Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
Historia kołem się toczy.Arka powoli odbudowuje swoją potęgę.Leszkom może to wyjść bokiem i tyle.
-
ale co ma Lechowi bokiem wyjśc ?
-
A ja myślę że Triada wyjdzie bokiem niektórym klubom które jej tu nie lubią i na siłe próbują ogłosić jej koniec.Jackpot88 pisze:Historia kołem się toczy.Arka powoli odbudowuje swoją potęgę.Leszkom może to wyjść bokiem i tyle.
-
Sprawa jest prosta. Lech od dawna trzyma z Arką i Cracovią. I teraz nie wiadomo po co zaczynają się bawić z Łks, po co? Nie wiem. I dochodzi do absurdu gdzie Lech jedzie na wyjazd do zgody a gospodarze jebią ich układowiczów. To samo na Remes i jeśli zostanie tak jak jest to przykładów będzie można mnożyć.
Po co Lechowi ten układ? Czy ta "duma Polski, którą jest od lat" nie radzi sobie samemu, że potrzebuje wsparcia kosy swoich zgód. Dla mnie sytuacja bardzo nieciekawa a jak wszystko się potoczy, życie pokaże. Gdybym był kibicem Arki to bym się ciężko wkurwił na Lecha i dlatego osobiście sobie nie wyobrażam takiej sytuacji na dłuższą metę. Albo Łks albo Arka. Trzeba będzie wybrać.
Układ stworzył się podobno H, żeby dać rade RTS&HKS. Osobiście choć nie jestem fanem tych drużyn to nie wróże sukcesów układowi w takim starciu. Bądź co bądź, można lubić lub nie ale W&R to jednak chyba najlepsza H ekipa. I nie jestem w stanie ogarnąć po co Lechowi ten układ. Sam jest chyba na tyle mocny, że przecież nie potrzebuje Łks. A jeśli chcieli wsparcia to dlaczego nie swojej zgody.
Pozdrawiam i bez napinki.
Po co Lechowi ten układ? Czy ta "duma Polski, którą jest od lat" nie radzi sobie samemu, że potrzebuje wsparcia kosy swoich zgód. Dla mnie sytuacja bardzo nieciekawa a jak wszystko się potoczy, życie pokaże. Gdybym był kibicem Arki to bym się ciężko wkurwił na Lecha i dlatego osobiście sobie nie wyobrażam takiej sytuacji na dłuższą metę. Albo Łks albo Arka. Trzeba będzie wybrać.
Układ stworzył się podobno H, żeby dać rade RTS&HKS. Osobiście choć nie jestem fanem tych drużyn to nie wróże sukcesów układowi w takim starciu. Bądź co bądź, można lubić lub nie ale W&R to jednak chyba najlepsza H ekipa. I nie jestem w stanie ogarnąć po co Lechowi ten układ. Sam jest chyba na tyle mocny, że przecież nie potrzebuje Łks. A jeśli chcieli wsparcia to dlaczego nie swojej zgody.
Pozdrawiam i bez napinki.
-
zgadzam sie z -A- i uwazam ze chodz Arka nie jest najsilniejsza w Polsce,ma charakter i obrała jedyne słuszne stanowisko w tej sprawie,w przeciwienstwie do Lecha ktory jest najmocniejszy,a mimo wszystko zrobił skok w bok.
-
Czy dobrze pamiętam, że lechici wraz z ełkaesiakami mieli zamiar dorwać Śląsk Wrocław właśnie przy okazji wojażu tych ostatnich na mecz z...Arką Gdynia (która też nie darzy wrocławian sympatią)? Jeśli nic nie pomieszałem, to na pewno była to kuriozalna i wielce wymowna sytuacja.-A- pisze:[...]I nie jestem w stanie ogarnąć po co Lechowi ten układ. Sam jest chyba na tyle mocny, że przecież nie potrzebuje Łks. A jeśli chcieli wsparcia to dlaczego nie swojej zgody.
