(11-22 Listopada) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: (11-22 Listopada) Komentarze
Zajebista oprawa Widzewa. Moim zdaniem spokojnie sektorówka rundy (czy to pasy materiału?). Czytelna, jasny i wyrazisty przekaz. Fajny pomysł oraz super efekt. Gratki :)
śżk na 100 %
-
dla Nas to komplement że większość uważa pasy za sektorówkę :) tzn. że były idealnie połączone. Oprawa miała być na wyjście piłkarzy w II połowie, ale niestety zabrakło trochę ogarnięcia i wszystko rozpoczęło i skończyło się ciut za szybko.
Sovia zbiła Wisłoke ?
Sovia zbiła Wisłoke ?
Widzew Łódź
-
nie wiem o co wam chodzi Widzewiaki ;] napisalem to tylko dla tego ze to troche smieszne ze sami sobie brawa bijecie , no ale spoko wasz sufit nasza podloga :) a co do oprawy spoko i estetyczna nie mowie ze nie.
ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Oprawa Widzewa bardzo ładna. Nie rozumiem tylko czemu was tak boli, że obok oprawy wisiała flaga Ruchu? Ludzie, mniej internetu, więcej czasu na stadionie. Dobrze radzę.
Może z Widzewa lub Stalówki potwierdzić info dotyczące grilla?
-
co to za ekipa stała 5 km przed Głogowem (od strony Leszna) przy ulicy skandując "j**** pzpn" bez balastu dziś o 16,40?
-
oprawa Widzewa kozak!!!
-
włodzimierz pisze:Oprawa Widzewa bardzo ładna. Nie rozumiem tylko czemu was tak boli, że obok oprawy wisiała flaga Ruchu? Ludzie, mniej internetu i [link], więcej czasu na stadionie. Dobrze radzę.
Masz wszystko na szalikowcy.com
Zawsze wieRni i oddani,po kRes życia PsychoFani
-
na szalikowcy.com pisza bzdury.
-
Dlatego właśnie prosiłem kogoś odpowiedniego w temacie, żeby potwierdził.
-
Gdzieś mi się kojarzy taka oprawa Widzewa z orłem, dwa sezony temu chyba.obiektywny1989 pisze:tzn. z którą wcześniejszą sektorówką to Ci się kojarzy ? Bo ja sobie nie przypominam takiej na Widzewie, może z wyjątkiem tej która kiedyś była na mecz z Realem podajrzeJSC pisze:No właśnie, hasło fajne i wykonanie względnie, ale kojarzy mi się ta sektorówka już z którąś kiedyś zaprezentowaną przez Widzew. Na pewno gdyby nie hasło to oprawa nie byłaby niczym specjalnym.
PS. Widzę że to pasy materiału

-
Dziś odbyło się wspólne ognisko Resovii vs Wisłoka Dębica po 20x20 wiekowo po 21 lat. Lepsze ognisko wyszło Resovii po 52 sekundach.
polscykibice.com
polscykibice.com
Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
gibon byłeś i widziałeś? czy info z netu? po 42 było , to raz. dwa miało być po 70 , 3 to niecałe 30 sek. . brawa dla The Firm. wizualnie super. jakościowo też (Widzew wiadomo najwyższa półka i poza zasięgiem, ale brawa dla SSW.)
w kieszeni mam scyzoryk, ...a w sercu Łódzki Widzew
-
kibice Widzewa proszeni są o niewypowiadanie się w tym temacie.
-
Brawo dla Hutnika ładnie się zaprezentowali.
Podpisuję się pod tym. Może ktoś podać oficjalną liczbę Hutnika na tym meczu? I jaka średnia liczba widzów odwiedza regularnie stadion przy Ptaszyckiego?Saporter pisze:Brawo dla Hutnika ładnie się zaprezentowali.
-
Stali Rzeszów 150 w Iławie.
-
Na razie szacunki są bardzo różne od 2 do 3 tys (podaje się ok 2500). Młyn 700/800 (niech określi ktoś za to odpowiedzialny)
Średnia liczba widzów na naszych meczach to 400 osób. (między 300 a 500) a związane to jest z tym że prawdopodobnie mimo prowadzenia nie wystartujemy do następnej rundy ze wzgledu na ogromne długi. Także mimo że mamy lidera to każdy wie że nie ma to żadnego znaczenia. Stąd mobilizacja na prawdopodobnie ostatni mecz w historii.
Średnia liczba widzów na naszych meczach to 400 osób. (między 300 a 500) a związane to jest z tym że prawdopodobnie mimo prowadzenia nie wystartujemy do następnej rundy ze wzgledu na ogromne długi. Także mimo że mamy lidera to każdy wie że nie ma to żadnego znaczenia. Stąd mobilizacja na prawdopodobnie ostatni mecz w historii.
