potwierdzam, mam 2 znajomych z Bystrej, "zagorzali" fanatycy Podbeskidzia.K. www.Vlepiamy.pl pisze:Był tam jakiś fc Górala Żywiec, ale nie wiem jak teraz.First pisze:a mnie interesuje Bystra koło Bielska Białej. dzieje sie tam cos, bo chyba nieduza to jest miescina ?
Jest kilka osób śmigających na Podbeskidzie.
[link]
"grafitti" w Bystrej.

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Petrochemia Płock
-
Mógłby ktoś przedstawić sytuacje w Łagiewnikach (dzielnica Bytomia), bo słyszałem ze jest tam coraz więcej Polonii.
-
Interesują mnie takie miejscowości jak Łukta i Morąg (na Mazurach), Stomil, Olimpia czy raczej nikogo tam nie ma?
-
w Morągu Stomil.
-
Może ktos opisac Zawichost (woj.Świętokrzyskie),wiem że ktos juz pytał,ale nie dostał odp.
MKS Korona Kielce
-
renault12 pisze:Mógłby ktoś przedstawić sytuacje w Łagiewnikach (dzielnica Bytomia), bo słyszałem ze jest tam coraz więcej Polonii.
to zle slyszales Ruch tam rzadzi niepodzielnie i dlugo to sie nie zmieni.
KS Ruch Chorzów
-
Takie miejscowości jak: Chojnice, Tuchola, Człuchów, Szczecinek? Jest ktoś z tych rejonów? Interesuje mnie czy rozwija się w tych rejonach kibicowanie i przynależność do klubów nad morskich czy Chojniczanka?
-
z tego co wiem to po prostu miejscowy Wielim, a czy jakiś FC istnieje nie mam pojeciaFanatykZB pisze:Szczecinek
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
W Chojnicach Chojniczanka i FC Lechii.Chojnice, Człuchów
Za to w Człuchowie miejscowy Piast i FC Arki. Po za tym jeżdżą na mecze Kaszubi i Gryfa Wejherowo.
-
W Szczecinku FC Legii.
-
Tuchola to fc GKMu.Jeżdżą tam też ludzie na Chojniczankę.
-
Podbijam.Z_K pisze:Może ktos opisac Zawichost (woj.Świętokrzyskie),wiem że ktos juz pytał,ale nie dostał odp.
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.

-
Jak wyglada sytuacja w Sieradzu??Wiem ze juz bylo ale oprocz Widzewa i sladowych ilosci ŁKS-u jest tam miejscowa Warta ktora ma kose z Pogonia Zdunska Wola(Widzew) i kiedys cos mi sie obilo o uszy [link] ze sympatyzowala(?) ze Slaskiem...prawda czy bzdura?Jesli jest ktos z Sieradza niech opisze sytuacje,z gory dzieki.
-
Świlcza, Trzciana (woj. podkarpackie)?? pustynia czy jakieś oznaki kibicowskiego życia można znaleźć. Czy ktoś z Resovii może rozwinąć skrót KRN wiem że jest to skrót od jakiegoś osiedla???. Nie wiem czy było ale ktoś zorientowany mógłby coś skrobnąć o rzeszowskim osiedlu domków jednorodzinnych zalesiu i opisać rejon ulic Rejtana i Cegielnianej.
-
Nie jestem z Resovii, ale to jest Kraina Rodu Najwierniejszych - osiedle chyba Krakowska Południe? Co do nazwy osiedla mogę się mylic...1928UT pisze:Świlcza, Trzciana (woj. podkarpackie)?? pustynia czy jakieś oznaki kibicowskiego życia można znaleźć. Czy ktoś z Resovii może rozwinąć skrót KRN wiem że jest to skrót od jakiegoś osiedla???. Nie wiem czy było ale ktoś zorientowany mógłby coś skrobnąć o rzeszowskim osiedlu domków jednorodzinnych zalesiu i opisać rejon ulic Rejtana i Cegielnianej.

Knoppers e-hools '09

-
skrót KRN= osiedle krajowej rady narodowej nazwa osiedla za komuny
-
Świlcza fc Resovii, Rejtana i Cegielniana Stal.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
Boguchwała
Kibicuje się tam Resovii czy tylko resoviacy wpadli z puszkami kilka razy?

-
jest chyba nawet flaga F.C. Boguchwała (jesli sie myle to prosze poprawic)cwaniak z PKSu pisze:Boguchwała
-
W Kaliszu widać kibiców jakiś innych drużyn niż KKS? Kiedyś będąc tam widziałem np. typka w koszulce Legii i trochę vlepek Lecha.
A no.
-
Boguchwała to FC Resovii tak jak Sędziszówponury pisze:jest chyba nawet flaga F.C. Boguchwała (jesli sie myle to prosze poprawic)cwaniak z PKSu pisze:Boguchwała
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
Jest Fan Club Widzewa.Silver pisze:W Kaliszu widać kibiców jakiś innych drużyn niż KKS? Kiedyś będąc tam widziałem np. typka w koszulce Legii i trochę vlepek Lecha.

