Ja ze stylonu uszyłem flagę 6 lat temu i trzyma się elegancko do dzisiaj. Fotki na ten moment nie posiadam.ZETKA pisze:LukaszGDZ pisze:z_krainy_marzen - PW
Jest jakaś różnica między tym materiałem np. z race.com.pl, a tym z Allegro co ktoś wkleił tu ostatnio?
Nie, ale ze stylonu nie rob flagi bo po pol roku sie rozpadnie.
Flagi robione własnorecznie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Flagi robione własnorecznie

-
matek pisze:Ja ze stylonu uszyłem flagę 6 lat temu i trzyma się elegancko do dzisiaj. Fotki na ten moment nie posiadam.ZETKA pisze:LukaszGDZ pisze:z_krainy_marzen - PW
Jest jakaś różnica między tym materiałem np. z race.com.pl, a tym z Allegro co ktoś wkleił tu ostatnio?
Nie, ale ze stylonu nie rob flagi bo po pol roku sie rozpadnie.
Moze sie trzymac nawet 10 lat , ale wez pod uwage ile razy taka fana byla wywieszana , jak o nia dbano , czy byla na deszczu itp.

-
Flaga z każdego innego materiału jeśli się nie będzie o nią dbało suszyło itd to też się rozpadnie;) Nie rozmywajmy tematu. Pozdrówki.ZETKA pisze:Moze sie trzymac nawet 10 lat , ale wez pod uwage ile razy taka fana byla wywieszana , jak o nia dbano , czy byla na deszczu itp.

-
Flaga OLKUSZANIE również zrobiona naszymi siłami
http://kso.futbolowo.pl/kso/index.php?p ... dim=5&tcol
http://kso.futbolowo.pl/kso/index.php?p ... dim=5&tcol
-
Flagi ŁKS Łomża wszystkie wykonane przez jednego z naszych kibiców (niektóre wcześniej wspomniane)
Trójkąt Bermudzki-flaga kibiców z owej "dzielnicy" + stara wyjazdowa TB

Lomdynczycy
[link]
ACAB (nie istniejąca już, skrojona przez GKS Jastrzębie, oddana nam bez herbu, szacunek dla GKS za poszanowanie symbolu walki z wąsami)
[link]
FC Wizna
[link]
Łomża - reprezentacyjna

Łomżyński (19) Klub (26) Sportowy- w całości wykonana przez naszego kibica (osobiście wielki szacun i podziw dla niego za tak dużą fanę zrobioną w małym pokoiku w bloku)
[link]
Flaga naszej zgody

Trójkąt Bermudzki-flaga kibiców z owej "dzielnicy" + stara wyjazdowa TB

Lomdynczycy
[link]
ACAB (nie istniejąca już, skrojona przez GKS Jastrzębie, oddana nam bez herbu, szacunek dla GKS za poszanowanie symbolu walki z wąsami)
[link]
FC Wizna
[link]
Łomża - reprezentacyjna

Łomżyński (19) Klub (26) Sportowy- w całości wykonana przez naszego kibica (osobiście wielki szacun i podziw dla niego za tak dużą fanę zrobioną w małym pokoiku w bloku)
[link]
Flaga naszej zgody

-
-
Z Ciekawości zapytam. Jak na fladze jest napis to jak on jest zrobiony ? Farbą lub jak na tej fladze [link] osobny materiał wycięty dokladnie i przyszyty ?
[link]
-
__DarkLG__ pisze:Z Ciekawości zapytam. Jak na fladze jest napis to jak on jest zrobiony ? Farbą lub jak na tej fladze [link] osobny materiał wycięty dokladnie i przyszyty ?
Jest ona robiona metodą prasowanki... robiona na specjalnym materiale ;)
1 9 5 1
-
Flagi domowej roboty fanatykow Wigier

[link]
[link]
[link]
[link][/img]
[link]
[link][/img]
[link]

[link]
[link]
[link]
[link][/img]
[link]
[link][/img]
[link]
-
W Jeleniej Górze na Karkonoszach większość flag zrobiliśmy własnoręcznie:bądź szyliśmy bądź malowane.Mamy jedynie 3 drukowane...Część w/w flag można zobaczyć na naszym forum http://www.kskjg1953.fora.pl/
-
Flaga zrobiona przez nas samych debiut wczoraj 10m :
[link]
[link]
-
Hati pisze:Flaga zrobiona przez nas samych debiut wczoraj 10m :
[link]
Ladna, prosta, estetyczna. Mozna byc dumnym z takiej flagi :)
-
Profesjonalna robota. Flagi własnej roboty mają przejebany klimat, a jak jeszcze są ładne, to :)Hati pisze:Flaga zrobiona przez nas samych debiut wczoraj 10m :
[link]

Knoppers e-hools '09

-
Nasze flagi chociaż nie wszystkie ...

-
-

Osiedlowa flaga, debiut na wczorajszym meczu.
-

-
Fana w 100% szyta. MKS START RADZIEJÓW.

