Komentarze 19-21 marca 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze 19-21 marca 2010
Jak kropkujecie ludzi na zdjeciach to dokladnie prosze,bo sie pomyliliscie kilka razy...prosze sprawdzic ladnie.
-
nazwauzytkownika
Nie mi dane tu się wtrącać tylko chciałem napisac ze na zdjęciu powyżej widać że foto nie obejmuje całego młyna.POLBYT pisze:na naszym forum ktoś wkleił:a poniżej fotka przedstawiająca te 400 osób,na ich forum niektórzy prawie 500 naliczyli :lol2: :lol2: :lol2:KibicRR pisze: Na meczu około 3 tyś. widzów, lecz oficjalnie podawana jest liczba 1500 bo tyle może pomieścić nasz stadion przez tą nową ustawę. Zagłębie 600 ze zgodami.
Nas w młynie koło 400. Tyle jeśli chodzi i liczby.
http://i43.tinypic.com/25rikgy.jpg
pytanie do kibiców Ruchu Radzionków-po jakiego h*** zawyżacie zawsze swoją liczbe.Nie lepiej najpierw w miare policzyć i podać ze was okolo 300????
Przy takich liczbach pomylić sie o 100 głów to cięzka sprawa.Nie zebym sie spinał ale prosze o odpowiedz po co zawyżacie liczby???
ps na wyjeździe do Wodzisławia dzisiaj 27 osób z Radzionkowa.....podobno Nas tam nie ma hehehe
-
Memoriales
Panowie.
mozliwe ze przeoczyłem i nie doczytałem, mam tylko pytanie zupełnie bez napinki w celu zaspokojenia wlasnej ciekawosci, prosze tylko o krotka zrozumiala odpowiedz, jak to sie stalo ze BKS pojawil sie nagle na mlynie TSP ? ktoredy wbiegli jak to wygladalo ?
z gory dziekuje !
pozdrawiam
mozliwe ze przeoczyłem i nie doczytałem, mam tylko pytanie zupełnie bez napinki w celu zaspokojenia wlasnej ciekawosci, prosze tylko o krotka zrozumiala odpowiedz, jak to sie stalo ze BKS pojawil sie nagle na mlynie TSP ? ktoredy wbiegli jak to wygladalo ?
z gory dziekuje !
pozdrawiam
-
Martini Player
Nikt o tym nie pisał. Chyba po prostu weszli tak jak wszyscy,przynajmniej ja tak wywnioskowałem.
kolejny raz bardzo dobra oprawa Ruchu Radzionków. Zwraca uwage przede wszystkim swoją estetyką.
Weekend co by nie bylo bardzo udany,duzo sie dzialo. Na zdecydowany plus trzeba zaliczyc postawe Gryfa S. In minus postawa Pogoni ktora musi juz nawet na Gryfa(bez urazy) wchodzic w jakies uklady. Najwidoczniej w tym momencie juz nie sa za bardzo mocni. No i ciekawe co po tym wszystkim sie zdarzy przy okazji meczu Zaglebie-Baltyk:))
Takie małe pytanie jaką pojemność ma ta duża trybuna Arki na stadionie rugby?
Fajna oprawa Cidrów ;)
Fajna oprawa Cidrów ;)
wystarczy że są mieszkańcami miasta Bielska-Białej co nawet przy sprawdzaniu nie zabroni im wejść wiec gdy tytlko nie posiadają emblematów Bialskiej Stali to są nie do wykryciaMemoriales pisze:Panowie.
z gory dziekuje !
pozdrawiam
-
Tajemniczy
Cidry po raz kolejny mnie rozwalają oprawą ;) Nie robią wszystko na jedno kopyto tylko z pomysłem, brawo! ;)
A koalicja dwóch Pogoni szczerze mnie zdziwiła. Zobaczymy jak to się potoczy dalej, czy po jednej bądź co bądź nieudanej akcji obie ekipy sobie podziękują.
A koalicja dwóch Pogoni szczerze mnie zdziwiła. Zobaczymy jak to się potoczy dalej, czy po jednej bądź co bądź nieudanej akcji obie ekipy sobie podziękują.
Piszesz tu o ochronie, ale przez Was tez nie sa do "wykrycia"?manyTS pisze:wystarczy że są mieszkańcami miasta Bielska-Białej co nawet przy sprawdzaniu nie zabroni im wejść wiec gdy tytlko nie posiadają emblematów Bialskiej Stali to są nie do wykryciaMemoriales pisze:Panowie.
z gory dziekuje !
pozdrawiam
Trybuna miesci 3000ACM_1899 pisze:Takie małe pytanie jaką pojemność ma ta duża trybuna Arki na stadionie rugby?
Fajna oprawa Cidrów ;)