Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Bogdan Adamiec
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
na ostatnim meczu GieKsy z Będzina 14 osób (+- 2 sztuki).
Niebawem panowie z ZS zobaczą że nie są tu sami.
Niebawem panowie z ZS zobaczą że nie są tu sami.
A jak jest w sasiednich miejcowościach w okolicach Będzina? Dąbie itd??
nie interesuje mnie co kto powie,moze sa jakies jednostki za Gieksa glownie ktos kto sie przeprowadzil,ale sa kompletnie anonimowi i nikt z nich nie wychyla sie ze swoja przynaleznoscia,nie sa zorganizowani,i zbunkrowani sa ciezko,nie ma mowy o FC Gksu w DG czy Bedzinie.
-
EAP
qwertyui pisze:Nasze miasto tylko graniczy ze Śląskiem nasze miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim,co do Będzina liczy sie tam tylko Zagłębie,niby jest pare osob z Gks ktore sie przeprowadzily z hanysowa do Będzina ale nie widac nie slychac,czyli tak jakby ich nie bylo.
Będzin ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Był jest i bedzie pewnie jeszcze wiele lat w Będzienie GKS . Jak widac nawet starsza ekipa sie pojawia na Bukowej . A z tym przeprowadzeniem sie to tez jakieś twoje wymysły .
-
miejski patriota
Przemyśl
Ktoś kiedyś pisał ze istniał tam FC Cracovii związany z klubem Motor Prz. Był to klub dzielnicowy. Czy mozę ktoś z tubylców napisać z jakiej dzielnicy? i Kto tam teraz trzyma władzę? :D
Ktoś kiedyś pisał ze istniał tam FC Cracovii związany z klubem Motor Prz. Był to klub dzielnicowy. Czy mozę ktoś z tubylców napisać z jakiej dzielnicy? i Kto tam teraz trzyma władzę? :D
Żeby nie rozmywać tematu komentarzy:
Jakiś kryzys Igloopolu czy po prostu "tak wyszło"?
KSW w relacjach pisze:Wisłok Wiśniowa - Igloopol
Po raz drugi wybieramy się na mecz naszych sąsiadów zza miedzy , licząc ze tym razem zaliczą swój wyjazd , jednak po raz kolejny nas zawiedli.Pod stadionem pojawia sie nas 50 osob w tym 15 Siarki.Kilka osob wchodzi na obiekt skontrolowac czy moze jest ktos incognito ,jednak eLKaeSów 0!.Troche "dopingujemy "grajków Igloopolu , po czym zawiedzeni odjezdzamy.
-
Tuwimianin
wu_ pisze:Żeby nie rozmywać tematu komentarzy:
KSW w relacjach pisze:Wisłok Wiśniowa - Igloopol
Po raz drugi wybieramy się na mecz naszych sąsiadów zza miedzy , licząc ze tym razem zaliczą swój wyjazd , jednak po raz kolejny nas zawiedli.Pod stadionem pojawia sie nas 50 osob w tym 15 Siarki.Kilka osob wchodzi na obiekt skontrolowac czy moze jest ktos incognito ,jednak eLKaeSów 0!.Troche "dopingujemy "grajków Igloopolu , po czym zawiedzeni odjezdzamy.
Rzeczywiście Nasza kibicowska i piłkarska forma[mam na myśli piłkarzy] pozostawia w tym sezonie wiele do życzenia. Na ten mecz nie było organizowanego wyjazdu , więc sąsiedzi zza miedzy nie mieli możliwości spotkać tam ludzi od Nas.
To jakis dramat , że kosa jezdzi na wyjazdy kosy :D
Tak już na poważnie to jeżeli Wisłoka musi się posówać do takich ruchów , to z Igloopolem nie jest za dobrze.
