Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Myślę że do niecodziennych sytuacji kibicowskich, można zaliczyć pojawienie się szalikowców Warty Poznań na Europejskim festiwalu szermierki w Poznaniu i zrobienie przez nich oprawy :)
Dwa skromne zdjęcia: [link]
[link] | [link]
-
dawniej zdarzalo sie gdy odwiedzały nas zgody klubow z Krakowa bylo slychac z sektora gości na przemian o ciągnięciu druta przez Nową Hutę i "Nowa Huta,Nowa Huta (nazwa ekipy z błoń)".jablerr pisze:Jak to było z tym "Nowa Huta cięgnie druta" w wykonaniu Korony? Słyszałem, że wtedy wspierała ich grupa kibiców Cracovii właśnie z NH. Korona chyba twierdzi, że śpiewała "Hutnik Huta ciągnie druta". Mógłby ktoś znający temat coś o tym powiedzieć ?
-
Szalikowiec_ pisze:Myślę że do niecodziennych sytuacji kibicowskich, można zaliczyć pojawienie się szalikowców Warty Poznań na Europejskim festiwalu szermierki w Poznaniu i zrobienie przez nich oprawy :)
hehe dobre ale to Nic kiedys slyszalem że 2 lub kilku eŁKaeSiaków wybrało się na "mecz" sekcji szachowej i tam dopingowali szachistów póki nie wyproszono ich ze sali:D ,może ktoś potwierdzić?
-
To w latach 80-tych kibice Polonii Warszawa pojechali na wyjazd [link] gdzieś na Podkarpacie. :)
-
bzdura... w żadnym Arkowcu tego nie było... Wyjaśnione w tym temacie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... start=5580obiektywny1 pisze:Moze potwierdzic to ktoś z Arki ? bo nie moge w to uwierzyćyyhy pisze:Dla mnie niecodzienna sytuacją jest,że koszulki z Che wydaje taka ekipa jak Arka a już kompletnie niezrozumiałe jest to,że dostępna jest w "Arkowcu",który prowadzi poważny Śledzik. Wiem,że Arkowcom nieco było nie w smak później,ale kwas jest.
[link]
a następnym razem jak ktoś planuje coś pierdolnąć to niech pomyśli co pisze...
-
Bzdury przyjacielu wypisujesz ty, były w "Arkowcu", nie trzeba być specjalnie bystrym,żeby zauważyć to po zdjeciu i murzynskim manekinie. Teraz sobie porównaj do innych dostępnych tam rzeczy. Jak coś chcesz pierdolnąć to pomyśl czasem. A tu jakbyś chciał jeszcze z czymś dyskutować. [link]
-
Zgadzam się w powyższą wypowiedzią poza jedną kwestią.Nemo pisze:dawniej zdarzalo sie gdy odwiedzały nas zgody klubow z Krakowa bylo slychac z sektora gości na przemian o ciągnięciu druta przez Nową Hutę i "Nowa Huta,Nowa Huta (nazwa ekipy z błoń)".jablerr pisze:Jak to było z tym "Nowa Huta cięgnie druta" w wykonaniu Korony? Słyszałem, że wtedy wspierała ich grupa kibiców Cracovii właśnie z NH. Korona chyba twierdzi, że śpiewała "Hutnik Huta ciągnie druta". Mógłby ktoś znający temat coś o tym powiedzieć ?
Z tego co pamietam to Sandecja, co się niejednokrotnie zdarzało śpiewała jednak pod naszym adresem "Hutnik Nowa Huta......." a raczej nie intonowała wyżej wspomianego pocisku na samą dzielnicę.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Siarka też zaliczyła kilka wyjazdów chyba na ping ponga :)
-
czarus pisze:jak to dokladnie bylo przy paleniu laczonych szali na pewnym meczu? nie chce pisac kto i jakie bo nie pamietam tego dokladnie ale chodzi o ekipy m.in. Korony, Lecha, KSZO.
O co Ci chodzi...????
Nigdy Się Nie Poddawaj !!!
-
Chodzi chyba o flagę "Politechnika Poznańska" z herbem Lecha bodajże w Norwegii.
-
Korona paliła szalik łączony LECH - KSZO podczas meczu derbowego po śmierci Papieża.
