Tak myślałem , ale nie byłem pewny . Jak tam byłem u siostry to tylko i wyłącznie napisy SNA i WSH . Ale wiadomo każdy sobie może napisać coś na murze ;]SZEWC_E pisze:Dominacja Apatora, dosłownie jednostki Elany.

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
c*** z podpisem
-
aqq08 pisze:ilosciowo ok 70-30 % dla ŁKSu , jakosciowo zdecydowana dominacja ŁKSu nad dziecinada z Widzewa ;)
Chyba jednak trochę zaszalałeś z tymi procentami... A dla porównania jak wygląda twoim zdaniem sytuacja na Chojnach?
-
na chojnach rządzi Widzew, a ŁKS coraz bardziej się stara:)
-
Jak to jest w Brzegu? (Opolskie)
KibicŁKS pisze:A ja mam pytanie. Czy pzpn zmniejszy kare Widzewowi jeżeli zszyją flage i zwroca ja Legii??
-
Brzeg to od zawsze FC Śląska Wrocław. Przynajmniej ja żyję w takim przekonaniu.Kadm pisze:Jak to jest w Brzegu? (Opolskie)
-
Brzeg - Śląsk Wrocław
-
-
co do wyżej wspomnianego Brzegu czy ktoś ze Śląska W. bez zbednych spin mógłby opisać czy ktokolwiek pojawia się jeszcze na Oporowskiej? Ogólnie zachodnia część woj. Opolskiego jest proWrocławska - Namysłów i kibice Startu napewno sympatyzują z WKSem oraz Nysa - mała flaga z nazwą tego miasta swego czasu dość regularnie wieszana na meczach Śląska.
CHEMICAL BROTHERS
-
Brzeg to FC Śląska,kilka lat temu rzeczywiście zrobiło się o nich ciszej,ale tak to czasem bywa,raz jeden FC jest aktywniejszy,następnie inny.Zresztą sami mieszkańcy Brzegu bardziej identyfikują się z Wrocławiem niż z Opolem [link] i pamiętam,że byli za dołączeniem ich miasta do woj. Dolnośląskiego.
Nysa-flaga wisi niemal zawsze na Oporowskiej,wiadomo,że więcej ma w tym mieście do powiedzenia Odra Opole,ale szacunek za to,że są.
Namysłów to nieźle zorganizowani kibice Startu,którzy są zdecydowanie pro-wrocławscy,czasem na Oporowskiej widoczne czerwono-czarne szale Startu.
Nysa-flaga wisi niemal zawsze na Oporowskiej,wiadomo,że więcej ma w tym mieście do powiedzenia Odra Opole,ale szacunek za to,że są.
Namysłów to nieźle zorganizowani kibice Startu,którzy są zdecydowanie pro-wrocławscy,czasem na Oporowskiej widoczne czerwono-czarne szale Startu.
-
Nie da sie jakoś tutaj wyeliminowac tych wszystkich rozkminek miedzy Widzewem a ŁKS-em, Wisła a Cracovią i Lechia a Arką? To forum byloby znacznie zdrowsze a 90% wpisów w tych tematch i tak nie ma nic wspólnego z rzecywistoscią...
-
podbijam :) i czy są jakieś wpływy z Górnego Śląska?BOS pisze:A jak wygląda sytuacja w Częstochowie po miedzy Rakowem a Włókniarzem ? I czy nadal jest tam Fc Widzewa ?
-
W Częstochowie nie ma kibiców śląskich drużyn. Przynajmniej w zorganizowanej grupie,bo o studentach i mieszkających tam "na chwilę" nie ma co pisać.
-
mam pytanie o Nowe Miasto Lubawskie,duzo jest tam Stomilu? i w jakich liczbach Star Starachowice jezdzi w tym sezonie na Widzew
-
Miasto Widzewa.Ślonzok1948 pisze:Jak wygląda sytuacja w Tomaszowie Maz?
-
Mam pytanie jak jest w Wieluniu bo słyszałem że Legia zdobywa miasto...

