puszczyk pisze:"Jeśli wiara czyni cuda my wierzymy, że się uda" - Polonia Bytom z czasów walki o utrzymanie w II lidze
Jak dla mnie jedno z najlepszych haseł jakie pojawiły się na naszych stadionach
Transparent pojawił się w 3 lidze 2005r. na barażu o awans ze Szczakowianką. [link]
Pomógł, gola na wagę 2 ligi zdobywamy w doliczonym czasie gry.
Przy okazji kilka haseł z Bytomia.
-Od Nas się zaczęło na Was się nie skończy
-Na ulicy miejsce w lidze się nie liczy
-Spodziewaj się najlepszego przygotuj się na najgorsze
-Za klub, za miasto, za dzielnicę - prosty kodeks twarde życie
Wisłoka&Siarka - Stanowimy potęgę, która ci się nie śniła, dwa miasta, jedna wiara, jedna siła.
Rezydenci Alei Niepodległości, Siarkowcy z krwi i kości.
O żółtej eSce marzę, gdy zamykam powieki, Siarka w naszych sercach - teraz, zawsze i na wieki.
Fanatyzmu i wierności nas uczono już za młodu - w naszych sercach symbolika siarkowego grodu.
W oczach furia, na plecach ciarki, krew przelana w imię Siarki.
Padnie na kolana ten kto z naszej Siarki drwi, odmienne charaktery ta sama grupa krwi.
Ten czas w blasku chwał i strat, to historia tworzona godnie 50 lat.
Po kres życia wierni naszej miłości, fanatycy z Alei Niepodległości.
Siarkoholizm nas nakręca, blask bijący z głębi [link].
Siarkowcy - tarnobrzeska Czubanteria
Żółta Horda - od pół wieku w natarciu.
Z flagi Montexu, "Biało Zielona Religia - Zamiast próbować nas zrozumieć, zacznijcie wierzyć"
"Montex - to nie moda, to sposób na życie... wyjazdy, oprawy, doping no i picie..."
Haslo zauwazone na jednej z wlepek bodajze Korony lub Jagiellonii, a brzmialo cos w stylu "...racy blask, setek gardel krzyk..." Nie pamietam jak haslo brzmialo w orginale i jakby mogl ktos je przyblizyc byloby super ;)
"Mijają lata, zmieniają się pokolenia, Odra wciąż trwa, tradycja się nie zmienia"
"Nigdy nie zginie to co żyje w nas, MY nie odejdziemy, jeszcze będzie czas..."
"Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę"
"Nie byliśmy pierwsi, nie będziemy ostatni"
i z vlepy:
"Wyjazdy, melanże, mecze u siebie - Odra Opole, reszta mnie j****..." ;)
Mi bardzo przypadło do gustu hasło Ruchu z meczu z Lechem
[link]
"Kolor niebieski jest w barwach powszedni, prawdziwi niebiescy są tylko jedno"
Bardzo fajnie pomyślane, skierowane w strone Lecha ale bez prostactwa, no i jakby nie było oparte na faktach (na Lecha "niebiescy" nikt nie mówi)
Zajebiste także hasło na jednej z flag Rakowa
"Nasze pięści i serca biją dla Ciebie" (lub "serca i pięści", nie jestem pewien).
No i zawsze podobało mi się hasło "Chłopcy ze stali" na fladze Stali Mielec. Lubie takie gierki słowne
No i "Chuligani z naszej klasy" :) w strone HZL [link]
Zbliżone temetycznie było hasło na sektorówce rzeszowskiej Stali skierowane do lokalnego rywala: "Ponad 60 lat w blasku i chwale a czym ty się pochwalisz pasiasty pedale"
Pisałem z pamięci i całekiem mozliwe, że pierwowzór brzmiał trochę inaczej...:) Jeżeli tak to ktoś zapewne skoryguje.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
"W błękicie i w żółci mieni się nasz herb, jesteśmy zastępem walecznych serc, od samej kołyski po życia kres Arkowcem się nie bywa Arkowcem się jest!!" - Arka Gdynia!
"Waira płynie z krwią, honor razem z nią dopływa do serca, tam powstaje potęga- nasza miłość do Lecha jest naprawdę wielka
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW, W SERCU POZNAŃSKI LECH"
"NIEBIESKIE Som Jak KREPLE W Tusty Czwortek Roz Do Roku JEST ICH W CIUL"
Hasło Górnika Z. skierowane w kibiców Ruchu Ch. Dla nieznających gwary Śląskiej "NIEBIESKIE (kibice Ruchu) są jak pączki w tłusty czwartek, raz do roku (czyli na meczu z KSG) jest ich ... dużo " ;)
wu_ pisze:Dobry pomysł z tymi zdjeciami
Zajebiste także hasło na jednej z flag Rakowa "Nasze pięści i serca biją dla Ciebie" (lub "serca i pięści", nie jestem pewien).
No i zawsze podobało mi się hasło "Chłopcy ze stali" na fladze Stali Mielec. Lubie takie gierki słowne
Z szalików Górnika Wałbrzych
"Kocham moje miasto, kocham też klub mój, a cała reszta to c***"
"Górniku Ty już nie masz kibiców - zostali Ci sami chuligani"
... nie śledzę tematu na bieżąco, więc jak ktoś już coś z tego wkleił, to sorry ;P
"Lata młodości odchodzą bezpowrotnie, z miłością do Ciebie jest zupełnie odwrotnie" - szal Sanovii "Stara Wiara", hasło to ostatnio gdzieś widziałem na vlepce Stali Rzeszów 8-)
"Nie ma między nami takich ludzi, wśród których Sanovia szacunku nie budzi" - ten sam szal, druga strona ;)
"Sprawcy całego zamieszania - SANOVIA LESKO - ekipa nie do wyjebania"
"Ciężkie pięści, twarde kości - na polu walki nie będzie litości"; hasełka z dwóch stron szalika Hooligans Sanovia Lesko
"My chcemy walczyć na gołe dłonie - dla Was ważniejsze jest wino w kartonie"; hasło z derbowego transparentu, oraz vlepki nawiązujące do ciągłej niedyspozycji sąsiadów, której powód o dziwo sami podali podczas rozmów telefonicznych oraz dyskusji na swojej witrynie internetowej ;)
"Leska młodzież z pomysłami, dziś patrzymy się na starszych, jutro już działamy sami"
"Nadejdzie nasz dzień, cała reszta pójdzie w cień"; teksty z szala Leskiej "Młodzieżówki"
"W innych dziedzinach jest Nobel, bądź Oskar - My robimy to dla siebie, My... Leska Brać Kibicowska" - szal Sanovii
... będzie więcej, tylko pamięć mi wróci :roll:
...I nawet kiedy bede sam, nie zmienie sie bo to moj swiat!!
ale gdy płoną race i śpiewają trybuny
znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich
poczucie dumy,gdy tamci mówią o nas
to dla tych co zarywają życie na stadionach
"chociaż matka nie ta sama łączy nas braterska sztama"
mamonki pisze:
klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.
"Każdy chce być żabolem.......nie każdy może"
Z grafu Górnika Zabrze,na osiedlu Zaborze (jesli pomyliłen nazwe osiedla,to mnie poprawcie).Graff też zajebisty.
wu_ pisze:Dobry pomysł z tymi zdjeciami
Zajebiste także hasło na jednej z flag Rakowa "Nasze pięści i serca biją dla Ciebie" (lub "serca i pięści", nie jestem pewien).
[link]
To jest hasło Ruchu
niestety na fladze Rakowa już dawno było to hasło chyba że się mylę ?