panowie powiem wam iz na mecze w nisku chodzi bardzo duzo fajnych dziewczyn co naprawde wymiataja , cg powinienes przegonic troche waszego nadwornego fotografa
A moze by zrobic jakis miss i by sie wybieralo ;p
np. by sie wybralo najleprze dziewczyny i by sie zrobilo nowy temat gdzie by sie wybralo najleprza ;p
Ja moge sie tym zajac tylko jakis admin by musial to zaakceptowac i np. byscie wysylali swoje kandydatki na meila a ja potem bym je usmiescil na forum... co Wy na to??:D
Aha i warunkiem byloby zeby byla w barwch
Pozdrawiam i prosze o opinie ;p
only_twsm[E] pisze:A moze by zrobic jakis miss i by sie wybieralo ;p
np. by sie wybralo najleprze dziewczyny i by sie zrobilo nowy temat gdzie by sie wybralo najleprza ;p
Ja moge sie tym zajac tylko jakis admin by musial to zaakceptowac i np. byscie wysylali swoje kandydatki na meila a ja potem bym je usmiescil na forum... co Wy na to??:D
Aha i warunkiem byloby zeby byla w barwch
Pozdrawiam i prosze o opinie ;p
jak dla mnie,fajny pomysl
Przywiązanie Fanatyzm Honor
Od zawsze na zawsze FCJ Legia Warszawa
chociaz jestem z Lechii to uwazam,ze tamto foto fanek Pomezanii i Lechii ktos wzucil dla jaj Za to niemialbym nic przeciwko gdyby kilka z tych Wislaczek z filmiku pomruczalo mi do ucha. tak po rodzinie A z tymi miss to dobry pomysl. ADOLF poiera.
adolf 1 pisze:chociaz jestem z Lechii to uwazam,ze tamto foto fanek Pomezanii i Lechii ktos wzucil dla jaj Za to niemialbym nic przeciwko gdyby kilka z tych Wislaczek z filmiku pomruczalo mi do ucha. tak po rodzinie A z tymi miss to dobry pomysl. ADOLF poiera.
Czemu dla jaj? 2 panny znam i widuje na stadionie. pzdr Toxynka
O ile sie nie myle to maja byc zdjecia dziewczyn ktore kibicuja danemu klubuwi a te kolezanki widzialem tez na meczach Igloopolu po prostu takie o zwykle dziewczyny z miasta , lepiej juz dajcie zdjecia KS FANEK :*
Nadejdzie Wiosna i Lepsze Czasy Wróci IGLOOPOL kochany do ESKTRAKLASY !
I.D.04 KIEDYS WSZYSCY POWRÓCA I WYJDZIEMY RAZEM NA ULICE !!
A ja tak offtopicowo, chciałem wyrazić swoje zdanie na temat dwóch przypadkowcyh dziewuszek z tego tematu:
Pierwsza w szaliczku "Śmierć Wiśle" jeśli dobrze widze, druga w koszulce hooligans...
Nienawidze takich pozerskich lasek. Mojej siotrze zdecydowanie wybiłem tego typu gadżety z głowy, nie wyobrażam sobie też żeby jakokolwiek dziewczyna/koleżanka w czymś takim chodziła...
No bo, nie oszukujmy się, chuliganką to ona nie jest. Bić sie o barwy nie będzie. Z szala też ją żaden facet nie skroi. Innymi słowy nadużywa przywilejów jakimi dażymy kobiety. Bo nie sztuka, chodzić w koszulce hool's, aby przy pierwszym dymie lecieć w górę sektora do ochrony...
No chyba, że dziewczyna sie lubi napierdalać, tylko w mojej opinii to już dziewczyną nazwać nie można...
W Tym co napisałeś jest troche racji,ale nie zabronisz przecież chodzić dziewczynom w szalikach czy czy koszulkach hooligans...
Każda dziewczyna ma swój styl którego napewno tak szybko nie zmieni.
