnięć) wygląda całkiem spoko http://www.youtube.com/watch?v=-wOhrwjk7lI&hd=1. Meczyk ogólnie bez obustronnych bluzg

Po stracie bramki dopinguje tylko młyn, jednak po odrobieniu strat doping "miazga" aż do końca meczu.

fcb

Post autor: fcb » 28.04.2010, 21:26

było tak jak pisze aaaaa i co do wjazdu pod kasy to jest to wielka bzdura i kto tak pisze powinien dostać bana za kłamstwa lub że pisze o czymś o czym nie wie, wszystko działo się dosyć daleko od stadionu - ponad 200m mozna na filmie zobaczyc
http://www.youtube.com/watch?v=i5f3U8kSyWk

co do gwizdania na "pilka nozna dla kibicow" to polecialo ich pare z prostej od mniej ogarnietej publiki, pozniej Przodek krzyczał to samo hasło co Śląsk wiec pisz Wyznawca do końca jak było
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Spiryt87

Post autor: Spiryt87 » 28.04.2010, 21:46

Wyznawca pisze:Parę spostrzeżeń po wyjeździe do Lubina,zaskoczyły mnie gwizdy Zagłębia podczas "piłka nożna dla kibiców",bzdurą jest,że krojone na mieście były tylko kobiety i dzieci.Takie akcje się zdarzają,Legia w zeszłym roku też momentami kroiła ludzi we Wrocławiu.
Uuuu grube zarzuty pod adresem Legii. Zwłaszcza, że Legia się na necie nie wypowiada. RZ na swojej stronie sam nabijał się z części waszych H z tych co próbowali łapać auta Legii, a wcześniej na propozycję od Legii na grila była odmowa, a oni o niczym nie wiedzieli.
Dobra krojenie małolatów, jak coś kozaczyli to prawidłowo i będą mieć nauczkę jak cwani w gębie to muszą liczyć się z konsekwencjami. Natomiast sytuacja, w której matka broniąca swoje dzieciaki przed skrojeniem dostaje w kichę to mi się w pale nie mieści, szarpanie szalików od panienek (koszuli ocaliły) albo hit sezonu -> Emeryt 74 lat idący na działkę wzdłuż dwópasmówki dostaje KO i ląduje w szpitalu na Bema (musiał być agresywny skurczybyk) to już ciekawy ewenement, skakanie po samochodzie na lubińskich blachach bez barw w środku też git. Jeszcze raz Ci co dostali smary bo burzyli mają nauczkę. Było pisane żeby być godzinę przed meczem na stadionie kto nie posłuchał dobrej rady to jechał z wami dwópasmówką albo stał na przystanku na drodze przejazdu.

kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta » 28.04.2010, 21:54

Hypnos83 pisze:Polonia na Ruchu stawiła się w mniej więcej 1200 - 1400 łebków. Doping prowadzili w sumie tylko przez 15 minut po strzeleniu bramki plus sporadyczne śpiewy. Ale przez cały mecz efektownie się prezentowali w czerwono niebieskich barwach.
Polonia zjawia sie ładna liczba, ale nie przesadzaj, bo bylo Was max.1.000

Hypnos83

Post autor: Hypnos83 » 28.04.2010, 22:01

Sugeruje się tym, że jak był WKS to w 1000 zajęli całą klatkę, natomiast dla Polonii został otwarty bufor przy rodzinnym, a tam spokojnie koło 200 było. Ale to już w relacji PB bedziemy wiedzieć.

FF_

Post autor: FF_ » 28.04.2010, 22:18

pytanie do Zagłębie - skąd jest ochrona, która stoi u Was na stadionie?
do Odry - mieliście jakąś flagę ze sobą, gdyż z miejsca w którym stałem na stadionie nie widziałem "płotu" na prostej i nie wiem czy wisiały tam jakieś flagi.

ozborn

Post autor: ozborn » 28.04.2010, 22:48

co pisze w transparentach pod oprawami Ruchu i Polonii?

SH1920

Post autor: SH1920 » 28.04.2010, 22:52

Ruch-"To nie prusacy,to nie husaria to najlepsza na świecie niebieska armia"
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani

;>

Post autor: ;> » 28.04.2010, 23:22

Dzięki uprzejmości kibiców Górnika, dziś na meczu pojawia się kilkadziesiąt kibiców MKS-u Kluczbork. Dokładną liczbę podadzą oni sami.

PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!

schweppes

Post autor: schweppes » 28.04.2010, 23:33

Odnośnie tej kolejki - oprawa Ruchu
M I A Z G A

hydraulik

Post autor: hydraulik » 28.04.2010, 23:38

SH1920 pisze:Ruch-"To nie prusacy,to nie husaria to najlepsza na świecie niebieska armia"
Fajne hasło, Oprawa bardzo dobra. Oprawa Lecha także na większy plus.
póki my żyjemy, żyje Ona..

BBB

Post autor: BBB » 29.04.2010, 00:15

Hypnos83 pisze:Sugeruje się tym, że jak był WKS to w 1000 zajęli całą klatkę, natomiast dla Polonii został otwarty bufor przy rodzinnym, a tam spokojnie koło 200 było. Ale to już w relacji PB bedziemy wiedzieć.
Kibice Śląska jak i Polonii dostali po 1000 biletów i mieli do dyspozycji sektor gości + bufor od strony rodzinnego także nie siej fermentu !

