8-10 maja - komentarze

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
TupT

Post autor: TupT » 09.05.2007, 22:45

[link]

flaga po prawej strone...

czyżby była odbita ?
Obrazek
W społeczeństwie wilków wolę być człowiekiem

iparts.pl
Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 09.05.2007, 22:47

defens pisze:co do tego co sie dzialo na Bułgarskiej powiem tak"istne mega szalenstwo"ktore wgniata w ziemie:)tylu przyjezdnych sie niespodziewalem,jak wroca sie opsiza,ale powiem tyle ze w miejscu dla nich wydzielonym sie niezmiescili i czesc znich musiala isc na trybune kryta,prowadzili niezly doping caly czas i to tak ze nieraz robilo baaaardzo duze wrazenie (to moje obiektywne zdanie)w momentach naszych przestojow dawali niezly doping,rowniez w przerwie:) zrobili 2 prezentacje...flagi na kijach plus stropo a druga to sektorowka i race,miedzy tymi prezentacjami kilka rac opdalili
my nic,ze wzgledu na prostes wywieszamy trans skierowany do PZPNowcow,ale z ato z konkretnym dopingiem co musialo robic wrazenie:D
jak dla mnie mecz ze wzgledu kibicowskim mega dobry wsumie najlepszy bo spektakl w wykonaniu obu ekip zajebisty:)
co do aspektow sportowych.wynik mowi sam za siebie:)
podsumowujac-Widzew sie najlep poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
no to u nas pewnie też będzie nieżle :wink: pierwszego dnia sprzedaży na Widzew poszły wszystkie bilety (pozostały tylko n a łuk).
Szkoda tylko ,że od was dostalismy tak mało biletów

:( i pewnie znowu będzi wojna pod kasami jak po bilety na Wisłe...

P.S. Ile Widzewa mniej więcej?

T.'06

Post autor: T.'06 » 09.05.2007, 22:48

TupT pisze:[link]

czyżby była odbita ?
Slask z Motorem skroili flage Polonii a to jest druga flaga nalezaca do Cracovii
[link] 8)

iluminati

Post autor: iluminati » 09.05.2007, 22:48

moze Cracovia miała swoją i Polonia
tak jak u was trzej królowie wielkich miast ..

p.

Post autor: p. » 09.05.2007, 22:48

czyżby była odbita ?
jesli pytasz o Polonia-KSC to oni takie 2 mieli z tego co kojarze
miasto nocą..i o to mi chodziło

PWD

Post autor: PWD » 09.05.2007, 22:49

czyżby była odbita ?
Nie

Są ( były )dwie, choć bodajże z inną treścią

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 09.05.2007, 22:49

czyżby była odbita ?
Bodajze są dwie takie same ( ewentualnie dwie częsci )
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!

Szlachta Z Wroclawia

Post autor: Szlachta Z Wroclawia » 09.05.2007, 22:49

2 takie flagi sa !
jedna Cracovia Polonia
i druga Polonia Cracovia

cfw201

Post autor: cfw201 » 09.05.2007, 22:51

Promocja pisze:
defens pisze: podsumowujac-Widzew sie najlepiej poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
Wpuscie tyle samo Legi co Widzewa to bedziecie mieli dylemat w tej kwesti.
Niech Legia wpuści najpierw Widzew lub Lecha w dobrej liczbie. Bo jak narazie to tylko ŁKS dostał konkretną liczbe biletów.

Walker

Post autor: Walker » 09.05.2007, 22:51

czyżby była odbita ?
Ta Warszawska została skrojona, ta Krakowska nie.

Co do liczby Widzewa to naprawdę szacunek

wykrys

Post autor: wykrys » 09.05.2007, 22:52

Commando Mocher pisze:Brawo dla Polonii( nie tej z Chicago) za całe 2 sztuki!!! Jak to oceniać? to sukces czy norma? :lol:
Poloni we Wrocławiu nie 2 ale 8 sztuk. Co i tak nie zmienia faktu, że to baaaardzo słaba liczba. Dla przypomnienia Unii Janikowo w tym samym saktorze pojawiło się 17 sztuk

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 09.05.2007, 22:55

Co do meczu ŁKS - KSG
Znalazłem taki komentarz:

Ktoś wie o co chodziło po meczu? W jakim celu jakieś 500 chopa ruszyło w strone wyjścia gości ... ?