Tak już na poważnie to jeżeli Wisłoka musi się posówać do takich ruchów , to z Igloopolem nie jest za dobrze.
nie podejmuje juz tematu o Gks w DG czy Bedzinie bo nie chce mi sie w kolko pisac tego samego,my wiemy jak jest u nas,i smiac mi sie chce jak jakis typ mi pisze na takim forum jak to,ze w DG i Bedzinie od zawsze jest GKS,owszem w latach 90 ktos tam byl i na tym historia Gks w Zagłębiu Dąbrowskim sie konczy,nie odpisuj bo ty masz swoja rozkmine a ja tu miszkam,nasz FC z Jaworzna nie jest najsilniejszy ale chlopaki jezdza na wyjazdy,maja flage,wiec nie porownoj ich do "twojego" Gksu z ZD
Panowie myślę ,że czas zakończyć rozkminkę.Zycie wszystko zweryfikuje :)
-
ŁKS Podgórna
oj wybaczcie że uraziłem Waszą dume i uczucia lokalno-patriotyczne...:s po prostu juz dajcie spokoj z tym tematem..
mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
Chrobry jest czimyś fc?
W Kraśniku jest czyjś fc?
W Kraśniku jest czyjś fc?
W Krasniku jest bodajże FC Stali Stalowa Wola.
-
tyacojestwolne
są tez osoby sympatyzujace z RTSem.
-
tylko pytam
Mam pytanie odnośnie Sopotu. Ktoś już kiedyś pisał, że przewaga Lechii, ale czy mógłby ktoś określić to mniej więcej procentowo?
-
antyslask1946
[quote="Bastian"]Chrobry jest czimyś fc?
jeżeli mowimy o Chrobrym z Głogowa to na bank nie sa oni zadnym FC:
jeżeli mowimy o Chrobrym z Głogowa to na bank nie sa oni zadnym FC:
-
__DarkLG__
W Sopocie dalej bez zmian. Arka na miescie totalnie nie widoczna, nawet po ostatnim meczu derbowym. Nie będe sie bawił w procenty niech wnioski każdy wyciagnie każdy sam.tylko pytam pisze:Mam pytanie odnośnie Sopotu. Ktoś już kiedyś pisał, że przewaga Lechii, ale czy mógłby ktoś określić to mniej więcej procentowo?
-
patriota85
MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
np. Resovia,Wisła Kraków,Legia WWA,Wisła Płock czy Unia Tarnów.
Jak to wygląda: ekipa ze stadionu działa także na hali ?
Wiem że np. w Płocku i Tarnowie są 2 odzielnne ekipy
są tam obecne jakieś fc? czy niepodzielnie rządzi MKS?patriota85 pisze:MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
Co do Legii to od czasu konfliktu z iti są bardzo widoczni na sekcjach koszykówki i hokeja , co do Wisły to na pewno na koszu kobiet prowadzą doping na niektórych wyjazdach również sie pojawiają , szerzej może ktoś z wymienionych klubów odpowie.Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
ProLechia jak to ująłeś.
del orno pisze:Co do Legii to od czasu konfliktu z iti są bardzo widoczni na sekcjach koszykówki i hokeja , co do Wisły to na pewno na koszu kobiet prowadzą doping na niektórych wyjazdach również sie pojawiają , szerzej może ktoś z wymienionych klubów odpowie.Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
Ogólnie rzecz biorąc mecze sekcji były tak na prawdę jedyną alternatywą od rozpętania się konfliktu...to właśnie na meczach sekcji powstawały świetne oprawy i było czuć dawną atmosferę...mobilizację przeprowadzano także na mecze piłki nożnej czyli spotkania CWKS-u i spotkaniem na którym pokazano to czego nie można było uświadczyć na meczach ,,dużej,, Legii było na pewno spotkanie CWKS-Milan Milanówek(świetna oprawa,ogrom pirotechniki,dooobry doping)...jeszcze co do ludzi działających na meczach sekcji jest to ta sama ekipa co na meczach KP...
