nie mozna edytowac wiec jak moderator moze niech scali posty.
Chcialem dodac jeszcze, ze zdjęcia nie oddają najlepiej faktycznego wyglądu bluzy ale lepszych po prostu nie mam:) W rzeczywistości wyglądają dużo lepiej i co najważniejsze są bardzo wygodne, grafiki naniesione sitem tez bardzo dobrej jakosci.
WarszawskaPolonia - Przekaz zdecydowanie nie w smak! wykonanie zresztą również. Jeszcze nakład 500 sztuk.. połowa osób chodzących na mecze Polonii będzie piła z tych kubków ;)
Może by tak Panowie każdy kto wkleja nowy gadżet odrazu podał wykonawce??? Wydaje mi się że by było troche mniej zbędnych postów z pytaniami typu gdzie robione i ile sztuk.
tum pisze:mam pytanie , gdzie sa robione takie smycze (chodzi o wykonanie)jak Cracovi?
To są smyczki żakardowe, u mnie możesz takie zrobić. Ilość od 100 w górę a odnośnie ceny to wyceniam indywidualnie, wszystko zależy od ilości kolorów itd.
Chcemy zrobić bluzy i po przeczytaniu tematu większość z was poleca 2 wykonawców. Tomka Szulca z Łodzi - www.szaliki.com ( z którym już się kontaktowaliśmy) i niejakiego Michała z Łodzi?? Jakieś namiary na niego macie??
Czy to nie przypadkiem ta sama firma??
Chcemy zrobić bluzy i po przeczytaniu tematu większość z was poleca 2 wykonawców. Tomka Szulca z Łodzi - http://www.szaliki.com ( z którym już się kontaktowaliśmy) i niejakiego Michała z Łodzi?? Jakieś namiary na niego macie??
Czy to nie przypadkiem ta sama firma??