- Kibice w mediach (temat zbiorczy)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: - Kibice w mediach (temat zbiorczy)
Finał akcji charytatywnej "Siarkowcy dzieciakom"
[link]
Mimo, że akcja została zakończona, na aukcji można jeszcze wylicytować 3 koszulki, z których dochód zostanie przekazany placówce opiekuńczo-wychowawczej w Tarnobrzegu.
1) Koszulka Siarki z awansu do 2 ligi (sezon 1998/1999)
2) Koszulka Tomasza Frankowskiego (Jagiellonia Białystok)
3) Koszulka Roberta Lewandowskiego (Lech Poznań) - wkrótce na allegro.
[link]
[link]
Zapraszam do licytacji!
[link]
Mimo, że akcja została zakończona, na aukcji można jeszcze wylicytować 3 koszulki, z których dochód zostanie przekazany placówce opiekuńczo-wychowawczej w Tarnobrzegu.
1) Koszulka Siarki z awansu do 2 ligi (sezon 1998/1999)
2) Koszulka Tomasza Frankowskiego (Jagiellonia Białystok)
3) Koszulka Roberta Lewandowskiego (Lech Poznań) - wkrótce na allegro.
[link]
[link]
Zapraszam do licytacji!
-
W ostatni weekend odbyła sie pielgrzymka kibiców na J.Góre.
Widze ze wydarzenie to przeszło bez echa na tym forum,może ktoś był i opisze?(ponoć ciekawe kazanie było).
Widze ze wydarzenie to przeszło bez echa na tym forum,może ktoś był i opisze?(ponoć ciekawe kazanie było).
-
Dobiegła końca organizowana przez MKS Cracovia SSA internetowa aukcja, na której wylicytować można było koszulkę Michała Golińskiego wraz z jego autografem!
Przypomnijmy, że trykot ten jest wyjątkowy. W nim bowiem pomocnik „Pasów” strzelił zwycięską bramkę w 180. Wielkich Derbach Krakowa! Do niego dołączony zostanie certyfikat autentyczności.
Nic dziwnego, że koszulka cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Walka o nią toczyła się do ostatnich chwil licytacji, zwycięzcą okazała się osoba o nicku arturfk, która zdecydowała się zapłacić 3800 zł!
To duża suma pieniędzy, która przekazana zostanie Uniwersyteckiemu Szpitalowi Dziecięcemu w Krakowie na zakup narzędzi niezbędnych do artroskopii.
Przypomnijmy, że trykot ten jest wyjątkowy. W nim bowiem pomocnik „Pasów” strzelił zwycięską bramkę w 180. Wielkich Derbach Krakowa! Do niego dołączony zostanie certyfikat autentyczności.
Nic dziwnego, że koszulka cieszyła się ogromnym zainteresowaniem. Walka o nią toczyła się do ostatnich chwil licytacji, zwycięzcą okazała się osoba o nicku arturfk, która zdecydowała się zapłacić 3800 zł!
To duża suma pieniędzy, która przekazana zostanie Uniwersyteckiemu Szpitalowi Dziecięcemu w Krakowie na zakup narzędzi niezbędnych do artroskopii.
-
[link]
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
-
[link]
[link]
[link]
-
Zero honoru. Moim zdaniem wszystkie ekipy powinny bojkotowac wyjazdy na mecze tych druzyn.oxford00 pisze:[link]
[link]

-
Brawo,sugeruj się dalej prasa mediami,
jakbyś mało miał przykładów "rzetelności".
jakbyś mało miał przykładów "rzetelności".

Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
no chyba od tego to forum jest zeby kazdy mogl wyrazic swoje zdanie?
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Od wyrażania zdania a nie od proponowania takich płytkich pomysłów
-
ewidentnie wyraził swoje zdanie, zresztą ja tez podpisuje sie pod jego słowa. nie ma co sie klocic
-
pewnie , bojkotujcie tylko powiedzcie kogo to tutaj obchodzi :D
-
-
Wyjazdy wyjazdami, ich się nie powinno wpuszczać do siebie na mecze. Jeden wyjazd w sezonie na Kałuży dla Wisły i jeden na Reymonta dla Cracovii. Pięknie, wspaniale i by się ukisili we własnym sosie.
INTERNET Mediolan
-
Tak. Z pewnością wszyscy by bojkotowali. Niektórzy na tym forum naprawdę nie wiem, gdzie żyją. "Pół" kibicowskiej Polski jest, lub była powiązana z klubami z Krakowa. Lech, Arka, Lechia, Śląsk, Unia, Tarnovia, GKS Tychy, Korona, Polonia, Sandecja, Jagiellonia, Czarni Jasło...
-
No i w tym jest problem, że niby w temacie "ITI patataj" wszyscy są za L, a tak naprawdę większość ma wyjebane na to co sie będzie działo na (L), tak samo jak ma wyjebane na to czy kosy będą w użyciu czy nie. Pisanie pisanie, póki samemu się nie odczuje tego na własnej skórze.
INTERNET Mediolan
-
Sądze jednak, że większość wcale nie ma wyjebane na to co się będzie działo na Legii. Mimo, iż Legii można nie lubić itp. To jednak dla każdego Legia kojarzyła się zawsze z mega dopingiem, oprawami itp i chyba mało kto wolałby taki klimat na Legii jaki jest teraz (brak dopingu, opraw, niska frekwencja itp) Każda ekipa wolałaby jechać na łazienkowską gdzie panowałby taki klimat jak dawniej....
W sprawie noży itp się nie wypowiadam.
W sprawie noży itp się nie wypowiadam.
-
Sorry, że post pod postem.
Przyszło mi na myśl pytanie i nie wiedziałem gdzie je zadać. Co myślicie o tych całych Spottersach?? Według mnie to się nie przyjmię, zakrywają się współpracą z kibicami, a pies to pies pewnie będzie obserwował, składał raporty , donosił .... Wioadomo o co chodzi. Tu pytanie Czy w ogóle widzi ktoś na meczach swojej drużyny tych spottersów? Jak reagują na jego obecnosć kompetentne osoby w młynach? Jest on kompletnie zlewany?
Przyszło mi na myśl pytanie i nie wiedziałem gdzie je zadać. Co myślicie o tych całych Spottersach?? Według mnie to się nie przyjmię, zakrywają się współpracą z kibicami, a pies to pies pewnie będzie obserwował, składał raporty , donosił .... Wioadomo o co chodzi. Tu pytanie Czy w ogóle widzi ktoś na meczach swojej drużyny tych spottersów? Jak reagują na jego obecnosć kompetentne osoby w młynach? Jest on kompletnie zlewany?
-
Mi sie wydaje ze w kazdym mlynie, jezeli juz taki spotters sie pojawi to z ekipy wyznaczy sie jedna osobe, ktora bedzie prowadzila z nim rozmowy. Oczywiscie ogolnikowe :) ja tak to widze.

-
co do spottersow to sporo ekip zaakceptowalo to...
chyba wyjscia nie mieli
choc wg mnie sprawa jest chora ...
chyba wyjscia nie mieli
choc wg mnie sprawa jest chora ...
[link]
-
Ja jednaK myślę, że mieli wyjście, olać poprostu gościa i tyle. Fakt, że w dzisiejsazych czasach ciężko jest działać, JEDNAK zaznaczam moim skromnym zdaniem z tymi spottersami nie powinno być jakiejkolwiek współpracy . Dlatego pytam jak to jest w innych ekipach z tymi spottersami ?
-
-
Dlaczego każda ekipa ma sie zgadzać na współprace z nimi?? , spotersi chca rozpracowac grupy mocnych wrażeń to oczywiste a skoro nie mogą przeniknąć w ich struktury to bedą chcieli poprzez trybuny i zwykłych szalikowców wybadać takie a nie inne sprawy. Moim zdaniem każda ekipa powinna wyznaczyć osobę i tylko taka osoba będzie z nim gadać na zasadzie czesc i nara.
[link] SERWIS PRAWDZIWEGO KIBICA
-
Trzeba być wyjątkowo naiwnym by myślec, policaje maja nikłą wiedze na temat ustawek, chuliganek i tego typu zabaw. Tym bardziej, ze wiekszosc ludzi z ekip ma takze i inne zajecia. Spottersi pewnie i beda szukac itakich informacji ale niejakow formie potwierdzen. Chyba ze jakas ekipa umawia sie na ustawke na mlynie
-
Skandalem zakończył się noworoczny trening piłkarzy Cracovii. Obecny na [link] prezydent Krakowa Jacek Majchrowski, życząc "Pasom" samych sukcesów w nowym roku, wypalił: "Nigdy nie zejdźmy na psy". Kibice Cracovii nagrodzili to brawami, bo Majchrowski dopiekł w ten sposób rywalowi zza miedzy.
W Krakowie życzenia Majchrowskiego zostały odebrane jednoznacznie. Historyczne już określenie "psy" w słowniku fanów Cracovii oznacza bowiem znienawidzoną przez "Pasy" Wisłę Kraków.
Sformułowanie "nigdy nie zejdziemy na psy" znalazło się nawet w oficjalnym hymnie klubu skomponowanym przez Macieja Maleńczuku. Artysta prawdopodobnie zaczerpnął to hasło z flagi kibiców "Pasów", na której widnieje przekreślona "Biała Gwiazda".
W tym samym tonie wypowiedział się w piątek Majchrowski, który uważa się za polityka niezależnego. - Bardzo się cieszę, że po tak ciężkiej nocy jesteście państwo tutaj - zwrócił się prezydent Krakowa do kibiców "Pasów", którzy w związku z modernizacją stadionu Cracovii tym razem zgromadzili się na rezerwowym boisku przy Wielickiej.
- Życzę państwu i sobie, żebyśmy w przyszłym roku spotkali się na nowym, pięknym stadionie Cracovii we właściwym miejscu. Życzę państwu i Cracovii tego, aby wyniki, jakie będą osiągane w tym roku. Wszystkiego dobrego w nowym roku, nie zejdźmy na psy - powiedział jednym tchem. Słowa prezydenta Krakowa wprowadziły w euforię kibiców "Pasów", którzy wystąpienie podsumowali gromkimi brawami.
Eurosport
W Krakowie życzenia Majchrowskiego zostały odebrane jednoznacznie. Historyczne już określenie "psy" w słowniku fanów Cracovii oznacza bowiem znienawidzoną przez "Pasy" Wisłę Kraków.
Sformułowanie "nigdy nie zejdziemy na psy" znalazło się nawet w oficjalnym hymnie klubu skomponowanym przez Macieja Maleńczuku. Artysta prawdopodobnie zaczerpnął to hasło z flagi kibiców "Pasów", na której widnieje przekreślona "Biała Gwiazda".
W tym samym tonie wypowiedział się w piątek Majchrowski, który uważa się za polityka niezależnego. - Bardzo się cieszę, że po tak ciężkiej nocy jesteście państwo tutaj - zwrócił się prezydent Krakowa do kibiców "Pasów", którzy w związku z modernizacją stadionu Cracovii tym razem zgromadzili się na rezerwowym boisku przy Wielickiej.
- Życzę państwu i sobie, żebyśmy w przyszłym roku spotkali się na nowym, pięknym stadionie Cracovii we właściwym miejscu. Życzę państwu i Cracovii tego, aby wyniki, jakie będą osiągane w tym roku. Wszystkiego dobrego w nowym roku, nie zejdźmy na psy - powiedział jednym tchem. Słowa prezydenta Krakowa wprowadziły w euforię kibiców "Pasów", którzy wystąpienie podsumowali gromkimi brawami.
Eurosport
-
Ofiarą jest kibic Cracovii czy Wisły?jablerr pisze:[link]
-
-
policja jeszcze nie wie i ty z pewnością też nie.
-
[link]
Tak dla równowagi po wypowiedziach wielce oburzonych wydarzeniami na Treningu Noworocznym. Odnoszenie się do tekstu Piłata z GW wydaje mi się nawet niepotrzebne, bo wiadomo że jest kibicem Wisły i nieraz pokazał swój brak profesjonalizmu pisząc nieobiektywnie.
Tak dla równowagi po wypowiedziach wielce oburzonych wydarzeniami na Treningu Noworocznym. Odnoszenie się do tekstu Piłata z GW wydaje mi się nawet niepotrzebne, bo wiadomo że jest kibicem Wisły i nieraz pokazał swój brak profesjonalizmu pisząc nieobiektywnie.

-
Maciek Kmita jest sympatykiem Cracovii więc też trudno o obiektywizm.
Jak przy temacie to coś z faktów
[link]
Jak przy temacie to coś z faktów
[link]
-
Napisałem o całym artykule że dla równowagi, nic o obiektywizmie.
Ale jeżeli ktoś nie potrafi go zachować, atakuje wybiórczo niektóre działania jednych zapominając o takich samych działaniach drugich to niech ma świadomość że (przynajmniej część) czytelników nie będzie traktowała go poważnie i że zostanie z tego rozliczony. Część artykułu Kmity o Piłacie jak najbardziej obiektywna - podsumował jego działalność w ostatnim czasie, przedstawił fakty które są niestety, jak to bywa w prasie, udokumentowane.
Ale jeżeli ktoś nie potrafi go zachować, atakuje wybiórczo niektóre działania jednych zapominając o takich samych działaniach drugich to niech ma świadomość że (przynajmniej część) czytelników nie będzie traktowała go poważnie i że zostanie z tego rozliczony. Część artykułu Kmity o Piłacie jak najbardziej obiektywna - podsumował jego działalność w ostatnim czasie, przedstawił fakty które są niestety, jak to bywa w prasie, udokumentowane.

-
-
do tej całej afery z majchrowskim pasuje troche powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą"
-
Tudzież "gdzie drwa rąbiesz tam wióry lecą"....
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
jak dla mnie to p**** jest ze przeprosił i tyle. nie miał zupełnie za co.
zeby nie było nie jestem kibicem zadnych z zainteresowanych ekip ani zgód.
-
Juz abstrahując od kwesti przeprosin, wg mnie Majchrowski wystepując jako prezydent nie powinien sobie pozwalać na taką swobode wypowiedzi, nie jest de facto osobą prywatną.
W tej sytuacji zbliżające się wybory moga nabrac pewnego dodatkowego ( zaznaczam, że niewielkiego...uprzedzając jednocześnie ewentualne odppowiedzi użytkowników na mój post) kibicowskiego kolorytu...
W tej sytuacji zbliżające się wybory moga nabrac pewnego dodatkowego ( zaznaczam, że niewielkiego...uprzedzając jednocześnie ewentualne odppowiedzi użytkowników na mój post) kibicowskiego kolorytu...
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
w miescie gdzie normalne jest uzywanie sprzetu i ktos czesto ginie prezydent miasta co robi??yeyo pisze:jak dla mnie to p**** jest ze przeprosił i tyle. nie miał zupełnie za co.
zacheca?? prowokuje?? daje przyzwolenie??pokazuje ze sa lepsi i gorsi??
wydaje mi sie ze tacy ludzie maja sluzyc spoleczenstwu
za wysoko stoi zeby tak sie zachowywac
moze wstawiony byl i to przez to ale wolalbym zeby ktos na takim szczeblu lepiej wykorzystywal swoja funkcje i np taka osoba w stolicy publicznie wsrod kibicow powiedziala to co mysla wszyscy o ITI:)))
-
Żółf- członek legendarnej warszawskiej grupy Fenomen opublikował kawał "Legia Warszawa"- będący ostrym atakiem na właściciela grupy ITI i zarazem Legii Warszawa Mariusza Waltera. Kawałek jest częścią akcji Koniec ITI.
Więcej o akcji pod adresem [link]
[link]
Więcej o akcji pod adresem [link]
[link]

Blaster pisze:odpuście sobie mecz Piast-Jaga , śmierdzi mi tu remisem, raczej wygra Piast, ale nie zdziwie sie jak wygra Jaga.
-