27-29 Kwietnia Komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
policz sobienygus1908 pisze:ile widzewa w szczecinie
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?str ... &album=368
-
PsycholGKS
Górnik Ł. (jak to określiłeś) nie ma żadnej (jak to określiłeś) "kary wyjazdowej", Górnik Łęczna zresztą też... A tak na marginesie to widział ktoś "okrągłe":shock: zero, bo może takie mają tylko w Wielkopolscedirector pisze:Czy Górnik Ł. ma jakąś karę wyjazdową?? Bo to ich kolejne 0.
Pytam serio, bez napinki.
-
Obserwator_FIFA
Widzew dostał 200 biletów chodz na wyjazd ten było przynajmniej 2 razy tyle chetnych.yogi_1981 pisze:policz sobienygus1908 pisze:ile widzewa w szczecinie
sytuacja taka skłania mnie do przemyslen czy da sie wybrac 1 ekipa która ma najlepsze wyjazd.przy takich ograniczeniach wedłog mnie to niemozliwe.Jesli Legia dostała 950biletów na Wisłe czy np Lech dostał 650biletów na Legie to zabija całą rywalizacje ekip o najliczniejsze wyjazdy.Wiadomo ze np Górnik Z jezdzi lepije niz np Wisła.P ale jak mozna okreslic czy lepsze wyjazdy ma Legia czy Lech jesli sa nakładane takie ograniczenia.jak Lech dostanie np na Korone 850biletów a Legia 700 biletów i obie ekipy je wykozystaja jak mozna stwierdzic ze Lech miał lepszy wyjazd...
yogi_1981 napisał:
nygus1908 napisał:
ile widzewa w szczecinie Question
policz sobie
http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?str ... &album=368 a ilu na kielbeskach
nygus1908 napisał:
policz sobie
Podobno Lech przeznaczy dla Widzewa tylko 800 wejściówek! P.S. Jak doping Widzewa w Szczecinie?kubi111 pisze:Widzew dostał 200 biletów chodz na wyjazd ten było przynajmniej 2 razy tyle chetnych.yogi_1981 pisze:policz sobienygus1908 pisze:ile widzewa w szczecinie
sytuacja taka skłania mnie do przemyslen czy da sie wybrac 1 ekipa która ma najlepsze wyjazd.przy takich ograniczeniach wedłog mnie to niemozliwe.Jesli Legia dostała 950biletów na Wisłe czy np Lech dostał 650biletów na Legie to zabija całą rywalizacje ekip o najliczniejsze wyjazdy.Wiadomo ze np Górnik Z jezdzi lepije niz np Wisła.P ale jak mozna okreslic czy lepsze wyjazdy ma Legia czy Lech jesli sa nakładane takie ograniczenia.jak Lech dostanie np na Korone 850biletów a Legia 700 biletów i obie ekipy je wykozystaja jak mozna stwierdzic ze Lech miał lepszy wyjazd...
policz ilu na zdjeciu i odejmij od 200. wyjdzie ci liczba na kielbaskach.nygus1908 pisze:yogi_1981 napisał:
nygus1908 napisał:
policz sobie
-
gialloblue
Hehe,akurat powody Waszej absencji w Wielopolsce większość znaObserwator_FIFA pisze:Nie ma co pisać, każdy kto zna naszą aktualną sytuację kibicowską po ostatniej awanturze na murawie z Pogonią to wie, dlaczego teraz nie jeździmy. Więcej powiem jak zakończą się pewne sprawy, na które obecne wpływu nie mamy...
-
fanatyk_widzewa
Sytuacja Łęcznej nigdy nie była super, ale chyba w Trójmieście teraz też ich nie będzie. Ale poczekamy, zobaczymy. Może jednak jakaś mobilizacja w długi weekend?!gialloblue pisze:Hehe,akurat powody Waszej absencji w Wielopolsce większość znaObserwator_FIFA pisze:Nie ma co pisać, każdy kto zna naszą aktualną sytuację kibicowską po ostatniej awanturze na murawie z Pogonią to wie, dlaczego teraz nie jeździmy. Więcej powiem jak zakończą się pewne sprawy, na które obecne wpływu nie mamy...Podejrzewam,że raczej nigdy Was tam już nie zobaczą.
Może niech jeszcze 9 kibiców Łksu policzy nas metodą kropkową. Wyciągniecie średnią i podacie naszą oficjalną liczbę. hmm?Rampage pisze:Policzyłem kibiców Widzewa na tym zdjęciu metodą kropkowąi było ich 150 biorąc pod uwagę +/- 10. Więc proszę nie piszcie, że było was tam 268 bo to śmieszne...
i żałosne
Fakt, liczba Odry dobra. Wszystkie ekipy sprężają się na Kielce, nasłucha się każdy zachwytów nad super stadionem i chce sprawdzić na własne oczy, czy ten stadion naprawdę taki niesamowity.
zwłaszcza ze przed przysłaniem 200biletów było zapisanych 2 razy tyle chetnych...ale bawcie sie dalej w kropkowaniemieciu pisze:Ja liczyłem metodą kreskową i potwierdzamRampage pisze:Policzyłem kibiców Widzewa na tym zdjęciu metodą kropkowąi było ich 150 biorąc pod uwagę +/- 10. Więc proszę nie piszcie, że było was tam 268 bo to śmieszne...
i żałosne
![]()
![]()
![]()
Są tu jakieś granice?

180 osób plus minus 10 następna sprawa że wyjazd był autokarowo samochodowy i nie wszyscy mogli dojechać na czas pierwsze osoby weszły ok 10 minut po rozpoczęciu meczu oficjalna liczba 268 i koniec dyskusij...a z czystej ciekawości ile było Łksu ??
ps plus około 50 osób pod sektorem zostalo nie wpuszczonych z różnych względów
FreddyK pisze:
180 osób plus minus 10 następna sprawa że wyjazd był autokarowo samochodowy i nie wszyscy mogli dojechać na czas pierwsze osoby weszły ok 10 minut po rozpoczęciu meczu oficjalna liczba 268 i koniec dyskusij...a z czystej ciekawości ile było Łksu ??
ps plus około 50 osób pod sektorem zostalo nie wpuszczonych z różnych względów
Kolego zaprzeczasz sam sobie. Bo jeśli mówisz że na sektorze było 180 osób, a nawet pod stadionem 50 to i tak nie ma 260 osób. Dla mnie to mogło Was tam być 1000, ale nie opowiadajcie bajek. Kogo interesuje kto był pod stadionem, a kto walił gruchę w toi toi-u. Na zdjęciu jest tle ile widać i kropka. TO tak w gwoli ścisłości.
czytane ze zrozumieniem boli...napisałem na sektorze w chwili robienia zdjcia 180 osób nie wszyscy jeszcze weszli co mieli wejść jak wszyscy weszli to było na sektorze ok260 osób plus dodatkowe 50 co zostało nie wpuszczonych ale nie podajemy ich do liczby wyjazdowej jak ''koledzy'' z Łksu których było 140 na sektorze 140 podobno pod sektorem a liczba według nich to 300....
było nas 10 a reszta to chłopaki z Ruchu zresztą nie ważne zdjęcie robione 10 minut po rozpoczęciu meczu gdzie weszła pierwsza grupa na stadion reszta jeszcze wchodziła ogólnie weszło nas 260 a 50 osób jeszcze zostało .. koniec dyskusij...
Ostatnio zmieniony 29.04.2007, 12:34 przez FreddyK, łącznie zmieniany 1 raz.