Aut bibat, aut abeat
-
Dobrze pamiętasz. Wielka szkoda, że wtedy nie doszło do tego starcia.Vargas_Llosa pisze:Czy dobrze pamiętam, że lechici wraz z ełkaesiakami mieli zamiar dorwać Śląsk Wrocław właśnie przy okazji wojażu tych ostatnich na mecz z...Arką Gdynia (która też nie darzy wrocławian sympatią)? Jeśli nic nie pomieszałem, to na pewno była to kuriozalna i wielce wymowna sytuacja.-A- pisze:[...]I nie jestem w stanie ogarnąć po co Lechowi ten układ. Sam jest chyba na tyle mocny, że przecież nie potrzebuje Łks. A jeśli chcieli wsparcia to dlaczego nie swojej zgody.
Wrocław - stolica Śląska
-
Koalicja to rowniez Łks Zawisza która na pewno RW nie odmowi .
Po za tym juz raz chlopaki ruszyli za banda RW jak obili Zagłebie Sosnowiec a obie koalicje byly bardzo blisko siebie . A 2 to banda byla zebrana na derby z Elana gdzie ekipa mocnych wrazen wraz z Łks ( ponad 300 glow ) czekali i smigali inna trasa . Kilka silnych koalicji jest jak bedzie pokaze czas . Pozdro
Po za tym juz raz chlopaki ruszyli za banda RW jak obili Zagłebie Sosnowiec a obie koalicje byly bardzo blisko siebie . A 2 to banda byla zebrana na derby z Elana gdzie ekipa mocnych wrazen wraz z Łks ( ponad 300 glow ) czekali i smigali inna trasa . Kilka silnych koalicji jest jak bedzie pokaze czas . Pozdro
-
Rozkminki o tym ,że układ Lech-ŁKS był stworzony przeciwko R&W nie mają większego uzasadnienia . Póki co Lech pięściami udowodnił wyższość nad tymi ekipami .
Wszystkie ekipy są "święte" tylko ten Lech... Widzew z Ruchem to też była kosa rozpierdalanie aut i obustronne bluzgi a teraz nikt im nic nie powie . Każdy twierdzi , że to zajebista zgoda i niech tak zostanie . Życie niesie ze sobą zmiany tym bardziej na płaszczyźnie kibicowskiej i każdy powinien to po prostu przyjąć do wiadomości .
Wszystkie ekipy są "święte" tylko ten Lech... Widzew z Ruchem to też była kosa rozpierdalanie aut i obustronne bluzgi a teraz nikt im nic nie powie . Każdy twierdzi , że to zajebista zgoda i niech tak zostanie . Życie niesie ze sobą zmiany tym bardziej na płaszczyźnie kibicowskiej i każdy powinien to po prostu przyjąć do wiadomości .
-
Nareszcie jakiś rozsądny głos. Niech post afgana zakończy tą żałosną rozkminkę o Lechu.
-
Afgan i Parowa chwala wam za to kazdy klub w polsce to potega ale kazdy na swoj wlasny sposob!!! pozdro
-
Choćby wtedy : Lech Poznań : Widzew Łódź - 27x27 - wygranaWW pisze:Kiedy Lech udowodnił swoją niby wyższość nad Widzewem?
KOLE <1922> JORZ
-
Łączy coś Wisłokę Dębica z ROW-em Rybnik oprócz wspólnej zgody z Górnikiem Zabrze?
Czy Nafta Jedlicze ma jeszcze układ z Glinikiem Gorlice?
-
Wisłoka- ROW Rybnik- zgodatikwath pisze:Łączy coś Wisłokę Dębica z ROW-em Rybnik oprócz wspólnej zgody z Górnikiem Zabrze?
-
Ile trwałą zgoda Widzew-Karpaty i w jakich latach ?
