4-6 MAJ - KOMENTARZE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Fanatyk_1946

Post autor: Fanatyk_1946 » 05.05.2007, 23:55

54 osoby z Bydgoszczy z flagą "Bydgoscy Chuligani" na ŁKS - Lech
ZAWISZA TO NIE SPRAWA ŻYCIA LUB ŚMIERCI - TO COŚ WIĘCEJ!!!

iparts.pl
disnemar

Post autor: disnemar » 06.05.2007, 00:09

97400 pisze:Co do naszej nowej piosenki, TAK KSERUJEMY Z OLYMPIAKOSU !
http://www.youtube.com/watch?v=5N7n1O7SR7o
Cytaty z Twojego forum:
No to nie byliśmy pierwsi...

Trzeba jednak obiektywnie przyznać, że porównując naszą wersję z tym filmikiem Jagi podanym wyżej, to nam zdecydowanie lepiej wychodzi ta przyśpiewka Smile Tym bardziej z zajebistą grą bębna. A przy większym młynie może być miazga
Nie zesrajcie się ze szczęścia....

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 06.05.2007, 00:09

co do tematu Radzionkow-Włokniarz to jak zwykle najwiecej maja do powiedzenia osoby w ogole nie bedace w temacie i majacy 0 pojecia o tym co sie dzialo :lol: :lol:

a Ty czemu nie w Warszawie ? :wink:

bez odbioru.

poolonia

Post autor: poolonia » 06.05.2007, 00:19

Czemu ja nie w Wawie to przeczytaj uwaznie.

DPB-emigracja

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 06.05.2007, 00:20

to tym bardziej nie powinieneś sie raczej wypowiadać w ich sprawie

pozdro

TupT

Post autor: TupT » 06.05.2007, 01:02

Chyba najlepszy wyjazd Wiślaków na Wodzisław, ok 570 typa, bardzo dobre oflagowanie (doliczyłem się 17 flag) doping średni, chwilami bardzo dobry. Sektory gospodarzy pełne, w 2 połowie młyn prezentuje dużą ilość machajek.

po meczu ciekawostką było dość nietypowe słuchanie relacji meczu Wisły z Lotosem Gdynia :)
Obrazek
W społeczeństwie wilków wolę być człowiekiem

pongo
ban

Post autor: pongo » 06.05.2007, 03:59

BiałyTeofilów pisze:O atrakcjach przedmeczowych sie nie wypowiadam.
Nasz doping przez pierwsze 30 minut miazga. Pozniej troche oslabl i sie ustabilizowal na srednim poziomie. lecha slyszalem tylko pod koniec pierwszej polowy kiedy ich pilkarze strzelili 2 bramki w ciagu 2 minut. W drugiej polowie zadna ekipa nie wyrozniala sie dopingiem. Jedynie fajna byla jazda z ,,chorwackim'' :lol: obie ekipy spiewaly zapozyczone sobie: ,,Alez alez'' i ,,Chorwackie''. Nam we wspomnianych 30 minutach wyszlo to kapitalnie. bardzo duzo ,,pozdrowien'' z obydwu stron. Moze ktos opisze to lepiej :wink: Ogolnie fajny meczyk, troche wynik pomacil i gra naszych pilkarzykow ale na trynbunach i tak fajna zabawa. Jako ze caly mecz spedzilem na galerze Lech slyszany slabo. I teraz to do czego daze: jestem zawiedziony ich postawa, bo przyjechali w chyba ponad 1000 chłopa a dopiero w 90 minucie uslszalem jaki potencjal drzemie w ich dopingu. Nie pokazali niczego ciekawego oprocz oczywiscie liczby i fajnego flagowiska komponujacego sie z ciekawym pomyslem jakim byly takie same flagi na plocie. Jak na wynik i liczbe w drugiej polowie powinni na stadionie ,,rzadzic'' dopingiem bo stac bylo na to tak liczny ,,mlyn''. Pokazali sie dobrze ale mysle ze GKS belchatow tydzien temu byl pod tym wzgedlem lepszy. Tyle w temacie. Subiektywna ocena wiec mam w d**** wszelkie komentarze.

