Czester(Z) pisze:Witam , chciałbym wrócić do tematu poruszanego 2 strony wcześniej o Dąbrowie Górniczej , czy mógłby ktoś ogarnięty z Dąbrowy zrobić listę dzielnic z przybliżonymi liczbami jeżdżącymi na mecze , ich aktywnością kiedyś i dziś , gdzie lepiej się nie pokazywać , gdzie jest ta Cie(h)mna strona miasta , jakie dzielnice są najbardziej aktywne kibicowsko , czy doszło kiedykolwiek do grillowaniau na linii kibice Zagłębia z Dąbrowy vs. ktoś inny , jak wygląda sytuacja z łebkami i ich aktywnością kibicowską , czy małolaci będą siłą tego miasta czy Kibicowanie zamiera w stosunku do kilku lat wstecz? Kiedy panowały tam najlepsze czasy pod względem kibicowskim ? Kiedy GieKSa przestała tam oficjalnie istnieć, czy prawdą jest ,że kiedyś było tam kilkanaście osób z Widzewa ?
Po(Z)dro!
;) po pierwsze chyba nikt nie jest tego wstanie podać, a po drugie nawet gdyby mógł tego by nie zrobił
traktuj to miasto jak jedno z Sosnowcem, wtedy będziesz miał czysty obraz
co do Widzewa, hmmm nie wiem czy było kilka osób, ale pamiętam w mojej szkole średniej typka który odwiedził dziewczynę w szalu Widzewa ;) podobno chodził do jakiejś budowlanki w DG ;) nie wiem czy tam był to standard ;] u nas cało z tego nie wyszedł
co do "ustawki" DG vs Sławków ;] nie do końca była sensu stricte na gołe pięści i we wcześniej omówionych składach, potwierdziło to że ekipy z za miedzy mają ograniczone zaufanie do siebie, podobnie chyba jest w całej Polsce...