Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

FordonscyWariaciWKS

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: FordonscyWariaciWKS »

W przygotowaniu tej " Mapy " widac ze udzial brali ludzie z Elany , Sparty , Gkm , czy Wisly chyba nikt Zawiszy bo widac sporo niescisłosci i wiedza ta pochodziła od reprezentantow kibice net .pl bardzo ciekawie przedstawione musze powiedziec . Oprocz Zawiszy i Elany na kibicowskim szlaku kujaw nastepuje przerwa pozniej odzielone gruba kreska jest Olimpia nie wiem rozbity GKM ? czy tez Sparta polaczona silna koalicja z ziomalami z Chelmzy kujawsko pomorskie kibicowsko nie ma czym sie chwalic i zaznaczenie tych miejscowosci to raczej nawiasem mowic Kto kolwiek widzial kto kolwiek wie? Bo jezeli zaznaczacie juz Elanie miejscowosci biorac pod uwage ze na mecze stawia sie z nich po 3 osoby to prosze zaznaczcie nam juz Tuchole Radziejow jak i Unisław itp ( dla ciekawskich na derbach bylo 30) osob z Tucholi ..... Eh
iparts.pl
PSM

Post autor: PSM »

FordonscyWariaciWKS pisze:W przygotowaniu tej " Mapy " widac ze udzial brali ludzie z Elany , Sparty , Gkm , czy Wisly chyba nikt Zawiszy bo widac sporo niescisłosci i wiedza ta pochodziła od reprezentantow kibice net .pl bardzo ciekawie przedstawione musze powiedziec . Oprocz Zawiszy i Elany na kibicowskim szlaku kujaw nastepuje przerwa pozniej odzielone gruba kreska jest Olimpia nie wiem rozbity GKM ? czy tez Sparta polaczona silna koalicja z ziomalami z Chelmzy kujawsko pomorskie kibicowsko nie ma czym sie chwalic i zaznaczenie tych miejscowosci to raczej nawiasem mowic Kto kolwiek widzial kto kolwiek wie? Bo jezeli zaznaczacie juz Elanie miejscowosci biorac pod uwage ze na mecze stawia sie z nich po 3 osoby to prosze zaznaczcie nam juz Tuchole Radziejow jak i Unisław itp ( dla ciekawskich na derbach bylo 30) osob z Tucholi ..... Eh
Akurat grubo się mylisz jeśli piszesz, że nikt z Zawiszy. Jak możesz to uzasadnij jak podałem w poście wyżej według kryteriów: Tucholę, Radziejów i Unisław. Pozdrawiam ; )

Post autor: oRt »

Loco_Locass pisze:
DiglettOi pisze:Świętokrzyskie kibicowsko, ewentualnie piszcie co nie tak to poprawie:
http://i47.tinypic.com/11979j7.jpg
Na południu zaznaczenie tylko Wisły to przesada. Nowy Korczyn, Opatowiec i okolice to tereny zdecydowanie bardzie pro Korona (zwłaszcza) czy pro Cracovia.

Pzdr
Kiedys przejazdem przez Opatow i Iwaniska i wdzialem napisy pro L , ale jak tam jest to niewiem.
sww

Post autor: sww »

SOrki, nie jak pisal ZAwszeWierny tlyko FordonscyWariaciWKs" to z tego rozpedu.
Loco_Locass

Post autor: Loco_Locass »

oRt pisze:
Loco_Locass pisze:
DiglettOi pisze:Świętokrzyskie kibicowsko, ewentualnie piszcie co nie tak to poprawie:
http://i47.tinypic.com/11979j7.jpg
Na południu zaznaczenie tylko Wisły to przesada. Nowy Korczyn, Opatowiec i okolice to tereny zdecydowanie bardzie pro Korona (zwłaszcza) czy pro Cracovia.

