27-29 Kwietnia Komentarze

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
powisle

Post autor: powisle » 28.04.2007, 11:06

Altruista pisze:a jaka była riposta na to "rezerwowe miasto..." ?
gdzie wasz stadion? :wink:
gwałcic, rabowac - Warszawa musi panowac!!

iparts.pl
hickney

Post autor: hickney » 28.04.2007, 11:07

nikt nie zwrocil uwagi na blad gramatyczny w oprawie Wisly,
poprawnie jest 'tę (drogę)', nie 'tą...'

MBTCh

Post autor: MBTCh » 28.04.2007, 11:08

Po przeczytaniu kilku stron o meczu na forum Wisły, odnoszę wrażenie że ich doping był jakiś kosmiczny. W takim razie strach pomyslec co sie u Was dzieje jak siadacie z dopingiem :wink: Wisła rzecz jasna była słyszalna, ale tylko kilka razy słyszałem ich naprawdę głośno.

PS.
Nowe trybuny eleganckie, a napinka z tą najbliższą sektorowi gości trybuną - bezcenna :lol: 8)

Wejście na sektor gości tragedia.

Garcia

Post autor: Garcia » 28.04.2007, 11:10

Riposta jeszcze było pozniej "Rezerwowa Stolica"

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 28.04.2007, 11:18

MBTCh pisze:Po przeczytaniu kilku stron o meczu na forum Wisły, odnoszę wrażenie że ich doping był jakiś kosmiczny. W takim razie strach pomyslec co sie u Was dzieje jak siadacie z dopingiem :wink: Wisła rzecz jasna była słyszalna, ale tylko kilka razy słyszałem ich naprawdę głośno.

PS.
Nowe trybuny eleganckie, a napinka z tą najbliższą sektorowi gości trybuną - bezcenna :lol: 8)

Wiesz.. ja siedząc na C ( X ) nie słyszałem Was, a jak już to mruczenie niewyrażne, u nas śpiewali swoje a nie rozkminiali co przyjezdni śpiewają, więc nie dziwota że A czy boki E Was słyszało.. bez napinki. Będa filmy z dopingu to wrzucę.. na razie przedsmak http://www.youtube.com/watch?v=Y5-lEw5r7ao ( taki doping jak tutaj na początku "HSV" długo się ciągnął..

ogólnie fajne spotkanie, dla Legii szacunek za to że z tego co widziałem ciągneli do końca ( czyt. klaskanie itp ) bo na prawdę trudno jest usłyszeć co śpiewają przyjezdni gdy ty sam i paru koksów obok wali ryjem na całego :) gardło mnie do teraz napierdala
Ostatnio zmieniony 28.04.2007, 11:38 przez krk, łącznie zmieniany 2 razy.
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!

powisle

Post autor: powisle » 28.04.2007, 11:24

krk pisze:
MBTCh pisze:Po przeczytaniu kilku stron o meczu na forum Wisły, odnoszę wrażenie że ich doping był jakiś kosmiczny. W takim razie strach pomyslec co sie u Was dzieje jak siadacie z dopingiem :wink: Wisła rzecz jasna była słyszalna, ale tylko kilka razy słyszałem ich naprawdę głośno.

PS.

Wiesz.. ja siedząc na C ( X ) nie słyszałem Was, a jak już to mruczenie niewyrażne, u nas śpiewali swoje a nie rozkminiali co przyjezdni śpiewają, więc nie dziwota że A czy boki E Was słyszało.. bez napinki. Będa filmy z dopingu to wrzucę.. na razie przedsmak http://www.youtube.com/watch?v=Y5-lEw5r7ao ( taki doping jak tutaj na początku "HSV" długo się ciągnął..

ogólnie fajne spotkanie, dla Legii szacunek za to że z tego co widziałem ciągneli do końca ( czyt. klaskanie itp ) bo na prawdę trudno jest usłyszeć co śpiewają przyjezdni gdy ty sam i paru koksów obok wali ryjem na całego :) gardło mnie do teraz napierdala
no i naprawde proponuje zeby zadna strona nie oceniała drugiej ze spiewem bo to bez sensu, to ze my praktycznie nie przestawalismy spiewac było rowniez spowodowane tym ze was nie slyszelismy (aczkolwiek patrzac na trybuny było widac ze nie siedzicie i sie nie opierdalacie!) i moglismy spokojnie skupic sie na tym co my spiewamy..naprawde wiecej takich meczow!!
gwałcic, rabowac - Warszawa musi panowac!!

