Wierność i honor - popis TVN

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Lewica Narodowa
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Lewica Narodowa » 05.05.2007, 12:57

www.wroclawianie.info i *opona1000* - macie racje ale mi chodziło tylko o to że ludziom którzy nie siedzą zbyt głęboko w historii (a takich teraz multum) to taki ubiór kojarzy się z pochodami NSDAP. I nie wydaje mi się by ONR o tym nie wiedzieli...
A człowiek miarą jest wszechrzeczy
Nic ponad naszą myśl i dłoń
Z klęczeństwa Polak się uleczy
Na zaćmę krzyża ma już broń

Antoni Wacyk - Goreją Wici

iparts.pl
pan karol
ban

Post autor: pan karol » 05.05.2007, 14:55

Socjaldemokracja pisze:www.wroclawianie.info i *opona1000* - macie racje ale mi chodziło tylko o to że ludziom którzy nie siedzą zbyt głęboko w historii (a takich teraz multum) to taki ubiór kojarzy się z pochodami NSDAP. I nie wydaje mi się by ONR o tym nie wiedzieli...
W TVN czy w Gazecie Wyborczej pracują ludzie którzy lewdo skończyli zawodówke ? - pisząc takie głupoty o "hitlerowcach" z ONR, Młodzieży Wszechpolskiej.

Nie wygłupiaj się.

Lewica Narodowa
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Lewica Narodowa » 05.05.2007, 19:46

To tym bardziej potwierdza moją teorie opona - siedzą wykształceni ludzie którzy robią wszystko pod publike. Przeciez mediom zawsze zalezy na skandalach
A człowiek miarą jest wszechrzeczy
Nic ponad naszą myśl i dłoń
Z klęczeństwa Polak się uleczy
Na zaćmę krzyża ma już broń

Antoni Wacyk - Goreją Wici

pan karol
ban

Post autor: pan karol » 05.05.2007, 20:28

Socjaldemokracja pisze:To tym bardziej potwierdza moją teorie opona - siedzą wykształceni ludzie którzy robią wszystko pod publike. Przeciez mediom zawsze zalezy na skandalach
no to co piszesz głupoty że ONR = NSDAP

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 05.09.2007, 20:39

pojara pisze:jak taka poważna stacja jak TVN może takie farmazony emitować ? ku*** ja nie rozumiem to jest chore
Markę poważnej stracji to właśnie oni sobie w ten sposób wyrabiają. Link na TVN-e już nie działa, po tym jak kibice Wybrzeża przedstawili niezbite dowody. Innym przykładem była relacja z meczu Rozwój Katowice-GKS Katowice, gdzie rzekomo GieKSiarze rozpętali wojnę i bili kibicow Rozwoju (:lol:). Co dziwne, przy wsparciu gazety (zapomniałem jakiej) kibice udowodnili, kto był agresywny i sprowokował a TVN swój materiał znowu usunął. Z TVN-em możemy pisać całą encyklopedię wymysłów, gdzie widza wprowadzaja w błąd (szczególnie opisując wizerunek kibica), ale przeprosić nigdy nie potrafili, bo honoru nie mają z którego Jan Błaszkowski potrafił sobie drwić.

ODPOWIEDZ