-
Nie zdobywa bo nie musi, Wieluń jest w większości zielony. WKS Wieluń to kibice eLki. Na mieście uaktywnił się Widzew który jednak robi najwięcej szumu w necie i stara sie oczernić (L) z Wielunia tekstami że nie podjęli rękawicy z FC Widzewa z Bełchatowa/Zelowa{nie pamietam}
Na forum zalogowany jest kibic Legii z Wielunia więc jeszcze sprostuje wypowiedź.
Na forum zalogowany jest kibic Legii z Wielunia więc jeszcze sprostuje wypowiedź.
-
już pisałem kilkanaście stron wcześniej
napisy Legii są już od kilku lat w tym samym stanie , wydawali tam jakieś gadżety i to by było na tyle liczb z meczów nie znam
Widzew prężnie się rozwija , w Kluczborku byli w 10 osób , wydają gadżety
innych rzeczy dotyczących Legii w Wieluniu nie będę opisywał
napisy Legii są już od kilku lat w tym samym stanie , wydawali tam jakieś gadżety i to by było na tyle liczb z meczów nie znam
Widzew prężnie się rozwija , w Kluczborku byli w 10 osób , wydają gadżety
innych rzeczy dotyczących Legii w Wieluniu nie będę opisywał
-
na derbach kibicow ŁKSu z TM 22 osoby.ACM_1899 pisze:Jak wygląda sytuacja w Tomaszowie Maz?
ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
I pytania bardziej tyczące sie tematu :
Żarnów niedaleko Opoczna kogo mozna spotkac ?
Szczekociny
Koziegłowy(kolo Czestochowy)
Szczekociny
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Żarnów pro widzewski...jestesmy regularnie na meczach u siebie i sporadycznie na wyjazdach...jednostki a wlasciwie jednostka Legii19SWA23 pisze:Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
Szczekociny
-
W NML nie ma kibiców Stomilu, jeżeli ktoś takowy jest to musi być ostro zakonspirowany w swoim działaniu. Na przełomie lat 90/00 w naszym mieście istniała grupka kilkunastu kibiców Widzewa, która w ciągu kilku lat wymarła. Obecnie tylko jeden z nowomiejskich Widzewiaków utożsamia się z tym klubem, siedząc za granicą. Później w miarę rosnących wyników Legii kilka osób podjaranych modą na Warszawę próbowało coś zdziałać. Duży wpływ na to miał także mecz PP bodajże w 2003 roku kiedy to 60 osobowa grupa kibiców z Elbląga awanturowała się z psiarnią. Chłopaki z NML wymienili się wtedy szalami, lecz nic więcej z tego nie wyszło. Kilka lat później do Nowego Miasta zawitała II liga, pamiętam kilku typów z Elany, którzy przyjechali do nas z propozycją zostania ich FC. Na wyjeździe do Łodzi gościnnie wspomagało nas kilku chłopaków z Kujawiaka Włocławek, lecz kontakt z nimi szybko się urwał. Po ponownym spadku do III ligi mecze opuściła stara ekipa młyna, niezadowolona wynikami KSD. Pałeczkę przejęła młoda kilkunastoosobowa grupa, w której kilku chłopaków zarażonych miłością do Gdyńskiego Bałtyku zaprosiło w 2007 roku Kadłubów na mecz z Radomiakiem. Nie długo później wzięliśmy udział w Turnieju Kibiców zorganizowanym w Lęborku, po nim więzi na linii NML-Gdynia mocno się umocniły. Ówczesny spadek do III ligi można uznać jako przełomowy moment w N.M. Wyselekcjonowała się młoda grupa z ambicjami, mająca określoną drogę. W maju 2009 roku po kilku gościnnych wypadach do Grudziądza nawiązaliśmy układ z Olimpią Grudziądz.patologia zbw pisze:mam pytanie o Nowe Miasto Lubawskie,duzo jest tam Stomilu? i w jakich liczbach Star Starachowice jezdzi w tym sezonie na Widzew