fanatyk_widzewa

Post autor: fanatyk_widzewa » 28.04.2007, 11:40

Sektorówka Legii "celujemy w mistrzostwo" jest prawdziwym mistrzostwem świata

FCG

Post autor: FCG » 28.04.2007, 11:44

http://www.wislakrakow.com/www/picture/ ... rek/20.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=VYZF2m4n ... ed&search=

ciekawy zbieg okoliczności 3 lata temu 17 kwietnia flaga Korony wisi do góry kołami na meczu z Legią i i teraz 27 hehe

:)
Obrazek

ptr_ts

Post autor: ptr_ts » 28.04.2007, 12:14

powisle pisze:własnie wrociłem z Krakowa i tak chciałem sprawdzic opinie o naszym dopingu i w sumie jestem troche zdzwiony bo na naszych stronach czy tutaj na forum kibice Wisły wpisuja jak to nas w ziemie nie wbili z dopingiem a jak tak powiem zupełnie bez napinki ze ja Wisłe usłyszałem pierwszy raz w 73 minucie gdy wynik był juz ustalony i rzeczywiscie wtedy przez krotka chwile ciezko nam było wrocic do normalnych decybeli.
ale przeciez to wcale nie znaczy ze uwazam ze Wisła chujowo spiewała tylko te sektory sa tak oddalone od siebie ze naprawde jedna ekipa nie jest w stanie słyszec drugiej dlatego wszelkie oceny w stylu ze my z dopingiem 3/6 (szok totalny) mozecie sobie darowac bo patrzac po reakcjach ludzi z waszego sektora ktorzy stali najblizej nas (na fotach widac jak co chwile nas "pozdrawiaja" :wink: ) nasz doping dzisiaj był konkretny i nikt sie nie oszczedzał.
sprawa jest prosta i obiektywnie stwierdzając Wy jechaliście swoje my swoje jak ktoś śpiewał to nie patrzył co rywale śpiewają dlatego takie możesz mieć odczucie, w pierwszej połowie albo Wy mieliscie lepszy doping niż w drugiej albo my słabszy w pierwszej. Ale zarąbiste bylo to że nawet dziadki i pikniki skakały za bary
Mecz na poziomie8)
w słowie "czipa", brakowało jednej literki ;)
wszystkie chyba byly tylko sie gieły:)

pozdrawiam

croppekkk

Post autor: croppekkk » 28.04.2007, 12:27

Na ulicy stadionie przy Okrzei pojawiło się około 3000 fanów. Kolejki przed kasami mówiły same za siebie. Również kibice gości nie zawiedli stawiając sie w liczbie 120 głów. Oprawa meczu była naprawdę godna podziwu. Flagi, ogromna koszulka, czy też kibice machający szalikami. To musi robić wrażenie. Godnym uwagi może być fakt, że doping był kulturalny.

Kibice zadowolenie z gry i z wyniku urządzili prawdziwa fiestę na trybunach. Bardzo ładnie zachowywali się kibice ze Stalowej, którzy uczestniczyli w meksykańskiej fali. Pod koniec meczu jednak zaczepy się prowokacje kibiców Stali. Okrzyki "Polska bez Śląska", czy "Nikt was nie lubi" na pewno nie wpłynęły dobrze na atmosferę. Jednak i w tej sytuacji fani z Gliwic zachowywali się fantastycznie. Nie dali się sprowokować i pokazali na czym polega prawdziwy doping. Wielkie brawa znów dla Pikniku, który walnie przyczyniał się do kibicowania. Na mecze chodzi coraz więcej osób (na Łomży było 2000 na Kmicie 2500 na Stali 3000), czyżby za dwa tygodnie przybyło na stadion 3500 widzów? Wszystkich serdecznie zapraszamy. Również zachęcamy do spotkaniach z piłkarzami. Najbliższe odbędzie sie 30.04 o 19:45 w browarze Warka przy Średniej 10.