-
-
Czy to znaczy ze kompletnie znikacie z piłkarskiej mapy polski czy tez klub planuje jakies "przekształcenie" (zmiana nazwy,statusu prawnego etc).Stąd mobilizacja na prawdopodobnie ostatni mecz w historii.
Na prawde bardzo trudno jest być kibicem Hutnika w mieście gdzie są jeszcze dwie silne ekipy i w sytuacji kiedy miasto kładzie na tą trzecią "czarną owcę" lache, dlatego zawsze darzyłem was szacunkiem i trzymam kciuki abyśmy jeszcze się spotkali na kibicowskim szlaku.
http://www.youtube.com/watch?v=z-szKqILXf0 <---braci się nie traci
-
A ja mam takie pytanie, widać kryzys wyjazdowy u Elany, zmienia się może coś w Toruniu? Dokladniej - czy przypadkiem Apator nie "podgania" troche Elany? Maja pełny stadion itd... Wiem że to żużel i to coś troche innego, ale takie pytanie mi sie nasunełoKRUPIER pisze:Dnem kibicowskim?Chlopaczku troche pokory...Moze i ten sezon nie jest zwyzką formy,ale czy Elana to dno?Jarasz sie Olimpia,ze co ?Ze jada na wyjazd?W jakiejss liczbie?I co z tego jak i tak wiadomo kto w Grudziadzu panuje.Swoje miejsce w szyku Elana ma i tyle a kryzys przechodzila nie jedna ekipa.Takze sie nie obawiaj ponizej jakiegos poziomu nie spadna nigdy,wiec troche sie kontroluj.nikosiek pisze:Elana Torun nie jest juz dobra marka tylko dnem kibicowskim to nie napinka tylko fakty . Liczby wyjazdowe po 30 głow albo 0 na stadionie z Zielona Gora czy innymi po 150 osob . Lepiej prezentuje sie o wiele Bałtyk Miedzianka czy nawet juz Olimpia Grudziadz kilka wyjazdow zaliczyli na dobrych . Elana jedynie derby 400 ( Sobota )
-
Jako że jestem w Toruniu na bieżąco myślę że czegoś takiego nie ma i chyba za szybko w CT nie będzie jak akcje typu że Apator podgania Elanę co z tego że Apator ma cały stadion jeśli na mieście praktycznie ich nie ma a jeśli nawet to tylko przed żużlowymi meczami w okolicach stadionu ich widać. Elana jest wiodącą prym ekipą w mieście i tak w najbliższym czasie myślę że zostanie.
Brodnica FC Legia
-
BornToBeRed pisze:Czy to znaczy ze kompletnie znikacie z piłkarskiej mapy polski czy tez klub planuje jakies "przekształcenie" (zmiana nazwy,statusu prawnego etc).Stąd mobilizacja na prawdopodobnie ostatni mecz w historii.
Na prawde bardzo trudno jest być kibicem Hutnika w mieście gdzie są jeszcze dwie silne ekipy i w sytuacji kiedy miasto kładzie na tą trzecią "czarną owcę" lache, dlatego zawsze darzyłem was szacunkiem i trzymam kciuki abyśmy jeszcze się spotkali na kibicowskim szlaku.
Raczej powstanie jakieś stowarzyszenie. Jest kilka opcji o których lepiej na razie nie mówić. Ale są 2 problemy. Moim zdaniem startowanie od C klasy spowoduje że kibicowsko możemy skończyć swoją przygodę (zważywszy że Wisła i Cracovia dalej będą w ekstraklasie ciężko zakładać że ktokolwiek z młodych będzie jeździł na C klasowe mecze). Z drugiej strony reanimowanie trupa też jest bez sensu. Najlepszą opcją byłoby powstanie nowego stowarzyszenia bez długów, jednocześnie zachowując klasę rozgrywkową ale nie mamy takiego potencjału jak Pogoń czy Lechia. Nie mamy tylu ludzi żeby to tak dobrze ogarnąć ale nikt się nie podda.
BYŁ BĘDZIE JEST! HUTNIK HKS!
-
powodzenia.
-
Ja natomiast widzę, że im niżej klub upada tym kibice się lepiej mobilizują.Przykłady, to 3 tyś widownia na meczu z Jeziorakiem, ponad 1000 osób w młynie na meczu z Unią Tarnów, czy wyjazd w 600 osób do Tarnowa.Poza tym kibice Hutnika naprawdę pokazali, że razem wiele potrafią.Sami wydajemy programy meczowe,płacimy ( w miarę naszych możliwośći) pensję piłkarzą czy załatwiamy profesjonalny sprzęt sportowy.
