Siatkówka ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
kropka pl

Re: Siatkówka ...

Post autor: kropka pl » 02.01.2010, 22:20

Owszem. Ogolnie sielanka miedzy pszczólkami a Resovia. Pszczólki spiewaja " w Rzeszowie jest wiara " a Sovia odwrotnie. Ogólnie Sovii okolo 60 osob, jedna osoba z szalikiem Jastrzebia i widziane na sektorze Resovii 2 osoby z szalikami Politechniki Warszawa ;) ogolnie pół Plus Ligi na sektorze Resovii. Po wygranym secie goście pokazuja trans" game over" w asyscie konfetti i balonow w barwach.

Pikniki na Skrze po drugim secie przegranym skanduja w kierunku sedziów "złodzieje" kompletny brak kultury buehehe posypia sie kary i zakazy stadionowe:D

iparts.pl
malyswider

Post autor: malyswider » 03.01.2010, 11:50

to co sie zaczyna dziac na halach to dramat! w Jastrzebiu szale Sovii, AZS-u Olsztyn, Politechniki. Pewnie niedlugo pojawia się też Wielunia. W Rzeszowie szale Jastrzębia, Warszawy. W Belchatowie przekroj ligi procz Częstochowy i Kędzierzyna. Pewnie niedlugo powstanie ogolnopolska koalicja przeciw chuliganom z Czewy i KK.
BB!

Abdul

Post autor: Abdul » 03.01.2010, 17:35

malyswider pisze:to co sie zaczyna dziac na halach to dramat! w Jastrzebiu szale Sovii, AZS-u Olsztyn, Politechniki. Pewnie niedlugo pojawia się też Wielunia. W Rzeszowie szale Jastrzębia, Warszawy. W Belchatowie przekroj ligi procz Częstochowy i Kędzierzyna. Pewnie niedlugo powstanie ogolnopolska koalicja przeciw chuliganom z Czewy i KK.
OK odniosę się do części dotyczącej Sovii.

Nie od dziś wiadomo, iż z Jastrzębiem mamy zgodę wiec nie bardzo wiem co Cię w tym dziwi iż ktoś od nas chodzi w szaliku Jastrzębia. W nieodległych czasach jak była między Wami zgoda to też i wy mieliście ich barwy a oni wasze. Nie odkryję też Ameryki, jeżeli napiszę iż ze Skrą darzy nas przyjaźń. Abstrahując już jaka ona jest i co ja na ten temat myślę. I na tym kończą się nasze przyjaźnie i zgody .. jeżeli takie są możliwe w siatkówce.

Co do szalików PW na Naszym sektorze to takich nie było i najprawdopodobniej nie będzie. Kibicowali z nami kibice z Warszawy ale to raczej spontaniczna akcja niż początek czegokolwiek. Po prostu kupili sobie bilety i zamiast być wśród kibiców Skry stanęli obok Naszego sektora. Wolny kraj i nikomu nie zabraniamy kibicować z nami :)
malyswider pisze:W Belchatowie przekroj ligi procz Częstochowy i Kędzierzyna. Pewnie niedlugo powstanie ogolnopolska koalicja przeciw chuliganom z Czewy i KK.
Każdy ma swoja drogę i nią podąża. My powiedzmy jesteśmy ekipą, która skupia się na dopingu, wyjazdach i oprawach. Kwestię "chuliganki" nie realizujemy i realizować nie będziemy. Kto ma takie chęci to może się spełniać w tej kwestii w Rzeszowie u "Starszych braci" na piłce kopanej i tam jest ekipa, której ani Wy ani AZS nie przeskoczycie. Ale to nie jest już związane z siatkówką.

Z tą koalicją to bym nie przesadzał, bo niby kto ją miałby tworzyć i na czym miała by polegać? Podążając tą ścieżką, to można by dojść do wniosku, iż w związku z tym iż wszyscy przeciwko wam będą to Wy razem z AZS-em przybijecie "pakt kibicowski" i zrobicie zgodę. Póki co to absurdalne, ale ...

kropka pl pisze:Owszem. Ogolnie sielanka miedzy pszczólkami a Resovia. Pszczólki spiewaja " w Rzeszowie jest wiara " a Sovia odwrotnie. Ogólnie Sovii okolo 60 osob, jedna osoba z szalikiem Jastrzebia i widziane na sektorze Resovii 2 osoby z szalikami Politechniki Warszawa ;) ogolnie pół Plus Ligi na sektorze Resovii. Po wygranym secie goście pokazuja trans" game over" w asyscie konfetti i balonow w barwach.

