no co Ty, nas była podoba liczba w Zabrzu ... incognitojurek.s pisze:Tak najprościej odpowiedzieć. Dodaj jeszcze PDK.BiałyTeofilów pisze:Wymieramykubi111 pisze:a zmieniając tymet.liczba Łksu w zabrzu bardzo słaba.zwłaszcza ze górnik na Łks przybył w 900osób. czy jest jakas przyczyna tej bardzo słabej liczby.co sie stało z Łksem który w rundziej jesiennje był nr 2 jesli chodzi o wyjazdy i miał utrzymac ta forme![]()
A tak na powazniej to sa sprawy o ktorych sie nie dyskutuje na tego typu forach i sprawy jasne tylko w gronie danego klubu. Komentarze na ten temat nas nie interesuja
Prawda jest taka, że po półrocznej euforii związanej z awansem wracacie do swojego normalnego poziomu wyjazdowego. Jeden autokar na KSG - żenada.
8-10 maja - komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
White1910Pride
ja dodam od siebie, że może oficjalnie Widzew i Lech nie łączą jakieś układy ale rzesza zwykłych kibiców jest do siebie nastawiona neutralnie bądź z lekką sympatią i bardzo dobrze, że tak sie dziej, bardzo dobrze, że na jesieni nikt nie atakował Poznanianków którzy kręcili się w posród nas dojezadzajac na niciarke czy wracajac z niej do samochodów, którzy podśpiewywalli nawet czasem broendby...bardzo tez dobrze ze podobnie było w Poznaniu, gdzie Czerwona Armia mogła w spokoju dotrzec na swoje sektory - dzięki temu , ze tak się dzieje, i że potrafimy tak postępować i sie jakoś w tej kwestii zgrać tak w Poznaniu jak i w Łodzi mamy wyjątkowe , fantastyczne widowiska z ogromna rzeszą kibiców gości skupionych tylko i wyłącznie na tworzeniu spektaklu!
OBY TAK BYŁO jak najdłuzej !
Szacunek dla Lechitów
Szacunek dla Lechitów
White1910Pride pisze:ja dodam od siebie, że może oficjalnie Widzew i Lech nie łączą jakieś układy ale rzesza zwykłych kibiców jest do siebie nastawiona neutralnie bądź z lekką sympatią i bardzo dobrze, że tak sie dziej, bardzo dobrze, że na jesieni nikt nie atakował Poznanianków którzy kręcili się w posród nas dojezadzajac na niciarke czy wracajac z niej do samochodów, którzy podśpiewywalli nawet czasem broendby...bardzo tez dobrze ze podobnie było w Poznaniu, gdzie Czerwona Armia mogła w spokoju dotrzec na swoje sektory - dzięki temu , ze tak się dzieje, i że potrafimy tak postępować i sie jakoś w tej kwestii zgrać tak w Poznaniu jak i w Łodzi mamy wyjątkowe , fantastyczne widowiska z ogromna rzeszą kibiców gości skupionych tylko i wyłącznie na tworzeniu spektaklu!
Szacunek dla Lechitów
no co ty, jak nie macie układu, to powinniscie byli w Łodzi napierdalac wszystko w bialo-niebieskich kolorach (nie mylic z Ruchem)
a tak na powaznie, to w 100% popieram to co napisales. I moim zdaniem takich "ukladow" powinno byc jak najwiecej. Zeby ta nasza liga jakos wygladala. Sparring mozna sobie zrobic w drodze na stadion lub gdzies na ubitej ziemii (choc wiadomo, ze starc na trybunach czasem nie da sie uniknac-to z nich praktycznie nic nie wynika).
pozdro
wwns pisze:Czytam to forum od dawna, ale tak absurdalnego postu to jeszcze nie widziałem. Zacznę od początku....Jeden pisze:Wczoraj FC Gliwice musi wracac inna droga z meczu do domu poniewaz na pl. Krakowskim w Gliwicach czeka na nich okolo 200 osobowa grupa kibicow Piasta, po zobaczeniu kibicow Gornika wyszyscy ruszaja w ich strone i biegna w strone pl. Piastow lecz nie udaje sie dogonic autobusu lini 32
- jaką to inną drogą musi wracać FC Gliwice(a dokładnie Kopernik i Łabędy, bo Wy chyba zapominacie, że to nie całe FC Gliwice)? Skoro piszesz, że zobaczyliście ich w 32 i nie udało się Wam go dogonić. Chłopaki wsiadają w Zabrzu pod stadionem i wysiadają na swoich osiedlach. Gdzie tu jest inna droga?