Pzdr
Kiedys przejazdem przez Opatow i Iwaniska i wdzialem napisy pro L , ale jak tam jest to niewiem.
Opatów i Opatowiec to dwie różne miejscowości.
total1908

Post autor: total1908 »

Zrobcie mapke Podkarpacia.Tam powinno byc ciekawie:) tylko herby wszystkich klubow zapodajcie:D
KP22

Post autor: KP22 »

z woj. Kujawsko Pomorskiego co do Zawiszy to Znin,Labiszyn,Szubin,Janowiec Wlkp,Nowa Wies Wielka,Gniewkowo w kazdej z tej miejscowoscie jest od kilku do kilkunastu Zawiszakow, obecni na derbach jak i innych meczech Zetki. Wystarczy dobrze poszukac, a co do zdiec czy liczb to nie sa to zadne oficjalne fc aby takie cos bylo gdzies. Ale sam osobiscie rozmawialem z kilkoma Zniniakami na derbach.
KP22

No i jesli mowimy o jednostkach w danym miescie to prosze jeszcze zaznaczyc w Grudziadzu Zawisze. Na meczu Olimpia Gdz-Zawisza, obecne 4 osoby z Grudziadza wraz WKSem.
zab

Post autor: zab »

W Opatowie od kilku lat jest grupa osób jeżdząca na Stalówkę, Legię i KSZO. Do niedawna zyli ze soba w zgodzie:) teraz nie wiem.
tomi1910

Post autor: tomi1910 »

"No i jesli mowimy o jednostkach w danym miescie to prosze jeszcze zaznaczyc w Grudziadzu Zawisze. Na meczu Olimpia Gdz-Zawisza, obecne 4 osoby z Grudziadza wraz WKSem.:
To jak mamy opisywać /jednostki w Grudziądzu to moze dopiszemy jeszcze Lechię, Arkę Wisłę, Apator, Elanę, Stomil,
w każdym mieście znajdą się jednostki, to jest nieuniknione,
Jeżeli piszemy o grupach w mieście Grudziądz to piszmy o tych które widać i ludzie się z tymi grupami jawnie identyfikują. Dla mnie to są tylko trzu grupy w naszym mieście WfcG, Olimpia i GKM, Legia - czy ktoś ich widział na mieście??? raczej nie wiadomo że są ale znaleźć można ich tylko w internecie!!!
GrubyBKS
Kontakt:

Post autor: GrubyBKS »

FC Grudziądz jest oficjalnym FC Legii, ma bodajże dwie flagi i kilka wydanych gadżetów. Na meczach pojawiają się często, w różnych liczbach. Ty gdybyś był na ich miejscu to z pewnością byś zapierdzielał w barwach po mieście, aż by się za tobą kurzyło :] Tyle ode mnie.
sysysy

Post autor: sysysy »

Opisze ktoś Sieradz(Warta,Widzew,ŁKS) i Bełchatów(wiadomo)-najlepiej % itp.
KP22

Tak jak napisal FordonscyWariaciWKS mozecie cale wojewodztwo zaznaczyc dla Elany czy dla Lecha lub Legi a nas zaznaczyc ze jestesmy tylko w Bydzi a zeczywistosc zweryfikuje jak to naprawde jest, a juz niedlugo okaze sie gdzie tak naprawde znajduja sie Bydgoscy fanatycy
sha99lsh

Post autor: sha99lsh »

mapka kuj-pom jest bez sensu...autor zapomniał o około 1500 kibicach Sportino!!!
ha,ha , ha
GrubyDrweca

Post autor: GrubyDrweca »

Wstępna mapa województwa Warmińsko mazurskiego. Jeśli coś nie pasuje to zgłaszajcie poprawki.

http://i45.tinypic.com/339sn4p.jpg
szybki_bill

Post autor: szybki_bill »

GrubyDrweca pisze:Wstępna mapa województwa Warmińsko mazurskiego. Jeśli coś nie pasuje to zgłaszajcie poprawki.

Apropos tej mapki. Mógłby ktoś opisać Lidzbark Warmiński?
Zawsze Wierny

Post autor: Zawsze Wierny »

GrubyDrweca pisze:Wstępna mapa województwa Warmińsko mazurskiego. Jeśli coś nie pasuje to zgłaszajcie poprawki.

