Kiedyś Kibic - dziś znany z innych działań.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kiedyś Kibic - dziś znany z innych działań.
http://www.wikipasy.pl/Galeria:2010-03- ... y_Targ_3:4
Maleńczuk w koszulce Cracovii w czasie finału Cracovia-Podhale.
Maleńczuk w koszulce Cracovii w czasie finału Cracovia-Podhale.
Sory, kibicuje Legii i Polonii (http://www.youtube.com/watch?v=aNReuFTkXcc) na żywo niedosłyszałem i byłem przekonany że powiedział tylko Polonii.Świąteczny Karp pisze:Od kiedy? Jeszcze kilka miesięcy temu chciał na Ruch z szalikiem Legii przyjść.wyjebane pisze:Przypomniało mi się że Owsiak kibicuje Polonii Warszawa.
Udało mi się odnaleźć zdjęcie Franka na wyjeździe Jagi na Borute Zgierz - http://i39.tinypic.com/9au51l.jpg (na samym dole po lewej)
Ostry w sensie "O.S.T.R."?Staszek Alcatrazz pisze:Z tego co wiem to Ostry trenuje mlode grupy mlodziezowe w Polonii
swego czasu tez nagrali kawalek o Poloni, w niektorych klipach tez czasami tez przewijaja sie akcenty PB
OSTR jest/był kibicem ŁKS-u Łódź, nagrał na samym początku swojej przygody z rapem kawałek "ŁKS"(jeszcze przed pierwszą oficjalną płytą - "Masz to jak w banku"), który znalazł się na nielegalu "Saturator", który mam nawet na kompie.
http://www.youtube.com/watch?v=W-X93vPHSU0
Chodzi mu o Ostrego z Bezimiennych
http://www.youtube.com/watch?v=e9GUw6HgY_I Maleńczuk nawet nagrał hymn Cracovii.
-
MłodaTorca99
Józef Misztal za Ruchem , sądząc po jego Naszej Klasie Kumaty w realiach .
http://nasza-klasa.pl/profile/14633955/gallery/album/2
http://nasza-klasa.pl/profile/14633955/gallery/album/2
-
MłodaTorca99
jako ze nie mozna edytować dodam ze były piłkarz Ruchu obecnie Kotwicy Kołobrzeg .
-
mocne-uderzenie
Dawid ‘Cygan’ Kostecki Resovia ?? Być może się mylę więc niech mnie ktoś poprawi
Dokladnie. Szkoda ze w wielu ekipach przymyka sie na to oko ech.
Moze ktos potwierdzic ?mocne-uderzenie pisze:Dawid ‘Cygan’ Kostecki Resovia ?? Być może się mylę więc niech mnie ktoś poprawi
-
doradzeCiDobrze
każdy sobie radzi jak może :)Lebioda pisze:Dokladnie. Szkoda ze w wielu ekipach przymyka sie na to oko ech.
Ten z Bezimiennych to nie Ostry tylko Oztry, tak w gwoli ścisłości.
-
19rodowity08
- Kontakt:
W młodości aktywnym kibicem ŁKS-u był ś.p. Leon Niemczyk. Podobno swego czasu prowadził doping i wymyślał przyśpiewki.
Wiechecki jak już:)Kolumbia pisze:pomyliles nazwiska
chodzi o Rafała Wiechejskiego http://farm1.static.flickr.com/85/21920 ... fef8ec.jpg
Zreszta w Lidze było/jest sporo kibiców często aktywnych. Mozna by sporo wymienić, mniej lub bardziej znanych.
Dziwne to jest bo kibice Resovii slyna z klimatow white power itd...oitak pisze:100%
-
LegiaAlboSmierc
z tych raperów Legionistów moge potwierdzic gdyz widywałem na meczach... Włodka,Kafara(Dix)Eldo,Pjusa,Pelego,wienia,Bilona i Fu
-
olimpijska2.pl
- Kontakt:
Obecnie ciężko powiedzieć bo na meczach jest trochę ludzi, a oni nie robią z siebie gwiazd.zapierdalactrzeba pisze:Mam pytanie do kogoś z Polonii Bytom - czy Bezimienni aktywnie działali/działają na Polonii?W sensie wyjazdy, mecze u siebie itd...(o ile się nie mylę to kawałek nagrali o Polonii i w klipie jednymi byli chłopaki z Ruchu, Polonii i Górnika).
Kilka lat temu, R. się mocno udzielał, obecnie już nie (z wiadomych względów), choć ... był na wyjeździe jesienią w Lubinie.
Tak jak wyżej ktoś napisał, Ostry jest trenerem juniorów Polonii Bytom, skończył studia, jest nauczycielem WF i trenuje młodzież z sukcesami.
http://poloniabytom.com.pl/archiwum_akt ... php?a=6195
-
FULL OF HATE
Po prostu mieszkał na "Śródmieściu" gdzie jest pełno Resovii,na żadne mecze nie jeździł,tylko kręcił się z chłopkami ze ŚRD. ot cały jego związek z Resovią.mocne-uderzenie pisze:Dawid ‘Cygan’ Kostecki Resovia ?? Być może się mylę więc niech mnie ktoś poprawi
-
zapierdalactrzeba
olimpijska2.pl pisze:Obecnie ciężko powiedzieć bo na meczach jest trochę ludzi, a oni nie robią z siebie gwiazd.zapierdalactrzeba pisze:Mam pytanie do kogoś z Polonii Bytom - czy Bezimienni aktywnie działali/działają na Polonii?W sensie wyjazdy, mecze u siebie itd...(o ile się nie mylę to kawałek nagrali o Polonii i w klipie jednymi byli chłopaki z Ruchu, Polonii i Górnika).
Kilka lat temu, R. się mocno udzielał, obecnie już nie (z wiadomych względów), choć ... był na wyjeździe jesienią w Lubinie.
Tak jak wyżej ktoś napisał, Ostry jest trenerem juniorów Polonii Bytom, skończył studia, jest nauczycielem WF i trenuje młodzież z sukcesami.
http://poloniabytom.com.pl/archiwum_akt ... php?a=6195
Dzięki za konkretną odpowiedź
-
doradzeCiDobrze
i nie prawdą jest, że walczył na ustawkach?FULL OF HATE pisze:Po prostu mieszkał na "Śródmieściu" gdzie jest pełno Resovii,na żadne mecze nie jeździł,tylko kręcił się z chłopkami ze ŚRD. ot cały jego związek z Resovią.mocne-uderzenie pisze:Dawid ‘Cygan’ Kostecki Resovia ?? Być może się mylę więc niech mnie ktoś poprawi
-
FULL OF HATE
doradzeCiDobrze pisze:i nie prawdą jest, że walczył na ustawkach?FULL OF HATE pisze:Po prostu mieszkał na "Śródmieściu" gdzie jest pełno Resovii,na żadne mecze nie jeździł,tylko kręcił się z chłopkami ze ŚRD. ot cały jego związek z Resovią.mocne-uderzenie pisze:Dawid ‘Cygan’ Kostecki Resovia ?? Być może się mylę więc niech mnie ktoś poprawi
nie!
Na pewno wcześniej nie raz brał udział w starciach na mieście.Teraz wiadome kariera i żaden menago nie pozwoli mu się już w takie coś bawić
Tez chyba polityk SLD Kamiński czy jak mu tam kiedyś kibicował Resovii i był poglądów mocno prawicowych ;)
Tez chyba polityk SLD Kamiński czy jak mu tam kiedyś kibicował Resovii i był poglądów mocno prawicowych ;)
no właśnie, moze chodzi Ci o Kamińskiego z PiSu, co to miał zajmować jakieś wysokie stanowisko w PE, ale mu wypominali jego młodzieńcze czasy jak działał w NOPie czy ONR, nie pamiętam już.
-
FULL OF HATE
Ten z SLD to tomasz kamiński (celowo z malej). http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,3497 ... stawy.html
Z kolei Michał Kamiński, ten z PiS'u działał za młodu w NOP'ie. Więc też przeszłość jak najbardziej chwalebna :)
Szymon Wydra - za Radomiakiem
Do dziś jeśli może to sie pojawia na wyjazdach. Zapadła mi w pamięci sytuacja gdy cisnął na policje przed wejściem do klatki w Opolu.
Warto dodać, że razem z chłopalami z Carpie Diem sfinansował transfer jednego zawodnika do Radomiaka.
Poseł Krzystof Sońta. Pomaga klubowi jako poseł, członek klubu 100. do tego jest prezesem Młodzieżowej Sekcji Piłki Nożnej Radomiaka.
Coś jeszcze słyszałem, że zespół IRA sie przyznawał do kibicowania Radomiakowi, ale nie moge tego potwierdzić.
Do dziś jeśli może to sie pojawia na wyjazdach. Zapadła mi w pamięci sytuacja gdy cisnął na policje przed wejściem do klatki w Opolu.
Warto dodać, że razem z chłopalami z Carpie Diem sfinansował transfer jednego zawodnika do Radomiaka.
Poseł Krzystof Sońta. Pomaga klubowi jako poseł, członek klubu 100. do tego jest prezesem Młodzieżowej Sekcji Piłki Nożnej Radomiaka.
Coś jeszcze słyszałem, że zespół IRA sie przyznawał do kibicowania Radomiakowi, ale nie moge tego potwierdzić.
-
doradzeCiDobrze
Full of Hate czyli nie prawdą jest ze Kostecki proponował ustawkę razem z gosciami od was pewnej ekipie w Jaroslawiu za czasów zgody ? Info mam od goscia z jarosławia i nie wiem jakiej ekipie proponowaliscie. Osobiscie mieszkam na północy wiec ciezko mi cos wiedziec wiecej.
-
Vargas_Llosa
A nie Julian Tuwim? Chyba bardziej by pasował ;)19rodowity08 pisze:W młodości aktywnym kibicem ŁKS-u był ś.p. Leon Niemczyk. Podobno swego czasu prowadził doping i wymyślał przyśpiewki.
Tak na poważnie, to mozna prosić o źródło powyższej informacji?
Swego czasu głośno było w mediach o niejakim Rafale Wiecheckim, adwokacie, pośle i ministrze gospodarki morskiej w rządzie PiS. A wszystko za sprawą poniższego zdjęcia bodajże z 1996 roku (pan minister pierwszy z prawej)

Co do Peji, stara impreza w Katowicach:
:)
:)Re: Kiedyś Kibic - dziś znany z innych działań.
bardziej pod publiczke hehe
Dziwie się że chłop to założył
-
Martini Player
Smyczkę GieKSy założył nie raz. Podobne zdjęcie jest po jego koncercie chyba w Londynie. Nie doszukiwałbym się w tym sensacji.Kielnia pisze:Dziwie się że chłop to założył
Nie mam zamiaru doszukiwać sie Sensacji...
Stwierdziłem tylko że sie dziwie....Fanatyk Lecha
Stwierdziłem tylko że sie dziwie....Fanatyk Lecha
-
mocne-uderzenie
Możesz napisac o jaką ekipę chodzi tzn komu była proponowana wtedy walka? Też słyszałem o tym że Kostecki walczył na jakims grillu Resovii ale ile w tym prawdy to nie wiem, słyszałem to od kościa z Staszowa a jak wiadomo Staszów ma jakieś tam kontakty ze Stalą Rzeszów więc może to wyszło od kogoś od nichdoradzeCiDobrze pisze:Full of Hate czyli nie prawdą jest ze Kostecki proponował ustawkę razem z gosciami od was pewnej ekipie w Jaroslawiu za czasów zgody ? Info mam od goscia z jarosławia i nie wiem jakiej ekipie proponowaliscie. Osobiscie mieszkam na północy wiec ciezko mi cos wiedziec wiecej.
Ja się dziwię że się dziwisz, bo swego czasu Lech miał dośc dobre kontakty z Gieksą, i to było mniej więcej w tym okresie w którym Peja bawił się w kibicowanie. Możliwe że został mu jakiś sentyment ?Kielnia pisze:Dziwie się że chłop to założył
-
doradzeCiDobrze
czytaj ze zrozumieniemmocne-uderzenie pisze:Możesz napisac o jaką ekipę chodzi tzn komu była proponowana wtedy walka? Też słyszałem o tym że Kostecki walczył na jakims grillu Resovii ale ile w tym prawdy to nie wiem, słyszałem to od kościa z Staszowa a jak wiadomo Staszów ma jakieś tam kontakty ze Stalą Rzeszów więc może to wyszło od kogoś od nichdoradzeCiDobrze pisze:Full of Hate czyli nie prawdą jest ze Kostecki proponował ustawkę razem z gosciami od was pewnej ekipie w Jaroslawiu za czasów zgody ? Info mam od goscia z jarosławia i nie wiem jakiej ekipie proponowaliscie. Osobiscie mieszkam na północy wiec ciezko mi cos wiedziec wiecej.