Prośba o wypełnienie ankiety o kibicach
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Prośba o wypełnienie ankiety o kibicach
Witam!
Jestem studentem trzeciego roku Pedagogiki i obecnie piszę pracę licencjacką na temat motywacji a zachowań agresywnych subkultury szalikowców. Niniejsza ankieta jest całkowicie anonimowa, co oznacza, że odpowiedzi pojedynczych osób nie będą ujawniane. Zebrane wyniki pozostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w analizie badań mojej pracy licencjackiej. Proszę was o prawdziwe i rzetelne wypełnienie ankiet. Jest to dla mnie szczególnie ważne, by poznać prawdziwe opinie
[link]
chętne osoby bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Jestem studentem trzeciego roku Pedagogiki i obecnie piszę pracę licencjacką na temat motywacji a zachowań agresywnych subkultury szalikowców. Niniejsza ankieta jest całkowicie anonimowa, co oznacza, że odpowiedzi pojedynczych osób nie będą ujawniane. Zebrane wyniki pozostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w analizie badań mojej pracy licencjackiej. Proszę was o prawdziwe i rzetelne wypełnienie ankiet. Jest to dla mnie szczególnie ważne, by poznać prawdziwe opinie
[link]
chętne osoby bardzo prosze o wypełnienie tej ankiety.
Z góry dziękuje i pozdrawiam
-
Re: Prośba o wypełnienie ankiety o kibicach
Głupsza niż redaktor Stec ta ankieta.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
wypełnienie jej jest nie obowiazkowe... wiec nikt nikomu nie każe tego wypełniac. A pytania są takie, bo akurat odpowiedzi na te pytania dużo mi pomogą.
-
Wypełniłem ale chyba aspirujesz do redagowania wyborczej lub innej fakto-podobnej gazety szukających sensacji najczęściej na stadionach.
-
nie pisanie szukanie ciekawostek to nie moja pasja... do tego wogole sie nie nadaje... a poprostu pisze prace licencjacka i te pytania pozwola mi odpowiedziec na pytanie jakie sobie zadalem piszac temat... tak ogolnie to ja sam jestem kibicem ktory chodzi na mecze Zaglebia S.
-
Te pytania o kant kibla mozna rozbic.
-
Może to nie student tylko ktoś z GW który znów szuka taniej sensacji...
-
Może gościu jest tym studentem, może faktycznie potrzebuje materiału na prace, ale nie ufałbym gościowi co się rejestruje, żeby wyskoczyć z ankietą, a później w pewnej gazecie będzie można przeczytać "wg ankiety przeprowadzonej..."
-
Nie wypełniajcie tego GóWna , śmierdzi wajchą na kilometr
-
Panowie a ja wam powiem tyle - aktualnie pisze magisterke na wiadomy temat. Na samym początku wybór tego tematu wydawał mi rewelacyjnym wyjściem - w koncu bede pisal o tym na czym się wychowałem - sama przyjemność. jednak im dalej tym gorzej - zaczęło sie już od banalnej próby wytłumaczenia że taki dajmy na to Ultras przygotowujący oprawę to nie pseudokibic z tzw elemntu społecznego , wychopwany i obracający sie w patologii. Takich prób wytłumaczenia zjawiska promotorowi było tak wiele że momentami to miałem kryzys i żałowałem że nie wybrałem tematu o "dziecku wiejskim" czy jakimś samokształceniu. Nieraz jest tak że ogromny wpływ na wygla ankiety ma promotor a jakie opinie maja promotorzy , którzy przeczytają jakiś art z lat 90 o pociagach widmach i przekładją to na obraz całego srodowiska to nawet nie musze mówić.
-
Od 5 pytania zaczyna się większe dno niż można przypuszczać.
Aż się dziwię, że to napisał kibic ?!
Koleś lepiej napisz pracę o jakiejś sławnej olimpiadzie: Moskwa, Monachium, Berlin. Tam się lepiej sprawdzisz.
Nie wypełniajcie.
Aż się dziwię, że to napisał kibic ?!
Koleś lepiej napisz pracę o jakiejś sławnej olimpiadzie: Moskwa, Monachium, Berlin. Tam się lepiej sprawdzisz.
Nie wypełniajcie.
-
Przy jednym z pytań pada możliwa odpowiedź "neveR". Nie jestem jakimś geniuszem ale kibic Zagłębia Sosnowiec by tak napisał? Kibic Ruchu może tak, ale ZS? Trochę dziwne.
-
Co robisz po meczu?
- idę na cipy :D
Kto najczęśniej wywołuuje awantury?
- sektor rodzinny
- idę na cipy :D
Kto najczęśniej wywołuuje awantury?
- sektor rodzinny
-
Ludzie, pomyślcie zanim coś napiszecie i się ośmieszycie. Nie wypełniałem tej ankiety, ale czytając odpowiedzi dochodzę do wniosku, że w niektórych pytaniach można było wpisywać swoje odpowiedzi, dlatego są takie "kwiatki" jak "neveR" i wiele, wiele innych.
;)
;)
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem