Do MuRPhiego:
Napiszę parę zdań i lepiej nie dyskutujmy już na tym forum o układach,po co robić siarę i tak nie my o tym decydujemy kto z kim i na jakich zasadach.... a teraz chciałbym się ustosunkować do paru rzeczy jakie poruszyłeś,
rozumiem ze dla Ciebie zarowno Widzew jak i Lech to mega kosy ale nie brataj nas na sile bo my sie zbratac nie damy...
pewnie Cię zaskoczę ale ja takich mega kos jak to określiłeś mam z 10 w Polsce i nie wyróżniam tu żadnej(może poza tym,że z niektórymi można się na jeden mecz dogadać a z innymi nie....),nie będę komentował o brataniu na siłę ale na przyszłość,pomyśl co piszesz..
zreszta prosty przyklad wszyscy krzyczeli ze mieliscie uklad z Lechia a Wy zaprzeczaliscie to co jednak byl uklad czy nie?? mieliscie takie same argumenty- ze sa grupy kibicow pozostajacych w poprawnych relacjach i przeklada sie to na jakies ogolne podejscie i tyle...
rownie dobrze mozecie nam wmawiac ze mamy uklad z Pogonia i Arka bo siedzieli na naszych sektorach...
Z Lechią łączyły nas poglądy jak i znajomości(o których wspomniałeś)ale o żadnym układzie nie słyszałem,owszem sympatia do BKSu jest ale ja np.generalnielubię ich(Malinowe Nosy również)za ich prawicowość...co do Arki to śliski temat ale czy jeśli by przyjechało na Piłsudskiego parę tysiaków Pogoni to mogli by oni bezkarnie śmigać wokół stadionu?Czy zapraszacie Pogoń na turnieje kibicowskie?a może przed meczem,urządzacie sobie meczyk piłkarski?Po co drążę ten temat?a po to,ze nie ma sensu pierdolić o braku układu jak widać to gołym okiem,po co się tego wypierać?Przecież nie jest to żaden powód do obciachu...
choc w zasadzie to juz tak na zakonczenie polemiki powiem inaczej:
tak mamy uklad z Lechem... Boniek nam zalatwil!!
te zdanie,deprecjonuje Cię w moich oczach ale może Twój "cięty"dowcip,bierze się z nadmiaru wypitego beera....
pzdr