PS Nasza liczba mnie troche zawiodla, cos kolo 7000 ludzi. Na GKSie bylo wiecej...

Punkt słyszenia zależy od miejsca siedzenia. U nas na sektorze to Galera mruczenie. A my też tylko siebie słyszeliśmy. A prawda taka że tylko "Chorwackie" w drugiej połowie było u Was dobre. Oprócz tego dawno nie słyszałem takiej mruczanki na stadionie gospodarzy. Pewnie związane jest to z akustyką trybuny gości względem kibiców Gks-u Bełchatów (do których się odwołujecie ) którzy mieli sektor obok i ich mogliście z boku słyszeć, a nas w zasadzie na równi swojego sektora niewiele było słychać. Dla mnie osobiście stadion dno i doping też naprawdę pomruki. to moje obiektywne zdanie.

Z perspektywy obu drużyn Łódzkich Widzew o Ligę mistrzów doping lepszy. Naprawdę Łks to koło 300 osób klaszczących i dopingujących na środku młynu i tyle.

Feanor82

Post autor: Feanor82 » 06.05.2007, 05:31

Hmmmm wiec teraz cos odemnie.Bylem na trybunie na EŁKSIE i powiem tak liczba lecha ok,pomysl z oflagowaniem ok ale co do dopingu to spodziewalem sie lepiej i fakt jest taki ze GKS B. zaprezentowal sie lepiej.Co do "chorwackiego" to powiem tak ze ja osobiscie mialem pompe ze to u nas lepiej wyszlo niz u Lecha ktory sie spinal probojac pokazac ze to lepiej im wychodzi:))).Ale ogolnie Lech to czolowka i ten mecz tego nie zmieni.Jak na liczbe bez rewelki.U nas raz lepiej raz gorzej,byly obawy okazalo sie ze nie jest z nami tak zle.

HPG

Post autor: HPG » 06.05.2007, 08:50

gdzie są moderatorzy na tym forum ??? wyjatkowy syf i nikt nad tym nie panuje..

Piasta W Janikowie 60 głów
A.C.A.B.

19ŁKS08

Post autor: 19ŁKS08 » 06.05.2007, 09:33

ten pomruk na ŁKSie to oczywiście sprawa akustyki stadionu, jak sie siedzi na Galerce ( nie w młynie ) dopingu praktycznie wcale nie słychać !! żeby go usłyszeć trzeba się przesiąść chociaż na łuki, lub najlepiej na trybunę. Ja siedizałem wczoraj właśnie tam i doping był naprawde ok.

Lech wszystko fajnie, chociaż spodziewałem się troszke lepiej, jeżeli mieli zapewnienie, że wszyscy wejdą mogli pokusić się o liczniejszy najazd a czasem jak ryknęli to robiło wrażenie
TO MIASTO JEST NASZE - TO MIASTO DO NAS NALEŻY

roburKSC

Post autor: roburKSC » 06.05.2007, 09:54

Cracovia-Wisła Płock

Nas na stadionie około 3000 widzów Petry jakieś 50-60 osób z dwoma flagami doping gości jak na liczbe dobry.U nas doping tak samo jak gra naszych kopaczy.Jedna oprawa meczowa i tyle z tego meczu:)
Obrazek

WIELKA WISŁA

Post autor: WIELKA WISŁA » 06.05.2007, 10:09

Charceczyk po c*** to wkleiłeś w temacie z fotkami? najwyżej się nadaje na specyfik, zresztą niejaki marysia już to wkleił i chyba wystarczy - nie zaśmiecaj.

Jak już jestem przy komentarzach to zobaczcie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=w3w8KQ8FXtg

Odra sciągła od nas (Whazup) :roll: :?

pdk
Limuzyny się zbierają, to kibice Wisły na mecz zapierdalają..

blee

Post autor: blee » 06.05.2007, 10:44

WIELKA WISŁA pisze:Charceczyk po c*** to wkleiłeś w temacie z fotkami? najwyżej się nadaje na specyfik, zresztą niejaki marysia już to wkleił i chyba wystarczy - nie zaśmiecaj.