Korwin Mikke mym idolem, Che Komorro ja pie*dolę
-
W Kozieglowach raczej lipa, jakies malunki slawiace Ruch. Podobnie w Szczekocinach.19SWA23 pisze:Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
Szczekociny
Wyklęci żołnierze, chłopcy twardzi jak stal
Ostatni patrioci wśród ruin i łgarstw
Wszystko dla Polski, dla siebie nic
Dziś dla was nasza pamięć
Dla was walecznych krzyż
Dla was walecznych krzyż
-
Z tego co się orientuje to w Koziegłowach to chyba Raków i troszke Widzewa...19SWA23 pisze:Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
Szczekociny

-
Byc moze pikniki jezdza na Rakow, Widzew ? pierwsze slyszeŚlonzok1948 pisze:Z tego co się orientuje to w Koziegłowach to chyba Raków i troszke Widzewa...19SWA23 pisze:Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
Szczekociny
Dla was walecznych krzyż
Dla was walecznych krzyż
-
W Szczekocinach nie ma zadnego napisu Ruchu, nie wiem co to za farmazon.
ogolem jest to totalna pustynia, miejscowi jak juz to smigaja na Sparte Szczekociny, ale nei ma mowy o zadnym kibicowaniu. Kilka starych napisow Korony, nic wiecej.
ogolem jest to totalna pustynia, miejscowi jak juz to smigaja na Sparte Szczekociny, ale nei ma mowy o zadnym kibicowaniu. Kilka starych napisow Korony, nic wiecej.
Support28 pisze:Byc moze pikniki jezdza na Rakow, Widzew ? pierwsze slyszeŚlonzok1948 pisze:Z tego co się orientuje to w Koziegłowach to chyba Raków i troszke Widzewa...19SWA23 pisze:Ja mam pytanie dotyczące kibiców Broni Radom . Czy macie jakies zoorganizowane FC?
Szczekociny
Obiektywnie nie ma w Kozichgłowach żadnej ekipy tylko Jurand Koziegłowy :] .
Pojedyńcze sztuki GKS K-ce , Zagłębia.
-
Ja mam pytanie jak wygląda sytuacja w miejscowości Wyrzysk? Ostatnio jechałem przez tą mieścinę pociągiem i widziałem jakieś napisy sławiące Lecha, Zawiszę i Widzew.
-
Bo to taka mieszanka...gwoli ścisłości jest pare osób organizujących się i udających się na Legię oraz Pogoń.perykles pisze:Ja mam pytanie jak wygląda sytuacja w miejscowości Wyrzysk? Ostatnio jechałem przez tą mieścinę pociągiem i widziałem jakieś napisy sławiące Lecha, Zawiszę i Widzew.
A ja mam dwie sprawy... jedna dla zakazowiczów lub ich zanjomych... czy u was w miastach policja również zrobiła zebranie wszystkich zakazowiczów? dosłownie parodia hehe... a drugie dotyczy mojego..odkurzacza...strasznie słabo wsysa...patrzałem nic nie jest zatkane poprostu nie ma siły...w czym moze lezec problem?
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest
...,,Ten sam problem ma ŁKS, brak lokalnego rywala".
....dlatego w Łomży jest jak jest

