4-6 MAJ - KOMENTARZE

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
zbynio

Post autor: zbynio » 05.05.2007, 13:31

lucatoni pisze:No właśnie, wiele osób na tym forum pisze, że GKS Belchatów kseruje, ale czy zastanowiliscie się kto może ma swoje przyśpiewki I TYLKO SWOJE ? chyba nie ma takiej druzyny w Polsce i najprawdopodobniej tez na świecie...

Przychodzi mi na myśl przyspiewka Jagielloni " Tyyyylko Tyyy.. " śpiewa ją Jaga ale też w Hiszpani Real Madryt, we włoszech AC Milan ( ostanio w czasie meczu z Liverpoolem ) i pewnie jeszcze wiele innych druzyn.

To jeżeli mówicie, że jest to ksero co robi GKS Bełchatów to mówcie też, o innych ekipach( chyba wszystkich), które kserują takie przyspiewki jak:
" czy wygrywasz czy nie"
"hej jastrzębie gol "
" to my zielono-żolci, ten mecz musimy wygrac "
...i jeszcze wiele innych przyśpiewek...

W tym momencie albo zacznie się mówić, że cała Polska kseruje ( bo śpiewa takie same piosenki) albo da się temu spokój jak jest w innych krajach Europy.

cheers to all

Bardzo trafne spostrzeżenie ... Chyba każda ekipa kseruje mniej lub więcej od innych, więc nie ma sensu TAK tego nazywać, jedynie można zachwalać czyjeś (lepsze) wykonanie.

iparts.pl
Hammi Beer 7

Post autor: Hammi Beer 7 » 05.05.2007, 13:32

piszczałka pisze:chłopaki jak wy dobrze znacie historie naszego miasta i klubu, chyba nawet lepiej niz swoja :shock: :roll:
GKS Bełchatów powstał w 1977 roku, więc dużo Widzewiaków FC Bełchatów ma prawo pamiętać rozwój wydarzeń w mieście, w którym się wychowali.

WHITE-RED
ban

Post autor: WHITE-RED » 05.05.2007, 13:40

Dzis bedzie ciekawie w Łodzi :)

piłkarsko,kibicowsko i ......

Pyrow ok tysiaca ma przyjechac
ŁKS ŁÓDŻ

cfw201

Post autor: cfw201 » 05.05.2007, 13:45

Możecie sie przenieść z tymi wywodami o historii Gksu Bełchatów i Kibiców Widzewa z tego miasta do tematu Łódzkiego bo burdel się robi.

Swoją drogą zajebista ta piosenka nowa GKSu B.

corintian

Post autor: corintian » 05.05.2007, 13:52

proponuje kibicom gks sie tak nie napinać bo sami wiecie że jesteście zwyczajnymi pionkami i nawet u siebie w mieście dostajecie w******* a wasze napinki są co najmniej śmieszne. no tak ale to jest fantastyczne miejsce żeby sie ponapinać. przynajmniej siedzicie sobie bezpiecznie w fotelach :D :D :D

Altruista

Post autor: Altruista » 05.05.2007, 14:35

corintian pisze:proponuje kibicom gks sie tak nie napinać bo sami wiecie że jesteście zwyczajnymi pionkami i nawet u siebie w mieście dostajecie w******* a wasze napinki są co najmniej śmieszne. no tak ale to jest fantastyczne miejsce żeby sie ponapinać. przynajmniej siedzicie sobie bezpiecznie w fotelach :D :D :D
najbardziej to ty się teraz napiąłes "pionku"
a GKS pisze się z wielkiej litery, tak samo jak każdy inny klub

Cees

Post autor: Cees » 05.05.2007, 14:37

A co do fanatyków z FCB, którzy tak bardzo kochają Widzew, niech się pochwalą czemu się przerzucili. Przykład K. dostawał codziennie oklep do momentu do kiedy się przerzuci i tak było nie tylko z nim, i niech mi teraz nie p******* o wielkiej miłości do tego klubu, bo jeszcze niedawno ten klub wyzywali, a teraz ku*** wielcy fanatycy...
Dziwne dostawał w******* codziennie ze byl za Gks to sie na Widzew przerzucil :lol:
ku*** nie p****** wszyscy wiemy jak bylo.Robicie z siebie teraz wielka ekipe a jaka jest wasza wartosc nieraz udowodnilo wam FCB :twisted:

poolonia

Post autor: poolonia » 05.05.2007, 14:57

Nie ma nikogo normalnego z GKS B tutaj?niech sciachuje ten bajer to samo fc WIDZEW o h** sie klucicie.O kserowanie piosenek i inne gowna,zalozcie sobie jakis temat i tam sie dziewczyny kluccie.na tyle wpisow 90%o waszych pierdolach tu jest.

POLONIA jadaca widzi w czestochowie podrozujaca do OPOLA JAGIELONIE proba ataku z obu stron ale za duzo psow.ogolnie narazie spokoj choc............... narazie ciach bajer!!!!!

bede cos wiedzial wiecej to napisze.

DPB-emigranci nie spia

uRodzony na sektoRze

Post autor: uRodzony na sektoRze » 05.05.2007, 15:32

Wkurwiony pisze:gdzie ja napisałem ze to oryginalne? skończ moze bo sie ośmieszasz
ciekawe, oryginalne, jeden c***, nie wiem po co tak ciągniesz ten temat, forma trailerów jest identyczna "dwa miasta - dwa regiony" i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec.
bez odbioru

X

Post autor: X » 05.05.2007, 15:35

poolonia pisze:Nie ma nikogo normalnego z GKS B tutaj?niech sciachuje ten bajer to samo fc WIDZEW o h** sie klucicie.O kserowanie piosenek i inne gowna,zalozcie sobie jakis temat i tam sie dziewczyny kluccie.na tyle wpisow 90%o waszych pierdolach tu jest.

POLONIA jadaca widzi w czestochowie podrozujaca do OPOLA JAGIELONIE proba ataku z obu stron ale za duzo psow.ogolnie narazie spokoj choc............... narazie ciach bajer!!!!!

bede cos wiedzial wiecej to napisze.

DPB-emigranci nie spia
A ty co ?? Rzecznik prasowy czy adwokat PB?? Czemu nie na wyjeżdzie ?? Co do infa to telefoniczne czy smsowe?? Przyjada napisza pzdr

???

Post autor: ??? » 05.05.2007, 15:57

wlasnie do Łodzi wjechały 4 autokary i kilka samochodow Lecha w obstawie niebieskich. info nie jest telefoniczne :wink:

PoMoRZe z RTS
ban

Post autor: PoMoRZe z RTS » 05.05.2007, 16:35

Zielony pisze:
Lelek pisze:Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
a) doping GKS lepszy niż rok temu
b) żałosne jest tylko to, że wszystko co sie pojawi od razu kserują nie mając nic swojego. Słyszałem kopie pod rząd Legii, Widzewa, ŁKS oraz dwie jakieś stare pieśni które odgrzebali. Trochę to śmiesznie wygląda.
ps. I druga wazna sprawa - GKS jedną ze starcyh odgrzebanych pieśni śpiewał - Inni Cię zdradzili ale nie ja...
To tak do zupełnie innego tematu ale to Wy (kiedyś całkiem niedawno cały Bełchatów to był po prostu Widzew) zdradziliście i każdy kibic GKS BOT mający więcej niż 12 lat to w pewnym sensie przeżut więc ta pieśń brzmi w Waszych ustach tym śmieszniej.

ps2 - myśłałem, że gracie z Górnikiem ale jak narazie sporo Waszego dopingu to antyWidzew. Też śmiesznie.

Weź buraku sie nie kompromituj bo gówno wiesz a piszesz, jak sie nie podobało to mogłeś zmienić kanał i było by po kłopocie.Skąd ty masz takie informacje ze cały Bełchatów był za Widzewem ?:lol: pewnie z canal + ?
Odkąd pamiętam to 80 % bełchatowa było Widzewskie...i nawet nie próbuj zaprzeczać bo każdy w maire kumaty koleś to wie!
A Ty taki wielki kibol pewnie...od roku na meczach...osiemnastka ledwo skończona i napinka! Daj spokój...

alex_delarge

Post autor: alex_delarge » 05.05.2007, 16:36

60 parę z Piasta w Janikowie.