-
Flaga robiona przez FC Siemianowice ... -zrobiona wlasnymi siłami
http://www.gieksiarze.pl/gks/strefa/fla ... slonsk.jpg
http://www.gieksiarze.pl/gks/strefa/fla ... slonsk.jpg
-
Może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat? Z większą dokładnością?19Bieszczady51 pisze:__DarkLG__ pisze:Z Ciekawości zapytam. Jak na fladze jest napis to jak on jest zrobiony ? Farbą lub jak na tej fladze [link] osobny materiał wycięty dokladnie i przyszyty ?
Jest ona robiona metodą prasowanki... robiona na specjalnym materiale ;)
-
Co oprócz podszewki polecacie ?
Zamówiłem z allegro podszewkę i jeste bardzo niezadowolony. Zrobiłem podkład z 2 kolorów na to chcę nałożyć biały materiał i te spod spodu barwy strasznie przebijają.
Zamówiłem z allegro podszewkę i jeste bardzo niezadowolony. Zrobiłem podkład z 2 kolorów na to chcę nałożyć biały materiał i te spod spodu barwy strasznie przebijają.
Zbieram informacje o Stelli Białośliwie, jeśli jesteś z Nakła, Bydgoszczy, Inowrocławia, Chojnic, Grudziądza, Chełmży lub ościennych miejscowości a posiadasz wyniki sportowe drużyn ze swojej miejscowości, NAPISZ [email protected] !!!
http://wariaci.net/historiastelli.htm
http://wariaci.net/historiastelli.htm
-
[link]#
nowa fana Wejherowskiego Gryfa - " Wejherowianie"
nowa fana Wejherowskiego Gryfa - " Wejherowianie"
-
Osiedlówka Gopła Kruszwica wymiary 1.5 m x 7 m
[link]
[link]
-
-
Podszewka, wymiary w zależnośći od potrzeb ale nieźle wyglądają 2x2nieznajomy05 pisze:Waszym zdaniem najlepszy materiał i wymiary flagi na kijach?
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
-
-
Flaga 'Fanatyków Pilskiego Basketu ' FPB , zrobiona przez kibica Polonii , koszt ok. 40zł
[link]
[link]
-
Ta sama osoba wykonała jeszcze flagę reprezentacyjną kibiców Polonii Piła (koszt około 15 zł)PawełKSB pisze:Flaga 'Fanatyków Pilskiego Basketu ' FPB , zrobiona przez kibica Polonii , koszt ok. 40zł
[link]
[link]
oraz fanę Forza (koszt około 10 zł)
[link]
-
Ma ktos moze namiary na sklep internetowy z plotnem na flagi? lub podszewka poliestrowa o jak najwiekszej gramaturze
-
Mam pytanko, do obeznanych w temacie, czy ten materiał, się nada na flagę?
[link]
Dodam że ta flaga, będzie mieć wymiary 1x2m, i będzie tylko i wyłącznie wisieć w moim pokoju.
Pytanko nr 2: Jakimi farbami pomalować, żeby to w miarę konkretnie wyglądało? Czy może lepiej nie malować, a uszyć?
Z góry dzięki za odp.
[link]
Dodam że ta flaga, będzie mieć wymiary 1x2m, i będzie tylko i wyłącznie wisieć w moim pokoju.
Pytanko nr 2: Jakimi farbami pomalować, żeby to w miarę konkretnie wyglądało? Czy może lepiej nie malować, a uszyć?
Z góry dzięki za odp.
-
Ta tkanina idealnie pasuje na jakiś transparent. Zależy jaki efekt chcesz uzyskać. Jak masz malo skomplikowany wzór to możesz pomalować nawet spreyem. Z szyciem to już masz wiecej zabawy i bez żadnych doświadczeń z maszyną sobie odpuść.
[link]
-
W takim razie posiadasz jakiś link do takiej tkaniny która się nada na flagę?__DarkLG__ pisze:Ta tkanina idealnie pasuje na jakiś transparent. Zależy jaki efekt chcesz uzyskać. Jak masz malo skomplikowany wzór to możesz pomalować nawet spreyem. Z szyciem to już masz wiecej zabawy i bez żadnych doświadczeń z maszyną sobie odpuść.
-
- ostatnie ostrzeżenie
http://www.gieksiarze.pl/gks/strefa/fla ... slaska.jpg
Flagę szyłem sam własnoręcznie jakieś 15lat temu jednak do dzisiaj można ją zobaczyć na meczach na Bukowej. Zielony i czarny materiał zdobyty przez mojego przyjaciela po Barbórce,żółty dokupiłem w sklepie a białe napisy wykroiłem z prześcieradła, obszyłem igłą i nitką a babcia poprawiła na maszynie,takie to były czasy..
Flagę szyłem sam własnoręcznie jakieś 15lat temu jednak do dzisiaj można ją zobaczyć na meczach na Bukowej. Zielony i czarny materiał zdobyty przez mojego przyjaciela po Barbórce,żółty dokupiłem w sklepie a białe napisy wykroiłem z prześcieradła, obszyłem igłą i nitką a babcia poprawiła na maszynie,takie to były czasy..
Dwie ekipy,jedna banda,Ślaska krew!
-
a skomplikowane wzory, tła , trzcionki odrysowujecie wg szablonów czy rzutnika ?
może być priv.
może być priv.
copACABana
-
-
Siema
Jaki by był dobry materiał na sektorówkę...? taki który bym mógł kupić w normalnym sklepie...?!Może być PW z góry dzięki...
Jaki by był dobry materiał na sektorówkę...? taki który bym mógł kupić w normalnym sklepie...?!Może być PW z góry dzięki...