Rudeboys72

Post autor: Rudeboys72 » 28.04.2007, 12:39

Jadąc wczoraj do Krakowa,byłem ciekawy ich nowego stadionu,bo jak powszechnie wszystkim wiadomo,telewizor i fotki nie oddają wiernie rzeczywistości, i tu spotkała mnie niespodzianka,stadion zrobił na mnie naprawdę fajne wrażenie,szkoda tylko,ze nie widać kibiców TSu siedzących obok nas,zawsze można było by się ponapinać :wink: ale i tak w tym aspekcie,trybuna główna w pełni potrafi tą lukę wypełnić,co do wpuszczania na stadion to niestety od kiedy powstał nakaz sporządzenia listy imiennej to na większości stadionów będzie kłopot z szybkim wejściem(na Legii też jest z tym padaka).Co do akustyki to jak już pisali wcześniej przedmówcy,kibice gospodarzy rzadko słyszą gości a Ci nie zawsze słyszą gospodarzy,chociaż wczoraj Wisła ryknęła naprawdę pare razy b.głośno,a tak na marginesie,miałem okazję odwiedzić 2 krakowskie stadiony i muszę przyznać bez napinki,że daleko Craxie do Wisły w aspekcie kibicowania...chociaż może gdyby Craxa miała takie warunki jak Wisła...kto wie....oby więcej takich meczów(oczywiście z innym wynikiem :? )
WARSZAWIACY z krwi i kości,cała Polska nam zazdrości.

PWD

Post autor: PWD » 28.04.2007, 12:45

Co do wczorajszego dopingu. Nie wiem możliwe, że taka jest specyfika naszego stadionu ale my ( z perspektywy sektora C )słyszeliśmy Was może 3 razy i to w zasadzie przez chwilke. Wy natomiast piszecie w relacji, że z kolei nas nie słyszeliście. Moim zdaniem zaprezentowaliśmy się bardzo dobrze, a może i najlepiej od kilku lat. Co do Was to też wielki plus za doping przez pełny wymiar spotkania, ale tak jak już wcześniej napisałem. Na C praktycznie dla nas nie istnieliście poza widocznym klaskaniem.

Hanys-1964

Post autor: Hanys-1964 » 28.04.2007, 12:56

486 GieKSiarzy pojechało specjalem do Gorzowa Wlk.
- NASZE MIASTO - NASZ KREW - NASZE ŻYCIE - GKS KATOWICE -

WISLA(Z)

Post autor: WISLA(Z) » 28.04.2007, 13:00

Z legialive.pl
Fakt, tego nowoczesnego jeszcze w stolicy nie ma, ale wydaje nam się bardziej prawdopodobne zbudowanie nowoczesnego obiektu przy Łazienkowskiej, niż organizacja Mistrzostw Europy w Grodzie Kraka.
:lol:

misiekpb

Post autor: misiekpb » 28.04.2007, 13:00

Wisła - Legia
To ja też coś napisze od siebie. Ja byłem na C zaraz obok X i musze powiedzieć że owszem doping wymiatał ale głównie w 2 połowie. W 1 za dużo było się emocjonowania meczem oprócz kibiców na X którzy cały czas ciągnęłli doping. Chociaż nie powiem że doping był zły bo taki nie był. 2 połowa natomiast już wymiatała pod każdym względem. Doping totalnie na maksa przez całe 45 minut.
Co do Legii to jak my mieliśmy przerwe to słyszałem Legie i to bardzo dobrze. Co do opraw to narazie widziałem tylko naszą oprawe i musze przyznać ze super.

Meczyk na wielki + pod względem widowiska i kibicowsko

rey

Post autor: rey » 28.04.2007, 13:14

10 fanów MC pod ogromnym wrażeniem, wspólne balety z Nieobliczalnymi do rana.
rey

MBTCh

Post autor: MBTCh » 28.04.2007, 13:19

rey pisze:10 fanów MC pod ogromnym wrażeniem, wspólne balety z Nieobliczalnymi do rana.
A co to jest te MC? Co do meczu itd. zdziwiło mnie to że wielu ludzi podaczas naszego przejazdu autokarami z dworca, a także na dworcu, pokazywało 'eLki" i machało do nas bardzo przyjaźnie :)

PS.
[link]

director

Post autor: director » 28.04.2007, 13:19

Ja z perspektywy sektora E3 (czyli na prawo od Legii) słyszałem ich doping przez cały mecz. Dwa razy się przebili przez nas (jak była cisza), tak to niewyraźny bełkot i głośny bęben. Ale jak ktoś wspominał, taka akustyka stadionu, że się nawzajem nie słyszeliśmy, choć obie grupy były bardzo głośne.

Legia: C,W, CWK, CWKS Wisła: ku***! (całe E rykneło, fajnie to wyszło ; ) . Dla Legii plus za doping przez cały mecz. Śmieszne to wasze disco-polo coś tam, coś tam: "k**** pierdolona" ;). Napinka odnośnie EURO niby zabawna, ale nie potrzebna kompletnie.