Ja po prostu nie wierzę w to, że teraz mielibyśmy zniknąć z mapy piłkarskiej Polski.
Nigdy nie zginie!HKS nigdy nie zginie!
Ja po prostu nie wierzę w to, że teraz mielibyśmy zniknąć z mapy piłkarskiej Polski.
Nigdy nie zginie!HKS nigdy nie zginie!
Hutnik Kraków - Ostatni Bastion Honoru W Krakowie
[link]
[link]
-
[link]
może nie nasza liga ale nasze podwórko !
może nie nasza liga ale nasze podwórko !
-
"- Sprawa się świetnie rozwija, bo podali też nazwiska wielu swoich kolegów, którzy brali udział w bijatyce w Brnie - przyznaje wiceszef katowickiej policji."
ściema czy prawda?
ściema czy prawda?
-
Jasne,że prawda. Przecież w mediach nie kłamią :) Pozdrawiam.
-
Ta mam przejebane i wydam kolege bo "bede mial mniejszy wyrok" hahaha typowe i jeszcze tym sie w TV chwala. I jeszcze ktos to łyka. nara
-
taka mała rada , nie czerp wiedzy z takich szmatławców jak gazeta wybiorcza,oni tam piszą co im się podoba,zl88 pisze:"- Sprawa się świetnie rozwija, bo podali też nazwiska wielu swoich kolegów, którzy brali udział w bijatyce w Brnie - przyznaje wiceszef katowickiej policji."
ściema czy prawda?
-
Niestety problemem jest TSW i KSC, w każdym innym mieście myślę że start od C klasy nie spotkałby się z jakimś drastycznym spadkiem formy przy odpowiedniej mobilizacji.Wierny1950 pisze:BornToBeRed pisze:Czy to znaczy ze kompletnie znikacie z piłkarskiej mapy polski czy tez klub planuje jakies "przekształcenie" (zmiana nazwy,statusu prawnego etc).Stąd mobilizacja na prawdopodobnie ostatni mecz w historii.
Raczej powstanie jakieś stowarzyszenie. Jest kilka opcji o których lepiej na razie nie mówić. Ale są 2 problemy. Moim zdaniem startowanie od C klasy spowoduje że kibicowsko możemy skończyć swoją przygodę (zważywszy że Wisła i Cracovia dalej będą w ekstraklasie ciężko zakładać że ktokolwiek z młodych będzie jeździł na C klasowe mecze). Z drugiej strony reanimowanie trupa też jest bez sensu. Najlepszą opcją byłoby powstanie nowego stowarzyszenia bez długów, jednocześnie zachowując klasę rozgrywkową ale nie mamy takiego potencjału jak Pogoń czy Lechia. Nie mamy tylu ludzi żeby to tak dobrze ogarnąć ale nikt się nie podda.
BYŁ BĘDZIE JEST! HUTNIK HKS!
Powodzenia panowie!
-
wu_ pisze:A ja mam takie pytanie, widać kryzys wyjazdowy u Elany, zmienia się może coś w Toruniu? Dokladniej - czy przypadkiem Apator nie "podgania" troche Elany? Maja pełny stadion itd... Wiem że to żużel i to coś troche innego, ale takie pytanie mi sie nasunełoKRUPIER pisze:Dnem kibicowskim?Chlopaczku troche pokory...Moze i ten sezon nie jest zwyzką formy,ale czy Elana to dno?Jarasz sie Olimpia,ze co ?Ze jada na wyjazd?W jakiejss liczbie?I co z tego jak i tak wiadomo kto w Grudziadzu panuje.Swoje miejsce w szyku Elana ma i tyle a kryzys przechodzila nie jedna ekipa.Takze sie nie obawiaj ponizej jakiegos poziomu nie spadna nigdy,wiec troche sie kontroluj.nikosiek pisze:Elana Torun nie jest juz dobra marka tylko dnem kibicowskim to nie napinka tylko fakty . Liczby wyjazdowe po 30 głow albo 0 na stadionie z Zielona Gora czy innymi po 150 osob . Lepiej prezentuje sie o wiele Bałtyk Miedzianka czy nawet juz Olimpia Grudziadz kilka wyjazdow zaliczyli na dobrych . Elana jedynie derby 400 ( Sobota )
0 na stadionie to kompletna bzdura, mlynu nie bylo,ze wzgledu na zarzad,bardzo mizerna postawe pilkarzy(ostatnie miejsce w tabeli kazdy prawie mecz u siebie przegrany)
Poruwnujac nas do Olimpi sam siebie osmieszasz.ich najdalszy wyjazd to 100-120osob do oddalonego 60km Torunia..a mlyn u siebie na meczu z nami to 100osob na nasze wyjazdowe 150;)co do ich sportowej postawy nie bede sie wypowiadal,ale mzoesz poszukac sobie relacji ich meczu z naszym.