-
Moze ktos napisac jak jest na lini Radomsko-Odra,Jastrzebie-Raków,Stilon-Elana,Chrobry-Raków,Jastrzebie-Góral pozdr

-
Hetman Wloszczowa ma oficjalna zgode z KSZO
-
Trzymajmy się faktów. A fakty są takie, że Lech&ŁKS zrobili układ przeciwko Motorowi Lublin! Pewnie dlatego, że się go bali ;)
Więcej dystansu życzę :)
Więcej dystansu życzę :)
-
burberry pisze:Moze ktos napisac jak jest na lini Radomsko-Odra,Jastrzebie-Raków,Stilon-Elana,Chrobry-Raków,Jastrzebie-Góral pozdr
Na lini Chrobry-Raków : kiedys dochodzilo do malych incydentów miedzy tyma drużynami ale w ostatnim czasie wiele sie zmienilo :)
-
STILON - ELANA
neutralnie
neutralnie
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
-
Neutralnie?? tzn ze na dzien dzisiejszy nic was nie laczy ??swego czasu jakies wycieczki miedzy waszymi miastami byly pozdrawiamtasman88 pisze:STILON - ELANA
neutralnie

-
Podbijam
Podbijam
-
Taktikwath pisze:Czy Nafta Jedlicze ma jeszcze układ z Glinikiem Gorlice?
Podbijam
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
tak było kilka odwiedzin w obu miastach ale nic po za tym
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Aryjscy Bracia - Biali Wojownicy -Rodem z Ziemi Lubuskiej {S}TOLICY
-
1988 - 2002.Grinch88 pisze:Ile trwałą zgoda Widzew-Karpaty i w jakich latach ?
-
Zgoda padła w 2002 roku podczas meczu Polska-Japonia, rozgrywanym w Łodzi. Wtedy Widzew zerwał z Chrobrym i Karpatami a kilka dni później ze Stalą.MeloT pisze:1988 - 2002.Grinch88 pisze:Ile trwałą zgoda Widzew-Karpaty i w jakich latach ?
-
Fighting Dragon Tokyo pisze:Zgoda padła w 2002 roku podczas meczu Polska-Japonia, rozgrywanym w Łodzi. Wtedy Widzew zerwał z Chrobrym i Karpatami a kilka dni później ze Stalą.MeloT pisze:1988 - 2002.Grinch88 pisze:Ile trwałą zgoda Widzew-Karpaty i w jakich latach ?
Dzięki !
-
Zgoda padła w 2002 roku podczas meczu Polska-Japonia, rozgrywanym w Łodzi. Wtedy Widzew zerwał z Chrobrym i Karpatami a kilka dni później ze Stalą.[/quote]
a można wiedzieć czemu Widzew zakończył te zgody ?
a można wiedzieć czemu Widzew zakończył te zgody ?
-
Z tego co ja pamiętam,to Widzew zerwał wszystkie zgody z prostej przyczyny: byli za mocni na trzymanie z tymi zespołami i tyle. Mimo kilku zgód w Polsce,tak naprawdę nie mogli liczyć na konkretne wsparcie.
Tak ta sytuacja została odebrana przeze mnie.
Tak ta sytuacja została odebrana przeze mnie.
-
Mylisz się. Zgoda z Karpatami padła najpierw, podczas meczu z KSZO (dokładnie 2 marca 2002 rok). Natomiast zgody ze Stalą i Chrobrym Widzew zakończył kilka tygodni później na meczu repry z Japonią (dokładnie: 27 marca 2002 rok). Jednak tak naprawdę ta różnica nie ma większego znaczenia ponieważ decyzja o tym, że Widzew zerwie wszystkie swoje ówczesne zgody zapadła już dobry miesiąc przed tymi wydarzeniami.Fighting Dragon Tokyo pisze: Zgoda padła w 2002 roku podczas meczu Polska-Japonia, rozgrywanym w Łodzi. Wtedy Widzew zerwał z Chrobrym i Karpatami a kilka dni później ze Stalą.
-
Jak wygląda sytuacja między Olimpią Elbląg ,a Pogonią Szczecin , między Bielskim BKS'em i Pogonią Sz. ?
PS.
Co do Lecha i ŁKS'u , to podobna sytuacja przecież jest związana z Legią , która jest zgodą drużyn które mają ze sobą wielkie kosy ?
Moje zdanie na ten temat jest takie ,że taka ekipa nie szanuje swoich "Braci" , jeżeli nie potrafi wybrać którzy to ci właściwi.
PS.
Co do Lecha i ŁKS'u , to podobna sytuacja przecież jest związana z Legią , która jest zgodą drużyn które mają ze sobą wielkie kosy ?