Pikniki na Skrze po drugim secie przegranym skanduja w kierunku sedziów "złodzieje" kompletny brak kultury buehehe posypia sie kary i zakazy stadionowe:D
Nie do końca słuchałeś, kto zaczynał to śpiewać :)

A teraz do meczu. Na mecz udajemy się 2 autokarami, jako iż mecz pierwszy byl wygrany 3-0 to wystrczyło nam ugrać seta. Docieramy do Bełchatowa około 13 i chodzimy zwiedzac miasto, bo ochrona nie chciała nas puścić tak wcześno. Na hale wchodzimy bez problemu i przygotowujemy specjalna oprawę na świętowanie zwycięstwa. Na meczu choć był w sobotę i o dobrej godzinie to były pustki. Nas w Bełcie w sumie 90 osób. Na sektorze otoczeni przez ochroniarzy nie bardzo wiedzieć czemu :)
Od początku jedziemy z dopingiem a miejscowi wspomagania przez DJ Ucho jadą ze swoim piknikiem. Z nowości to jest jakaś nowe hip-hopowa piosenka o Skrze ... Skra teraz to "ziomale" :) reszta czasu wypełniają piosenki Maryli Rodowicz. W pierwszym secie Skra wygrała z nami po niesamowitej końcówce i kwestję świętowania odkładamy na później.
Drugi set to ciągle dobry doping z Naszej strony a Końcówka nalezała do NAs. Po wygranym secie wyciągamy transparent "Game Over" odpalamy bialo-czerwone konfetti i w górę idą balony ... od tego czasu rozpoczynamy świętowanie.
Obrazek

3 set to był najdziwniejszy set jaki w życiu widziałem. To był mniej więcej tak jak by po wygranym meczu grać jeszcze sety pokazowe. Wynik spadł na dalsze miejsce i my skupiliśmy się na śpiewaniu Naszych piosenek nawet nie patrząc co się na boisku dzieje :) po prostu świętowaliśmy. Część kibiców Skry wyszło z hali a reszta już nie kibicowała. Nawet DJ Ucho odpuścił i nie prowadził już dopingu i w czasie przerw nie puszczał muzyki, tak wiec doping był dobrze słyszany zarówno na hali jak i w TV. Czwarty set wyglądał podobnie jak 3. Po meczu Nasi podchodzą do nas i dziękują nam a Daniel Pliński dzięki swoim gestom w Naszym kierunku został Naszym ulubieńcem :)
http://resovia.rzeszow.pl/

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 03.01.2010, 18:06

to co sie zaczyna dziac na halach to dramat! w Jastrzebiu szale Sovii, AZS-u Olsztyn, Politechniki. Pewnie niedlugo pojawia się też Wielunia. W Rzeszowie szale Jastrzębia, Warszawy
Przynajmniej te szale nie mają reklam sponsora. Obroncy normalności się odezwali...
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 03.01.2010, 20:03

Z Olsztyna ok. 25 osób w Ostródzie na meczu z Jastrzębiem, gości 4 z dwoma flagami i bębnem. Atmosfera mocno piknikowa, zwłaszcza że dwumecz został rozstrzygnięty już po pierwszym secie, w miarę konkretny doping tylko w końcówkach 3 i 4 seta. Kilka razy wspólnie z gośćmi śpiewamy "w Bełchatowie wszyscy płaczą bo pucharu nie zobaczą", wyrażając w ten sposób nasz wielki "szacunek" do "dobra narodowego" z brunatnej stolicy i "współczucie" z powodu wczorajszej porażki.

ATU

Post autor: ATU » 03.01.2010, 23:06

Na dzisiejszym Noworocznym Turnieju o Puchar Prezydenta Siedlec, w którym brał udział Ślepsk, kibice Ósemki wywieszają transparent "Ślepsk tylko Augustów. Kibice kibicom". Z tego miejsca wielkie dzięki za kibicowską solidarność.
Pozdrawiamy, ATU.

