Komentarze Dla Miasta KRAKÓW ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Szalony_Obserwator
Korona-Wisła jak już cośhahaha zobacz sobie na filmik o dwoch krakowskich klubach ktory byl na RTL i tam jest urywek bodajze z meczu Widzew - Wisla kto sie bije na sektorze wisly(gosci). hahahah smieszni jestescie!
Ciekawe czy Pasy podczas dzisiejszego meczu pokażą że chcialiby zobaczyć na swoim stadionie podczas derbów większą liczbe Wisły niż te magiczne 5%
Nie nie jestem z Wisły , Cracovii ani żadnych ich zgód
ale i tak nic nie przebije Pasiastej twórczości dopingowej na derby
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/rea ... 698,page=2
Tylko tych biletów niewidziałem jeszcze. Bo nie jestem z krk. Bilety będe widział dopiero w dniu meczu.Pasiasty7 pisze:jak masz bilety to na bilecie jest rysunek sektorow wiec chyba gowno masz nie biletyBoldSnake pisze:GLANIX pisze:mam pytanie czy ma ktoś plan stadionu(z rozmieszczeniem sektorów) Craxy??
Bo mam bilety na B7
-
KS Cracovia
kolego marysia powiedz co Ty probujesz udowodnic ? jak juz tak bardzo musisz sie dowartosciowywac to mozesz to zrobic ze 2 razy na runde ale nie co kolejke , fakt macie lepsza frekwencje ale to tylko swiadczy o wyzszosci waszego marketingu , o tym ze macie o niebo lepszy stadion , jak zwykle dostajac kolosalna kase a my nic , o tym ze lepiej dbacie o kibica i chwala wam za to , moze sie kiedys to zmieni, BO PRZECIEZ NIKT TUTAJ NIE OSMIELI SIE NAPISAC ZE WISLA MA WIECEJ KIBICOW W KRAKOWIE NIZ CRACOVIA ! sa to wyrownane sily i nie ma dwoch zdan na ten temat.
wczoraj przed mecze mlodzi z Cracovii obijaja liczniejsza grupe wislakow pod Jubilatem( idacych na kosza pewnie ) , wislaki po chwili uciekaja , jednego ratuje nadjezdajaca lodowa (najmniej sprawnemu odnosnie ucieczki
)
wczoraj przed mecze mlodzi z Cracovii obijaja liczniejsza grupe wislakow pod Jubilatem( idacych na kosza pewnie ) , wislaki po chwili uciekaja , jednego ratuje nadjezdajaca lodowa (najmniej sprawnemu odnosnie ucieczki
Ostatnio zmieniony 06.05.2007, 14:57 przez -=KSC=-, łącznie zmieniany 1 raz.
idac Twoim tokiem rozumowania , gdy Wisła ma wyjazdy to RESZTA KIBICOW WISŁY JEST NIETYKALNA
a czym rozni sie kibic koszykowki od kibicow pilki noznej ?!?! a ja myslalem ze kibic to ten , ktory utozsamia sie z pewnym klubem i raczej do niego sie przyznaje , lecz nie zawsze jest na meczu , ale to pojecie wzgledne i kazdy inaczej je pojmuje! idac dalej Twoim tokiem , kilka lat temu bedaca w 2 lidze Cracovia miala wiecej kibicow momentami niz Wisla gdy np u nas na meczach z Ruchem bylo 9 tys widzow a u was z Łeczna 7 tys widzow , BEZSENSOWNE GADANIE WEDLUG MNIE !
co do akcji na miescie HE HE HE
akurat w tych sprawach to my sie trzymamy dobrze , nie bojcie sie o nas
oprocz frekwencji to ja nie widze naszego upadku jakiegos Panie Kolego i Waszej wielkiej dzialalnosci tez nie odczuwam.
co do akcji na miescie HE HE HE
myśle że Ty też o działalności Pasów na necie nie poczytaszWTS pisze:-=KSC=- Ja nie mowię ze to zle ze ich oklepaliscie, poprostu takich akcji jest przed kazdym meczem pełno i nie ma sensu się nimi chwalić (jeszcze przed meczem koszykarek) ... A co do działalności to na necie o niej nie poczytasz, a jeśli chodzi o odczuwanie to zapytaj kolegów (lub kolegów kolegów itd) z ekipy.
