Dodajmy, że podczas meczu raniony racą został 12-latek, który wraz z ojcem udał się do pierwszego napotkanego radiowozu. Tam chciano odesłać go do karetki znajdującej się na stadionie, ale otrzymano wówczas informację od organizatora, że jest ona przeznaczona... jedynie do dyspozycji piłkarzy. Policjanci wezwali kolejny ambulans, na który [link] musiał czekać ponad 20 minut.
Organizator meczu powinien za to odpowiedzieć, to jakaś bzdura...
No to jest jasne, że musi. Ale kto odpowie za to, że młody jest poparzony ? Ktoś rzucił racę ? Niby chcemy żeby nie były zakazane, a tu takie wałki heh.
Walker pisze:Co to za flaga FC Jaworzno ? 3 z kolei ?
4 :)
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
Czester(Z) pisze:Czy to prawda , że Zagłębia jedzie ponad 500 osób(lista imiennna) ??
przyjadą w czwartek to się dowiesz takie spekulacje nic do tematu nie wnoszą Napewno Korony w Białymstoku nie bedzie z powodu zamkniętego sektora gości
Czy na fladze/transparencie Pogoni jest napisane "ziomuś"? Czy tylko tak to z perspektywy tv wygląda? Wcześniej przez moment widziałem flagę "pozdrówki" . Jakaś skateszopka?
Na oko Zagłębia ok 300 - 350 zajmowali 1/3 sektora przeznaczonego na 1000 osób. W pierwswzej połowie doping dobry po obu stronach po przerwie średnio. Nas jakieś 6000, baloniada na początek, serpentyny w połowie i pod koniec chaos z flag i wszelkiej maści pirotechniki+ hasło na płocie. Oczywiście nie zabrakło obustronnej napinki oraz bluzgów :)
Jak na moje oko kibiców z Sosnowca coś koło 300 http://www.pogononline.pl/galeria_slajd ... bie-cob/33
Doping ze strony Pogoni całkiem dobry, momentami nawet bardzo. Zagłębie bywało słyszalne, ale miewali również długie przerwy. Z obu stron dużo wjazdów. Szczególnie na tym aspekcie kibicowania po straconej bramce lubili się kibice Zagłębie. Pogoń zaprezentowała 2 oprawy. Szczególnie ta druga stała na dobrym poziomie.
Jak to często bywa w takich przypadkach nigdy się nie dogodzi. Bo przecież propaganda sukcesu musi trwać i jedni nie mogą się pogodzić, że było ich mnie od innych i nie chodzi tutaj tylko ten konkretny przykład.
Fakt jest faktem, że wyjazdy były dalekie, w środku tygodnia, a liczby całkiem fajne.
Proponuje zamknąć temat i otworzyć go dzień przed meczem następnej fazy PP bo wszsystko zostało już powiedziane w mniejszym lub większym stopniu.
Bo z tego co widzę najwięcej do powiedzenia mają ci co wyjazd znają z opisów TMK.
[quote="Ajaciden"]Trzeba przyznać ze Pogoń jak i Zagłębie w tym dwumeczu wyjazdowo pokazały sie bardzo dobrze
Czy moze ktośc wie czy Zagłebie wrociło do Sosnowca bez przygód?Bo słyszałem ze mieli spotkaniez Zawiszą?Chociasz nie chce mi sie w to wierzyć,zeby Zawisza zrobił akcje na Zagłebie jak było ich ok 300 Osob,w tym kilkadziesiąt osób z bojowki Zagłebia.