PS. Abdul, gratulacje za wyeliminowanie iskierki i za pokazanie im jak się dopinguje ;]
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 03.01.2010, 23:56

[link]

Kibice bluzgają na sędziego- "kibole, chuligani bandyci"
Bluzga "dobro narodowe"- "niekontrolwany odruch"

Dzięki Bogu że nas nie ma w tym domu wariatów...
"-Bylem ostatnio na meczu Wisly Krakow pierwszy raz w życiu i tak mi się spodobało ze stwierdzilem ze przyjadę na mecz do poznania i nawet chyba będzie warto te 2 godziny poczekać. Ciekawe czy coś się stanie jak z szalem Stali wejdę na stadion"

misuszat

Post autor: misuszat » 04.01.2010, 05:45

Abdul, bez urazy ale p********* jak potrzaskany.
To jest forum kibicowskie, zerknij na baner zerknij na strone glowna.
Takie dyrdymaly o tym kto kogo lubi i co komu wolno to mozna na Sportsboardzie cisnac. Nie mozna z jednej strony kreowac sie na super ekipa z drugiej zas wieszac szale klubu ktorego sie tak szczerze nienawidzi na szyi. Sa osoby decyzyjne i one o tykich sprawach rozstrzygaja.
Kibice sa takim tworem ktory ma jakies zasady i nie ma to absolutnie zwiazku z chuliganka bo i my nimi nie jestesmy.

Czeresniowa, czy jak ci tam, nie spinaj sie tak bo ci zylka ku*** w d**** peknie.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

Abdul

Post autor: Abdul » 04.01.2010, 07:28

misuszat pisze:Abdul, bez urazy ale p********* jak potrzaskany.
To jest forum kibicowskie, zerknij na baner zerknij na strone glowna.
Takie dyrdymaly o tym kto kogo lubi i co komu wolno to mozna na Sportsboardzie cisnac. Nie mozna z jednej strony kreowac sie na super ekipa z drugiej zas wieszac szale klubu ktorego sie tak szczerze nienawidzi na szyi. Sa osoby decyzyjne i one o tykich sprawach rozstrzygaja.
Kibice sa takim tworem ktory ma jakies zasady i nie ma to absolutnie zwiazku z chuliganka bo i my nimi nie jestesmy.

Czeresniowa, czy jak ci tam, nie spinaj sie tak bo ci zylka ku*** w d**** peknie.
Chyba coś nie doczytałeś, jedyna szale jakie mieliśmy na sobie to było Jastrzębie. Tyle i kropka. O szalach jakiego innego klubu piszesz?

Z drugiej strony pokaż mi niekonsekwencje. Nigdzie wcześniej nie pisałem, iz jako klub kibica mamy złe stosunki ze Skrą. Parę razy nawet chyba nam to było wytykane, iż jest z Resovią i Skrą tak jak jest.

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 04.01.2010, 08:56

O spinaniu to wy się też lepiej nie odzywajcie. Bez odbioru

malyswider

Post autor: malyswider » 04.01.2010, 17:40

Czeresniowa2 pisze:
to co sie zaczyna dziac na halach to dramat! w Jastrzebiu szale Sovii, AZS-u Olsztyn, Politechniki. Pewnie niedlugo pojawia się też Wielunia. W Rzeszowie szale Jastrzębia, Warszawy
Przynajmniej te szale nie mają reklam sponsora. Obroncy normalności się odezwali...

AZs Olsztyn- UWM na szalach
Resovia-Joanna na koszulkach
Politechnika- sama w sobie jest sponsorem
Jastrzebie- jeszcze mozna spotkac szale KS Jastrzebski Wegiel

nasza normalnosc polega na niebrataniu sie z cala Polska.
BB!

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 04.01.2010, 18:38

UWM sponsorem? ;) AZS, a więc jak sama nazwa wskazuje Akademicki Związek Sportowy od powstania był związany z olsztyńską uczelnią i tak kolejno ze zmianami jej nazwy klub nazywał się AZS WSR, następnie AZS ART i w końcu AZS UWM. Podobnie to wygląda jeśli chodzi o Politechnikę.

Wymieniłeś dwa kluby, z których w jednym młynie widziałeś szale 3 klubów, a w drugim 2, a ja szali Politechniki swoją drogą sobie ani w Rzeszowie, ani w Jastrzębiu nie przypominam. Może jeszcze napisz, że to co się dzieje na stadionach to też dramat, bo w młynie Wisły szale Lechii, Śląska i Unii, a w Legii Pogoni i Zagłębia, więc kluby te bratają się z całą Polską, na szczęście jest Mostostal na straży normalności!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 04.01.2010, 18:56

Stilon też był sponsorem <tu emot co się smieje> więc przykłady Polibudy czy UWM troche śmieszne. Koszulka to też inna bajka. Jastrzębie jakoś potrafiło się pozbyć z młynu szali JSW, bo to co noszą wąsy na pozostałych trybunach to ciężko kontrolować. Nie ma sensu z wami dyskutować panowie bo tylko temat się zaśmieca

P.S. My kilka razy pozdrawialiśmy Orła pomimo że nie mamy zgody- też jesteśmy Januszami ?