Z tego co kojarze to w Barczewie jest FC Stomilu i chyba w Pasymie :]
GrubyDrweca

Z tego co czytałem na kilku forach to w Lidzbarku Warmińskim jest jakaś grupa fanów Legii, która wydała nawet swoje szale. Coś też podobno kształtuje się w kierunku Stomilu, jest to jakaś grupa młodzieży.
AroStomil

Post autor: AroStomil »

Co do mapki W-M...
"Nasze" są jeszcze Pasłęk, Miłakowo, Barczewo itp
Aktywne są też osoby z takich regionów jak Lidzbark Warm., Jeziorany, Giżycko, Mikołajki, Ruciane-Nida. Są to regiony słabo zorganizowane kibicowsko, a to że kibice stamtąd jeżdżą na Stomil może znaczyć tyle iż jest to nasza strefa wpływów.

Oprócz tego, Orneta to FC Legii
HSG

Post autor: HSG »

Mnie interesuje natomiast Arka z Rucianego-Nida bo chyba nikt o nich nie wspomniał?
Mławianin Roku
Kontakt:

Post autor: Mławianin Roku »

W Działdowie, oprócz fanów Legii, Jezioraka i Stomilu, spotkać można również fanów Lechii Gdańsk.
W Nowym Mieście Lubawskim wrzuciłbym jeszcze Bałtyk Gdynia.
Z tego co się orientuję w Reszlu jest ktoś z Legii
Pęku

Post autor: Pęku »

jak tam w Suwałkach ? Wigry z kim mają zgode i ogólnie co i jak tam ?
Kobierzyn

Post autor: Kobierzyn »

Wigry mają zgodę z Granicą Kętrzyn.

Wigry rządzą miastem, jest grupa kibiców co jeździ na Jagiellonie
tab

Post autor: tab »

W lidzbarku Warminskim niema zadnej Legii!nigdzie tego nie widac!
Gorowo Ilaweckie-zadnej zorganizowanej grupy niema,po miescie lataja ludzie w szalikach Stomilu,na meczach miejscowej Cresovii okrzyki slawiace OKS,pare osob bylo na SBn na derbach z Jeziorakiem.
Tak samo Milakowo,Barczewo-stomilowskie!
NOWY(L)

Post autor: NOWY(L) »

Mławianin Roku pisze:W Działdowie, oprócz fanów Legii, Jezioraka i Stomilu, spotkać można również fanów Lechii Gdańsk.
W Nowym Mieście Lubawskim wrzuciłbym jeszcze Bałtyk Gdynia.
Z tego co się orientuję w Reszlu jest ktoś z Legii
NML to fc.Bałtyku.
Marcin988OKS

Post autor: Marcin988OKS »

z tego co słyszałem Drwęca NML częściej jeździ na Olimpie Grudziądz niż na Bałtyk jeśli to nie prawda to sorki
GrubyDrweca

Jako Drwęca jesteśmy FC Bałtyku i mamy układ z OG.
Wrzucam mapkę po zmianach:

http://i46.tinypic.com/xbemmb.jpg
godefroy

Post autor: godefroy »

KP22 pisze:Tak jak napisal FordonscyWariaciWKS mozecie cale wojewodztwo zaznaczyc dla Elany czy dla Lecha lub Legi a nas zaznaczyc ze jestesmy tylko w Bydzi a zeczywistosc zweryfikuje jak to naprawde jest, a juz niedlugo okaze sie gdzie tak naprawde znajduja sie Bydgoscy fanatycy
widze że kompletnie nie skumałeś pomysłu kolegi który robił ta mapke..tu nie chodzi o szczegółowa mape gdzie jest Zawisza,Elana itd... to ma dać tylko ogólny poglad jak wyglada u nas w województwie i juz z niej wynika jasno że Zawisza ma tu spora przewagę..kłucić sie o wioski nie ma co..bo tam to sie zmienia co rok-dwa lata... przecież wiadomo...

i już nie podnoście sobie chłopcy ciśnienia...jeśli chcecie uscislic ta mapke i macie jakies ciekawe info to na pw do autora mapki..napewno je uwzgledni a skoro macie na to wy** bane to co was ona wogóle obchodzi...

na moje mapa troszke nieścisła ale wiarygodna...i dajaca poglad na sytuacje w regionie.
MUSTANG

Post autor: MUSTANG »

W Olecku jest tylko jeden klub MLKS Czarni Olecko.Nic wiecej,prosze o poprawke.
cefalotos

Post autor: cefalotos »

Ruda Śląska - Bielszowice, Wirek (tutaj sie PLAZA znajduje?) i Halemba mnie interesuje :-)
VIS MAIOR 99

Post autor: VIS MAIOR 99 »

Kobierzyn pisze:Wigry mają zgodę z Granicą Kętrzyn.

