Na_wyjeździe pisze:właśnie chodzi mi o Polonie W. a jest na to jakieś prawo czy po prostu 'regulamin obiektu"?? i czy mają prawo wysłać taką osobe na izbe?
Myślę, że na izbe wysłać nie mogą, bo z tego co wiem na izbe przyjmują od 0.5 promila w górę.
Co do meczu u nas jak wyzej czyli dobra zabawa, niezły doping, ludzi ok. 4.5 tys. plus Korona (sami napiszą liczbę). Mecz bez obustronnych bluzg z cieszącym wynikem.
KoronaBHBD pisze:Cracovia w ogóle nie słyszana w sektorze gości, mecz dobry bez żadnej napinki
Chyba troszeszczke kolego przesadziles,owszem byla slyszalna.Nie byl to doping zniewalajacy z nog,ale byla slyszalna.Zwlaszcza jak rykneli "Hej Hej Cracovia"
Może to głupie pytanie, nie chcę się napinać czy coś. Z ciekawości tylko pytam. Oglądałem sobie Polonia B. - Legia i widziałem, że cały mecz wisiał trans z oprawy. Czy on coś oznaczał, czy nie chciało się Wam po prostu flag wieszać czy jak? Wasz stadion, wasz młyn, róbcie co chcecie, nic mi do tego, pytam z ciekawości :)
Nie było Zagłębia Wałbrzych we Wrocławiu-jak będą chcieli to napiszą dlaczego.
A jeśli chodzi o mecz Śląsk-Lechia to:
%%%% i to by starczyło za relację.
Widziałem Księstwo Bytomskie i Śródmieście, chodziło mi o to, że cała długość cały mecz była w transie. Dzięki za odpowiedź. Oglądałem gdzieś od 30 minuty, oprawę widziałem tylko na fotkach później :)
W 10 minucie meczu pod kasy przychodzi około 10-15 osób z piasta tam stało tylko 3 osoby od nas, dobiegają jeszcze kolejne 2 osoby, i dochodzi do starcia po miedzy całą grupom piasta i niewielkiej liczbie odry starcie wyrównane po minucie walki dobiegają kolejne 4 osoby i potem to już zdecydowana przewaga z naszej strony. od nas nikt nie zalicza KO i nie polała się krew a po stronie piasta nie jedna osoba zaliczyła KO i nie jednemu polała się krew. po około 3 minutowej walce zjawiają się ci co zawsze i wszyscy się rozbiegają.
A co to jest za problem, czy Widzew pojechal w 300, 400 czy 500?. Po pierwsze grali na zakazie, nawat jezeli Warta nie robi problemow, moze je zrobic np.ZOMO, czyli wyjazd w dupe i tyle. Po drugie , po wiekszosci pojechali tam ludzie ktorzy liczyli sie z tym, ze jada na teren Leszkow ktorzy zwachali sie wiadomo z kim, a wiec moglo przyjsc im cos glupiego do glowy , ta ekipa to byla bardziej selekcja niz standartowy zakazowy wyjazd
Ps. nastepny madry, dowiedzial sie ze Ruchu bylo 289 anie 300, a to juz robi taaaaaka roznice!!!!!!. Ah ludzie ogarnijcie sie
fujitsu siemens pisze:Czemu Gornik nie dopinguje z jakiej przyczyny protest ?
Zamieszczamy komunikat Stowarzyszenia "Klub Sympatyków Górnika Zabrze".
"(...)Informujemy także, że w związku z brakiem poszanowania dla kibica (Klienta) Górnika, poprzez niezrozumiałe dla nas zamknięcie sektorów centralnych, nie będziemy na znak protestu prowadzić dopingu (przez pierwsze 15 minut meczu). Kibice Górnika solidaryzują się w ten sposób z tymi, którzy meczu nie zobaczą.
Protest nie ma nic wspólnego z nowym zarządem klubu, wprost przeciwnie dotyczy braku odpowiednich działań w tym zakresie poprzedników, w szczególności osób odpowiedzialnych z ramienia klubu za nadzorowanie modernizacji, jak i MOSiR Zabrze."
dezet pisze:Nie. Napisali, że komentator mówił o 289 wykupionych biletach, a nie o tym ilu nie weszło, bo coś tam...a to jest różnica.
moze i tyle poszło na liście stąd komentator to podał ale na meczu więcej ludzi - 2 moich kumpli jechało bez biletu i załatwiali dopiero pod stadionem o tym pewnie komentator nie wiedział ;]
zapewne takich osób było wiecej
ochrona z alkomatami pojebana - ale za to psy całkiem wporządku
ktoś miał bilet na sektor Polonii - ochrona nie chciała go wpuścić do klatki a po ich interwencji zgodzili się go wpuścić
Bardzo fajna przyśpiewka GieKSiarzy i przednia zabawa na sektorze . A jak zaprezentowali się górnicy z Łęcznej ? W tej kolejce największym plusem jak dla mnie (nikt nie musi się ztym zgadzać ) wyjazd Widzewiaków na zakazie w b.dobrej liczbie ale jeszcze bardziej pozytywnie zaskoczyła mnie Flota ś. liczba 550 mimo nie wielkiej odległości robi pozytywne wrażenie. Brawa dla Floty.