Moje zdanie na ten temat jest takie ,że taka ekipa nie szanuje swoich "Braci" , jeżeli nie potrafi wybrać którzy to ci właściwi.
Nigdy nie (Z)ginie!
Kumaty kumacz !
Kumaty kumacz !
-
1. neutral moim zdaniem.
2. BKS to silna zgoda Zagłębia i podejrzewam, że gdyby ekipa mocnych wrażeń ZS miała mieć do czynienia z taką ekipą MKS-u to chłopaki z BKSu pewnie by wsparli Sosnowiczan
2. BKS to silna zgoda Zagłębia i podejrzewam, że gdyby ekipa mocnych wrażeń ZS miała mieć do czynienia z taką ekipą MKS-u to chłopaki z BKSu pewnie by wsparli Sosnowiczan
-
Pytanie do kogoś z Torunia i Kołobrzegu.
Jakie łączą was stosunki?? dwie ustawki ze sobą podobno w dobrych stosunkach jakieś tam okrzyki szacunku wzajemnego na waszych meczach.
Jakie łączą was stosunki?? dwie ustawki ze sobą podobno w dobrych stosunkach jakieś tam okrzyki szacunku wzajemnego na waszych meczach.
-
nie chce tu pisac za BKS ale rozmawiajac z wieloma ludzmi z Bielska,ktorzy maja cos tam do powiedzenia,wszyscy maja jedno zdanie takie jak i my,anty Pogon,z tego co sie orientuje,Olimpia rowniez nie pala sympatia do Pogoni.
-
o jakim wybieraniu ty piszesz?pewnie jestes z Pogoni,u was chyba wszyscy chodza na wkretce ze Legia stoi przed jakims wyborem,i wybierze was ;-)
-
Elana - Kotwica stosunki neutralne. O jakich okrzykach mówisz?Paradox pisze:Pytanie do kogoś z Torunia i Kołobrzegu.
Ps. Witam wszystkich na forum:)
-
Poza tym chłopaki z Olimpii już poznali gościnność Pogoni gdy ta grała w Olsztynie, sytuacja podobna do tej z Zagłębiem w Częstochowie...
ZETKA pisze:Nida Pinczow to Nida Pinczow czy kibice Nidy dzialaja w innych klubach a Nida to tylko dodatek?
-
namreh pisze:1. Jak wygląda sytuacja między Olimpią Elbląg ,a Pogonią. Olimpia ma zgode z Zaglebiem, a z Pogonia pomimo wspolnej zgody, czyli Legii, ma stosunki "przerywane" czyli niezbyt zdrowe :)Czester(Z) pisze:Jak wygląda sytuacja między Olimpią Elbląg ,a Pogonią Szczecin , między Bielskim BKS'em i Pogonią Sz. ?
PS.
2. Między Bielskim BKS'em i Pogonią Sz. BKS jest tylko zgoda Zaglebia wiec,
j/w relacjie bardzo niezdrowe :)
3. Co do Lecha i ŁKS'u , to podobna sytuacja przecież jest związana z Legią , która jest zgodą drużyn które mają ze sobą wielkie kosy ?.Lech i LKS to nie jest zgoda......
W sprawie Kos i zgod Legii, porownalbym to do Lechia-Motor-Slask.....,
jednak wieksze cisnienie jest Pogon-Zaglebie...
Wiec, Legia szanuje obie zgody i nie miesza sie do ich wew. sprawy....
Na meczach po miedzy Zaglebiem, a Pogonia nie sa wywieszane flagi zgodowe z Legia --(chyba male, wyjatki) odstepstwo od zasady.
A sami kibice Legii, tez maja sie trzymac zdala od tego konfliktu....
Moim zdaniem nie trzeba już nic wiecej dodawać. Wszystko określone tak jak jest. Pozdrawiam
-
Haha ciekawe czemu giną tylko moje posty ? I dlaczego sosnowiec pisze za Olimpię ;)
Dziękuję za uwagę nie mam nic więcej w tym temacie do dodania.
Elo
Dziękuję za uwagę nie mam nic więcej w tym temacie do dodania.
Elo