Mistrzostwa Europy w Ręczną - Austria 2010
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Hydraulik Czesiek
Re: Mistrzostwa Europy w Ręczną - Austria 2010
a bo nie jestem kibicem sukcesu??.Owszem ogladam w TV mecze kadry w ręczna ale bez przesady... przez to ze wygrywaja nie bede nagle wielkim fanem szczypiorniaka
-
Hydraulik Czesiek
No w sumie tu masz racje... Nikogo nie mialem na mysli obrazic tylko wyrazic Swoja opine jaka by ona nie była. Wiadomo ze nikt nie oczekuje ze pojedzie sama kumata wiara ale od ogladania umalowanych modeli na meczach kadry piłki nożnej wpierdajacy słonecznik mam pewne uprzedzenia ...
aHoj !
aHoj !
-
-Fanatics-
No przecież co za problem, że ludzie z rodziną przyjechali tyle kilometrów, aby pokibicować, co prawda w sposób piknikowy z trąbkami, pomalowanymi twarzami i czapkami na głowach. Jak dla mnie to nie żaden problem, niech sobie kibicują jak chcą przeciez i tak piłka ręczna to sport bardzo sładby względem Ultras, po o Hools to nie ma co wspominać. Przecież nikt tam nie przyjedzie robić Avanti na hali.
Nie widzialem tego. Widziałem natomiast jakąś małą spine pomiędzy Polakami a Chorwatami na trybunach. :)
siedzi właśnie tam gdzie były spięcia z Chorwatami ;)
-
FranekDolas
Wydawało mi sie albo na początku meczu było słychać "Zawsze i wszędzie..." ogólnie nasi nawet nieźle przebijali sie z dopingiem przez tą masę Chorwatów.
Kibicowska myślę, że byliśmy lepsi. Chorwaci siedzieli przy boisku, przy mikrofonach. I ich doping może mylić. Wcale dziś nie byli fanatyczni i lepsi od nas. A nas co chwila słychać. Poza tym stadionowo : Druga strona odpowiada. Jak dla mnie kibicowsko wygraliśmy.
podbijam!FranekDolas pisze:Wydawało mi sie albo na początku meczu było słychać "Zawsze i wszędzie..." ogólnie nasi nawet nieźle przebijali sie z dopingiem przez tą masę Chorwatów.
Ja panowie troche z innej beczki. Co to za piosenka leciala podczas przerw czy po strzelonych bramek. to byl taki lekki rock, chyba amerykanski zespol ale nie moge skojarzyc nazwy. refrenie bylo slychac "space.."
wisiala flaga TYCHY (chyba tego Lukasza z Tychow co z na nozna jezdzil zawsze z 2-3 flagami, wszystkie TYCHY). Do tego obok druga flaga TYCHY obok. Widoczna tez flaga bialo czerwona z herbem GKSu Tychy. Warto zaznaczyc ze na kazdym meczu Polakow (od pierwszego az do dzisiejszego) widoczna flaga KIELCE.
Dokładnie, do tego zawsze walczą do końca z pianą w ryju. Nie musimy zawsze wygrywać, ale walczyć musimy zawsze i oni to robią. A, że nas przekręcili, jeszcze się odegramy. Można być z nich dumnym.
Fotki z trybun z niedzielnego meczu z Islandją
http://foto.sportowefakty.pl/index.php?k=4&p=13&g=3636
Widoczne flagi:
Głogów
Tychy
Piotrków Trybunalski
Dąbrowa Tarnowska
Płock
Toruń
http://foto.sportowefakty.pl/index.php?k=4&p=13&g=3636
Widoczne flagi: