Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
A żeście się doczepili kolesia. Nie każdy ma starych na luzie, co za młodu pozwalają na dużo. Jedni mają po czternaście lat i jeżdżą na wyjazdy a inni dopiero jak idą do roboty, dają starym kasę do czynszu i wtedy mogą se robić co im się podoba.
Apropo patologii. Patologia jak koleś robi dziarę klubową, czy raczej jak starzy bez opieki puszczają małolata na wyjazd?
Apropo patologii. Patologia jak koleś robi dziarę klubową, czy raczej jak starzy bez opieki puszczają małolata na wyjazd?
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
haha prześmieszny tekst. Zupełnie jakby tutaj każdy był PDK i KMWTW.fcc pisze:Zamknij sie ku*** malolacie juz! Wróc jak bedziesz cos znaczyl.
-
A co to za zestawienie? Patologią jest zaczynanie od tatuażu a nie od wyjazdu. Nie ma możliwości jechać na mecz a bunkrować się z tatuażem ma? Wszyscy (prawie) się doczepili bo tatuaż nie dość że robiony na taborecie w kuchni to jeszcze przez małolata. Czy 16 lat to czas na tatuaż klubowy?dmn pisze:Apropo patologii. Patologia jak koleś robi dziarę klubową, czy raczej jak starzy bez opieki puszczają małolata na wyjazd?
RODOWICI ŁODZIANIE
-
Nie każdego jest stać na zrobienie tatuażu w salonie.Od robienia jak to nazwałeś "na taborecie w kuchni" zaczyna wiele małolatów i nie tylko.A pisanie, że jest to patologia,mnie osobiście smieszy.Lodzermensch pisze:A co to za zestawienie? Patologią jest zaczynanie od tatuażu a nie od wyjazdu. Nie ma możliwości jechać na mecz a bunkrować się z tatuażem ma? Wszyscy (prawie) się doczepili bo tatuaż nie dość że robiony na taborecie w kuchni to jeszcze przez małolata. Czy 16 lat to czas na tatuaż klubowy?
A kiedy jest na to czas?Lodzermensch pisze:Czy 16 lat to czas na tatuaż klubowy?
MKS Korona Kielce
-
Chodziło o jakość wykonania. c****** dziara mnie nie śmieszy ale jak chcesz.Z_K pisze:Nie każdego jest stać na zrobienie tatuażu w salonie.Od robienia jak to nazwałeś "na taborecie w kuchni" zaczyna wiele małolatów i nie tylko.A pisanie, że jest to patologia,mnie osobiście smieszy.
Kiedy można się nim pochwalić mamie/tacie/babci/bratu a nie kumplom czy ksywkom na forum.Z_K pisze:A kiedy jest na to czas?
RODOWICI ŁODZIANIE
-
NaRodowiec pisze:1920RaciboRz pisze:mam pytanko znajomy z Irlandii ( Irlandczyk) chce zrobić sobie dziabe w Polsce konkretnie będzie u dziewczyny pod Lublinem możecie dać namiary na jakieś sprawdzone studio w Lublinie oczywiście dzięki
[link]
ja polecam [link]
-
dziękówka pozdRoNaRodowiec pisze:1920RaciboRz pisze:mam pytanko znajomy z Irlandii ( Irlandczyk) chce zrobić sobie dziabe w Polsce konkretnie będzie u dziewczyny pod Lublinem możecie dać namiary na jakieś sprawdzone studio w Lublinie oczywiście dzięki
[link]
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
Niebieskie osiedla, Niebieskie życie
Niebieskie seRca a środku bije Niebieska eRka
-
[link] - Polecam tutaj, Slayer jeden z lepszych jak nie najlepszy dziabacz na lubelszczyźnie.NaRodowiec pisze:1920RaciboRz pisze:mam pytanko znajomy z Irlandii ( Irlandczyk) chce zrobić sobie dziabe w Polsce konkretnie będzie u dziewczyny pod Lublinem możecie dać namiary na jakieś sprawdzone studio w Lublinie oczywiście dzięki
[link]
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
jeszcze raz dziękówka i do zobaczenia na szlaku :D
Niebieski Racibórz, Niebieskie ulice,
-
No widzisz i teraz Ty wypisujesz jakieś głupoty, bo Ty zrobiłbyś sobie dziare, żeby się nią chwalić przed tatą/bratem/babcią a ja wychodzę z założenia, że tatuaż jest moją prywatną sprawą, robię go dla siebie a nie dla chwalenia się (ani kumplom po ksywach z forum ani babci/tacie/bratu). To, że ziomek wybrał taką a nie inną dziarę to też jego sprawa i jego bunkrowanie przed starymi. Może pożałuje kiedyś a może za dwadzieścia lat powie dziecku że kiedy będzie chciał tatuaż to niech o tym mu powie i razem to przedyskutują. Jeśli będzie chciał jechać na wyjazd to nie będzie musiał żalić się na rygor w domu, tylko zabierze dzieciaka z sobą i razem pojadą.Lodzermensch pisze:Kiedy można się nim pochwalić mamie/tacie/babci/bratu a nie kumplom czy ksywkom na forum.Z_K pisze:A kiedy jest na to czas?