poolonia

Post autor: poolonia » 05.05.2007, 16:36

x przeczytaj uwarznie co napisalem to bedziesz wiedzial czemu mnie nie ma na.

lukaszzKKS

Post autor: lukaszzKKS » 05.05.2007, 16:36

Liczba autokarow i/lub aut wyjezdzajacych z Poznania nie ma co sie kierowac. Wuchte wiary na wyjazdach stanowia przeciez FC, a te dojada dopiero na miejsce zbiorki. Tam bedzie mozna ocenic ile lechitow wejdzie na stadion ;]

PoMoRZe z RTS
ban

Post autor: PoMoRZe z RTS » 05.05.2007, 16:39

Dajcie spokój z tym wszaystkim... 5 lat temu nikt o gks bełchatów nie słyszał a teraz wymyślacie jakieś historie...z kim trzymaliście i wogóle...
Tak naprawde to bełchatów dopiero zaczoł istanieć kibicowsko z trzy lata temu...

honolu

Post autor: honolu » 05.05.2007, 16:41

A Ty już się tak nienapinaj (Twoi koledzy po szalu też - to samo tyczy się kibiców GKS) bo c*** człowieka strzela, czytając, że w latach 90 GKS w ogole niebyło.. tymbardziej, że istnieją od 3 lat..

Skończcie pierdolić czy to z jednej czy to z drugiej strony!!
Człowiek chce poczytać jakieś poważne komentarze, a tu takie farmazony..!!

dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny » 05.05.2007, 16:43

PoMoRZe z RTS pisze:
Zielony pisze:
Lelek pisze:Tak sobie kibic w kapciach oglądam BOT GKS - Górnik Zabrze i dwa krótkie spostrzeżenia:
a) doping GKS lepszy niż rok temu
b) żałosne jest tylko to, że wszystko co sie pojawi od razu kserują nie mając nic swojego. Słyszałem kopie pod rząd Legii, Widzewa, ŁKS oraz dwie jakieś stare pieśni które odgrzebali. Trochę to śmiesznie wygląda.
ps. I druga wazna sprawa - GKS jedną ze starcyh odgrzebanych pieśni śpiewał - Inni Cię zdradzili ale nie ja...
To tak do zupełnie innego tematu ale to Wy (kiedyś całkiem niedawno cały Bełchatów to był po prostu Widzew) zdradziliście i każdy kibic GKS BOT mający więcej niż 12 lat to w pewnym sensie przeżut więc ta pieśń brzmi w Waszych ustach tym śmieszniej.

ps2 - myśłałem, że gracie z Górnikiem ale jak narazie sporo Waszego dopingu to antyWidzew. Też śmiesznie.

Weź buraku sie nie kompromituj bo gówno wiesz a piszesz, jak sie nie podobało to mogłeś zmienić kanał i było by po kłopocie.Skąd ty masz takie informacje ze cały Bełchatów był za Widzewem ?:lol: pewnie z canal + ?
Odkąd pamiętam to 80 % bełchatowa było Widzewskie...i nawet nie próbuj zaprzeczać bo każdy w maire kumaty koleś to wie!
A Ty taki wielki kibol pewnie...od roku na meczach...osiemnastka ledwo skończona i napinka! Daj spokój...
To powiedz mi jeszcze co sie stało z tymi 80% ?? :lol:

Na GKS nie chodzą w FCB tez takich osób nie widać jest paru starszych ale na palcach jednej reki można policzyć ilu a reszta??
No proszę cię wszystko wiedzący fiedzefioku powiedz mi co sie z reszta stało tylko nie mów ze emigracja itp bo sam siebie osmieszysz :lol:

PoMoRZe z RTS
ban

Post autor: PoMoRZe z RTS » 05.05.2007, 16:45

Matpaw pisze:
PoMoRZe z RTS pisze:Ile LEch dostał biletów?
z tego co mi wiadomo to chyba nic.... ci co przyjada to wejda
Nic? mmówili ze coś koło 1000

PoMoRZe z RTS
ban

Post autor: PoMoRZe z RTS » 05.05.2007, 16:50

dostepny pisze:
PoMoRZe z RTS pisze:
Zielony pisze:

Na GKS nie chodzą w FCB tez takich osób nie widać jest paru starszych ale na palcach jednej reki można policzyć ilu a reszta??
No proszę cię wszystko wiedzący fiedzefioku powiedz mi co sie z reszta stało tylko nie mów ze emigracja itp bo sam siebie osmieszysz :lol:
Nie widze w tym nic śmiesznego człekoludku...w duzo wiary co jeździło na Widzew to była w miare starsza ekipa...a to było już jakiś czas temu
A odnośnie migracji to w Londynie jest w chój Widzewiaków z bełchatowa...i jak nie masz pojęcia to lepiej się nie odzywaj bo osmieszasz się swoją jak ty to nazwałeś "wiedzą o histori klubu"

dostepny
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: dostepny » 05.05.2007, 17:00

PoMoRZe z RTS pisze:
dostepny pisze:
PoMoRZe z RTS pisze: Odkąd pamiętam to 80 % bełchatowa było Widzewskie...i nawet nie próbuj zaprzeczać bo każdy w maire kumaty koleś to wie!

Nie widze w tym nic śmiesznego człekoludku...w duzo wiary co jeździło na Widzew to była w miare starsza ekipa...a to było już jakiś czas temu
A odnośnie migracji to w Londynie jest w chój Widzewiaków z bełchatowa...i jak nie masz pojęcia to lepiej się nie odzywaj bo osmieszasz się swoją jak ty to nazwałeś "wiedzą o histori klubu"
Bełchatowa pisze sie z dużej litery jełopie. Pokaz mi gdzie coś wspomniałem o mojej "wiedzy o historii klubu"? I jeszcze raz sie pytam gdzie sie podziało to 80%?? chyba nie powiesz mi że ze 100 osób w Londynie siedzi?? czy gdzieś indziej z Bełchatowa :lol:
Jeszcze jedno uspokój sie bo liczników już niema i nie widać ile masz postów :lol: Pozdro dla normalnych :wink:

majki

Post autor: majki » 05.05.2007, 17:19

czy to prawda ze ŁKS zerwal zgode z GKS Tychy??
prosze o normalna odpowiedz

to nie jest napinka !!

_1977_

Post autor: _1977_ » 05.05.2007, 17:28

Proponuje dać sobie na wstrzymanie i kilka osób siejących zamęt nagrodzić banem.
GKS 1977 Bełchatów

=

Post autor: = » 05.05.2007, 18:04

Wszystkich Widzewiaków prosze o nie wypowiadanie sie na temat Gks B i fc Bełchatów!

FCB

97400

Post autor: 97400 » 05.05.2007, 18:33

Każdą kolejną osobę z GKSu która wpiszę się tutaj proszę o karanie banem !

Nikt z FCB się tutaj nie wpisuje, więc i Wy nie zabierajcie głosu !
Kto ma wiedzieć ten wie jak wygląda i jak wyglądała kiedyś sytuacja w Bełchatowie, nie widzę sensu wyciągać na ogólnopolskie forum naszych brudów.

Co do kserowania przyśpiewek to, prócz naszej nowej przyśpiewki śpiewane były tradycyjne, słyszane na każdym stadionie piosnki, więc nie ma z kim tu się wykłócać kto od kogo kseruje.

Co do naszej nowej piosenki, TAK KSERUJEMY Z OLYMPIAKOSU !
http://www.youtube.com/watch?v=5N7n1O7SR7o

JasiuGKS

Post autor: JasiuGKS » 05.05.2007, 18:33

Przestańcie już pierdolić....
Duma Górniczego Miasta.....GKS Bełchatów.....
GKS Bełchatów

mjRTS

Post autor: mjRTS » 05.05.2007, 19:35

dostepny jełopie- jak chcesz Bełchatów z dużej litery to sobie odpuść tych fidzefioków.

mejdej

Post autor: mejdej » 05.05.2007, 20:21

majki pisze:czy to prawda ze ŁKS zerwal zgode z GKS Tychy??
prosze o normalna odpowiedz

to nie jest napinka !!
Nic takiego nie miało miejsca.dzisiaj obecnych ok 50 ziomali z Tych.
Pozdro
Klubem Łodzi Jest ŁKS

caly w kropki

Post autor: caly w kropki » 05.05.2007, 21:28

ok kiedy kibice Wisly maja neta? od niedawna, co widac pozdro

neskaup

Post autor: neskaup » 05.05.2007, 21:37

panie w kropki znowu pokazujesz swoja slabosc i kompleksy do S,W i L!!!!! ciekawe co Ci zrobili.... HE,HE

???