Jak już jestem przy komentarzach to zobaczcie ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=w3w8KQ8FXtg

pdk
Ludzie wy to macie jakies obsesje na punkcie kserowania itp. ja tam słysze tylko Odra !

Zielak

Post autor: Zielak » 06.05.2007, 10:46

Kaszub1929 pisze:Ceramika się zesrała i na Lechie nie przyjedzie 8)
Nie pisz w ten sposób.
Nas tam też było oficjalnie w klatce zero!!

Poza tym mecz dopiero przed nami
W Mury Wolnego Miasta, Tradycja Wrasta!!

nikczemny

Post autor: nikczemny » 06.05.2007, 10:51

Strasznie odważne teorie wysnuwają tutaj Widzewiacy na temat Bełchatowa. Pamiętajcie jednak że każdy kij ma dwa końce i ciekaw jestem Waszej reakcji gdy to ŁKS zacznie wypisywać kto od kogo wywodzi się w Łodzi.

Wielka Wisła
Ile masz lat?
Naprawdę ogrom ludzi z Wisły, z którymi rozmawia się na wyjazdach nie życzy sobie tak durnych komentarzy z jakimi nieraz mamy tu do czynienia. Albo drodzy koledzy z Wisły zbastujecie tutaj z takimi bzdurami albo w końcu zrobimy akcje oczyszczającą to forum z elementów niereformowalnych.

WIELKA WISŁA

Post autor: WIELKA WISŁA » 06.05.2007, 11:00

blee pisze:
WIELKA WISŁA pisze:Charceczyk po c*** to wkleiłeś w temacie z fotkami? najwyżej się nadaje na specyfik, zresztą niejaki marysia już to wkleił i chyba wystarczy - nie zaśmiecaj.

pdk
Ludzie wy to macie jakies obsesje na punkcie kserowania itp. ja tam słysze tylko Odra !
Spokojnie, wiem że śpiewają Odra ( i jest podobieńtwo do Whazup :) ) po prostu nie wyczułeś ironii :wink: ( komentarz z jajem był tylko po to by pokazać jak człowieka może wkurwić takie upierdliwe gadanie, który ma też nawiązać do tego żeby sobie odpuścili niektórzy z tekstami typu 'ci sciągli, tamci nie sciągli' itp itd bo to rzeczywiście jest wkurwiąjąco żenujące.

KONIEC
Limuzyny się zbierają, to kibice Wisły na mecz zapierdalają..

UżytkownikForum

Post autor: UżytkownikForum » 06.05.2007, 11:04

Kaszub1929 pisze:Ceramika się zesrała i na Lechie nie przyjedzie 8)
Raczej nie powtórzą waszego wyczynu. Przecież was tam było jakies dwa tysiace :lol: :lol: :lol:
[link]

c*** Z ULTRASEM - ZJEDZ KIEŁBASĘ !

Cees

Post autor: Cees » 06.05.2007, 11:09

Co do kserowania to niestety pojawil sie ten chujowy trent i jest to dla mnie zenada. Gadanie ze piosenka nie jest zkserowana bo wczesniej wykonywała ja jaks zgraniczna ekipa jest smieszne.Ja zawsze kojarzyłem niektore ekipy z pewnymi piesniami i to byly ich takie znaki firmowe(Lech-chorwackie, Jaga-Tylko Ty, Widzew-Broendby, Lks-Lks gool..) Wykorzystywanie tych piosenek jest dla mnie nie na miejscu i prosze niech nikt nieporownuje tu tych piesni z jakims allez allez czy naprzod pilkarze czy innych takich ktore sa spiewane wszedzie.

