szaliki i proporczyki robione na [link] - termin i kontakt jak zawsze bardzo dobry, proporczyki wykonane rewelacyjnie, ten największy cenowo wychodzi najlepiej i prezentuje sie konkretnie. [link] [link] [link]
Koszulki jak i nadruk na nich miały być super jakości.
Tak wygląda koszulka ubrana kilkanaście razy i 3 krotnie prana w tym raz ręcznie (sorry za fotki):
[link] [link] [link]
[link]
[link] [link]
Nadruk schodzi w kilku miejscach, miał być długotrwały itd.
Do tego koszulka w środku zarówno z przodu [link] jak i z tyłu [link] była brudna nadrukiem.To co widać na zdjęciach to może 1/3 tego co było.Część puściła po 3 praniach.To już raczej nie zejdzie.
I napiszę co to już dzisiaj napisałem w innym temacie, bo z tego co obserwuję większość osób o tym nie wiem.
gadzetykibica to jest viking i to jest POŚREDNIK nie producent.Wszystko co zamawiacie jest robione gdzie indziej, nie u niego.Nie wiem dlaczego w ogóle jest podawane w temacie "robione na gadzetykibica" itp.
Ta sama sytuacja dotyczy seba1944 również pośrednik nie producent.
Dziękuje za uwagę
PS.viking nie odpisuj nic, bo nie ma sensu z tobą dyskutować.
Koszulki jak i nadruk na nich miały być super jakości.
Tak wygląda koszulka ubrana kilkanaście razy i 3 krotnie prana w tym raz ręcznie (sorry za fotki):
[link] [link] [link]
[link]
[link] [link]
Nadruk schodzi w kilku miejscach, miał być długotrwały itd.
Do tego koszulka w środku zarówno z przodu [link] jak i z tyłu [link] była brudna nadrukiem.To co widać na zdjęciach to może 1/3 tego co było.Część puściła po 3 praniach.To już raczej nie zejdzie.
I napiszę co to już dzisiaj napisałem w innym temacie, bo z tego co obserwuję większość osób o tym nie wiem.
gadzetykibica to jest viking i to jest POŚREDNIK nie producent.Wszystko co zamawiacie jest robione gdzie indziej, nie u niego.Nie wiem dlaczego w ogóle jest podawane w temacie "robione na gadzetykibica" itp.
Ta sama sytuacja dotyczy seba1944 również pośrednik nie producent.
Dziękuje za uwagę
PS.viking nie odpisuj nic, bo nie ma sensu z tobą dyskutować.
My również mieliśmy problem z "gadzetykibica", zamawialiśmy u niego koszulki dwa kolory biały oraz żółty. Miały być wykonane sitodrukiem przód jak i tył oraz miały być koszulki o gramaturze 200/205. Po odbiorze koszulek okazało się że koszulki były o gr. 160 firmy JHK były wszystkie zapakowane do jednego worka nie osobno w woreczki, przód był wykonany sitodrukiem ale tył już nie po zapytaniu dlaczego stwierdził że testowali nową metodę druku cyfrowego czy coś takiego ... co było wręcz śmiesznym tłumaczeniem. Rozmiary S,M były wszystkie z wadami na plecach na tym "cyfrowym druku" reszta była w miarę dobra do czasu gdy nie zostały wyprane kilka razy w temp. zalecanej przez producenta na koszulce. Zapytany o możliwość reklamacji stwierdził że zbyt długi okres czasu minął i niema takiej możliwości. Zdjęć niestety nie zamieszczę w chwili obecnej bo mam aparat zepsuty postaram się na dniach wkleić.
Wykonanie: [link]
Jakość koszulek bardzo dobra, nadruk trwały i bezbłędnie wykonany, świetny kontakt i szybki termin realizacji, Zdecydowanie POLECAM!!
Jak już mieliśmy przyjemność poinformować na oficjalnym forum kibiców łódzkiego Widzewa, w Nasze ręce wpadł niedawno kolejny po fladze projekt żydowskich niedobitków z Radogoszcza. Tym razem rzecz tyczy się szalików. Oto niedoszła produkcja galerianek z Naszego osiedla:
[link]
Lecz wg Nas ten projekt będzie lepiej wyglądać w takim układzie kolorystycznym:
[link]
Do czego dokładamy drugą stronę szalika w postaci:
[link]
I tak właśnie powstały nowe szaliki osiedla Radogoszcz :)
FDL pisze:Jak już mieliśmy przyjemność poinformować na oficjalnym forum kibiców łódzkiego Widzewa, w Nasze ręce wpadł niedawno kolejny po fladze projekt żydowskich niedobitków z Radogoszcza. Tym razem rzecz tyczy się szalików. Oto niedoszła produkcja galerianek z Naszego osiedla:
[link]
[link]
[link]
żeby ci żyłka w d**** nie pękła od tej napinki :)
nigdy jak te k**** co na widok hajsu ze szczęścia oczy mrużą !!!!
Gdzie polecacie produkować chusty w małej ilości (5-10 sztuk, góra 15) ?
Honor, Ojczyzna... lecz kim jest wasz bóg?!
Semicki fundament dla słowiańskich dusz
Żydówka wam matką, Jehowa wasz bóg.
Żydowska książeczka symbolem tych cnót
Caliber64 pisze:Gdzie polecacie produkować chusty w małej ilości (5-10 sztuk, góra 15) ?
Ja polecam chusty od Tomka Szulca. Są drukowane i z fajnego elastycznego materiału. No chyba, że nie pasują Ci chusty drukowane to musisz poszukać gdzie indziej :)
FDL pisze:Jak już mieliśmy przyjemność poinformować na oficjalnym forum kibiców łódzkiego Widzewa, w Nasze ręce wpadł niedawno kolejny po fladze projekt żydowskich niedobitków z Radogoszcza. Tym razem rzecz tyczy się szalików. Oto niedoszła produkcja galerianek z Naszego osiedla: [link]
No prosze a jeszcze tak niedawno Widzew tak strasznie "płakał" że jak ŁKS "przechwycił" projekty flag ziemia obiecana i 1910 i zrobił psikusa w postaci swoich wersji tych flag to jaki on jest beee jaki zły i w ogóle jak tak można:):)
Sytuacja z przechwyceniem tamtego projektu była przed Ziemia Obiecana i 1910 więc nie płacz już bo widzę kolejna wpadka paru desperatów z mojego osiedla boli lizusa z Bełchatowa. Zajmij się swoim podwórkiem.
FDL pisze:Jak już mieliśmy przyjemność poinformować na oficjalnym forum kibiców łódzkiego Widzewa, w Nasze ręce wpadł niedawno kolejny po fladze projekt żydowskich niedobitków z Radogoszcza. Tym razem rzecz tyczy się szalików. Oto niedoszła produkcja galerianek z Naszego osiedla:
[link]
[link]
[link]
Wykonanie: [link]
Bezproblemowy kontakt o praktycznie każdej porze. Szale dotarły do nas parę dni przed umówionym terminem. Polecamy.
1925 pisze:Naszym rodakiem był Karol Wojtyła a nie JP2... uscislijmy!
Pamietaj Muslimie ze nie kazdy w Polsce patrzy na papieża jak na osobę święta tylko jak na starego dziada który co niedziela staje w oknie na pl. sw Marka czy tam Piotra w Watykanie!