- Zebrało się Was 200? Przez tyle lat jak jeździłem do Łabęd z meczu to mogło się Was zebrać góra 10 czy 15. A i tak wiekszośc to zawsze było pojedyncze łebki które stać było tylko na pokazywanie faków w autobus. 200 osób?? Czyzby jakis koncert na krakowskim?
- Ale najlepszy jest fragment o tym jak wszyscy ruszają w stronę autobusu i biegną za nim na pl.piastów. Tak to jest jak kilkunastu (nie co ja mówie... KILKUSET) małolatów wypije po pół piwa. Jeśli naprawdę mysleliście, że czlowiek jest w stanie dogonic autobus na odcinku pl.krakowski - pl.piastów to gratuluję mocy piwa „wspieram swój klub” Warka
Pozdrawiam
Tak w czwartek na Placu Krakowskim w Gliwicach koncert zespołu "Kombii"
Pozdrawiam Tylko Lechia
Dokładną liczbę sprzedanych biletów podał już ktoś wcześniej:2700.nb80 pisze:Moze dokładna liczę Widzewiaków poda Lech na podstawie sprzedanych im biletów (stempelków).
Wogóle pierwszy raz w tym sezonie spiker nie podał liczby Widzów na stadionie (a podawał zawsze co do sztuki, choc na moje oko była to liczba zawsze zaniżana).
Widzew mówi że było ich 3500 także 800 czarodziei weszło innymi sposobami
Dokładną liczbę sprzedanych biletów podał już ktoś wcześniej:2700.cfw201 pisze:, choc na moje oko była to liczba zawsze zaniżana).
nie wiem czy jako bilet liczone byly stempelki-bo biletów zabrakłow w pewnym momencie.
Druga sprawa to fakt,ze niektore osoby podawaly sobie bilety lub na koniec wchodzily juz bez,bo zrobil sie naprawde duzy bałagan.
No i byl jeszcze jeden 'myk".
-
widzew łódź
- ban
Dobra - koniec dyskusjicfw201 pisze:Dokładną liczbę sprzedanych biletów podał już ktoś wcześniej:2700.nb80 pisze:Moze dokładna liczę Widzewiaków poda Lech na podstawie sprzedanych im biletów (stempelków).
Wogóle pierwszy raz w tym sezonie spiker nie podał liczby Widzów na stadionie (a podawał zawsze co do sztuki, choc na moje oko była to liczba zawsze zaniżana).
Zaś na następne wyjazdy postaramy się pojeździć w pięćdziesięciu - tak jak niedoścignieni mistrzowie rodowitości.
Kontrowersji będzie mniej a i wielu spokojniej zaśnie po dobranocce bez liczby 3500 przed oczami.
Pa!
-
El LOBO
Myśle jednak że troche się zagalopowałeś.Chcesz mi wmówić że traktujecie Widzew jak każdą inną kosę.Sorki ale nie chce mi się w to wierzyć.Rudeboys72 pisze:pewnie Cię zaskoczę ale ja takich mega kos jak to określiłeś mam z 10 w Polsce i nie wyróżniam tu żadnej(może poza tym,że z niektórymi można się na jeden mecz dogadać a z innymi nie....),nie będę komentował o brataniu na siłę ale na przyszłość,pomyśl co piszesz..rozumiem ze dla Ciebie zarowno Widzew jak i Lech to mega kosy ale nie brataj nas na sile bo my sie zbratac nie damy...