-
Unia Oświęcim po jakimś meczu postanowiła podopingować piłkarzy ....... wodnych :)
-
Arka-Lechia bodajze '97-z tego co pamietam,psiarnia po raz pierwszy(w Polsce) uzyla broni gladkolufowej na stadionie;
'98 lub '99(ach,ta pamiec)dochodzi miedzy nami a Lechia do pierwszej w Polsce umawianej walki tzw.ustawki;
Nie pamietam ktory to byl dokladnie rok,moze 99(Polska-Bulgaria)przed meczem,wraz z Lechem i Cracovia zatrzymujemy sie na stacji benzynowej w Lowiczu.Prawie wszyscy biesiaduja za stacja.Nagle na stacje wjezdza miejscowa gangsterka w sile kilka aut.Wysiadaja(nie widzac ok 200 osob naprawde dobrej bandy stojacej na tylnym parkingu)i zczynaja machac jakimis tam palkami.Po chwili,w biegu,ladowali sie z powrotem do swoich wozkow,stracili szyby,ktos z Cracovii rzucil sie na maske na jedno z aut-sceny jak w kinie akcji.Na sam mecz nie docieramy z kilku powodow.
Pozdrawiam.
'98 lub '99(ach,ta pamiec)dochodzi miedzy nami a Lechia do pierwszej w Polsce umawianej walki tzw.ustawki;
Nie pamietam ktory to byl dokladnie rok,moze 99(Polska-Bulgaria)przed meczem,wraz z Lechem i Cracovia zatrzymujemy sie na stacji benzynowej w Lowiczu.Prawie wszyscy biesiaduja za stacja.Nagle na stacje wjezdza miejscowa gangsterka w sile kilka aut.Wysiadaja(nie widzac ok 200 osob naprawde dobrej bandy stojacej na tylnym parkingu)i zczynaja machac jakimis tam palkami.Po chwili,w biegu,ladowali sie z powrotem do swoich wozkow,stracili szyby,ktos z Cracovii rzucil sie na maske na jedno z aut-sceny jak w kinie akcji.Na sam mecz nie docieramy z kilku powodow.
Pozdrawiam.
...i ARKA GDYNIA!
-
czy byla sytuacja w Polsce ze kibice wybrali sie na jakis mecz samolotem ?

-
w lidze polskiej chyba nie... jestem prawie pewien ze zadnej zorganizowanej wycieczki nie bylo...
Jedynie pamietam z Wisła wracala z pucharów chyba z Rzymu samolotem skonczyło sie to sporymi problemami
Jedynie pamietam z Wisła wracala z pucharów chyba z Rzymu samolotem skonczyło sie to sporymi problemami
-
my lecielismy za granice do Doniecka i KopenhagiLeszek Piesek pisze:czy byla sytuacja w Polsce ze kibice wybrali sie na jakis mecz samolotem ?
-
Lechia wspomagająca Wisłę w Londynie. Prawie cały airbus biało-zielony :) (w dwie strony)
d**** koks, tajski boks!!!
-
Kibice Wisły lecieli samolotem na mecz do Gdańska w maju tego roku..
[link]
-
Część ekipy wyjazdowej Cracovii też kiedyś podróżowała do (albo wracała?) Gdyni samolotem.

-
chodzi Ci o powrót z NancyLord pisze:w lidze polskiej chyba nie... jestem prawie pewien ze zadnej zorganizowanej wycieczki nie bylo...
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Tzn. panowie chodzilo mi dokladnie o wyjazd w Polsce, nie za granice

-
Pare lat temu bodajze dwoch lub kilku fanów LKSu polecialo do Gdyni bo spoznili sie na pociag:)
-
Wisła Sharks przejmuje lotnisko :) Ma ktoś opis tego wyjazdu?Leszek Piesek pisze:czy byla sytuacja w Polsce ze kibice wybrali sie na jakis mecz samolotem ?
-
Znalazłem taki fragment relacji z wyjazdu Cracovii na Arkę wiosną 2004 roku:Leszek Piesek pisze:Tzn. panowie chodzilo mi dokladnie o wyjazd w Polsce, nie za granice
(...) Ciekawostką jest fakt podróży części osób samolotem, w którym stewardesy serwowły podróżnym napoje odziane w szaliki Cracovii
...iluzjoniści wyprali Tobie myśli...
-
Kilku kibiców Stali Rzeszów w latach chyba '70 tych wybrało się do Gdańska na mecz z Lechią samolotem.
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
przyszła mi do głowy jeszcze wizyta i wymiana uwag T.Frankowskiego na forum Wisły K.
-
Możesz rozwinąć ? czy mamy się domyślać lub przeglądać całe wasze forum ?
