0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
Zawsze Wierny pisze:[link]
Niby nic w tym specyficznego nie ma gdyby nie to że graf znajduje się na Polesiu a nie na Bałutach hehe
nie ma sie do czego dojebac to trzeba do tego. Na Polesiu ale zaopmniałeś czerwonoarmisto dopisac ze jest to przy Naszym stadionie.moze masz slaba paiec ale ja kojarze napisy obok waszego kurnika typu Widzewska Warszawa{lol}Widzewski Radogoszcz itp:)
A tak btw to w zdjeciu nie ma NIC specyficznego:)
OVER
nie fota a filmik, a właściwie zapowiedź pierwszego w pl takiego filmu o kibicach
premiera kinowa ma być na wiosne
Rok 2010 jest dla Ruchu Chorzów szczególny, bo właśnie teraz nasz klub obchodzi jubileusz swojego 90-lecia. Z tej okazji powstaje coś, czego jeszcze nigdy nie miał żaden polski klub. Coś, nad czym prace trwają już od ponad dwóch lat. Coś, co już wkrótce ma ujrzeć światło dzienne i... trafić do kin! Tak, tak! To film "Niebieskie Chachary" w reżyserii Cezarego Grzesiuka. Mamy przyjemność zaprezentować pierwszy teaser, zapowiadający tę niesamowitą produkcję. Zapraszamy!
Panowie jak już chcecie dawać fotki z nk to wrzućcie na inny serwer. Bo gdy taki delikwent zobaczy dużą liczbę odwiedzin to usuwa konto bądź fotkę. A niektóre mogą być warte zwrócenia uwagi. Więc taka mała prośba na marginesie :)
0_skilla pisze:hehe niema to jak ketchup i uderzanie powietrza :P
No chyba nie myślisz, że będą się naprawdę bili :)
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
Czy mi się zdaje czy na tym filmie tak ok. 1:12 pokazują typa w szaliku Polonii Bytom i czapce Odry Wodzisław? :D Ogólnie cała ta akcja wzbudza we mnie śmiech i politowanie...