heh Eustachy bo jesteś z Rzeszowa nic w tym dziwnego, mi się tam vlepki Siarki podobają a vlepka Anty PO najbardziej. Ostrovia fajne, widać że lubicie przypalić
You Will never walk alone - TORCIDA will be ever with you
nie no, co to ma do rzeczy skad jestem?poprostu nic na niej takiego osmieszajacego nie ma:) i tyle, zawsze mozna by bylo jakos inaczej wymyslic naklejke anty, tzn bardziej klujaca rywala, a tu...ot taka wesola naklejka promujaca PO
w sprzedazy pojawily sie wlepki Narodowe - POLSKA. wlepki mozna nabywac w zestawach : 15 sztuk( 3 rozne wzory po 5 sztuk) za 3zl. wymiary to 7x7cm. W moim podpisie link do aukcji allegro na ktorej dostepne sa wlepki, jest tam również foto wlepek
Zachęcam do kupna
Vlepki Wisły +9/10 w zasadzie nie ma się do czego przyczepić (może ew gwiazda na czapce na vlepce nr 1 i na okularach na drugiej vlepce ale nie wpłyneło to na moją ocene)
Pomezania 8/10 Te duże zarąbiste te mniejsze troche mniej.
Pcim bardzo fajne vlepy, Siarka tez nienajgorzej.
Co do vlepek Ostrovii też fajne, tylko że na przedostatniej vlepce jest motyw, który obecny jest na vlepce Elany z V serii wklejanej tutaj stronę temu. Mowy o kserze chyba być nie może bo zapewne gdy ją projektowaliście to vlep Elany jeszcze nie było.
Vlepy Pcim FC Wisła ładne. Przyczepię się tylko do vlepy z lwami gdzie na wstędze napis jest ale na jej odbiciu w glebie już nie ma. Takie małe niedopatrzenie zapewne .
Vlepy Ostrovii oraz Siarki pozytywne.
Pomezania - vlepy ładnie wykonane aczkolwiek przyczepię się do koloru tła na vlepie narodowej, zbyt blade jak dla mnie. Na fladze mamy czerwień a nie róż. I na pewno nie jest to wina druku bo projekt jest również blady.
Brawo Sandecja Brawo !!! Haslo z vlepy Sandecja-Stal Mielec mozna smialo wprowadzic do repertuaru dopingowego , dobrze sie spiewac to bedzie , szybko rytmicznie i jakas nowosc Pozdrawiam
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."