-
Pomyłka kolego bo nie jestem z Wisły, dlatego tez moge cos przekrecic.
W tygodniu poprzedzającym pierwszy przyjazd 'Franka' w barwach Jagiellonii na stadion Wisły wśród gospodarzy wytorzyła się dyskusja jak przyjąć byłego gracza i podział na uważajacych Frankowskiego za legende i zdrajce.
Franek w odpowiednim temacie na forum przedstawiał jak jego oczami wyglądały fakty i nieporozumienia przy odejściu z Wisły kilka lat wcześniej.
Sprawa została sprawdzona na linii Kraków-Białystok i wyszło że Franek to Franek.
W tygodniu poprzedzającym pierwszy przyjazd 'Franka' w barwach Jagiellonii na stadion Wisły wśród gospodarzy wytorzyła się dyskusja jak przyjąć byłego gracza i podział na uważajacych Frankowskiego za legende i zdrajce.
Franek w odpowiednim temacie na forum przedstawiał jak jego oczami wyglądały fakty i nieporozumienia przy odejściu z Wisły kilka lat wcześniej.
Sprawa została sprawdzona na linii Kraków-Białystok i wyszło że Franek to Franek.
-
W dobie "szalejącego terroryzmu" jest to dla mnie akcja stulecia długo sie smiałem po przeczytaniu relacji z tego wydazenia.Akcja na Duzy Plus,Wisła Sharks przejmuje lotnisko ha ha ha.inkognit0 pisze:Wisła Sharks przejmuje lotnisko :) Ma ktoś opis tego wyjazdu?Leszek Piesek pisze:czy byla sytuacja w Polsce ze kibice wybrali sie na jakis mecz samolotem ?
-
może ktoś wkleić tą relacje?MARRAS pisze:W dobie "szalejącego terroryzmu" jest to dla mnie akcja stulecia długo sie smiałem po przeczytaniu relacji z tego wydazenia.Akcja na Duzy Plus,Wisła Sharks przejmuje lotnisko ha ha ha.inkognit0 pisze:Wisła Sharks przejmuje lotnisko :) Ma ktoś opis tego wyjazdu?Leszek Piesek pisze:czy byla sytuacja w Polsce ze kibice wybrali sie na jakis mecz samolotem ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=JFDcf9ZZHoE
Gromkie "Ruch Ruch HKS" na meczu Liverpoolu, chyba się kwalifikuje to tego tematu ?
Atleti !
Gromkie "Ruch Ruch HKS" na meczu Liverpoolu, chyba się kwalifikuje to tego tematu ?
Atleti !
-
Mógłby mi ktoś z Grodu Kraka zarzucić linka na priva ?sam.dalla.bona pisze:przyszła mi do głowy jeszcze wizyta i wymiana uwag T.Frankowskiego na forum Wisły K.
-
Nie z Grodu, ale trzymaj ;)biały miś pisze:Mógłby mi ktoś z Grodu Kraka zarzucić linka na priva ?sam.dalla.bona pisze:przyszła mi do głowy jeszcze wizyta i wymiana uwag T.Frankowskiego na forum Wisły K.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5563
d**** koks, tajski boks!!!
-
a codziennie gadasz z piłkarzmi swojego klubu na forum?
-
przypomina mi się sytacja sprzed kilku sezonów, kiedy to Zagłebie Sosnowiec wybrało się ekipą na mecz do Krakowa z Kimitą Zabierzów bodajże.Poszwędali się po rynku,porobili fotki i nie niepokojeni dotarli na stadion.Dla mnie niecodzienne , zwłaszcza w Krakowie.
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
zgadza sie bylismy ok 3 godziny przed meczem w Krakowie,pozniej bez policji na nogach przespacerowalismy na stadion Kmity,co troche zajelo,nie niepokojeni przez nikogo.
-
ten mecz o ile sie nie myle byl o 17,owszem bylismy z 2 h na centrum ale pozniej szlismy z buta na stadion Kmity przez rozne zakamarki i nie trwalo to krotko,bez polcicji,policja dopiero nas pod stadionem wyczaila,w sumie nic wielkiego ale nie przypominam sobie zeby ktoras ekipa smigala tak po Krakowie
-
Kiedyś po meczu z Cracovią Pogoń Szczecin została puszczona bez obstawy na dworzec. Tak słyszałem ;), jak pierd*le to poprawcieqwertyui pisze: nie przypominam sobie zeby ktoras ekipa smigala tak po Krakowie
-
Która to ekipa puszczała doping z głośników na stadionie ?
-