Kto Mistrzem Zaglebie czy GKS BOT?
Moderator: Automoderation
Kto Mistrzem Zaglebie czy GKS BOT?
Jak myslicie kto ostatecznie siegnie po Mistrza Polski?W grze pozostaja Zagłębie, GKS BOT i ewentualnie Korona.Bo chyba Legii juz nikt na poważnie nie bierze.
-
oi_brigade_posen_3
-
LoveLechPoznań
-
szalona musztarda
Zaglebie powinni ukarać to po pierwsze a mysle ze GKS powinien zostac mistrzem polski, w koncu ogral cala czolowke i gra swietnie.
Mam nadzieje, ze GKS gdyz im sie to mistrzostwo poprostu nalezy. Gladko pojechali z cala czolowka ligi, o tym jak pojechali po mojej Wiselce nawet mi sie nie chce pamietac.
W GKS fajne jest to, ze pozbierali niechacianych w wielu miejscach chlopakow i zmontowali z nich fajna ekipe. Przykre w tej historii jest tylko to, ze wiekszosc z tych chlopakow ucieknie z tego klubu po mistrzostwie lub po porazce w eliminacjach LM.
W tym aspekcie Zaglebie byloby lepsza opcja dla polskiej pilki poniewaz ten klub moglby pozwolic sobie nie tylko na utrzymanie obecnego stanu ale nawet na wzmocnienie niektorych pozycji.
W GKS fajne jest to, ze pozbierali niechacianych w wielu miejscach chlopakow i zmontowali z nich fajna ekipe. Przykre w tej historii jest tylko to, ze wiekszosc z tych chlopakow ucieknie z tego klubu po mistrzostwie lub po porazce w eliminacjach LM.
W tym aspekcie Zaglebie byloby lepsza opcja dla polskiej pilki poniewaz ten klub moglby pozwolic sobie nie tylko na utrzymanie obecnego stanu ale nawet na wzmocnienie niektorych pozycji.