Oprawy z obu stron bardzo ładne.
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.

WIELKA WISŁA

Post autor: WIELKA WISŁA » 28.04.2007, 13:54

http://www.youtube.com/watch?v=sIs1MCS6FUI
http://www.youtube.com/watch?v=pATOqKsFi1U
http://www.youtube.com/watch?v=_cqKrjuH4mU
http://www.youtube.com/watch?v=nfyC1KW2MJ0

na temat Legii się nie wypowiadam bo trudno było coś usłyszeć prócz buczenia i bębna, jedynie spoglądając na ich sektor i widząc łapki w górach, klaskanie i skakanie wskazywało jednoznacznie że nie siedzieli cicho.
Punkt widzenia od punktu siedzenia, proste.
Jechaliśmy całe 90 min na ostrej kurwie, po bramkach nie można było "trzeżwo" ustać na nogach taki kocioł i lekkie przerażenie :shock: :lol:
Jedno wiem, pokazaliśmy charakter i prawdziwy potencjał który w Wiśle zawsze drzemiał.... do następnego.

zigg

Post autor: zigg » 28.04.2007, 14:03

pokazaliśmy charakter i prawdziwy potencjał który w Wiśle zawsze drzemiał....
a gdzie wy byliscie jak cupiala nie bylo w wisle? na hutniku-jak gral w p.uefa!!! przezuty hahahaha

coglin

Post autor: coglin » 28.04.2007, 14:10

zigg pisze:
a gdzie wy byliscie jak cupiala nie bylo w wisle? na hutniku-jak gral w p.uefa!!! przezuty hahahaha
tam gdzie jestesmy teraz - na Reymonta 22
Wisła Kraków

WIELKA WISŁA

Post autor: WIELKA WISŁA » 28.04.2007, 14:13

Olej to Coglin, żal dupe ściska i tyle... jedno Ci tylko napiszę zigg, gdyby nie kibice Wisły którzy chodzili na Hutnika jako KIBICE WISŁY kilkanaście lat wstecz to nie wiem czy Hutnik by dziś istniał na kibicowskiej mapie Polski

http://www.youtube.com/watch?v=gW1vhhqCYtc

nikczemny

Post autor: nikczemny » 28.04.2007, 14:24

zigg pisze:
A gdzie Ty byłeś że nie wiesz. Sprawdź sobie jakie mieliśmy liczy w drugiej lidze na wyjaazdach i potem się wpisz.
PS
Myślę że kwestia dopingu na meczu w Krakowie chyba została tutaj już rozpatrzone wszerz i wskrtoś, na prawo i lewo, z perspektywy Legii i z perspektywy Wisły.
Więc mała prośba - zakończmy ten temat bo nie może być tak że o dopingu jednego meczu będzie pare stron komentarzy.

Janek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Janek » 28.04.2007, 14:43

nikczemny pisze: Myślę że kwestia dopingu na meczu w Krakowie chyba została tutaj już rozpatrzone wszerz i wskrtoś, na prawo i lewo, z perspektywy Legii i z perspektywy Wisły.
Więc mała prośba - zakończmy ten temat bo nie może być tak że o dopingu jednego meczu będzie pare stron komentarzy.
dokladnie.I przestancie bezprzerwy wklejkac odnosniki do filmikow z tego meczu bo juz chyba z 10 wrzuciliscie, a nic niezwyklego na nich nie ma.

Seb

Post autor: Seb » 28.04.2007, 14:44

Napiszę krótko bo dopiero wstalem i zaraz idę dalej odsypiać.. To był chyba jeden z najlepszych spotkań na jakich byłem pod względem dopingu.. Ja prawie wogóle nie słyszałem Wisły.. po wpisach Wiślaków sądze że oni nas też nie słyszeli, więc wnioskuję że było zajebiście i nie ma się co sprzeczać.. Zarówno Wisła jak i my śpiewaliśmy tego dnia rewelacyjnie.. gardło do tej pory mnie boli :D
Reasumując. Oby więcej takich spotkań :!:

WIELKA WISŁA

Post autor: WIELKA WISŁA » 28.04.2007, 14:52

Janek pisze:
nikczemny pisze: Myślę że kwestia dopingu na meczu w Krakowie chyba została tutaj już rozpatrzone wszerz i wskrtoś, na prawo i lewo, z perspektywy Legii i z perspektywy Wisły.
dokladnie.I przestancie bezprzerwy wklejkac odnosniki do filmikow z tego meczu bo juz chyba z 10 wrzuciliscie, a nic niezwyklego na nich nie ma.
Nie ględz człowieku nie ględz.
Nie było Cie na meczu to chociaż cicho siedz i nie pisz że kilka osób te linki wkleiło, bo jestem pierwsza osobą która to wkleiła. Wiesz nie każdy jest tak zajebisty jak Ty, co samemu byś przekrzyczał cały sektor C, niektórzy z chęcią chcą obejrzeć tego typu filmiki- niektórych to interesuje, są ciekawi, Ciebie nie? to nie komentuj i nie ględz jak stara baba

Kuba_ŻLB

Post autor: Kuba_ŻLB » 28.04.2007, 14:57

Wisła jak dla mnie lekki piknik zero adrenaliny nie to co na meczu z KSC na lewo od naszego sektora napinacze napijanajacy sie caly mecz. Ladnie wychodzilo za to wislaką jak spiewali na dwie trybune ale podsumowujac Wisła dla mnie na minus wiecej sie po nich spodziewalem.

lamansz

Post autor: lamansz » 28.04.2007, 14:58

Kuba_ŻLB pisze:Wisła jak dla mnie lekki piknik zero adrenaliny nie to co na meczu z KSC na lewo od naszego sektora napinacze napijanajacy sie caly mecz. Ladnie wychodzilo za to wislaką jak spiewali na dwie trybune ale podsumowujac Wisła dla mnie na minus wiecej sie po nich spodziewalem.
:roll: nie przesadzaj...
;)

ekipa z (c)harakterem

Post autor: ekipa z (c)harakterem » 28.04.2007, 15:01

Kuba_ŻLB pisze:Wisła jak dla mnie lekki piknik zero adrenaliny nie to co na meczu z KSC na lewo od naszego sektora napinacze napijanajacy sie caly mecz. Ladnie wychodzilo za to wislaką jak spiewali na dwie trybune ale podsumowujac Wisła dla mnie na minus wiecej sie po nich spodziewalem.

Obrazek

director

Post autor: director » 28.04.2007, 15:06

Kolego KUBA_ŻLB - odłóż te leki i zgaś jointa, zanim coś napiszesz :|

Wy za to tak się paliliście do avanti, że aż ze strachu dzieci kazali wyprowadzić z naszego sektora. Może zwrócisz też uwagę na to, że znowu by nam zamknęli stadion?

Jeżeli Wisła była na minus, to Legia była na co?

Aha liczymy na rewanżową liczbę biletów w W-wie. ;)
Ostatnio zmieniony 28.04.2007, 15:09 przez director, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja was widziałem, o świcie w tramwaju...
Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was upaja...To wycie syren i ranne bicie dzwonów.

amfre

Post autor: amfre » 28.04.2007, 15:06

Janek pisze:
Czemu zakonczyc? Skoro dyskusja jest na poziomie, a meczy jeszcze innych nie bylo to dlaczego nie mozemy jeszcze popisać? Nadgorliwość to zło ;)
WISLA(Z) pisze:Z legialive.pl
Fakt, tego nowoczesnego jeszcze w stolicy nie ma, ale wydaje nam się bardziej prawdopodobne zbudowanie nowoczesnego obiektu przy Łazienkowskiej, niż organizacja Mistrzostw Europy w Grodzie Kraka.
Co racja to racja. Szkoda, ze na legialive obiektywna jest tylko ocena dopingu i liczby kibiców.
przemekTS pisze:Myślę że Kubal w miare obiektywnie napisał wszystko.
Dodam jeszcze, że z pozycji sektora E- przez pierwsza połowę Legia nawet słyszalna, momentami bardzo, w drugiej polowie słychać było tylko Wisłę.
Tez tak mysle;)
TSNH pisze:Wisła-Legia
ja moge dodać tylko, że wg.mnie w czasie meczu stosunkowo mało bluzg jak na taki mecz. Obie ekipy raczej zajeły się dopingowaniem swoich drużyn.
Niby mało ale niepotrzebnie po 2 i szczegolnie 3 bramce dla Wisly Legia troche sie sfrustrowała. No i bluzgi same po koncowym gwizdku. Inna kwestia jakbyscie wygrali, ale prowadzicie wypas doping, koniec meczu, wynik w plecy i wyzywacie się bluzgami + "gts" itd...
cracovia 1906 krakow pisze:Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.