-
[link]ACM_1899 pisze:Miasto Widzewa.Ślonzok1948 pisze:Jak wygląda sytuacja w Tomaszowie Maz?
Nowa fana chłopaków z TM.
-
Kilka osób z Wielunia regularnie odwiedza stadion GKSu przy ul Sportowej w Bełchatowie .Pozdrawiam
-
Jeździ ktoś z Radomia i okolic na Legię/Widzew etc. Są jakieś małe fankluby czy tylko Radomiak/Broń?
Proponuję niektórym forumowiczom pierdolniecie się młotkiem w głowę lub kubeł zimnej wody, zanim znów napiszą coś "mondrego"!
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
STOP INTERNETOWEJ NAPINCE!
Katyński las- ponury grobowiec, gdzie nasi Żołnierze- legli z kulą w głowie...
-
Dla przypomnienia 2 ostatnie mecze w wykonaniu Fc Czerwona Ziemia Wieluńska:
Widzew/Dolcan 16osób
Widzew/Motor 10osób
We Wieluniu bez zmian trenerzy sprinterów
Widzew/Dolcan 16osób
Widzew/Motor 10osób
We Wieluniu bez zmian trenerzy sprinterów
-
Kiedyś coś czytałem o FC Widzewa z Radomia, w którego w skład wchodziły osoby powiązane z Radomiakiem jak i Bronią, także przyłączam się do pytania Loco_Locass.Loco_Locass pisze:Jeździ ktoś z Radomia i okolic na Legię/Widzew etc. Są jakieś małe fankluby czy tylko Radomiak/Broń?
Mam jeszcze pytanie odnośnie kibiców Radomiaka w Warszawie, miałem kilka lat temu kontakt z kibicem Radomiaka pracującym w W-wa, sądził on, że w Warszawie jest około 50 osób utożsamiających się z Radomiakiem, lecz nie są zorganizowani w żaden FC. Są to Warszawiacy, czy po prostu osoby, które wyjechały do szkoły/pracy?

-
Bzdurą jest Radomiak ..... ale Nie BROŃ ( przynajmniej jedna ważna Persona
)
)

-
Wypowiedź kibica Broni z innego forum.w 90 lub w 91 roku na Widzew - Lech, Lecha wtedy jako mistrza Polski przybyło 11 :) a RTS-u cały stadion cos pieknego stałem na schodach miedzy zegarem a trybuna za ktora sa boczne boiska. fajnie było. dodam ze wtedy FC RAdom tworzyli kibice Broni i Radomiaka ci najaktywniejsi :)

-
G. z Broni to chyba do dzis na Widzew jeździ :-)Bart1919 pisze:Wypowiedź kibica Broni z innego forum.w 90 lub w 91 roku na Widzew - Lech, Lecha wtedy jako mistrza Polski przybyło 11 :) a RTS-u cały stadion cos pieknego stałem na schodach miedzy zegarem a trybuna za ktora sa boczne boiska. fajnie było. dodam ze wtedy FC RAdom tworzyli kibice Broni i Radomiaka ci najaktywniejsi :)

-
Nie w Sczekocinahc, tylko w Kozieglowach widzialem ten napis!katowice64 pisze:W Szczekocinach nie ma zadnego napisu Ruchu, nie wiem co to za farmazon.
Dla was walecznych krzyż
Dla was walecznych krzyż
-
Jeżeli chodzi o miasta z okolic Radomia to jedynie Kozienice , Magnuszew , Warka za Legią nie wiem czy z Kozienic jeździ ktoś na Widzew ale może są jakieś jednostki pozostałe miasta to fc Radomiaka: Iłża , Szydłowiec, Pionki , Skaryszew a co do kibiców Radomiaka z Warszawy to osoby które tam pracują, mieszkają, studiują zawsze dość licznie wspierają Radomiaka który często gra w okolicach lub samej Warszawie.Bart1919 pisze:Kiedyś coś czytałem o FC Widzewa z Radomia, w którego w skład wchodziły osoby powiązane z Radomiakiem jak i Bronią, także przyłączam się do pytania Loco_Locass.Loco_Locass pisze:Jeździ ktoś z Radomia i okolic na Legię/Widzew etc. Są jakieś małe fankluby czy tylko Radomiak/Broń?
Mam jeszcze pytanie odnośnie kibiców Radomiaka w Warszawie, miałem kilka lat temu kontakt z kibicem Radomiaka pracującym w W-wa, sądził on, że w Warszawie jest około 50 osób utożsamiających się z Radomiakiem, lecz nie są zorganizowani w żaden FC. Są to Warszawiacy, czy po prostu osoby, które wyjechały do szkoły/pracy na [link]?
My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę...
-
Rumia i Reda 100% Arka, czy jednak można spotkać jakiś lechistów?