Knoppers e-hools '09

-
Skąd we Wronkach kibice Widzewa?!
Biało-czerwone barwy w koronie orzeł strzeże,
Polska mój kraj ukochany,
Ilu za Ciebie przelało krew, oddało dusze, serce,
By móc oddychać, żyć w Polsce niepodległej...
Polska mój kraj ukochany,
Ilu za Ciebie przelało krew, oddało dusze, serce,
By móc oddychać, żyć w Polsce niepodległej...
-
bez jaj, gdzie ktos o cos by nie zapytał tam jest fc Widzewa żałosne sie to robi pomału
-
Bez jaj to są dyskusje na tym forum.
Nie bez powodu kiedyś powstała flaga "Pół Polski na nienawidzi..."
Kiedyś powstała cała masa FC Widzewa w całej Polsce i to jest fakt.
W miarę upływu czasu jedne FC padały, inne stawały się coraz mocniejsze, jeszcze inne się reaktywowały itd.
Wronki jeździły od dawna choć przez długi czas było o nich b. cicho.
Widać, coś się ruszyło u nich.
Nie bez powodu kiedyś powstała flaga "Pół Polski na nienawidzi..."
Kiedyś powstała cała masa FC Widzewa w całej Polsce i to jest fakt.
W miarę upływu czasu jedne FC padały, inne stawały się coraz mocniejsze, jeszcze inne się reaktywowały itd.
Wronki jeździły od dawna choć przez długi czas było o nich b. cicho.
Widać, coś się ruszyło u nich.
-
A mnie ciekawi czy odrodziło się Zagłębie Wałbrzych, czy dalej jest to kilka osób na internecie.
-
+ Zalesie mogłby ktoś opisać tądzielnice Rzeszowa?1928UT pisze:Świlcza, Trzciana (woj. podkarpackie)?? pustynia czy jakieś oznaki kibicowskiego życia można znaleźć. Czy ktoś z Resovii może rozwinąć skrót KRN wiem że jest to skrót od jakiegoś osiedla???. Nie wiem czy było ale ktoś zorientowany mógłby coś skrobnąć o rzeszowskim osiedlu domków jednorodzinnych zalesiu i opisać rejon ulic Rejtana i Cegielnianej.
-
A ja mam pytanie o Gorzow WLKP... Mianowicie, jak to tam wyglada miedzy zuzlowcami a pilkarzami? Jakas strona przewaza na miesice, czy biega sie w barwach po miescie i takie tam.
I od razu pytanie nawiazujace, choc odpowiedz wydaje mi sie ze znam. Czy na lini pilkarze - Falubaz, jest podobonie jak na lini zuzlowcy - Falubaz?
I od razu pytanie nawiazujace, choc odpowiedz wydaje mi sie ze znam. Czy na lini pilkarze - Falubaz, jest podobonie jak na lini zuzlowcy - Falubaz?
-
z tego co wiem to nie ma klubu piłkarskiego Falubaz, jest tylko Lechia Zielona Góra, i tu mogę sie mylic ale podobno stosunki sa neutralne:)
WHITE PRIDE WORLD WIDE
1908
1908
-
'Mancunian' chodziło o to jak jest na lini Falubaz - Stilon i czy podobnie jak na lini Falubaz - Stal ?
A.C.A.B.
-
Raczej jak jest na lini Stilon-Stal i Falubaz - Lechia.OP1983 pisze:'Mancunian' chodziło o to jak jest na lini Falubaz - Stilon i czy podobnie jak na lini Falubaz - Stal ?
-
Ja mam pytanko,do kogoś obiektywnego, jak wygląda obecnie sytuacja na takich dzielnicach Katowic jak GISZOWIEC, KOSTUCHNA, MURCKI, OCHOJEC, KOSZUTKA,BRYNÓW,ZADOLE(jakie barwy można tam spotkać).Tylko bez napinki,chętnie porównam do moich znanych sytuacji z lat 80/90
-
MURCKI - rejon opanowany przez GKS Katowice
KOSZUTKA - GKS , starsze jednostki Ruchu
GISZOWIEC - było tam mniej więcej 50/50
KOSZUTKA - GKS , starsze jednostki Ruchu
GISZOWIEC - było tam mniej więcej 50/50
-
GISZOWIEC - lekka przewaga Gieksy, Ruch w defensywie
Kostuchna - sama Gieksa, jednostki KSG
Murcki - sama Gieksa, troche pobazgrane przez Tyskich, ale tak jak pisze to ino bazgroły, dzielnica 100% Trójkolorowa.