Ktoś wie coś więcej?

TupT

Post autor: TupT » 09.05.2007, 23:02

Walker pisze:

czyżby była odbita ?
Ta Warszawska została skrojona, ta Krakowska nie.

Co do liczby Widzewa to naprawdę szacunek
rzeczywiście... myślalem z początku że na odwrót...
Obrazek
W społeczeństwie wilków wolę być człowiekiem

krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG » 09.05.2007, 23:05

Bardzo ładna oprawa Korony.

Zawiodłem się trochę na Gks-ie Bełchatów,idą na mistrza,a przyjeżdża ich 30...

NML

Post autor: NML » 09.05.2007, 23:05

no liczba Widzewa miażdzy 8)

defens

Post autor: defens » 09.05.2007, 23:06

Promocja pisze:
defens pisze: podsumowujac-Widzew sie najlepiej poakzal od wszystkich ekip ktore byly w Poznaniu
to niech Legia wpusci lecha lub Widzewa w liczbie ok. 3 tysiecy to pogadamy :)niech sie Legionisci ciesza z tego co dostali.to wszystko

p.s na oko widzewa ok. 3 tysiecy scisnieci na maksa:)
LECH MOIM KLUBEM
POZNAN MOIM MIASTEM

GTW

Post autor: GTW » 09.05.2007, 23:07

cfw201 pisze:
Promocja pisze:
Niech Legia wpuści najpierw Widzew lub Lecha w dobrej liczbie. Bo jak narazie to tylko ŁKS dostał konkretną liczbe biletów.
Widzew dostał tyle biletów ile zamówił.

Rosiu
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Rosiu » 09.05.2007, 23:09

GTW pisze:
cfw201 pisze:
Promocja pisze: Wpuscie tyle samo Legi co Widzewa to bedziecie mieli dylemat w tej kwesti.
Widzew dostał tyle biletów ile zamówił.
czlowieku wierzysz w ta bajke ze Widzew zamowil tylko 680 biletow? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GTW

Post autor: GTW » 09.05.2007, 23:13

Rozumiem, ze masz informacje, iż im odmówiono większej ilości ?
Z resztą najlepiej jak ktoś kompetentny z Widzewa się wypowie...

Mateusz_KS\G/órnik

Post autor: Mateusz_KS\G/órnik » 09.05.2007, 23:41

Może mi ktoś z ŁKS powiedzieć ilu was było dokładnie i czemu was wszystkich nie wpuścili na stadion...????
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W Moim SERCU \G/ÓRNIK I NA DOBRE I NA ZŁE...!!!

tyski1971

Post autor: tyski1971 » 09.05.2007, 23:49

brak biletów. a na miejscu nie mogliśmy kupić. czemu ? wymysł niebieskich

tdk

Post autor: tdk » 10.05.2007, 00:16

krzysiek_AG pisze:Bardzo ładna oprawa Korony.

Zawiodłem się trochę na Gks-ie Bełchatów,idą na mistrza,a przyjeżdża ich 30...
Do tego podobno koszt ich wyjazdu wynosil 25 zł w tym bilet na mecz. Tak bynajmniej podane było na jednej z stron GKS ...
T.A.G.

ruch1920
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: ruch1920 » 10.05.2007, 00:30

amigoksg pisze:Gornik Zabrze:ŁKS ŁÓDŹ
widzow: 8000
dziwne... w radiu i na tvn w pogramie OE podali ze widzów 6000

eMka_

Post autor: eMka_ » 10.05.2007, 00:35

A jakie są dane z onetu? Dajże spokój...

nb80

Post autor: nb80 » 10.05.2007, 00:46

Promocja pisze:
Widzew wpuścił u siebie tylu Lechitów ilu przyjechało do Łodzi, i już wtedy było wiadomo że tak samo będzie w rewanżu. I było! A Legia dała wymagane 5% to też tyle dostaną.

neverendinGdream

Post autor: neverendinGdream » 10.05.2007, 01:10

tyski1971 pisze:brak biletów. a na miejscu nie mogliśmy kupić. czemu ? wymysł niebieskich
Protest w Poznaniu jak najbardziej podstawny, bo wszyscy zaczynają robić nam - kibicom pod górkę...
Jak nie pzpn, to policja (jak dziś w Zabrzu) robią co mogą, żeby zniechęcić kibiców do odwiedzania stadionów.
Zapominają o jednym:

Piłka Nożna dla Kibiców!!
neverendin\G/ dream

pick-nick

Post autor: pick-nick » 10.05.2007, 01:40

Nas ok 80 osob w Zabrzu, psiarnia nie chce wpuscic nikogo bez biletu i nawet bez dowodu wiec opuscilismy sektor i probowalismy negocjowac wpuszczenie reszty ale c**** to dalo, chlopaki z Gornika tez nic nie wskorali. Z naszej strony lipa i pod wzgledem liczby mamy niezla wpadke jakby nie patrzec.
Podziekowania przyjaciolom z Tychow za wsparcie!
1908 - 2008 Już od stu lat biało - czerwono - biały świat

chojny widzew

Post autor: chojny widzew » 10.05.2007, 01:45

Nasza liczba w Poznaniu trudna do oszacowania, ale napewno rekordowy wyjazd w naszym wydaniu. Szczelnie wypelnilismy sektor gosci i bufor+troche osob na trybunie Lecha pod dachem. Z naszej strony 2 oprawy, mnóstwo osób w czerwieni i bardzo dobre oflagowanie. Jeśli chodzi o doping, to na naszym sektorze Lech prawie nie slyszalny, co oczywiście nie znaczy ze ich przekrzyczeliśmy ale poprzeczka postawiona została bardzo wysoko. To tak na szybko bo z****** jestem i nie chce mi sie wiecej pisac

Kiju

Post autor: Kiju » 10.05.2007, 02:14

Na na Lechu ponad 3 klocki,podana zostanie oficjalna liczba,choc trudno to oszacowac....zabraklo dla nas biletów,chyba nikt sie nie spodziewał ze tyle oosob pojedzie bez biletów,pozniej juz tylko pieczatki na łapie stawiali zamiast biletów,bo tych juz nie bylo...

Doping z naszaj strony przez cały mecz,choc w pierwszej polowie cały czas dobijaly osoby,w sumie wszyscy weszli dopiero na druga polowe.
Jak dobili wszyscy to ludzie byli naprawde mocno scisnieci.

Tego dnia Lech naprawde konkretnie dopingowal,bardzo pomagała kotlowi kryta trybuna,przy wyniku jaki byl,naprawde trudno bylo sie przebic,Lech huczał naprawde głosno,ale kilka razy 8) z pewnoscia nam sie udało zaistniec...gdyby nie ten wynik 8)

Ludzie pojechali sie bawic i tak tez bylo,doping prowadzilismy jeszcze z pól godziny po meczu.

wyjazd naprawde udany,szczerze mowiac nie spodziewałem sie ze bedzie nas wiecej niz 2500...a tu mila niespodzianka.
Ostatnio zmieniony 10.05.2007, 02:36 przez Kiju, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

acab

Post autor: acab » 10.05.2007, 02:17

3500 oficjalna nasza liczba w Poznaniu
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."

pastor

Post autor: pastor » 10.05.2007, 02:30

Rzadko sie wypowiadam tu na forum bo raczej przygladam sie tym sprawom z przymrozeniem oka bo niestety nie jest to ten sam poziom rozmowy co wczesniej kiedy to mozna bylo poczytac i dowiedziec sie praktycznie wszystkiego bez dopierdolenia sie innych osob do Ciebie.Wczesniejszych wyjazdow nie komentowalem bo nie mialem takiej potrzeby nawet na nowy stadion Korony,ale jednak ten wyjazd zwrocil moja uwage i pozytywnie ale bylo tez kilka negatywow.Ale tak na szybko; jesli chodzi o liczbe to cytat
"Widzew poniósł w Poznaniu najwyższą porażkę w tym sezonie, choć po pierwszej połowie nic nie wskazywało na to, że do takiej klęski może dojść. Większość bramek padła dopiero po przerwie, a już po trzeciej nasz zespół był totalnie rozbity. Na uwagę zasługuje fakt, że pomimo bardzo niekorzystnego rezultatu, 3,5-tysięczna grupa kibiców z Łodzi do samego końca bardzo głośno dopingowała swój zespół. To oni byli prawdziwymi bohaterami tego wieczoru!" NIE mowie ze jest to az tak obiektywne zrodlo i NIE podaje tego jako naszej oficjalnej liczby bo nie jestem do tego upowazniony,nie liczylem rowniez nas bo to raczej by byla nie lada sztuka policzyc taki tlum ale moze znalezli sie jacys zawzieci z naszej strony ktorym sie chcialo liczyc kibicow czy ilosc aut,busow itd.Lechici wiedza mniej wiecej ile osob miescie sie na tych trybunach i widzac nas scisk maja pojecie co bylo grane jak dla mnie miazga i kozak liczba ;- )
doping - osobna kwestia z naszej strony dobry (oceniam 2 polowe bo dopiero w przerwie dotarlem na sektor...) powiedzialbym bardzo dobry a momentami zajebisty ale niestety zdarzaly sie momenty przestojow i gorszego,jestem samokrtyczny i wiem ze pomimo dosc dobrego dzis OGOLNIE dopingu stac nas na wiecej wiec panowie do dziela;- )co do Lecha mlynu jako tako raczej nie bylo slychac ale trybune kryta jak ryknela to bardzo dobrze bylo slychac oraz kiedy krzyczal caly stadion wtedy rzecz jasna nie sadze abysmy mogli sie przebic z dopingiem jak dla mnie dopingu z ich strony tez bardzo dobry.oprawy nie oceniam bo nie widzialem. male pytanie lub moja pomylka kiedy zaczelismy pozdrawiac Ruch to Lech(gwizdzac na to ze pozdrawialismy nasza zgode)po chwili zaczal pozdrawiac swoje zgody i jak pisalem moze moja nieuwaga- byly pozdrawiane min Arka,Kszo Zaglebie a Cracovia..>?
rzeczy na minus niestety - wjazd do poznania i problem z trafieniem na stadion (chodzi o osoby niezorientowane lub nie pamietajace drogi jak np ja kiedy ostatnio bylem na Bulgarskiej przed 3 laty) zero "naszej uprzejmej"policji zeby nas poinformowala itd lub pokierowala z jednej strony plus bo zazwyczaj wylapuja i odprowadzaja na stadion. pierwsza radiolka DOPIERO pod stadionem dokladnie na perkingu Lecha skad nas zawrocono i pokierowano na nasz parking gdzie inni policjanci mieli nas pokierowac ktorych nie bylo przez taka goscionnosc stracilismy(mowie o sobie) cala 1 polowe..... i jeszcze jeden minus to prowadzenie nas okreznymi drogami pozniej skoro bezpiecznie bez zadnych przeszkod mozna bylo dojsc o wiele szybciej.na szczescie szybkie wejscie na sektor;- )
Jak dla mnie stadion Lecha prezentuje sie najlepiej w naszym kraju a co dopiero bedzie po jego ukonczeniu tzn modernizajci;- ) nie ujmujac stadionowi Korony czy Wisly ktore tez sie dobrze prezentuja i fajnie by bylo gdyby wiekszosc polskich klubow mogla sie takimi poszczycic. tyle ode mnie szacunek dla czytajacych moje wypociny;- )
Widzew - Od zawsze tu - Na zawsze tu!

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 10.05.2007, 02:30

GTW pisze:Rozumiem, ze masz informacje, iż im odmówiono większej ilości ?
Nie wstyd Ci takie pierdoły pisać ze Widzew zadowoliłby się 680 biletami na Legie i tyle postanowił sobie zamówić?

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 10.05.2007, 02:43

Meczyk w Łęcznej całkiem całkiem....doping był zajebisty,nawet nasi "sportowcy" przy niektórych piosenkach pomagali nam śpiewać :) ,Górnika wcale nie słyszałem ale pewnie jak zdzierali gardła tak jak my,to również nas nie słyszeli....fajna ilość Widzewa(szkoda,że od nas dostali tak mało biletów),wg.mnie,na ligowe klasyki powinno się wpuszczać do oporu kibiców gości(tam gdzie pojemność sektora na to pozwala)ale pewnie mówię truizmy....co do protestu Lecha,to mam mieszane uczucia ale jest to moja prywatna opinia...
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

Derles(RTS)