Wigry rządzą miastem, jest grupa kibiców co jeździ na Jagiellonie
Chyba chłopcy z Białegostoku źle Cię poinformowali... nie ma u nas żadnej Jagi...
xyz..

Post autor: xyz.. »

Wracajac jeszcze do Grudziadza to znajda sie tam tez kibice Lechii Gdansk.
1928UT

Post autor: 1928UT »

Jest szansa na opis Sanoka?. Wiadomo jedyny klub z kibicami piłkarskimi to Stal ale istnieje jeszcze grupka fanów KH Sanok? jakie są relacje między wami. Z tego co udało mi się dowiedzieć to klub hokejowy wywodzi się ze Stali? Czy fani Stali są kibicami klubu hokejowego? i odwrotnie?. Kibice KH Sanok mają swoje szaliki, wychylają się na mieście są krojeni czy relacje są raczej neutralne?

Jak wygląda sytuacja w Łące?. Istnieje jakiś zorganizowany fc rzeszowskich klubów?
portfel

Post autor: portfel »

W Łące istnieje zorganizowany FC Stal Rzeszów.
Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 »

Interesują mnie sytuacja w Gubinie, Lubsku, Nowogrodzie Bobrzańskim i Słubicach.
A gdyby ktoś się podjął stworzenia mapki tego województwa to byłbym wdzięczny.
D_allahol

Post autor: D_allahol »

Interesuje mnie jaka była sytuacja w Katowicach w latach 80,90, i pod koniec XX wieku, moze być na priv.
miejski patriota

Post autor: miejski patriota »

zróbcie taką mapkę województwa podkarpackiego. to będzie nie lada wyczyn. mnie interesują dwie miejscowości w Małopolsce: Gdów i Miechów. Jeżeli ktos moze zrobić naprawdę fajny opis ewentualnie z fotkami byłbym wdzięczny. Z Miechowa widziałem przynajmniej trzy różne flagi Wisły, ostatnio czytałem ich opisy na jednym z forum i podobną jeżdzą najlepiej z FC Pasów.
A i jak jest w końcu z Trzebinią? Pasy mają tam jakies swoje osiedla?
AndrzejWajda

Post autor: AndrzejWajda »

miejski patriota pisze:zróbcie taką mapkę województwa podkarpackiego. to będzie nie lada wyczyn. mnie interesują dwie miejscowości w Małopolsce: Gdów i Miechów. Jeżeli ktos moze zrobić naprawdę fajny opis ewentualnie z fotkami byłbym wdzięczny. Z Miechowa widziałem przynajmniej trzy różne flagi Wisły, ostatnio czytałem ich opisy na jednym z forum i podobną jeżdzą najlepiej z FC Pasów.
A i jak jest w końcu z Trzebinią? Pasy mają tam jakies swoje osiedla?
W Miechowie więcej fanów Cracovii. Lepiej jeżdżący, z rundy wiosennej średnia nie spadająca poniżej 40 osób. Runda jesienna słabiej, ale to przez wyjazdy do Sosnowca, tylko na meczu z Arką ponad 50 osób. Dość często wspierane zgody.
Ps. Mój pierwszy post więc witam wszystkich.
japan

Post autor: japan »

xyz.. pisze:Wracajac jeszcze do Grudziadza to znajda sie tam tez kibice Lechii Gdansk.
I na dodatek jest ich więcej niż kibiców Legii.
mewa1948

Post autor: mewa1948 »

cefalotos pisze:Ruda Śląska - Bielszowice, Wirek (tutaj sie PLAZA znajduje?) i Halemba mnie interesuje :-)
Bielszowice - Górnik
Wirek - Ruch/Górnik
Halemba - Ruch/Górnik z przewaga Ruchu
ODPOWIEDZ