Fotka nie przedstawia żadnego zdarzenia stadionowego;)
Lecz związana jest ściśle z kibicowaniem.
"jutro będą ich miliony:)"
Łatwe do podrobienia Trochę by porobić i by zrobił 1 000 000
P.
jednak, co przykre-nie jest to przerobka
ja jestem wlascicielem tej strony i powiem tyle jestes bardzo drobiazgowy i malo inteligentny, jakbys chodzil wiecej na matme i Polski to wiedzialbys ze:
po 1 szybko nie da sie ustalic dokladniej liczby i ta byla podana tak na oko,
po 2 zostala liczba zmieniona bo dowiedzielismy sie oficjalnie ile ludzi jest, wiem ze niektorym osobom zal dupe sciska no ale cuz to wasza sprawa...
Kiepska propaganda ;] dla mnie czlowieku jestes zal.pl ;] zapisz sie na zajecia myslenia inteligentnego ;]
moze rozmywam ale tekst jest mistrzowski
co do samego wpisu to chodzi o specyfike tych zdjec. zwiekszasz liczbe po sprawdzeniu infa. spoko nic mi do tego tylko, ze niektorym (mi rowniez) zrobilo sie smiesznie jak kolega po szalu zlozyl to w ten sposob
wiecej dystansu i nie martw sie. zal nie sciska mi d***. bylem swiadom, ze moze was tylu pojechac.
p.s. co do liczby, po fotkach odnioslem wrazenie, ze bylo was z 600 stow.
co do samego wpisu to chodzi o specyfike tych zdjec. zwiekszasz liczbe po sprawdzeniu infa. spoko nic mi do tego tylko, ze niektorym (mi rowniez) zrobilo sie smiesznie jak kolega po szalu zlozyl to w ten sposob
wiecej dystansu i nie martw sie. zal nie sciska mi d***. bylem swiadom, ze moze was tylu pojechac.
odnioslem wrazenie, drukowanymi ? czy wytlumaczyc co to znaczy ? nie chce prowadzic rozkminki w stylu ile bylo Widzewa w Szczecinie. pisze tylko jakie odnioslem wrazenie.
Haha ale beka, chociaż i take pewnie jakaś c****** akcja, dziecią i staruchom szaliki pokradli Very Happy
Znowu jechanie na Arkę i jej zgody jaka do d*** ekipa i jacy pojechańcy bez honoru. Normalnie żal ! Nie macie co robić czy macie problemy z własna osobowością ?
Nie będę przypominał kto zaatakował piłkarzy i w jaki sposób pod koniec poprzedniego sezonu.
PS. Sorry za offtopic ale aż mnie nosi jak takie rzeczy czytam.
Nie chce Ci robić przykrości ale Dyskobolia robiła wyniki w Europie i odsyłała z kwitkiem takie firmy jak Manchester City i troszkę markę wyrobiła, na pewno większą niż Twój klub. Dlatego ta fotka nie jest tak specyficzna jak Ci się wydaje.
Nie chce Ci robić przykrości ale Dyskobolia robiła wyniki w Europie i odsyłała z kwitkiem takie firmy jak Manchester City i troszkę markę wyrobiła, na pewno większą niż Twój klub. Dlatego ta fotka nie jest tak specyficzna jak Ci się wydaje.
szefciu zluzuj...wydaje się, że to chodzi o tych psów nad flagą..
JSC według mnie chodzi o to że za flaga stoi psiarnia i wygląda to tak jakby oni tylko byli w tym sektorze troche wyobraźni i dystansu bo zaraz bedzie niepotrzebna kłutnia.
Jak tak to przepraszam ale słyszałem już dość "wieśniaków" i innych wyśmiewisk Na Dyskobolię a wydaje mi się to niesprawiedliwe bo dostarczyli kilka fajnych chwil
Łatwe do podrobienia Trochę by porobić i by zrobił 1 000 000
P.
jednak, co przykre-nie jest to przerobka
ja jestem wlascicielem tej strony i powiem tyle jestes bardzo drobiazgowy i malo inteligentny, jakbys chodzil wiecej na matme i Polski to wiedzialbys ze:
po 1 szybko nie da sie ustalic dokladniej liczby i ta byla podana tak na oko,
po 2 zostala liczba zmieniona bo dowiedzielismy sie oficjalnie ile ludzi jest, wiem ze niektorym osobom zal dupe sciska no ale cuz to wasza sprawa...
Kiepska propaganda ;] dla mnie czlowieku jestes zal.pl ;] zapisz sie na zajecia myslenia inteligentnego ;]
po 1 to sie chlopie osmieszasz mowiac, ze chodzac na lekcje w szkole uczysz sie jak szacowac liczbe gosci oraz ksztalcisz sie w dziedzinie "jak zmieniaja sie liczby Piasta i dlaczego"
po 2 nauki to ty raczej pilnuj bo polski jako przymiotnik pisze sie z malej litery a coz przez ó
po 3 kury cudownie sie rozmnazaja, z tych jajek chyba
po 4 "myslenia inteligentnego" co to za pojazd, ze ja jestem zal.pl? ty to bardziej podchodzisz pod neostrada.pl