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 29.04.2010, 00:43

Abrakadabra1947 pisze:
R76-Grzyb pisze:
gat pisze:Co by tu nie gadac to rywalizacja Zagłebia i Śląska to teoretycznie walka Dawida z Goliatem
Dawid Z Goliatem ?! Ostatnimi czasy to raczej równorzędna rywalizacja, a wręcz po pewnymi względami (doping, oprawy) Zagłębie jest już daleko przed Śląskiem. Od dłuższego czasu ta rywalizacja nabiera coraz większych rumieńców, i widać, że czasy bezapelacyjnej dominacji Śląska w rejonie się skończyły, a przecież Wrocław to 650 tyś mieszkańców a Lubin i [link] zaledwie 75 tyś.
Jaka równorzedna rywalizacja? Jedyne w czym Zagłębie obecnie jest od nas lepsze to frekwencja "u siebie" ze względu na wybudowanie stadionu, bo wczesniej mieli ją na poziomie Piasta Gliwice. Jeżeli to jest dla Ciebie wyznacznik ekipy to ok, w takim razie podniecaj się Barceloną i Manchesterem.
Własciciele sklepików z gadżetami kibicowskimi w Lubinie mogą zacierać recę, pół Lubina przyjdzie bo nowe barwy, które dzisiaj potracili.
Co do starcia to tak jak napisał Ave Silesia.
Mam rozumieć, ,że prócz frekwencji niszczycie Zagłębie na każdym polu działalności kibicowskiej ???
Widzew - Śródmieście

MKS MIEDŹ LEGNICA

Post autor: MKS MIEDŹ LEGNICA » 29.04.2010, 01:25

zl88 pisze:
i co do setna "kosy"ze strony ZL ... ku*** osobiście widziałem jak ten wysuszony pokurcz z Miedzianki wyczołgiwał się z rowu w którym leżą wszystkie śmieci wyjebywane po giełdzie, a póżniej biedaka funfle piszą o kosie...
Nikt z Miedzi nie dostał żadnej kosy tylko chłopak ze Śląska ... więc po co piszesz bzdury ... albo ci na oczy coś siadło albo stałeś gdzieś z tyłu i teraz wypisujesz farmazony. Temat wydaje mi się zamknięty. Zainteresowane strony wszystko sobie wyjaśniły i tyle ... Jedno jest pewne derby Dolnego - Śląska obfitowały w wiele atrakcji i oby więcej takich spotkań w Polsce.

kashtan

Post autor: kashtan » 29.04.2010, 01:35

Pół Lubina, wiadomo że mama pójdzie kupić dziecku kolejną koszulkę, żeby nie płakało tyle po waszym "najeździe" :). Tacy są z was ludzie zasad, honoru czy ch. wie czego jeszcze, ale tylko na płótnach, które wieszacie chyba nie znając dokładnie ich treści.

Wiadomo! Niszczycie i totalnie r************* nas w każdej jedynej dziedzinie kibicowskiego rzemiosła, że my w ogóle jeszcze żyjemy, a to ci heca! Zaliczacie nieudane starcie, nie przyznajecie się do porażki tylko zaraz szukanie złego i oczywiście ta przewaga ilościowa z naszej strony :). Z dumą krzyczycie na meczu "Oleśnica, Bolesławie, Krotoszyn" czy aby tam nie było Waszej przewagi ilościowej?! No tak, ale zasady działają w jedną stronę.. Ludzi Zasad, sorry panowie, moja wina. Akcja na autostradzie w 2006, zatrzymujecie autobusy i dostajecie solidną przekopke ale to chyba nie miało miejsca, pewno jakiś lubiński Romek Zieliński coś na wypisywał, nie ma się czym przejmować..

Musiałem swoje kompleksy wrocławskie podleczyć, strasznie zakompleksiony jestem na waszym punkcie, myśle Wrocław to mi staw kolanowy pęka :(

Moderatorzy kasować już temat, jak zasługuje na ostrzeżenie to je biorę na klate...

qazwsx15

Post autor: qazwsx15 » 29.04.2010, 06:10

Skończcie juz ten temat Zagłebie Ślask bo znowu bedzie rozpiździel na 20 stron.

JASH

Post autor: JASH » 29.04.2010, 09:53

Wczoraj dostałęm skasowany wiec napisze ze starszny wysyp sie zrobił zainteresowanych ekip w szczegolnosci ZL. 65 albo 200 tysiecy mieszkancow (wydaje mi sie ktos cos takiego tu napsiał (niesprawdzaem)) a co setny na forum.

I znow ponawiam pytanie, czy akcja Wisły na stadionie Hutnika to kozak akcja, fotomontaż czy frajerska. I co na to Hutnik KRK który domagałsie dl Wislaków banów za sianie fermentu, kąłmał w zywe oczy ze akcja nie miała miejsca? Poza tym ze z mordy zrobił dupe, bo to juz wiemy...

PWD

Post autor: PWD » 29.04.2010, 10:29

Nie był to żaden fotomontaż ! To zdjęcie lepiej pokazuje zamalowane litery ( jak np K ) [link] czy np I w Wiśle zamiast U w Hutniku.

Co do kibiców Hutnika to chyba oni lepiej wiedzą co czują, więc jak zechcą to napiszą

against modern

Post autor: against modern » 29.04.2010, 11:34

ile Pogoni i Legii w Pruszkowie oraz GieKSy w Ząbkach?? Podbeskidzie było na ŁKS-ie??

Zablokowany