Post autor: ??? » 05.05.2007, 21:48

lukaszzKKS pisze:Liczba autokarow i/lub aut wyjezdzajacych z Poznania nie ma co sie kierowac. Wuchte wiary na wyjazdach stanowia przeciez FC, a te dojada dopiero na miejsce zbiorki. Tam bedzie mozna ocenic ile lechitow wejdzie na stadion ;]
nie no jasne. to fakt. w sumie to bnylo Lecha ok 1000 jak na moje oko.
mam pytanie mam nadzieje ze ktos odpowie. za co zostaly zatrzymane fury Lecha w Łodzi? jadac na mecz widzialem ok 10 samochodow ktorym nie pozwolono na dalsza jazde...

caly w kropki

Post autor: caly w kropki » 05.05.2007, 21:51

Ale to takie wielkie zlo ze ich nie lubie??

-bp-

Post autor: -bp- » 05.05.2007, 22:31

do kolegi z poloniii

Napinasz to sie tylko ty wy byscie napewno odrazu staneli na autostradzie i r******** ich w pył ekipe Włókniarza , bylismy zdecydowani na walke z Włokniarzem ale niewiesz jak było to sie nie udzielaj w temacie.
https://bannersapp.com/referral?code=Blaze1986

poolonia

Post autor: poolonia » 05.05.2007, 22:42

do bp

Nie bede sie z toba klucil czy chcieliscie czy nie.Poprostu smiesza mnie wpisy ze chcieliscie sie bic!!!
Wogole sie z kims kiedykolwiek biliscie?A zapomnialem czesto POLONIE bijecie hehe.

Pokazaliscie tydzien temu na co was stac!!!Ktos wam chodzil po stadionie?hehe.

To moj ostatni wpis na ten temat wiec mozesz sie prezyc.

POLONIA narazie spokoj choc telefony sa

DPB--emigranci powróca

NoName88

Post autor: NoName88 » 05.05.2007, 22:47

-bp- pisze:Victoria Czestochowa-Ruch Radzionków

Nas niecała 50 w Czestochowie z 3 małymi flagami , doping mizerny jak i gra naszych "piłkarzyków" , w czasie meczu dzwoni do nas Włókniarz Czestochowa z propozycja ustawki , na która przystajemy , informujac jednak rywali ze bedziemy miec zapewne obstawe psów w drodze powrotnej , tak też było przez ok 50 km potem zostaje z nami tylko wóz tajniaka z Radzionkowa , na pewnej stacji na autostradzie widzimy czekajacy Włókniarz , mówimy kierowcy zeby sie zatrzymał jednak ten widzac co sie szykuje tylko przyspieszył , w okolicach miejscowosci Przeczyce stajemy w pewnym zajezdzie i informujemy o tym Włókniarz , jednak byli oni juz dosc daleko za nami i do niczego nie dochodzi , a nawet jakby wpadli do tej miejscowosci to nie bylibysmy wstanie niczego zorganizowac z tajniakiem u boku , od nas wszyscy wpisani na liste wyjazdowa , wiec nieciekawie by sie to potem wszystko skonczyło dla nas.
Dodaj tylko, że jak nas minęliście to rzeczywiście podjęliśmy decyzję o powrocie. Po jakimś czasie dostajemy telefon od Was że jednak stoicie i mozemy przyjeżdżać. Byliśmy w połowie drogi do Cz-wy i znowu zawracamy w kierunku na Katowice. Dzwonimy, pytamy gdzie jesteście i czy skręciliście w Siewierzu to w odpowiedzi usłyszeliśmy "nie wiemy, jesteśmy w lesie". Z Cz-wy do Siewierza nie jest 500 km, droga nie wiedzie leśnymi duktami i nie wiem jak można nie wiedzieć gdzie się jest. Pojechaliśmy niemal do Siewierza wobec braku kontaktu (pomijam wyłączonyt telefon przez pół drogi) zawijamy się w droge powrotną. Straciliśmy tylko niepotrzebnie czas i nerwy.
A co do tajniaków: było ich bodajże 2 a to nie byłby z pewnością problem gdyby z Waszej 50-tki określona grupa odeszła na bok i wróciła do autokaru po 5 minutach. Trzeba jednak mieć chęci....
Dodam tylko, że z naszej strony to był totalny spontan i cała sytuacja wyniknęła raczej przypadkowo (od nas pojawiły się 2 osoby na tym meczu i dały znać o obecności autokaru cidrów).