P.S.2 Jestem przeciwnikiem tzw "integracji siatkarskich kibiców" ale popadacie w paranoje a sami byliście prekursorami Januszostwa na siatkarskich halach (nie personalnie świder czy uszat tylko jako Mostostal)

Z mojej strony koniec tematu, nie mój cyrk nie moje małpy, odezwałem się tylko bo denerwuje mnie ktoś złapany za ręke który krzyczy "łapać złodzieja!"
Jak chcesz coś zmieniać to zacznij od siebie

wrógNR1

Post autor: wrógNR1 » 04.01.2010, 20:43

AZS1950 pisze: Może jeszcze napisz, że to co się dzieje na stadionach to też dramat, bo w młynie Wisły szale Lechii, Śląska i Unii, a w Legii Pogoni i Zagłębia, więc kluby te bratają się z całą Polską, na szczęście jest Mostostal na straży normalności!
Aj kolego źle trafiłeś. Raz piłkarzy jest więcej mają więcej możliwości i np. Chciałbym wiedzieć czy Sovia wybiera się na jakiś mecz J-bia żeby ich wspomóc albo na odwrót ? może pojedyńcze osoby. Ale nie myl takich rzeczy bo zgoda na siatce i na piłce to 2 zupełnie inne rzeczy nie różnią się tylko tym ,że macie szaliki zgodowiczów ;)

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 04.01.2010, 21:45

Ale ja wiem, że nie ma co porównywać zgód piłkarskich i tych siatkarskich, jeśli to w ogóle można nazwać zgodami. Nie o to chodziło, po prostu prostu argument żeby "normalnością" nazywać brak dobrych stosunków/zgód/przyjaźni (jak zwał tak zwał) z kibicami innych klubów wg mnie jest z d*** i tyle. Zwłaszcza że na siatkówce nie jest trudno poznać kogoś z innej ekipy ze względu na małą ich liczebność, więc nie dziwne, że wiele ekip łączą przynajmniej prywatne kontakty.

malyswider

Post autor: malyswider » 05.01.2010, 09:07

AZS1950 pisze:Ale ja wiem, że nie ma co porównywać zgód piłkarskich i tych siatkarskich, jeśli to w ogóle można nazwać zgodami. Nie o to chodziło, po prostu prostu argument żeby "normalnością" nazywać brak dobrych stosunków/zgód/przyjaźni (jak zwał tak zwał) z kibicami innych klubów wg mnie jest z d*** i tyle. Zwłaszcza że na siatkówce nie jest trudno poznać kogoś z innej ekipy ze względu na małą ich liczebność, więc nie dziwne, że wiele ekip łączą przynajmniej prywatne kontakty.
ale dziwne jest to ze Wasze szale widziane sa w mlynie Ptakow (i nawet nie zaprzeczaj) a lacza was ponoc tylko prywatne kontakty. W siatkowce haslo zgoda, przyjazn czy sztama jest zbyt czesto uzywane, tyle.
BB!

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 05.01.2010, 17:16

Prywatne kontakty to raz, ale dwa, że jednak nie tylko, bo ogólnie obie ekipy łączą dobre stosunki, chociaż zgoda to za dużo powiedziane. Kiedyś z Częstochową zgody też nie mieliśmy, ale też były bardzo dobre kontakty pomiędzy niektórymi osobami z obu ekip, przy okazji akademickich derbów wspólne melanże i śpiewy i nikt wtedy tego jako coś dziwnego nie odbierał. Zresztą nadal w Olsztynie niektórzy z tęsknotą wspominają tamte czasy, no ale to już temat na całkiem inną opowieść ;)

etyl1921

Post autor: etyl1921 » 05.01.2010, 21:56

A ja apeluje o to, żeby każdy pilnował swojego podwórka. To, co robi dana ekipa jest tylko i wyłącznie jej sprawą.
'Notoryczny brak pieniędzy, ale dzisiaj czas płynąć...'

Abdul

Post autor: Abdul » 06.01.2010, 00:20

malyswider pisze:
Czeresniowa2 pisze:

AZs Olsztyn- UWM na szalach
Resovia-Joanna na koszulkach
Politechnika- sama w sobie jest sponsorem
Jastrzebie- jeszcze mozna spotkac szale KS Jastrzebski Wegiel

nasza normalnosc polega na niebrataniu sie z cala Polska.
OJ nie przesadzaj tak. jest jak jest. Nie ma aż tqkiej miłości miedzy wszystkim. Kilka ekip i tyle. Reszta nie.

Jak wrócisz to napisz jak było w Belgradzie lepiej :)

misuszat

Post autor: misuszat » 06.01.2010, 05:10

Guzik prawda!
Albo sie jest kibicem na jakiego sie kreuje albo lamerem od wspolnego piwkowania.
Show must go on!
BB ´97´99´06
zaksa! co? ty qurwo! Tylko MOSTO

malyswider

Post autor: malyswider » 06.01.2010, 12:47

pozdrowienia z belgradu!

Mostostalu 16 osob!
BB!

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 06.01.2010, 20:19

Pytam teraz poważnie i bez złośliwosci: to już zakaz wyjazdowy jaki na siebie nałozyliscie nie obowiązuje?

BratB

Post autor: BratB » 06.01.2010, 20:46

Oficjalnie nie organizujemy wyjazdów, jedynie co jeździmy własną ekipą, która trzyma się od paru lat .

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 08.01.2010, 23:28

Nasza hala która miała być zgodnie z umową oddana do użytku 20 października została ponownie przesunięta do oddania, tym razem na 25 stycznia co oznacza że derby z Orłem rozegramy na szkolnej hali. Napewno nie pozostawimy tego bez reakcji :evil:

Czeresniowa2

Post autor: Czeresniowa2 » 09.01.2010, 19:47

Stilon Gorzów- Morze Szczecin

Mecz z małymi podtekstami, chyba nie musze przypominać czemu. Po cichu liczyliśmy na jakąś jawną grupe gości ale takowi się nie pojawili. Nas 16 z bardzo przeciętnym dopinigem. Myślami jesteśmy już przy derbach...

AZS1950

Post autor: AZS1950 » 09.01.2010, 21:54

AZS Olsztyn - AZS Częstochowa

Akademickie derby niestety w tym sezonie bez kibiców gości. U nas w młynie ok 45 głów, doping w przekroju całego meczu średni, dobry w końcówkach setów. Na meczu wywieszony transparent "zagraj jak za dawnych lat".

BratB

Post autor: BratB » 11.01.2010, 20:13

Nas w Bydgoszczy 23 osoby . Cały mecz super doping z naszej strony jak na liczbę osób i stan choroby :). Zabawa długo jeszcze po meczu na hali . Mamy dwie flagi i machajki . Wielu z nas zapamięta powrót na długi czas . Gdzieś w wielkopolsce psuje się autobus . 5 godzin prób naprawiania wskutek czego o 4 wyjeżdżamy w dalszą drogę . Po przejechaniu 70 km przed Kluczborkiem kolejny postój, który trwał tylko 3 godzinki :) . Zbieramy samochody kto co może autobus wkońcu rusza i Ci którzy nie załapali się na auto jadą autobusem . Będąc już prawie w domu dowiadujemy się że ekipa z busa dojechała tylko do . . . Opola :) . Po prawie 30 godzinach wreszcie w domu :)

BratB

Post autor: BratB » 11.01.2010, 20:26

Skoro nie warto brać na poważnie, to nie bierz . Może ktoś czekał a może nie , na pewno nie będziemy tego tutaj opisywać

BratB

Post autor: BratB » 11.01.2010, 20:56

A dlatego, że sprawa Będzina została wyjaśniona u odpowiedniej osoby .

szaolin

Post autor: szaolin » 11.01.2010, 21:29

hitmaker a czego mozna sie spoedziac po "ekipie" która nic nie znaczy w swoim miescie chodzac na mecze szale maja pochowane a gdy do czegos ma dosjc odrazu biegna po psiarnie no i oczywiscie co mozna zrobic innego gdy wielkim rządzącym jest kolega Ś. konfident i kibic Górnika Z. napewno niejeden z Chemików obecnych na tym forum potwierdzi moje słowa. Siatkofany nmogdy nie dorówanaja nam

Tomek_BB

Post autor: Tomek_BB » 11.01.2010, 21:40

Mamy swój świat, swoje podwórko nie wpieprzamy się w sparwy Chemika znamy swoje miejsce jesteśmy zwykłymi kibicami siatkówki którzy są ZAWSZE z swoją drużyną, nie wazne zakazy i postanowienia wspieramy Mostostal i tylko/aż tyle. Sportowe pozdrowienia
BÓG HONOR OJCZYZNA!

malyswider

Post autor: malyswider » 11.01.2010, 21:46

hitmaker89 pisze:To nie zmienia faktu ze daliscie ciała i broniliscie sie psami. A godzine wczesniej do Zagłebia sie napinaliscie zeby robili zasadzke a pozniej inna ekipe psami szczuliscie jak takowa zrobia.

cos wiesz, gdzies slyszales a c**** w tym prawdy!
odmowilismy pewnej ekipie i RAZEM z nia udajemy sie do autokarow, wiec skoncz bredzic.

wszyscy sie na nas zlewaja a dalej ejstesmy w centrum uwagi
BB!

malyswider

Post autor: malyswider » 11.01.2010, 22:05

hitmaker89 pisze:Odmowiliscie a pozniej slychac bylo krzyki wyzwiska i napinka takze z waszej strony.... A dlaczego odmowiliscie? Ahh tak bo kobiety bo swieta bo cos jeszcze?? A kto spiewal do Zaglebia by robili zasadzkie na was?? To takiej ekipie ktora spiewa ze wszyscy sie jej boja nie wypada odmawiac
cytujesz slowa typowej piosenki mobilizujacej zawodnikow.

odmowilismy bo jestesmy slabsi.

pialismy do Będzina nie Zagłębia, az pojebani nie jestesmy.

juz sie ponapinales?

swoja droga warto przedstawic sie, skad sie pochodzi bo pisanie z bezdomnym fajne nie jest
BB!

bydgoskiCHEMIK

Post autor: bydgoskiCHEMIK » 11.01.2010, 23:32

Chemik Bydgoszcz - Mostostal

Sytuacja w Chemiku nadal niezdrowa, dla zarządu nas po prostu nie ma, my robimy swoje. Na meczu z Kędzierzynem debiut flag... 20 sztuk mniejszych plus jedna konkretna. Ponadto wywieszamy transparent " NIEOFICJALNI ALE PRAWDZIWI", który w naszej sytuacji oddaje wszystko...

A poniżej wypowiedź dziennikarza Gazety Pomorskiej:

"Klubowi czkawką odbija się chyba "konflikt“ z klubem kibica. Ten nieakceptowany, ubrany w klubowe koszulki był i dopingował z transparentem "Nieoficjalni, ale prawdziwi“. Drugiego, stworzonego przez władze Delecty nie było ani widać, ani słychać. Na dodatek "wodzirej“ za każdym razem, gdy ci "nieprawomyślni“ kibice wznosili okrzyki, starał się ich zagłuszać. Komu to służy?"

Obrazek

Obrazek

Boru

Post autor: Boru » 11.01.2010, 23:36

hitmaker89 Weź wyjdź i zamknij drzwi!! W d**** byłeś i gówno widziałeś!!

malyswider

Post autor: malyswider » 11.01.2010, 23:55

jedyne osoby upowaznione do wypowiadania sie to bratB. i ja.
BB!

wrógNR1

Post autor: wrógNR1 » 12.01.2010, 22:00

Płótno Chemika B świetne.

Zazdroszcze wyjazdu Mostostalowi opiszcie coś grubiej...

malyswider

Post autor: malyswider » 13.01.2010, 08:16

prócz 7 godzinnego postoju w mrozie nie ma czego zazdroscic, pizdzialo strasznie.

podczas prezentacji przez Chemik płótna spiewamy "Chemik Bydgoszcz" za wiaze sie z brawami sporej czesci hali. w czasie jak i po meczu spora czesc kibicow gospodarzy bije brawo w nasza strone.

Na mecze uczymy sie nowej piesni ktora brzmi: " Moooooossstooooosstaaaaal" czyi dalej po swojemu:)
BB!

ATU

Post autor: ATU » 13.01.2010, 08:46

Wydaje mi sie, ze dla WrogNR1 chodzilo bardziej o opisanie wyjazdu do Belgradu?
Jak wszyscy za jednego, tak ja sam za wszystkich.

wrógNR1

Post autor: wrógNR1 » 13.01.2010, 16:16

ATU chodzi mi o wyjazd do Bydgoszczy Mostostalu. I o ich 7 godzinny postój bo to musiały być jakieś przeżycia ;), no chyba ,że nie...

ODPOWIEDZ