-
włodzimierz
Może ktoś opisać Przemyśl? Kto przeważa w mieśćie itp. Jeśli było omawiane to sory.
-
patriota85
Nie ma tam żadnego FC, tylko miejscowy MKS.Mixi pisze:są tam obecne jakieś fc? czy niepodzielnie rządzi MKS?patriota85 pisze:MKS Radymno, mają układ z Czuwajem Przemyśl.Mixi pisze:mam pytanie o Radymno (podkarpacki), kto?
Na Resovii są również 2 oddzielne ekipy.Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
Pierwsze słyszę żeby w Kraśniku był FC Widzewa i Stalówki, farmazon jak c***. Jest grupa osób związana z Motorem jeżdżąca na mecze. Są jeszcze jednostki sympatyzujące z Krakowską Wisłą, ale to raczej Janusze i kibice sukcesu.
-
tyacojestwolne
zaden farmazon bo znam osobiscie i jasno napisalem ze sa to osoby sympatyzujace, pokazujace sie na meczach ale na pewno nie FC.
Jak wyglada sprawa w Skoczowie ?? GieKSa i BKS Bielsko w jakich ilosciach ??
-
patriota85
Hejnał Kęty - kto tam kręcił młyn ? Wisła, Ruch, czy Hejnał to osoby nie związane z żadnym FC ?
Górnik Brzeszcze - cała ekipa Górnika to FC Wisły ?
Przemsza Klucze - kto na Przemszy kręci młyn, GieKSa ?
Górnik Libiąż - to FC Górnika Zabrze ?
Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ? I czy to prawda, że “pomogło” im w tym wyłapanie bęcków (nie pamiętam od kogo, chyba od KSC, czytałem raz na ten temat) ?
Górnik Brzeszcze - cała ekipa Górnika to FC Wisły ?
Przemsza Klucze - kto na Przemszy kręci młyn, GieKSa ?
Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ? I czy to prawda, że “pomogło” im w tym wyłapanie bęcków (nie pamiętam od kogo, chyba od KSC, czytałem raz na ten temat) ?
FC Wisły to FC Wisły, Lechii to Lechii.patriota85 pisze: Kiedy Nowy Targ z FC Wisły został FC Lechii ?
Hejnału już nie ma, klub się rozpadł. Ruch i Wisła
Górnik Brzeszcze Wisła i Legia.
Z FC NT dziwna sprawa. Bardzo pomogł chyba mecz Szczakowianka - Wisła......
-
De puta madre
Górnik Libiąż a Torcida Libiąż to dwie oddzielne sprawy. Kilka lat wstecz, owszem, Górnik Libiąż był FC Górnika Zabrze, ale to historiapatriota85 pisze: (...)
(..)
-
Patriota_ZS
Fenomen pisze:Mnie ciekawi jak to jest z klubami które mają np. 2 sekcję noga i coś jeszcze.
W sosnowcu Zagłebie również ma sekcje hokeja na której działamy dodam ,że kibice kopanej również uczęszczają na hokej
-
patriota85
Tak, wiem, że klub Hejnał się rozpadł.Hejnału już nie ma, klub się rozpadł. Ruch i Wisła
Widziałem foty z meczów Górnika Libiąż z tej rundy i na 1 meczu dostrzegłem koszulkę\i Górnika Zabrze, te szachownice i dlatego zapytałem jak tam teraz jest.To kto z takim razie działa na Górniku Libiąż ?Górnik Libiąż a Torcida Libiąż to dwie oddzielne sprawy. Kilka lat wstecz, owszem, Górnik Libiąż był FC Górnika Zabrze, ale to historia
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!!
-
Czester(Z)
Witam , chciałbym wrócić do tematu poruszanego 2 strony wcześniej o Dąbrowie Górniczej , czy mógłby ktoś ogarnięty z Dąbrowy zrobić listę dzielnic z przybliżonymi liczbami jeżdżącymi na mecze , ich aktywnością kiedyś i dziś , gdzie lepiej się nie pokazywać , gdzie jest ta Cie(h)mna strona miasta , jakie dzielnice są najbardziej aktywne kibicowsko , czy doszło kiedykolwiek do grillowaniau na linii kibice Zagłębia z Dąbrowy vs. ktoś inny , jak wygląda sytuacja z łebkami i ich aktywnością kibicowską , czy małolaci będą siłą tego miasta czy Kibicowanie zamiera w stosunku do kilku lat wstecz? Kiedy panowały tam najlepsze czasy pod względem kibicowskim ? Kiedy GieKSa przestała tam oficjalnie istnieć, czy prawdą jest ,że kiedyś było tam kilkanaście osób z Widzewa ?
Po(Z)dro!
Po(Z)dro!
moze jeszcze ksywki chcesz kto jezdzi z jakiej dzielnicy,z DG jezdzi na mecze u siebie kilka set osob ciezko oszacowac ile dokladnie,na wyjazdy jezdzi od kilkudziesieciu do kilku set osob,pokazywac mozesz sie wszedzie chyba ze jestes w innych barwach niz powinienes,wtedy nie pokazuj sie nigdzie,wszystkie dzielnice sa aktywne,doszlo kiedys do grila Gks ze Sławkowa z Zagłębiem z DG,ZS DG wyszlo zwyciesko,w DG liczy sie tylko Zagłębie i malolaci od malego maja wpajane ze liczy sie tylko Zagłębie,GKs byl w latach 90 w pierwszej polowie,byli oficjalnie,mieli flage,po paru latach dojazdow nie ma po nich sladu,o kibicach Widzewa z DG pierwsze slysze.
Na Przemszy Klucze jak i w całych Kluczach GKS Katowice.
-
Slavia_SCC
;) po pierwsze chyba nikt nie jest tego wstanie podać, a po drugie nawet gdyby mógł tego by nie zrobiłCzester(Z) pisze:Witam , chciałbym wrócić do tematu poruszanego 2 strony wcześniej o Dąbrowie Górniczej , czy mógłby ktoś ogarnięty z Dąbrowy zrobić listę dzielnic z przybliżonymi liczbami jeżdżącymi na mecze , ich aktywnością kiedyś i dziś , gdzie lepiej się nie pokazywać , gdzie jest ta Cie(h)mna strona miasta , jakie dzielnice są najbardziej aktywne kibicowsko , czy doszło kiedykolwiek do grillowaniau na linii kibice Zagłębia z Dąbrowy vs. ktoś inny , jak wygląda sytuacja z łebkami i ich aktywnością kibicowską , czy małolaci będą siłą tego miasta czy Kibicowanie zamiera w stosunku do kilku lat wstecz? Kiedy panowały tam najlepsze czasy pod względem kibicowskim ? Kiedy GieKSa przestała tam oficjalnie istnieć, czy prawdą jest ,że kiedyś było tam kilkanaście osób z Widzewa ?
Po(Z)dro!
traktuj to miasto jak jedno z Sosnowcem, wtedy będziesz miał czysty obraz
co do Widzewa, hmmm nie wiem czy było kilka osób, ale pamiętam w mojej szkole średniej typka który odwiedził dziewczynę w szalu Widzewa ;) podobno chodził do jakiejś budowlanki w DG ;) nie wiem czy tam był to standard ;] u nas cało z tego nie wyszedł
co do "ustawki" DG vs Sławków ;] nie do końca była sensu stricte na gołe pięści i we wcześniej omówionych składach, potwierdziło to że ekipy z za miedzy mają ograniczone zaufanie do siebie, podobnie chyba jest w całej Polsce...
można cos wiecej na ten temat? pytam z czystej ciekawosciWalker pisze:Hejnału już nie ma, klub się rozpadł. Ruch i Wisła