-bp-

Post autor: -bp- » 05.05.2007, 22:51

poolonia pisze:do bp

Nie bede sie z toba klucil czy chcieliscie czy nie.Poprostu smiesza mnie wpisy ze chcieliscie sie bic!!!
Wogole sie z kims kiedykolwiek biliscie?A zapomnialem czesto POLONIE bijecie hehe.

Pokazaliscie tydzien temu na co was stac!!!Ktos wam chodzil po stadionie?hehe.

To moj ostatni wpis na ten temat wiec mozesz sie prezyc.

POLONIA narazie spokoj choc telefony sa

DPB--emigranci powróca
Koles jakos o tym co bylo tydzien temu było napisane juz wiele i jakos twoji koledzy po szalu uznali moja relacje za obiektywna na temat wydarzen z zeszłej soboty gdy gralismy z MKS Myszków , nastepnie czy jesli nigdy nie mielismy ustawki z nikim to nie mozemy miec ? Mielismy 1 ustawke z wami pare lat temu to zrobiliscie z siebie jedno wielkie posmiewisko na cała polske , chyba kazdy kibic w tym kraju wie ze macie o wiele lepsza ekipe od naszej , ale to nie znaczy ze my nie mozemy sie z kims ustawic !! Tyle w tym temacie

poolonia

Post autor: poolonia » 05.05.2007, 23:01

Po pierwsze nie mieliscie zadnej ustawki z nami tylko z ROJCA,a to roznica wielka wiec nie pisz bzdur!!!po drugie nie zaslugujecie by sie z nami i z kimkolwiek ustawiac!!!czemu?
Nie mowie ze ty ale w twojej ekipie jest wiele dziewczyn ktore czesto donosza na nas.Sam wiesz.Miejmy tylko nadzieje ze wkoncu cos z tym zrobicie bo wielu chlopakow z pewnej dzielnicy ma przez to ciezkie klopoty.

Skonczmy ten temat bo sie ludziom nie chce czytac tego.

DPB nie spi DPB czuwa

-bp-

Post autor: -bp- » 05.05.2007, 23:07

poolonia pisze:Po pierwsze nie mieliscie zadnej ustawki z nami tylko z ROJCA,a to roznica wielka wiec nie pisz bzdur!!!po drugie nie zaslugujecie by sie z nami i z kimkolwiek ustawiac!!!czemu?
Nie mowie ze ty ale w twojej ekipie jest wiele dziewczyn ktore czesto donosza na nas.Sam wiesz.Miejmy tylko nadzieje ze wkoncu cos z tym zrobicie bo wielu chlopakow z pewnej dzielnicy ma przez to ciezkie klopoty.

Skonczmy ten temat bo sie ludziom nie chce czytac tego.

DPB nie spi DPB czuwa
Mielismy ustawke z nimi , co wy wykorzystaliscie najpierw wyslaliscie ów dzielnice a potem wpadla wasza głowna ekipa , tłumaczac sie tym ze dzielnice sie nie moga ustawiac , co potem było to kazdy wie ... , a co do donoszenia to temat rzeka bo i u was takowi sa i nie zaprzeczaj , na tym zakonczymy nasza rozmowe , kazdy ma swoje racje , ale nie potrzebnie sie wmieszałes w to co Ciebie nie dotyczy , dobranoc

Barto

Post autor: Barto » 05.05.2007, 23:31

Tym sposobem Ruch jest w dalszym ciągu liderem od 8 miesięcy, i NIC nie zanosi się przez kolejne 3 kolejki że będzie inaczej-nie chwaląc się, myśle że będzie tak do końca sezonu !!:]:D A upragniony powrót do Ekstraklasy coraz bliżej... :)
Dzisiaj jesteśmy Tymi , przed którymi ostrzegali nas rodzice

Zablokowany