Skończmy ten temat, bo jeszcze zarobimy ostrzeżenia za odchodzenie od tematu.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-

Takie coś ostatnio trafiłem w necie Panowie. Jak dla mnie fajne wykonanie i motyw tez całkiem ciekawy.
(Wrzucone dla rozluźnienia sytuacji :) )
d**** koks, tajski boks!!!
-
Dymek jak dla mnie najlepsza osoba z nowej rejestracji :D
Żeby nie rozmywać do końca do dziarka wyżej zajebista :)
Znalezione na kompie - [link]
Człowieku! On nie jeździ na wyjazdy, ma 16 lat, gówno wie czy za 2 lata nie znudzi mu się chodzenie na mecze i zrobił sobie dziarę na prawie całe plecy, która może mu się wraz z tempem wzrostu spierdolić i nic nie powiedział rodzicom! Ty to rozumiesz w ogóle? Jak dla mnie to jest patologia właśnie.Nie każdego jest stać na zrobienie tatuażu w salonie.Od robienia jak to nazwałeś "na taborecie w kuchni" zaczyna wiele małolatów i nie tylko.A pisanie, że jest to patologia,mnie osobiście smieszy.
Kiedy jesteś pewny miłości do klubu, kiedy poświęcasz całe życie by jeździć na wyjazdy, tworzyć oprawy, napierdalać się po lasach z koksami z drugiego końca Polski, kiedy wiesz że to Twoja droga życia. A nie jak masz 16 lat, w d**** byłeś i gówno widziałeś. Poza tym, taki tatuaż może się rozjechać, jak chłopak zacznie rosnąć albo jakaś siłka.A kiedy jest na to czas?
Żeby nie rozmywać do końca do dziarka wyżej zajebista :)
Znalezione na kompie - [link]
Internet Hooligans Group '09
-
KUUUUUUUUUUUUUUUUURWAAAA!!!!!!!!! Czy do każdego tematu trzeba dopisać ONLY FOTO?? Rozumiem w tym temacie posty typu "Fajne, miazga, super, gdzie robiona" albo negatywne... ale po co tu spinki?!
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
ale jakie spinki? Temat to kibicowskie tatuaze wiec dyskusje o tym kiedy wykonac takowy czy kazdy powinien sobie taki zrobic mozna spokojnie pod ten temat podpiac..
-
Jestem pewny tej drogi. Na mecze chodzę od mniej-więcej 5roku życia. Kocham klub i to bardzo.BobSwagger pisze: Kiedy jesteś pewny miłości do klubu, kiedy poświęcasz całe życie by jeździć na wyjazdy, tworzyć oprawy, napierdalać się po lasach z koksami z drugiego końca Polski, kiedy wiesz że to Twoja droga życia. A nie jak masz 16 lat, w d**** byłeś i gówno widziałeś. Poza tym, taki tatuaż może się rozjechać, jak chłopak zacznie rosnąć albo jakaś siłka.
