greg75-75 pisze:z tym pojechaniem Wisly po Polonii to pojechales kolo:)obustronne wrzuty byly bardzo liczne,a co do dopingu to u nas w Bytomiu juz tak jest ze jak tracimy bramke to siada doping czasem...Wisla skanduje w Gdyni tylko Lechia,na co PB-kazdy to powie Polonia rzadzi w Krakowie;)itp,itd.ps Hey hey Garbarnia
ja ze swojej strony napisze tylko tyle, że nie spodziewałem sie tak żenującego poziomu ze strony Poloni jeżeli chodzi o doping. Jak już nie mieliscie co odpowiedzieć na nasze szybkie riposty to zaspiewaliściw WTSK poczym do konca meczu cisza :)
ja ze swojej strony napisze tylko tyle, że nie spodziewałem sie tak żenującego poziomu ze strony Poloni jeżeli chodzi o doping. Jak już nie mieliscie co odpowiedzieć na nasze szybkie riposty to zaspiewaliściw WTSK poczym do konca meczu cisza :)
Proponuję przypomnieć sobie jak wyglądał doping na meczu Lechia Gdańsk - Polonia Bytom w zeszłym sezonie, gdy to Wasi bracia mieli "reorganizację" w młynie.
Poza tym:
-Polonii przez dwa "i"
-Ciszę do końca meczu słyszałeś w C+?
Co do Stali ma wejść w życie koło 300 zakazów 2-4 letnich za byle gówno więc jest to jedna z ostatnich okazji do podziałania do tego cześć ekipy siedzi tez za jakieś pierdoły więc napierdalanka z psami nie bez powodu
Browarniany pisze:
Moje pytanie umknęło gdzieś w natłoku spamu. Pożar na sektorze gości w Bytomiu podczas pierwszej połowy. Płonęła sektorówka, czy flaga?
W 14 osób jesteśmy obecni na meczu w Tarnobrzegu , Siarka - Górnik Łęczna II
---
28.03.2010
KSZO II Ostrowiec Św - WISŁA SANDOMIERZ
Dwa tygodnia przed wyjazdem do klubu przyszło pismo że nie zostaniemy wpuszczeni na stadion. Mimo wszystko decydujemy się na wyjazd.Na zbiórce melduje się ok. 90 osób w tym 28 z Siarki. Jedziemy dwoma autokarami i autem. Przed Ostrowcem czekają i zatrzymują nas uzbrojone siły mundurowych. Przetrzymują nas w autokarach do końca meczu i nawracają na Sandomierz... Droga w obie strony z dużą eskorta. Podziękowania dla Siarki za Wsparcie !
Po powrocie chcemy umilić podroż pewnej ekipie. Jednak nie zatrzymują się i szybo wciskają pedał gazu. Będą chcieli to sami się przyznają.
Igloopolu może ze 150 w pewnym momencie w młynie
goście dostali 120 wejściówek i chyba tylu weszło? Ilu tam z Ropczyc z Wisłoką było zapewne jeszcze napiszą.
Coś tam dążono do starcia ale nic ciekawego bo policja.
Dzisiaj na meczu Odra - Lech w przerwie gośc chodził z małą wyrzutnią dzięki której wyrzucał koszulki klubowe Odry. Widac że nie miał tego urządzenia opanowanego bo pare koszulek wyleciało poza stadion! Dwie koszulki trafiły również na sektor Lecha. Jestem ciekaw co się z nimi stało?
Niech internetowa propaganda trwa :-) Kolego pisz bajeczki pisz, a ja Ci powiem tylko tyle: trafiła kosa na kamień i nie mamy o czym rozmawiać! Do następnego!
Dzisiaj również doszło do starcia Podkarpackiej Ośmiornicy z fanatykami Jagiellonii (ok. 130x90). Spotkanie odbyło się na trasie. Starcie śmiało mogła wygrać ekipa z Podlasia, jednak brak zdecydowania oraz małe doświadczenie przyczyniło się do jej porażki.