Michał z Łodziszymon189 pisze:Chce stworzyć takie flagi http://www.niebiescy.pl/sklep/product_i ... ucts_id/82
Kto może mi takie coś wykonać?
Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Tak możliwe. Zamawialiśmy niedawno z tamtąd 30 szali po 13 zł za szt. Jesteśmy naprawdę zadowoleni, bo szaliki wyszły super. Poza tym wykonano je w bardzo krótkim czasie.jajoslawski pisze:http://www.szaliki.com/
Czy to możliwe że za 30 sztuk szalików Jeden szalik 13 zł pytam się bo nigdynie zamiawałem a taka cena to niska
Jeśli chodzi o vlepki polecam www.ultrastyl.prv.pl zajebiście graficznie i dobry klej.
a czy On gdzieś napisał że można je zobaczyc na jego stronie ? napisał że można zobaczyc w dziale Nowe Szaliki na forum, pomyśl...Cejdiman pisze:Przeciez on podobno ie ma strony??drops pisze:Szaliki jak najbardziej Michał z Łodzi robi on szale w kilka dni i co najwazniejsze takie jak na projekcie.Duzo jego wyrobow mozna zobaczyc w dziale "nowe szaliki" polecam jego gg to 2926078
Panowie a ja mam taki pomysł żeby wydać jakieś zajebiste koszuleczki np Wyznawcy Polskości czy Polscy Wojownicy.
Zarzucić projekty i wybrać jakiegoś wykonawce ( paru się tutaj wypowiada więc może zapoznają nas z ofertą). Chłop by sobie trochę zarobił ( na kibicach chyba by tak nie zdzierał
) i wystawiał je choćby przez allegro. Myślę że zeszło by tego wpizdu i jeszcze więcej. A w takiej koszuleczce każdy kibic by chetnie pośmigał
Zarzucić projekty i wybrać jakiegoś wykonawce ( paru się tutaj wypowiada więc może zapoznają nas z ofertą). Chłop by sobie trochę zarobił ( na kibicach chyba by tak nie zdzierał
-
PoloniaPaslek
Photoshop, ale nie zadręczaj się nauką... www.snsgraf.xt.pl - tanio i dobrze 
-
kluchu1926
-
Ultrasowski
Mam prosbe... Chcialabym sobie zrobic bluze, po dlugich poszukiwaniach firm, ktore robia bluzy od 1 sztuki znalazlam taka. Tylko, pojawil sie problem... Herb musze miec zrobiony w CorelDraw. Ma moze ktos herb Wisly Krakow z rozszerzeniem dla tego programu, badz umie ktos to zrobic ??
BYlabym bardzo wdzieczna 
Vlepki prosto z Sosnowca...
Ja "zaliczyłem" swój "debiut" vlepek. Zamówiłem 2 wzory po 500 sztuk u Pana ze sklepu "sklep.kibica.pl"...
Vlepki zamówiłem w poniedziałek wieczorem, doszły za dwa tygodnie.
Vlepka raczej na plus. Dlaczego raczej? Bo troszke przekrzywiona jest pod wzgledem graficznym (jakieś 3-5mm)...
Klej nie wiem jak sie sprawdza, hehe. Gdybym wiedział że jest czarne obramowanie to bym może poprosił o białe, ale gdybym wiedział, hehe. Można sobie gdybać, gdyby nie te obramowanie czarne to by było elegancko na tym jednym wzorze, drugie by było takie same...
Ogolnie mozna polecic sklep jak i sprzedawce.
www.sklep.kibica.pl
Vlepki zamówiłem w poniedziałek wieczorem, doszły za dwa tygodnie.
Vlepka raczej na plus. Dlaczego raczej? Bo troszke przekrzywiona jest pod wzgledem graficznym (jakieś 3-5mm)...
Klej nie wiem jak sie sprawdza, hehe. Gdybym wiedział że jest czarne obramowanie to bym może poprosił o białe, ale gdybym wiedział, hehe. Można sobie gdybać, gdyby nie te obramowanie czarne to by było elegancko na tym jednym wzorze, drugie by było takie same...
Ogolnie mozna polecic sklep jak i sprzedawce.
www.sklep.kibica.pl
-
bordello_bum_bum
Polecam gościa o ksywie ULTRA z tego forum, a jednoczesnie posiadacza stronki www.ultrastyl.prv.pl . Zamówilismy u niego vlepki na próbę i jestesmy baaardzo zadowoleni. Jednocześnie rezygnujemy z usług dotychczasowego naszego producenta vlep (Bełchatów), który nie dość, że robi zdecydowanie drożej, to jakością ani grosz sie nie wyróznia ponad ultrastyl.
Co można powiedziec o gościu-kontakt sprawny (niestety tylko poprzez mail), termin realizacji 2 tygodnie (to szybciej, niż deklarował-bo mówił, że 3 tygodnie
), paczka ciekawie zapakowana-wiedzą o co biega ci, którzy tam zamawiają
.
Tak więc jesli chcecie dobre vlepy za spoko cenę, polecamy www.ultrastyl.prv.pl
Co można powiedziec o gościu-kontakt sprawny (niestety tylko poprzez mail), termin realizacji 2 tygodnie (to szybciej, niż deklarował-bo mówił, że 3 tygodnie
Tak więc jesli chcecie dobre vlepy za spoko cenę, polecamy www.ultrastyl.prv.pl
Ostatnio zmieniony 16.05.2007, 09:10 przez wOjO_1910, łącznie zmieniany 1 raz.
PRODUCENT SZALI KROTKIE TERMINY kontakt [email protected]
-
bulldozerh_rks
- Kontakt:
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
kolekcjoner88
:)
Michał to Michał a Szulc to TomaszWerty pisze:W photoshopie,ale na upartego i w paincie pojdziebulldozerh_rks pisze:Pytanie. W jakim programie najlepiej i najłatwiej robić projekty szali i flag??? Pilne.![]()
Czy ktoś potrafi jednoznacznie odpowiedziec czy Michał z Łodzi to Szulc?A jak nie to kogo bardziej woli Michal:) ? Ł czy W a moze S?
-
Michał z Łodzi
Re: :)
Michał to Michał a Szulc to Tomasz^m@rcin^ pisze:
Czy ktoś potrafi jednoznacznie odpowiedziec czy Michał z Łodzi to Szulc?A jak nie to kogo bardziej woli Michal:) ? Ł czy W a moze S?
KMWTW
http://miras1938.prv.pl/michalsss pisze:może ktoś podac adres strony mirasa ?
aktualne flagi Mirka znajdziecie na www.szalikowcy.com (szycie flag)