"Miłości do klubu nie liczy się w kilometrach". A co do napierdalania się po lasach to nie musze byc Hools-em żeby być kibicem ;]

-
ale temat brzmi kibicowskie tatuaze a nie personalne rozkminki dymka, malolat nie bombarduj juz i przestan wypisywac te glupoty prosze CieDymek124 pisze:Jestem pewny tej drogi. Na mecze chodzę od mniej-więcej 5roku życia. Kocham klub i to bardzo.BobSwagger pisze: Kiedy jesteś pewny miłości do klubu, kiedy poświęcasz całe życie by jeździć na wyjazdy, tworzyć oprawy, napierdalać się po lasach z koksami z drugiego końca Polski, kiedy wiesz że to Twoja droga życia. A nie jak masz 16 lat, w d**** byłeś i gówno widziałeś. Poza tym, taki tatuaż może się rozjechać, jak chłopak zacznie rosnąć albo jakaś siłka.
"Miłości do klubu nie liczy się w kilometrach". A co do napierdalania się po lasach to nie musze byc Hools-em żeby być kibicem ;]
-
-
Widać tylko BobSwagger zrozumiał o co mi chodziło, dla reszty to za trudne. Na tym końce tą walkę z wiatrakami, pozdrawiam.
RODOWICI ŁODZIANIE
-
Lodzermensch pisze:Widać tylko BobSwagger zrozumiał o co mi chodziło, dla reszty to za trudne. Na tym końce tą walkę z wiatrakami, pozdrawiam.
Nie tylko on, dobrze wiem o co Ci chodzilo ;)
dobry wariat z tego Dymka hehe
chlopak niedlugo trafi do tematu "Legendarni kibole" a tam:
KSZO ---> Dymek
chlopak niedlugo trafi do tematu "Legendarni kibole" a tam:
KSZO ---> Dymek
-
Zaden cienkopis, tautaz u panny. Mi sie z reszta bardzo podoba.General pisze:cienkopis ?łodziak pisze:[link]
"...a w sobotę to i owszem mam w gumowcach odrzutowce..."
-
dymek124: "Mi się po prostu wydaje ze oddBoy jest z jakiegoś "wrogiego" terenu ;].
A dziara wg wielu moich znajomych wyszła zajebiście...uzbieram kase to pod tym napisem robię herb na resztę pleców ;]"
Rob herb na reszte plecow, najlepiej u tego samego "artysty".
bedziesz wtedy w c*** kumaty i cie chlopaki wezma na jakas akcje ...
a tak serio to zjebales sobie kawal skory ale za bledy mlodosci trzeba placic
A dziara wg wielu moich znajomych wyszła zajebiście...uzbieram kase to pod tym napisem robię herb na resztę pleców ;]"
Rob herb na reszte plecow, najlepiej u tego samego "artysty".
bedziesz wtedy w c*** kumaty i cie chlopaki wezma na jakas akcje ...
a tak serio to zjebales sobie kawal skory ale za bledy mlodosci trzeba placic
-
Dymek-rób u tego samego artysty "taboreciarza" i tylko nie zapomnij "kolegom" z innych ekip na k.net pokazać herbu.Czekam z niecierpliwością na dalszą część zeszpecenia pleców młodego chłopaka.Pamiętaj,żeby mamie przypadkiem nie pokazać.Bo wstaniesz kiedyś rano,pójdziesz zaspany do kuchni(bez koszulki)i mama może dostać palpitacji serca.
Tak serio mówiąc-poczekaj,zaliczysz swoje pierwsze wyjazdy,będziesz miał 18lat i trochę szacunku do innych.Wtedy będziesz miał może pracę(zarobisz pieniądze)i dopiero idź do studia w, którym ktoś coś jeszcze z tego napisu(KSZO)wyskroba!
Tak serio mówiąc-poczekaj,zaliczysz swoje pierwsze wyjazdy,będziesz miał 18lat i trochę szacunku do innych.Wtedy będziesz miał może pracę(zarobisz pieniądze)i dopiero idź do studia w, którym ktoś coś jeszcze z tego napisu(KSZO)wyskroba!