RTS-SIWY

Post autor: RTS-SIWY » 06.05.2007, 11:13

do kolegi TECHNIK jak już coś wklejasz jakieś fotki to zrób to tak żeby możnaby było coś na nich zobaczyć :roll:
WOJOWNIKÓW DWÓCH WIDZEW & RUCH

dztm

Post autor: dztm » 06.05.2007, 11:22

NoName88 pisze:
Dodaj tylko, że jak nas minęliście to rzeczywiście podjęliśmy decyzję o powrocie. Po jakimś czasie dostajemy telefon od Was że jednak stoicie i mozemy przyjeżdżać. Byliśmy w połowie drogi do Cz-wy i znowu zawracamy w kierunku na Katowice. Dzwonimy, pytamy gdzie jesteście i czy skręciliście w Siewierzu to w odpowiedzi usłyszeliśmy "nie wiemy, jesteśmy w lesie". Z Cz-wy do Siewierza nie jest 500 km, droga nie wiedzie leśnymi duktami i nie wiem jak można nie wiedzieć gdzie się jest. Pojechaliśmy niemal do Siewierza wobec braku kontaktu (pomijam wyłączonyt telefon przez pół drogi) zawijamy się w droge powrotną. Straciliśmy tylko niepotrzebnie czas i nerwy.
A co do tajniaków: było ich bodajże 2 a to nie byłby z pewnością problem gdyby z Waszej 50-tki określona grupa odeszła na bok i wróciła do autokaru po 5 minutach. Trzeba jednak mieć chęci....
Dodam tylko, że z naszej strony to był totalny spontan i cała sytuacja wyniknęła raczej przypadkowo (od nas pojawiły się 2 osoby na tym meczu i dały znać o obecności autokaru cidrów).

nic dodać nic ując, fakt faktem, daliśmy d***
nie zatrzymując się na drodze gdy czekaliście na poboczu...mam nadzieję że taka sytuacja się więcej nie powtórzy...
co do tego gdzie jesteśmy to nie było zupełnie tak jak piszesz ;)
dzwonicie i pytacie się gdzie jesteśmy to mówimy jedziemy w kierunku siewierza i jesteśmy w jakimś lesie.
Gdy wkoncu zajechaliśmy pod 1 zajazd "grupa do bicia" opuszcza autokar i czeka na poboczu, zdzwaniamy się, jednak jesteście już za daleko by się wracać.

u nas sytuacja była podobna, mega spontan do tego ciężko było nazbierac ta określoną grupe... :(
praktycznie cały autokar młodzieżowy

Wielki szacun dla was za honorowa postawe, Ci co tam byli będą wiedzieć o co mi chodzi.
Bez napinki, pisssssss 8)

Mario_Stomil

Post autor: Mario_Stomil » 06.05.2007, 11:23

NML pisze:Drwęca-Warmia
Po meczu gonimy troche piłkarzy Warmi którzy ratuja sie ucieczka do szatni.
a gdyby sie zatrzymali co byście im zrobili ? :roll:
Ostatnio zmieniony 06.05.2007, 12:50 przez Mario_Stomil, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Anduril

Post autor: Anduril » 06.05.2007, 11:31

chyba gdyby sie zatrzymali ... :?
Szczaksa 1923 % milosci do niej

MARRAS

Post autor: MARRAS » 06.05.2007, 11:36

Cees pisze:Co do kserowania to niestety pojawil sie ten chujowy trent i jest to dla mnie zenada. Gadanie ze piosenka nie jest zkserowana bo wczesniej wykonywała ja jaks zgraniczna ekipa jest smieszne.Ja zawsze kojarzyłem niektore ekipy z pewnymi piesniami i to byly ich takie znaki firmowe(Lech-chorwackie, Jaga-Tylko Ty, Widzew-Broendby, Lks-Lks gool..) Wykorzystywanie tych piosenek jest dla mnie nie na miejscu i prosze niech nikt nieporownuje tu tych piesni z jakims allez allez czy naprzod pilkarze czy innych takich ktore sa spiewane wszedzie.
Trend to sie faktycznie pojawił ale na tym forum pisania o kserowaniu ,jest to strasznie wkurwiający mnie trend.Co ty myslisz ze allez allez czy inne piosenki które są spiewane teraz na wszystkich stadionach wprowadzone zostały na wszystkich stadionach równoczesnie?Zapewniam cie że nie,tez ktoś musiał zaśpiewać pierwszy.Jak dla mnie dyskusja na temat kserowania powinna być karana banami albo utwozyc oddzielny temat ksero
i niech tam zainteresowani wylewają swe żale.

NML

Post autor: NML » 06.05.2007, 11:55

No i masz odpowiedz...

marysia
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: marysia » 06.05.2007, 12:30

Może tutaj mi ktoś odpowie, czy Zagłębie Lubin ma jakieś forum ? bo te dwa adresy z "fora kibicowskie" nie działają..

SmileY ZL

.

Post autor: SmileY ZL » 06.05.2007, 12:47

marysia pisze:Może tutaj mi ktoś odpowie, czy Zagłębie Lubin ma jakieś forum ? bo te dwa adresy z "fora kibicowskie" nie działają..
To jest główne forum Zagłębia [link] . Niestety są od wczoraj jakieś problemy techniczne, bo forum leży. Może się serwer posypał. Nie wiem ...
:?

Szalony_Obserwator

Post autor: Szalony_Obserwator » 06.05.2007, 12:52

Fajna liczba Lech w Łodzi trzymają swój poziom,Górnik tez w dobrej liczbe w Bełchatowie,Wisła naprawde dobrze się pokazała Odrze,miłe zaskocznie dlamnie 8)

Płock na ich obecne możliwości też w miare na Cracovi,a Pasy po raz kolejny zaskakują mnie kolejną fajną oprawą,dziwne że nikt tego niedostrzega...no mysle ze jak narazie wszyscy w tej kolejce pokazali się na +,...aha no i oczywiscie Polonia na Poloni bardzo fajne oflagowanie i widac ze forma u nich wysoka :D
Obrazek I

szyderca
ban

Post autor: szyderca » 06.05.2007, 13:48

Szalony: od jakiegoś czasu mamy dobre opravy, ale przechodzi to bez echa, my się prosić o pozytywne komenty jak i zainteresowanie nie będziemy :D

Brava dla Opravców.

TynTyrynTyn.
ban

Post autor: TynTyrynTyn. » 06.05.2007, 13:59

Mozna sie zgodzic ze ostatnie 2 oprawy Cracovii byly schludne to ta jest slabiutka

FLEyA_MKS

Post autor: FLEyA_MKS » 06.05.2007, 14:31

Stal Stalowa Wola - Miedź Legnica
Na ten mecz udalismy sie w 17 osob busem. Droga w obie strony mija spokojnie.

corintian

Post autor: corintian » 06.05.2007, 16:58

[quote="nikczemny"]Strasznie odważne teorie wysnuwają tutaj Widzewiacy na temat Bełchatowa. Pamiętajcie jednak że każdy kij ma dwa końce i ciekaw jestem Waszej reakcji gdy to ŁKS zacznie wypisywać kto od kogo wywodzi się w Łodzi.

zapewniam cie że Łks nie zacznie bo oni wiedzą od kogo się wywodzą i naprawde tylko by z siebie robili głupków

peron

Post autor: peron » 06.05.2007, 17:17

[link]
bez komentarza
Nigdy się nie poddawaj!

komi

Post autor: komi » 06.05.2007, 17:25

corintian pisze:
nikczemny pisze:Strasznie odważne teorie wysnuwają tutaj Widzewiacy na temat Bełchatowa. Pamiętajcie jednak że każdy kij ma dwa końce i ciekaw jestem Waszej reakcji gdy to ŁKS zacznie wypisywać kto od kogo wywodzi się w Łodzi.

zapewniam cie że Łks nie zacznie bo oni wiedzą od kogo się wywodzą i naprawde tylko by z siebie robili głupków
my przynajmniej wiemy a Widzew wie ?

dno

Post autor: dno » 06.05.2007, 18:08

Na zas przypominam "tutejszym" LKSiakom o zakazie polemiki z Widzewiakami

inż.korbixxxx
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: inż.korbixxxx » 06.05.2007, 18:10

to sie wyjasniło kto nam tak ładnie machał i sie napinał zza płota przed meczem :lol: spojrzałem sobie wlasnie na fotki , które zrobiłem temu typowi i :shock: hahahaha oj Igorku Igorku , chuliganki sie zachciewa na stare lata :lol:

Zablokowany