30glow na wyjezdzie? 38 w nudnym Wagrowcu, 41 w srodowy Baltyk,81 w nudnym Turku,150(sroda)Grudziadz, 400Zawisza, mlyny u siebie w grnaicach 250-600 na ciekawszych meczach.KAzdy mecz praktycznie to ciekawa dosc oprawa jak na nasze mozliwosci, wiec nie przesadzaj, a to co sie dzieje na stadionie nie zawsze odziwerciedla sie na jakosc,i to co dzieje sie pozanim.
Sytuacje w naszym miescie kazdy zna,Jakub przyblizyl ja.
-
PO za tym psozukaj sobie artow o tym ile zakazow po samej ZAwiszy polecialo,a bylo tego wiecej, oraz to co sie dzieje teraz ,jak wszyscy w miescie robia nam niestety podgorke,dlugi w klubie, ostatnie miejsce w tabeli a nawet ulrasi maja poranne wizyty.....:) jak na ta cala sytuacje nie jest raczej zle ,a przed nami cala runda. ELANA TO MY.
-
Każda ekipa ma "coś" na sumieniu - nie ma świętych wśród nas
Jednak życzyć komuś "zniknięcia" z mapy Polski jego klubu to już przesada
Więc do szkoły kolego McAllister albo po rozumek do kolejki stań
Jednak życzyć komuś "zniknięcia" z mapy Polski jego klubu to już przesada
Więc do szkoły kolego McAllister albo po rozumek do kolejki stań
ZAWISZA 4EVER
-
Generalnie nie ma o czym pisac,fakt Apator pelny stadion Żuzel stoi na wysokim poziomie ludzi pełno,ale to od lat w Toruniu ,full ludzi na zuzlu.I w zasadzie to wszystko.Chuligansko nie istnieja(bez napinki)ciezko zdobyc jakies barwy na miescie bo ich nie widac,nie pamietam ile lat temu chociaz spróbowali zrobic jakas grubsza akcje na Elane.Kiedys to nawet byla taka tradycja ze Elana chodzila na 1 mecz Apatora i na derby z Polonia oficialnie.Poogladac:)podymic itp.i powiem ze ze strony Apatora nigdy nikt nie podejmowal walki,jedynie fajna walke stoczylo sie na stadionie Apatora z Zieloną Górą i to wszysty ,czyli to o czyms swiadczy.Na podsumowanie w Toruniu bez zmiany Elana....wu_ pisze:A ja mam takie pytanie, widać kryzys wyjazdowy u Elany, zmienia się może coś w Toruniu? Dokladniej - czy przypadkiem Apator nie "podgania" troche Elany? Maja pełny stadion itd... Wiem że to żużel i to coś troche innego, ale takie pytanie mi sie nasuneło
I Nawet kiedy będe sam nie zmienie sie....
-
takie pytanie. od czego sie zaczeła kosa w toruniu? z tego co wiem to swego czasu nie było animozji miedzy kibicami obydwu klubów. może być na priv. a swoja drogą ciekawe czy typy z młyna Elany, w niedziele nie zabierają dziewczyna na mecz żuzlowy.
a nie myslisz ze to nieodpowiedni temat na takie pytanie ? W
a nie myslisz ze to nieodpowiedni temat na takie pytanie ? W
-
co ten spiker tam mowi ? ze ladne efekty swietlne ?cos takiego ?Wierny1950 pisze:Hutnik - Czarni
filmik z dopingiem
[link]
[link]
-
Tak. Coś tego typu "Dziekujemy kibicom za efekty świetlne, naprawde pięknie"
Cieżko dokładnie usłyszeć podczas meczu jeszcze gorsza słyszalność.
Cieżko dokładnie usłyszeć podczas meczu jeszcze gorsza słyszalność.
-
Piast będzie wynajmował tylko trybune krytą na mecze w Wodzisławiu , uprzedzam tym zgryźliwe komentarz życzliwych.
-
Życzę wszystkiego najlepszego kibicom Hutnika, walczcie o swoje.
Pamiętamy Hutnik z lepszych czasów i oby one powróciły!
Pamiętamy Hutnik z lepszych czasów i oby one powróciły!