Post autor: Derles(RTS) » 10.05.2007, 02:47

Widzew dostal 680 biletow na Legie, ktorych nawet nie ma w sprzedazy bo wszystko rozchodzi sie miedzy roznymi grupami w Łodzi, FC itp. takze gdybysmy tylko dostali 3500 to w takiej liczbie sie stawimy panowie z (L)

tylko, ze zarowno stadion Legii jak i Widzewa nie sa tak wielkie jak Lecha i nie ma szans przy tak wielkiej nienawisci na wpuszczanie tak wielkich grup przyjezdnych do momentu kiedy oba stadiony nie beda mialy minimum po 25tys wtedy moze sie cos ruszy

juz widze te lamenty Legii, ze dali nam 1500 wejsciowek teraz
a na najblizszym meczu w Łodzi beda obowiazkowo chcieli Niciarke, ktorej wiadomo ze nie dostana bo miedzy nami panuje wojna jesli pamietacie :lol:
Ostatnio zmieniony 10.05.2007, 02:59 przez Derles(RTS), łącznie zmieniany 1 raz.

majcher

Post autor: majcher » 10.05.2007, 02:54

GTW pisze:Rozumiem, ze masz informacje, iż im odmówiono większej ilości ?
Na początku, czy przed rundą wiosenną, zostało złożone zamówienie na 5000 biletów na ŁKS i 2000 na Legię. Jasną sprawą, było, że w obu przypadkach dostaniemy 5% ku uciesze kibiców gospodarzy.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

Derles(RTS)

Post autor: Derles(RTS) » 10.05.2007, 02:58

19ŁKS08 pisze:
Biorąc pod uwagę: atrakcyjnego rywala, zgodę, odległość między miastami, najlepszy stadion w Polsce, który zawsze przyciąga wielu którzy na inny bubel by nie przyjechali... moim zdaniem liczba bez rewelacji

U nas też rewelacji dziś nie będzie, co nie znaczy, że nie mam prawa krytykować

A tłumaczyć to się tu na pewno nie będę :lol: wybacz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

liczba bez rewelacji???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

to moze napisz ile Łksu dzisiaj sie wybralo do Zabrza oficjalnie choc tego to sie pewnie nie dowiemy nigdy bo stwierdzili, ze nie wchodza i pewnie pod brama bylo 700 fanatykow Łódzkiego Klubu Sportowego :P :P

misza

Post autor: misza » 10.05.2007, 03:38

nasza liczba na lechu ciezka do oszacowania. mysle ze te 3,5 klocka peklo spokojnie. ostatni od nas wchodza w drugiej polowie. lech niestety bez oprawy. doping glosny (w momentach ryku calego stadionu) ale strasznie chaotyczny. kazda trybuna spiewa cos innego. bardzo fajny efekt dala tylko jedna przyspiewka spiewana rowno przez caly stadion (a troche ich bylo). naszego dopingu nie oceniam (wrazenia po poczytaniu forum lecha - bezcenne :wink: ) a oprawa na fotkach. ogolnie oby wiecej meczow na takim poziomie kibicowskim.

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 10.05.2007, 03:48

Hmmm Derles(RTS).....
takze gdybysmy tylko dostali 3500 to w takiej liczbie sie stawimy panowie z (L)

w związku z czym to napisałeś?
juz widze te lamenty Legii, ze dali nam 1500 wejsciowek teraz
a na najblizszym meczu w Łodzi beda obowiazkowo chcieli Niciarke, ktorej wiadomo ze nie dostana bo miedzy nami panuje wojna jesli pamietacie
...................ja pierdolę,ogarnij się chłopaku,po co siejesz ferment takimi tekstami?
Do majchra
Jasną sprawą, było, że w obu przypadkach dostaniemy 5% ku uciesze kibiców gospodarzy
po co ta napinka?Tylko skończony debil,może się z tego cieszyć,wiadomo,więcej gości,większa motywacja do kibicowania, wpisy typu "Kibice klubu X będą się cieszyć bo kibice klubu Y dostali tylko tyle biletów"zalatują mi typowo polską mentalnością(co z tego,że ja nie mam,najważniejsze jest to,że i sąsiad tego nie ma),z faktu mniejszej ilości przyjezdnych fanów,mogą się tylko cieszyć psy i frajerzy odpowiedzialni za bezpieczeństwo, a tak,ze względu na małą(nie z ich winy)ilość RTSu,bardziej elektryzuje mnie mecz na K6 w niedzielę niż ta ligowa kopanina w sobotę....mam nadzieję,że jak pobudują nam te stadiony(tu Derles(RTS) zgadzam się z Tobą)to sytuacja wyjazdowców zmieni się na lepsze,a tak pozostają nam "układowe"rodzynki typu KKS-RTS.....pzdr
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

Zablokowany