Praca pana na bicepsie faktycznie specyficzna, tylko dlaczego nie wydziabał "krzywdzę" łks, "skrzywdzę" łks albo "skrzywdziłem" łks - tylko tak ogólnie apeluje "skrzywdzić" łks. Asekurant. Co go musiało w życiu spotkać z naszej strony, że tak odreagował? :) Zresztą tak serio podejrzewam fotomontaż.
miast08 pisze:Praca pana na bicepsie faktycznie specyficzna, tylko dlaczego nie wydziabał "krzywdzę" łks, "skrzywdzę" łks albo "skrzywdziłem" łks - tylko tak ogólnie apeluje "skrzywdzić" łks. Asekurant. Co go musiało w życiu spotkać z naszej strony, że tak odreagował? :) Zresztą tak serio podejrzewam fotomontaż.
Za Widzewem "nie przepadam" ale takie komentarze mnie uruchamiają. Nie chce tu nikogo bronić czy oczerniać ale zapewne podziwiasz kolesia od Was z dziarą "Śmierć Widzewskiej kurwie"... Więc czemu się dziwisz że koleś (zapewne z RTS) zrobił sobie coś takiego?
[link]
W garniturze na wyjeździe, bardzo fajnie to wygląda :) To nie jest napinka, dla mnie fajna opcja, sam byłem w garniaku po pracy na stadionie ale nie na wyjeździe.
Hmm przepraszam ale sam ze wzgledu na prace byłem 3 razy na wyjeździe pod krawatem i w garniaku wiec sory co w tym specyficznego, Powiem wiecej zero kontroli , zero spisywania , zero problemów :) wiec Garniaki robią swoje :) Z tego co pamietam \Widzew kiedys chyba robił oprawe w Gajerach. Co do dziary j**** ŁKS jego ciało jego wybór.
Rodowity_Mazowszanin pisze:Z meczu derbowego Jagiellonia - ŁKS Łomża:
[link]
Koleś z Jagi po krótkiej "wymianie uprzejmości" miejscowych z gośćmi z obawy przed powinięciem przedostaje się do sektora gości. Oczywiście włos mu z głowy nie spadł, wrócił potem do swoich.
Co to za derby były ? Przecież Łomża leży na Mazowszu :)
Według wikipedii leży na Podlasiu: [link]
"Tu chodzi o zasady,parametry.Bijesz się za przyjaciela.Nie uciekasz,Nie zdradzasz się."
Łomża – miasto w północno-wschodniej Polsce, w województwie podlaskim, nad rzeką Narew. Leży na historycznym Mazowszu, na jego największej ziemi – ziemi łomżyńskiej.
Granice województw nie zawsze są do końca zbieżne z granicami historycznych krain
Rodowity_Mazowszanin pisze:Z meczu derbowego Jagiellonia - ŁKS Łomża:
[link]
Koleś z Jagi po krótkiej "wymianie uprzejmości" miejscowych z gośćmi z obawy przed powinięciem przedostaje się do sektora gości. Oczywiście włos mu z głowy nie spadł, wrócił potem do swoich.
Co to za derby były ? Przecież Łomża leży na Mazowszu :)
Specyficzne były na pewno wydarzenia we wczorajszym meczu Warta Poznań - Wisła Płock. Dwaj kibice chcieli wziąć udział w konkursie Warty, znalezli się już na środku boiska i wtedy zostali odwołani. Na swój protest usiedli na środku boiska i spędzili tak chwile czasu.
Wszystko odbywało się przy dopingu z klatki. Zdjęcia niestety póki co fani Warty jak i Wisły nie mają.
Koleś z Jagi po krótkiej "wymianie uprzejmości" miejscowych z gośćmi z obawy przed powinięciem przedostaje się do sektora gości. Oczywiście włos mu z głowy nie spadł, wrócił potem do swoich.[/quote]
Co to za derby były ? Przecież Łomża leży na Mazowszu :)[/quote]
Według wikipedii leży na Podlasiu: [link][/quote] [link][/quote]
[link] widocznie różne zródła różnie podają. Koniec teamtu.Nie rozmywajmy
"Tu chodzi o zasady,parametry.Bijesz się za przyjaciela.Nie uciekasz,Nie zdradzasz się."
PS Nie wiem o co chodzi Wiśle z tymi wyrzutami o grafy anty, najpierw sami wrzucają jakieś bazgroły na KSC, teraz im ciśnienie skacze jak Cracovia wrzuca własne prace - totalny bezsens.
az dziwne ze w GW nie pojawila sie jeszcze info. iż Krecie Chuligany zrobiły przed meczem wjazd na murawe :-)))
Heheh prima aprilis ?
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.