tutaj to dopiero napinka będzie sie szerzyć też proponuje ciąć temat...przy obecnej sytuacji w Trójmieście w kilka tyg nabitych bedzie więcej postów niż w temacie krakowskim i łódzkim razem wzięte...a na dodatek w niedziele Lechia-Kszo...litości!!
Czyli co dla KSZO jest 250 biletów? Przecież wiadomo, że tego niewykorzystają(no chyba, że jakaś super mega mobilizacja z ich strony). Wyczytałem gdzieś, że oprócz tych 150, KSZO Arce daje te co niewykorzysta(strzelam, że następne 150). Potwierdzi ktoś/zaprzeczy? Tylko, czy Arka zbierze tylu chętnych hy-hy.
Skąd tyle pewności, że nie zbiorą!? Gdybać sobie owszem możecie, ale poczekajcie, czas pokaże. Dla Arki to będzie okazja udowodnienia czegoś w końcu i szczerze wątpie żeby nie wykożystali takiej szansy. A KSZO może, może, 250 ??
a ja myśle ze sektor gości jutro będze świecił pustakmi
z forum Arki:
''UWAGA!!
"Wyjazd" odwołany z prostej przyczyny. Kibice KSZO niestety nie wybierają się na ten wyjazd!!
Pozdrawiam!''
Zatem wszyscy na Derby Bałtyk - Arka II Gdynia godz: 11:00
z tego co wiadomo Baltyk pokazal sie 1 raz od kilku
lat na derbach takze wiekszosc olala ten mecz
i nikt nie spodziewal sie ze przyjda na stadion
bo ile lat mozna czekac
To powala:
Wypowiedz Łysego z forum Bałtyku:
''06.05.2007 Bałtyk Gdynia - Arka II Gdynia.
Choć ciężko u nas z kibicami (ach, ta emigracja zarobkowa...)
Wszystkim napinaczom proponuje złapanie głębokiego oddechu przed napisaniem bzdur nie mających nic wspólnego z rzeczywistością.
- kibice arki
- kibice lechii
- sa wsrod nich kibice obu tych druzyn a łaczy ich Lotos
- to "osobni" kibice nie majacy nic wspolnego z lechia ani arka
lub jakas inna opcja ktor mi teraz nie przychodzi do glowy
??
kibice lotosu to 100% pikniki, nie mają nic wspólnego z Arką czy tym bardziej z Bks-em..kiedyś na mecze lotosu(wcześniej fota a jeszcze wczęsniej warta)uczęszczali kibole Bałtyku kręcąc młyn na owych spotkaniach jednak z czasem im przeszło(z róznych powodów ) do gościa o nicku kenny a może był to kibic Ts-u z szalikiem Lechii
Drużyna Lotosu pierwotnie pochodzi z Gdańska,pierwsza nazwa po przeniesieniu do Gdyni brzmiała Bałtyk Gdynia.
??[/quote]
kibice lotosu to 100% pikniki, nie mają nic wspólnego z Arką czy tym bardziej z Bks-em..kiedyś na mecze lotosu(wcześniej fota a jeszcze wczęsniej warta)uczęszczali kibole Bałtyku kręcąc młyn na owych spotkaniach jednak z czasem im przeszło(z róznych powodów ) do gościa o nicku kenny a może był to kibic Ts-u z szalikiem Lechii [/quote]
Drużyna Lotosu pierwotnie pochodzi z Gdańska,pierwsza nazwa po przeniesieniu do Gdyni brzmiała Bałtyk Gdynia.[/quote]
racja Maras!!też tak na początku chciałem napisać ale nie byłem do końca przekonany a nie chciałem wprowadzać w błąd forumowiczów..pozdrawiam!
Już chłopak od nas napisał jak było przytaczając nawet cytaty kibica Bałtyku ,który obala śmieszną relacja Lysego , a ten telefon to pewnie od tego ''1 wariata z FC Warszawa'' z relacji w/w kolegi.Może jeszcze ktoś odpowiedni z Bałtyku przyzna jak było na prawde , jak nie to trudno , każdy uwierzy w to co chce.
hehe,nie od 1 wariata z fc warszawa. jakis chlopaczek z legii byl akurat w gdynii i skorzystal z okazji. ale nie upieram sie przy jego wersji. bo to info z reki do reki. szkoda,ze nikt tego filmiku nikt nie wrzucil. moze by to dalo jakies swiatlo na ten temat.
czy Baltyk wygral czy nie to nie ma wiekszego znaczenia a zwlaszcza tlumaczenia ze Arka byli mlodziezowym skladem ,bo to bo tamto Arka polegla i tyle przeciez to oni tylko sa w Gdyni a Baltyk podobno sztycha nie robi. a tu taka wtopa ze strony Areczki
123 pisze:Już chłopak od nas napisał jak było przytaczając nawet cytaty kibica Bałtyku ,który obala śmieszną relacja Lysego , a ten telefon to pewnie od tego ''1 wariata z FC Warszawa'' z relacji w/w kolegi.Może jeszcze ktoś odpowiedni z Bałtyku przyzna jak było na prawde , jak nie to trudno , każdy uwierzy w to co chce.
T.A.G.
Co niby obaliło relację Łysego ??
Kto wygrał,kto przegrał nie mnie oceniać
Z tego co wyczytałem nigdzie nie napisał autor tej relacji aby Arka rozniosła Bałtyk.
Najlepsze jest to że z trybuny gdzie siedziały kadłuby nie było tego widać co się dzieje między halą a klubem a piszą farmazony... Ci co się postawili wiedzą jak było i to najważniejsze...