Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
- ban
Widzew-Ruch-Lech
Czy po meczu w Poznaniu do grona dwoch wojownikow Widzewa i Ruchu dolaczy tez Lech???Bo fajnie by bylo miec tak wspaniale dopingujacego i licznie wyjezdzajacego na wyjazdy Przyjaciela 

STOP POLICYJNYM KONFIDENTOM Z BEŁCHATOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: Widzew-Ruch-Lech
DuckAngel pisze:Czy po meczu w Poznaniu do grona dwoch wojownikow Widzewa i Ruchu dolaczy tez Lech???Bo fajnie by bylo miec tak wspaniale dopingujacego i licznie wyjezdzajacego na wyjazdy Przyjaciela

-
- ban
Re: Widzew-Ruch-Lech
W Grodzisku Wielkopolskim wszystko się "wyjaśniło".
Co to znaczy ze w Grodzisku Wielkopolskim wszystko sie wyjasnilo???

-
-
-
Górnik rzeczywiście tak jezdził...Ale czy Gieksa jezdziła to mi się raczej nie wydajeCarlo Rossi pisze:Co do układu Ksg -Gks jest to układ na śląskie ekipy przedewszytkim Ruch i Polonie .Ostatnio po meczu Polonia W Polonia B Fury Ksg I Gks jeżdziły po Bytomskch osiedlach

rób wszystko na 100%DPB na 100%
-
- ban
Biały__ pisze:Dowiedz się dokładnie co działo się na meczu Dyskobolia - Ruch (PP) to będziesz wiedział, że to o czym piszesz jest nierealne...
Ale chodzi ci o ta bojke na stacji (czy gdzies tam)???To byl pojedynczy przypadek takiej awantury

-
Ale chodzi ci o ta bojke na stacji (czy gdzies tam)???To byl pojedynczy przypadek takiej awantury
Jak Widzew bedzie chcial sie trzymac z Lechem to CHKS napewno sie "nie obrazi" i beda tworzyc jedna z najlepszych "sztam" w Polsce
[/quote]
a co to jest ten "CHKS"??
tylko niepiszcie ze sie czepiam bo k..wa mac

a co to jest ten "CHKS"??
tylko niepiszcie ze sie czepiam bo k..wa mac
-
Duck ANgel i cała reszta...idź lepiej na spacer i ochłoń a nie wypisuj BZDUR !! Człowieku ile ty masz lat?! , co ty chcesz proponowac lub oceniać...jak nie znasz podstawowych nazw i określeń zespołów o których piszerz !! Nie idzie tego czytać...szkoda słów !
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice
-
-
-
-
To juz nawet nie chodzi o to czy coś wiedza czy nie. Po prostu niech sie wypowiedza strony których to dotyczny. Przypomina mi to piastoli którzy wmawiaja nam w jakich to dzielnicach nas nie ma a a na których jestesmy:lol: Jak cos będzie pewne to się wszyscy dowiedza ale niech to powiedza strony których dotyczy a nie rywale
19::::\G/LIWICKA TRADYCJA::::48
-
-
Po c*** nas na siłe chcesz wpierdolic do gadki która nas niedotyczy ???GLIWICE_KSG pisze:To juz nawet nie chodzi o to czy coś wiedza czy nie. Po prostu niech sie wypowiedza strony których to dotyczny. Przypomina mi to piastoli którzy wmawiaja nam w jakich to dzielnicach nas nie ma a a na których jestesmyJak cos będzie pewne to się wszyscy dowiedza ale niech to powiedza strony których dotyczy a nie rywale

-
-
-
j.w
Wigry Suwałki
Zgody-Granica Ketrzyn
Układy-Mazur Pisz
Kosy-Jagiellonia.Łks Łomża.Warmia Grajewo.Sparta Augustów .Legia Warszawa .. i ogolnie wszystkie ekipy z podlasia oprocz .. Cresovi Siemiatycze
Zgody-Granica Ketrzyn
Układy-Mazur Pisz
Kosy-Jagiellonia.Łks Łomża.Warmia Grajewo.Sparta Augustów .Legia Warszawa .. i ogolnie wszystkie ekipy z podlasia oprocz .. Cresovi Siemiatycze
Na BieguniE WychowAni
My Z ZarzEcza Piromani!
My Z ZarzEcza Piromani!
-
-
- ban
Re: j.w
Ziomek kto cie upowaznil do wypisywania glupot..jaki uklad z Mazurem Pisz??Nie ma zadnego ukladu jedyna zgoda jest Granica Ketrzyn i to tyle..A ty siedz na d**** i nie wypisuj farmazonow!![/b]BiaLyv pisze:Wigry Suwałki
Zgody-Granica Ketrzyn
Układy-Mazur Pisz
SUWALSKI KLUB SPORTOWY
-
Będąc ostatnio w Przemyslu i jadąc przez Centrum (już za Sanem) drogą kierunek Sanok na Jarosław (czyli koło obiektów Polonii, przez most i dalej kierunek na szpital) widziałem na murze stary napis Ruch Ok. To chodziło o chorzowski Ruch bo erka była ichniejsza ....
Czy to była jakaś zgoda, układowicz Czuwaju albo Polonii ??? ... dajcie info bo jestem ciekawy....
Czy to była jakaś zgoda, układowicz Czuwaju albo Polonii ??? ... dajcie info bo jestem ciekawy....
-
-
- ban
-
Bywają czasem na meczach ??? Bo z Przemysla teraz dojechać do Katowic to jest masakra: korek w Jarosławiu, korki w Tarnowie na obwodnicy, remont drogi nr 4, remont obwodnicy Krakowa, remonty na tej smiesznej autostradzie, remonty w Katowicach .... ja w piątek wracałem chyba z 8 godzin z dwoma postojami ... i to był niechlubny rekord tej trasy ....hool76 pisze:Do Kibic PB.
W Przemyślu jest dwóch znanych mi kibiców Ruchu.Nie są oni związani z żadnym z przemyskich klubów.Choc kiedyś byli.To poprostu kibice Ruchu z Przemyśla.

a jak te drogi zrobią to pewnie za dwa lata je będą remontować ..
-
Niewiem jak inni ale ja nie darze sympatia Widzewa ale to moja osobiste zdaniePeter McCalister ojciec pisze:Jagiellonia nie ma żadnych zgód. Darzy sympatią Widzew Łódź. O Wiśle i Siarce się nie wypowiadam, bo sam nie wiem jak jest. Dla mnie pozostał niesmak.

Na pewno sa prywatne kontatky pomiedzy kibacami Jagiellonii z Wisla i Siarka ale to wszystko.
-
Siarka z Jagą ma kontakty, na otatnim meczu z Mielcem było obecnych kilka osób z prawicowej JagielloniiTotal pisze:Niewiem jak inni ale ja nie darze sympatia Widzewa ale to moja osobiste zdaniePeter McCalister ojciec pisze:Jagiellonia nie ma żadnych zgód. Darzy sympatią Widzew Łódź. O Wiśle i Siarce się nie wypowiadam, bo sam nie wiem jak jest. Dla mnie pozostał niesmak.
Na pewno sa prywatne kontatky pomiedzy kibacami Jagiellonii z Wisla i Siarka ale to wszystko.