-
Dzięki za dobrą radę ;]PSM pisze:Dymek-rób u tego samego artysty "taboreciarza" i tylko nie zapomnij "kolegom" z innych ekip na k.net pokazać herbu.Czekam z niecierpliwością na dalszą część zeszpecenia pleców młodego chłopaka.Pamiętaj,żeby mamie przypadkiem nie pokazać.Bo wstaniesz kiedyś rano,pójdziesz zaspany do kuchni(bez koszulki)i mama może dostać palpitacji serca.
Chociaż jeden potrafi napisać coś normalnego a nie się napinać ;]

-
Dymek124 pisze:Dzięki za dobrą radę ;]PSM pisze:Dymek-rób u tego samego artysty "taboreciarza" i tylko nie zapomnij "kolegom" z innych ekip na k.net pokazać herbu.Czekam z niecierpliwością na dalszą część zeszpecenia pleców młodego chłopaka.Pamiętaj,żeby mamie przypadkiem nie pokazać.Bo wstaniesz kiedyś rano,pójdziesz zaspany do kuchni(bez koszulki)i mama może dostać palpitacji serca.
Chociaż jeden potrafi napisać coś normalnego a nie się napinać ;]
Ale czego sie spodziewales? Pochwalnych peanow? Widzisz nigdy nie byles na wyjezdzie, i wg mnie po prostu nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji posiadania takich rzeczy. Pojedziesz gdzies na wakacje wyskoczysz bez koszulki i jak spotkasz jakas wroga ekipe myslisz ze ktos bedzie pytal czy Ty chuligan czy ultras? Nie, po prostu zbierzesz w garnek. Ale jak ktos juz napisal, czlowiek uczy sie na wlasnych bledach, obys tej decyzji pozniej nie zalowal. Bo na pewno nie powiesz mi ze byla ona przemyslana.
-
Przeglądajcie uważnie temat, bo ta dziarka pojawiła się już z 2 strony wcześniej. Sorry za OT

-
[link]
PozdRowienia !!!!
PozdRowienia !!!!
Gdybym miała wybrać jedno miejsce, to tu i teraz.. RUCH CHORZÓW
-
Co znaczy 88 wiem a 18?
-
ale ktos sobie plecy sperd..... nie mowie o motywach bo to osobista sprawa kazdego ale jakosc wykonania z cyklu igła, tusz i żyletka....Nike1920 pisze:[link]
PozdRowienia !!!!
TYBET JEST SERBSKI
-
Inna sprawa ze ta dziara ma juz sporo lat chyba ?
O ile sie nie myle to smiga juz po forach od kiedy pamietam,kojarze po tych wersach o Valhallii
O ile sie nie myle to smiga juz po forach od kiedy pamietam,kojarze po tych wersach o Valhallii

-
Wisła Kraków
[link]
[link]
-
-
[link]
Jesli bylo z gory przepraszam i usunac moj post :)
Jesli bylo z gory przepraszam i usunac moj post :)
-
W sumie nie ma mi sie podobać tylko właścicielowi , ale motyw z motorową piła do drewna co najmniej kontrowersyjny. Nie zrobiłbym.
>>> WORKING CLASS <<<
-
Heil Hitlerkungfu pisze:1 i 8 litery alfabetu. Resztę sobie sam dopisz.
PS. 88 nie oznacza przypadkiem hip hop ? :)
Gdybym miała wybrać jedno miejsce, to tu i teraz.. RUCH CHORZÓW
-
88-Hardcore Hooligan ;)
http://www.youtube.com/watch?v=hdXBfQq759M
Nike1920 ,kungfu sobie zartowal z tym hiphopem
http://www.youtube.com/watch?v=hdXBfQq759M
Nike1920 ,kungfu sobie zartowal z tym hiphopem
http://rksursus.blogspot.com/
-
Co w tym kontrowersyjnego?Radek_ZS pisze:W sumie nie ma mi sie podobać tylko właścicielowi , ale motyw z motorową piła do drewna co najmniej kontrowersyjny. Nie zrobiłbym.
Co jest napisane na tej dziarce [link] po lewej stronie krzyża?
herubin pisze:miejsca parkingowe wliczane sa do ogolnej pojemnosci stadionu ?