OCHOJEC - ogolnie pustynia, a jak juz ktos kibicuje to tylko Gieksie
KOSZUTKA - Młodzi to praktycznie sama Gieksa, paru NIBY młodych za Niebieskimi, ale nikt ich nie widział, pare starszych typów za Ruchem ktorzy juz dawno temu dali sobie spokoj z kibicowaniem, z reka na sercu proporcje cos 98% - 2% ;)
BRYNÓW - to samo co z Koszutka za Ruchem same stare typy, z tym ze Gieksa jest bardziej aktywna i tym samym silniejsza.
ZADOLE - nie orintuje sie :)
Kostuchna - sama Gieksa, jednostki KSG
Murcki - sama Gieksa, troche pobazgrane przez Tyskich, ale tak jak pisze to ino bazgroły, dzielnica 100% Trójkolorowa.
OCHOJEC - ogolnie pustynia, a jak juz ktos kibicuje to tylko Gieksie
KOSZUTKA - Młodzi to praktycznie sama Gieksa, paru NIBY młodych za Niebieskimi, ale nikt ich nie widział, pare starszych typów za Ruchem ktorzy juz dawno temu dali sobie spokoj z kibicowaniem, z reka na sercu proporcje cos 98% - 2% ;)
BRYNÓW - to samo co z Koszutka za Ruchem same stare typy, z tym ze Gieksa jest bardziej aktywna i tym samym silniejsza.
ZADOLE - nie orintuje sie :)
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Dokladnie o to mi chodzilo. Sorrka za malo czytelny post.'Mancunian' chodziło o to jak jest na lini Falubaz - Stilon i czy podobnie jak na lini Falubaz - Stal ?
-
Jasiu to mniej więcej dobrze napisał.
na OCHOJCU GieKSa ostatnio coraz lepiej zorganizowana.
na ZADOLU tez rządzi GieKSa.
MURCKI, BRYNOW, KOSZUTKA, KOSTUCHNA- tu nikt z Ruchu nie ma nic do powiedzenia ani barw niebieskich się nie uświadczy, jak są to jednostki, stare chopy, pozostałości starych lat.
GISZOWIEC-w ostatnich latach wspaniały rozwój GieKSy, Ruch ma tam ciężko - trzymają się jedynie na os.Adama, choć i tam już bywa różnie:) bardzo dużo działają młodzi z Gisza, fest dużo grafów itp.
napisane obiektywnie, bez napinki.
pozdro!
na OCHOJCU GieKSa ostatnio coraz lepiej zorganizowana.
na ZADOLU tez rządzi GieKSa.
MURCKI, BRYNOW, KOSZUTKA, KOSTUCHNA- tu nikt z Ruchu nie ma nic do powiedzenia ani barw niebieskich się nie uświadczy, jak są to jednostki, stare chopy, pozostałości starych lat.
GISZOWIEC-w ostatnich latach wspaniały rozwój GieKSy, Ruch ma tam ciężko - trzymają się jedynie na os.Adama, choć i tam już bywa różnie:) bardzo dużo działają młodzi z Gisza, fest dużo grafów itp.
napisane obiektywnie, bez napinki.
pozdro!
-
GISZOWIEC GieKSa i Ruch. Znaczna przewaga tych pierwszych
KOSTUCHNA GieKSa
MURCKI GieKSa
OCHOJEC GieKSa. coraz lepsza organizacja
KOSZUTKA GieKSa. kilka sztuk Ruchu
BRYNÓW GieKSa
ZADOLE GieKSa
na tych dzielnicach zobaczysz tylko barwy trojkolorowe
KOSTUCHNA GieKSa
MURCKI GieKSa
OCHOJEC GieKSa. coraz lepsza organizacja
KOSZUTKA GieKSa. kilka sztuk Ruchu
BRYNÓW GieKSa
ZADOLE GieKSa
na tych dzielnicach zobaczysz tylko barwy trojkolorowe
-
Znajomy z Brynowa nie kibicujący wspominał coś o częstych okrzykach pro-chorzowskich, więc pewnie Ruch też by się tam znalazł, ale nie mówię, że coś licznego.
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
-
Panowie , on chciał opis obiektywny ...
-
A ten jest nieobiektywny??Sztygar pisze:Panowie , on chciał opis obiektywny ...
Chłop zapytał o miejsca,które są pro-GieKSa (za wyjątkiem Gisza,gdzie dużo mniejsza część jest za Ruchem) i dostał odpowiedź.