No to za 30 minut będziemy mogli zobaczyć rywalizację dwóch najlepszych ekip w Polsce. Podobno ponad 200 osobowa grupa kibiców z Płocka wybrała się na ten mecz, zobaczymy co wyjdzie z tej rywalizacji.
Prawie 250 osób z Płocka na meczu. Przed rozpoczęciem robimy biało-czerwoną kartoniadę i śpiewamy hymn. Dołącza się cała hala. W drugiej połowie sektorówka.
Z ciekawszych zdarzeń - w drodze do Kielc jeden z autokarów zderzył się z suką. :) Ledwo zdążyli na mecz.
dzonyloker pisze:p.s pytanie do chlopakow z Wisly Plock, duzo ludzi od Was chodzi i na reczna i na nozna? pytam z ciekawosci.
Na ten temat były już wpisy na wcześniejszych stronach w tym wątku. Część osób chodzi i tu i tu, ale doping na ręcznej robią zupełnie inne osoby niż na nożnej.
Lutorx pisze:Przez chwilę oglądałem mecz i z tego co zauważyłem, trąbki odgrywają chyba sporą rolę w tamtejszym "dopingu"...
oglądałem wczoraj powtórkę meczu VIVE - WISŁA i faktycznie dają po uszach te trąbki ... właściwie to zagłuszały wszystko i wszystkich co niestety fajne nie było ...
A co do fotek to do użytkownika "z Płocka" możesz wrzucić fotki drugiej oprawy bo wrzuciłeś tylko kartoniade. a do kogoś z Kielc mam pytanie czy Vive zrobiło jakąś oprawę na ten mecz?
Relacja prywatna.
Montex Lublin - Start Elbląg
W meczu ze Startem wystawiamy skromny młyn ok 20 osób, w 1 połowie coś tam śpiewamy, w drugiej zero dopingu. Ludzi na hali też mało.
Teraz czekamy do stycznia szczególna mobilizacja jak zawsze na wyjazd do Piotrkowa oraz na pucharowy mecz do Rumuni.
Najlepszego z nowym rokiem
mógłby ktoś wrzucić liczby wyjazdowe z tego sezonu ekip piłki ręcznej kobiecej jak i męskiej ? interesuje mnie to trochę a nie mogę znaleźć jakiejś ogólnej informacji o wszystkich ekipach. jest jakiś ranking wyjazdowy w ręcznej tak jak ma to miejsce w nożnej ?
che fujara - zauważ, że na żadnym zdjęciu nie widać sektora w całości. pierwsze zdjęcie najbliżej rzeczywistego stanu. Autokar 50 os. + bus 20 os + samochody.
Na recznej kobiet ostatnio w Chorzowie i podobno Rudzie Slaskiej pojawiaja sie ekipy z noznej odpowiednio Ruch i Zabole, ma ktos jakies liczby, fotki ??
Do tego co bylo pisane u kobiet jezdzi SPR Olkusz - raczej ekipa trabkowa ale na wyjazdach sie pojawiaja, dodatkowo Piotrkowia Piotrkow Tryb - odradzaja sie i zaliczaja w niezlych liczbach wyjazdy (sponsorowane przez klub).
Moze mi ktos napisac wiecej o Laczpolu Gdynia ? - to kibice Arki ktorzy z nudow pokrzycza cos tam na hali ?
Na recznej kobiet ostatnio w Chorzowie i podobno Rudzie Slaskiej pojawiaja sie ekipy z noznej odpowiednio Ruch i Zabole, ma ktos jakies liczby, fotki ??
Do tego co bylo pisane u kobiet jezdzi SPR Olkusz - raczej ekipa trabkowa ale na wyjazdach sie pojawiaja, dodatkowo Piotrkowia Piotrkow Tryb - odradzaja sie i zaliczaja w niezlych liczbach wyjazdy (sponsorowane przez klub).
Moze mi ktos napisac wiecej o Laczpolu Gdynia ? - to kibice Arki ktorzy z nudow pokrzycza cos tam na hali ?
gat pisze:Łączpol Gdynia to w wiekszości kibice Arki, zespoł wywodzi sie z dobrej dzielnicy.
Pytanie do kogoś z Wisły Sandomierz : Czy zaliczyliście jakiś wyjazd ? Widziałem zdjęcia z meczu u siebie na którym kręciliście młyn więc jestem ciekawy...
Nie skupiamy się na ręcznej aż do tego stopnia żeby jeździć na wyjazdy.Młyn na recznej wystawiany jest sporadycznie i dopingujemy głownie dlatego że "tęskno" nam za meczami piłki nożnej w Sandomierzu.(4 sezon mecze w roli gospodarza rozgrywamy na jakiejś wichurze i nie prowadzimy dopingu..)
Szkoda, że ruch kibicowski w Polsce nie jest zbyt dobry taki jak na żużlu, koszykówce, hokeju no i piłce nożnej. Mam pytanie do ekip z ręcznej, odpalaliście kiedyś piro na hali?