GIALLO-ROSSI

Post autor: GIALLO-ROSSI » 28.04.2007, 15:36

co do flagi Korony

"Po wczorajszym spotkaniu Pucharowym z Petrą Płock, grupa kibiców Wisły Kraków, kroi jedną z flag Korony Kielce. Flaga "Chęcińska" , bo o niej mowa pochodzi z tzw "drugiej strony" - czyli z miejsc zajmowanych przez nieco inną (piknikową) publiczność."

krk
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: krk » 28.04.2007, 15:44

Już to mówiliście..
W KRAKOWIE BEZ ZMIAN - WISŁA PANY!

CywiL

Post autor: CywiL » 28.04.2007, 16:06

director pisze: Dla Legii plus za doping przez cały mecz. Śmieszne to wasze disco-polo coś tam, coś tam: "k**** pierdolona" ;).

Bez napinki ale największe disco-polo na polskich stadionach to wasz hymn. Naprawdę w jakiej aranżacji nie byłby spiewany to brzmi jak jakis hit z "Disco Relax". 8)

Co do meczu to nie ma co się powtarzać - zajebiście pod każdym względem, a doping obu ekip naprawdę imponujący.
Jedyny minus to catering, pod koniec pierwszej połowy nie było nic do picia, nawet wody. W perspektywie powrotu pociągiem bez wizyty w sklepie to średnia opcja.
WARSZAWA da się lubić - ja Ją kocham to jest pewne!!!
I w ogóle i w szczególe i pod każdym innym względem!!!

łazuch
ban

Post autor: łazuch » 28.04.2007, 16:34

MBTCh pisze:Co do meczu itd. zdziwiło mnie to że wielu ludzi podaczas naszego przejazdu autokarami z dworca, a także na dworcu, pokazywało 'eLki" i machało do nas bardzo przyjaźnie :)
nie pomyslales ze to mogly bc pasy albo Hutnik? to nie wawa, ze 95% jest za Legia
"MC-skrot dosyc latwy do rozkminienia."
moje 1wsze skojarzenie to bylo Manchaster City... pozniej na mysli przyszedl mi mc donald a nastepni rapowy mc... wiec moze lepiej ktos niech napisze a nie sie bedziemy bawic w podchody

Wredny

Post autor: Wredny » 28.04.2007, 16:44

GIALLO-ROSSI pisze:co do flagi Korony

"Po wczorajszym spotkaniu Pucharowym z Petrą Płock, grupa kibiców Wisły Kraków, kroi jedną z flag Korony Kielce. Flaga "Chęcińska" , bo o niej mowa pochodzi z tzw "drugiej strony" - czyli z miejsc zajmowanych przez nieco inną (piknikową) publiczność."
Kogo to obchodzi?Flaga to flaga,a tych trzeba sobie pilnowac.Została SKROJONA,a nie UKRADZIONA z magazynu :!:

Jeśli zaś chodzi o wczorajszy mecz w Krakowie i napinaczy to owszem byli.Ale u was w Warszawie jest ich też bardzo wielu i jest tak w całej Polsce na wielu stadionach,więc nie ma o czym pisac. :roll:

łazuch
ban

Post autor: łazuch » 28.04.2007, 17:09

Legioner pisze: Bez przesady. Jaki kibic Cracovii pokazywałby eLkę? Kim byli ci ludzie i co chcieli przekazac tak naprawdę pokazując ten symbol pozostanie chyba na zawsze zagadką tego wyjazdu.
Ja te "elki" w Waszą strone odbieram jako blogoslawienstwo;] w sensie, ze Ci ludzie zyczyliu Wam powodzenia, woleli abyscie to Wy wygrali. Czyli cos na sumieniu musza miec, że wolą Legie od Wisły. I nie mowie, ze to musili byc najwierniejsi fani KSC czy Hutnika ale nawet zwykłe pikniki czy zwykli sympatycy.

marsjanin
ban

Post autor: marsjanin » 28.04.2007, 17:15

to i ja cos od siebie... stałem na A zaraz koło Legii i sklamalbym jesli bym napisal ze Legia słabo sie zaprezentowala jesli chodzi o doping to czołowka krajowa klasa europejska liczba tez dobra jesli chodzi o Wisłe to wiary od zajebania doping b. dobry kozacko wygladało jak całe C skakało tyłem do murawy 8) takze wszystko na + naprawde oby wiecej takich meczykow ps niech zyja napinacze bylo zabawnie :D ps2 Legła Warszawa! :twisted: sorka za napinke ale musialem :wink:

ODPOWIEDZ