-
KSC&MZKS&KKS
nie ma co pisac o akcjach chuliganskich. tylko osoby biorace w nich udzial wiedza ze nikt nie przewyzsza nikogo w tej dyscyplinie. bo dobre akcje zdazaja sie z tej i z tej strony tak samo jak h*****.
nie ma co dalej krecic watku o akcjach chuliganskich bo podejrzewam ze ani marysia ani wiekszosc z was w nich udzialu nie brala.
a osoby biorace w nich udzial watpie by sie akurat tu na forum wypowiadaly!
moje zdanie jest takie ze pod wzgledem chuliganki nie roznimy sie niczym!kazdy ma lepsze dni jak i gorsze!
to tyle odemnie.
koniec!
nie ma co dalej krecic watku o akcjach chuliganskich bo podejrzewam ze ani marysia ani wiekszosc z was w nich udzialu nie brala.
a osoby biorace w nich udzial watpie by sie akurat tu na forum wypowiadaly!
moje zdanie jest takie ze pod wzgledem chuliganki nie roznimy sie niczym!kazdy ma lepsze dni jak i gorsze!
to tyle odemnie.
koniec!
-
KSC&MZKS&KKS
-
KSC&MZKS&KKS
jesli chodzi o spiewy to tamte osoby maja akurat najmniej do powiedzenia chodz mysle ze wtsk i gts poleci kilka razy(wkoncu to derby) ale to wszystko bo bedziemy chciali prowadzic swoj doping i uwierz mi ze jak ktos zacznie wtsk na normalnych meczach to juz nie jest to samo co kkiedys duzo mniej osob to spiewa i zaraz cichnie. wogole na forum sie nie powinno pisac kumatych rzeczy bo po co inni maja czytac. wszystko jest mowione na meczach(ten kto chodzi to wie) lub apelach na stronach internetowych. oby weszla was duza liczba bo bedzie lepsze widowisko.
nie wiem jak wyglada sprawa z biletami bo wiem ze sie daje 5%. nie wiem czy da sie dac wiecej bo mi sie wydaje ze problemy robi policja(i to wlasnie sie ona nie zgadza na wiecej niz przepisowe 5%)
bedziecie brac mniej do wlasnej kieszeni to wybuduja nam stadion i bedziecie mogli wchodzic wieksza liczba na derby nie widze zadnego problemu.
nie wiem jak wyglada sprawa z biletami bo wiem ze sie daje 5%. nie wiem czy da sie dac wiecej bo mi sie wydaje ze problemy robi policja(i to wlasnie sie ona nie zgadza na wiecej niz przepisowe 5%)
bedziecie brac mniej do wlasnej kieszeni to wybuduja nam stadion i bedziecie mogli wchodzic wieksza liczba na derby nie widze zadnego problemu.
-
Malopolska_nh
Dobrze napisane "mial"Malopolska_nh pisze:rzeczywiscie hajs na Hutniku by sie przydal czytalem ze majchrowski mial podobno sfinanstowac na Hutniku oswietlenieluko pisze:Cieszcie sie ze wogole dostajecie jakas kase z miasta bo na dzielnice Nowa Huta ch... idzie a nie kasa nie wspomne juz o stadionie Hutnika.
-
Malopolska_nh
pocisnĄłeś.ptak pisze:Ale mi pocisnołes, zaraz sie popłaczemarysia pisze:Teee ptak zamknij morde lepiej.
Już zapomniałeś jak Cie na starym forum wyczaili z nicka forumowego na fotce.pl ?![]()
Idz się lepiej z gilu_fcm , TRN_KRK i Ada$_KSC pobawić
Ok, fajnie było się pośmiać z Was przed spaniem, dobranoc.
-
Francis Begbie
Tak ja to widze na chwile obecna. Po koszu moglo sie wiele dziac - w koncu troche nas na tej hali bylo, a do bitki to moze co 10 osoba na hali by sie nadawała. Jeszcze w kwestii Waszej liczby. Oficjalna strona podaje 3000 kibicow, a Wy na forum juz macie 4000. Powodzenia w takiej dyskusji.
Ostatnio zmieniony 07.05.2007, 14:24 przez amfre, łącznie zmieniany 2 razy.
Od kogo ? od was niby ?amfre pisze:Jesli mam byc obiektywny to powiem tak.-=KSC=- pisze:oprocz frekwencji to ja nie widze naszego upadku jakiegos Panie Kolego i Waszej wielkiej dzialalnosci tez nie odczuwam.
Frekwencje macie slabsza.
Wyjazdy macie slabsze.
Ultraske macie slabsza.
Chuliganke macie slabsza (zaznaczam - chuliganke nie mordercow i bandytów), kazdy zorientowany w temacie to potwierdzi i to wlacznie z kibicami Pasow (nie napinaczami jak tutaj na forum tylko normalnymi obiektywnymi ludzmi).
Tak ja to widze na chwile obecna. Po koszu moglo sie wiele dziac - w koncu troche nas na tej hali bylo, a do bitki to moze co 10 osoba na hali by sie nadawała. Jeszcze w kwestii Waszej liczby. Oficjalna strona podaje 3000 kibicow, a Wy na forum juz macie 4000. Powodzenia w takiej dyskusji.
Mieliscie okazje sie przekonac ostatnio, na jednym z osiedli nowohuckich i jakos niebardzo wam poszlo