A co do FANKI Z NISKA to supeer jak na razie numer 1,
chodż koleżance też nic nie brakuje
Igloopol pisze:O ile sie nie myle to maja byc zdjecia dziewczyn ktore kibicuja danemu klubuwi a te kolezanki widzialem tez na meczach Igloopolu po prostu takie o zwykle dziewczyny z miasta , lepiej juz dajcie zdjecia KS FANEK :*
Co ty p********* jak fotki przedstawiają brunetke, która mieszka na matejki i kibicuje Wisłoce od kilku sezonów. !!!
ku*** tak pierdolicie też a myślę że są takie laski które bardziej zasługiwały by na noszenie takiej koszulki niż nie jeden Pit Bull, Lonsdale czy Hooligan. Przykładem jest zachowanie dziewczyn z Widzewa które ściągnęły flagę gdy prewencja pacyfikowała resztę ekipy. Dlatego więcej wyrozumiałości moim zdaniem.
KibicMKS pisze:ku*** tak pierdolicie też a myślę że są takie laski które bardziej zasługiwały by na noszenie takiej koszulki niż nie jeden Pit Bull, Lonsdale czy Hooligan. Przykładem jest zachowanie dziewczyn z Widzewa które ściągnęły flagę gdy prewencja pacyfikowała resztę ekipy. Dlatego więcej wyrozumiałości moim zdaniem.
Wyjąłeś mi to z ust. Postawa Widzewiaczek na medal ! Czasem właśnie takie kibicki, mimo, że takie bojowe to są sto razy bardziej naturalne niż wytapetowane gwiazdy w różowych topach, tipsach i pasemkach przechodzące pod gniazdem, by je każdy obczaił - oczywiście w szalach, ale bardziej na pokaz niż od serca. Dla niektórych dziewczyn klub to całe życie, to styl na życie, wiara i walka, zarówno za barwy klubowe jak i za sam klub, a walka może przejawiać się na różne sposoby i nie musi być koniecznie fizyczna. I uwierzcie, że takim prawdziwym kibickom oddanie klubowi wcale nie ujmuje kobiecości, a wręcz przeciwnie, bo są w stu procentach naturalne... Z daleka może nie miss, ale wystarczy podejść, pogadać i przekonać się o ich wartościowości.
Bóg Honor Ojczyzna pisze:Dla niektórych dziewczyn klub to całe życie, to styl na życie, wiara i walka, zarówno za barwy klubowe jak i za sam klub, a walka może przejawiać się na różne sposoby i nie musi być koniecznie fizyczna. I uwierzcie, że takim prawdziwym kibickom oddanie klubowi wcale nie ujmuje kobiecości, a wręcz przeciwnie, bo są w stu procentach naturalne... Z daleka może nie miss, ale wystarczy podejść, pogadać i przekonać się o ich wartościowości.
miło się czyta takie rzeczy, fajnie,ze są ludzie, którzy doceniają oddanie klubowi i nie koncentrują się tylko na wygladzie zewnętrznym.
Drodzy Panowie żaden z was nie jest w stanie ocenić na podstawie wyglądu, która z dziewczyn przychodzi na stadion żeby się polansować a dla której klub to naprawde całe życie. Może być ubrana w ciuchy Hooligana itp. obwiązana szalem itp. i nadal pozować. A może być wytapetowaną lalą, która wie co o znaczy być z drużyną na dobre i na złe.
Nie każe nikomu nas akceptować ale wydaję mi się że nutka wyrozumiałości i czasem bliższego poznania się należy żeby móc coś powiedzieć na temat danej dziewczyny.
Jestem reprezentantką drużyny gdzie laski na mecze walą drzwiami i oknami i niestety większośc z nich to zapalone fanatyczki "zawodniczych tyłeczków" więc zdaję sobie sprawę, że kobiety na meczu potrafią być zdecydowanie uciążliwe.
No nic temat dziewczyn na stadionach zdecydowanie był już poruszany, więc nie ma co roztrząsać i chyba możecie już wrócić do właściwego toku tematu. Pzdr
"i nie przebaczaj zaiste nie w twojej mocy
przebaczać w imieniu tych których zdradzono o świcie."