Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
jagiełło_chojenki
-
nie napinaj sie tak, ok?
i tak na Dąbrowie jest fajnie.
Widzew - Park Podolski (obie części - koło kościoła i skałek, na granicy z Zarzewem)[tu raczej nie powinno być żadnych sprzeczności co do tego faktu], dalej.. okolice SP 187 i 189 to tez zdecydowanie proWIDZEWskie rejony, dalej.. okolice XXVLO to także Widzew, z małymi, naprawdę małymi wyjątkami (głównie starszyzna w wieku poreprodukcyjnym ;]), która kibicuje ŁKS'owi.
teraz, tzw.: "Czarna Dąbrowa".
Młodzi są za Widzewem (większość), jest ekipa 'białych' w miare udzielająca się, ale to wiek > 27 lat, więc niedługo emerytura
.
Okolice kościoła im. Maksymiliana Kolbego, to teren na którym przeważa Widzew. ŁKS istnieje - nie mozna powiedzieć, że nie (kto mieszka na "Czarnej Dąbrowie" wie o co mi chodzi) ale latwiej spotkac Widzewiaka, niż ŁKSiaka.. taka prawda. Jak już wspomniałem jedynie starszyzna to ŁKS.
Jeśli chodzi o te 2 w/w strefy prognoza na przyszłość sprzyja Widzewowi. 80% - 20% ŁKS to chyba najtrzeźwiejsze spojrzenie na sprawę w/w terenów.
Podgórna/Kilińskiego/Kraszewskiego itd. niech kto inny opisze - nie mam rozeznania w tej okolicy.
PS.: A gdzie podziała się napinka?!
PS2.: To było w miare obiektywne.
PlayStation3.: Dobranoc.
Widzew - Park Podolski (obie części - koło kościoła i skałek, na granicy z Zarzewem)[tu raczej nie powinno być żadnych sprzeczności co do tego faktu], dalej.. okolice SP 187 i 189 to tez zdecydowanie proWIDZEWskie rejony, dalej.. okolice XXVLO to także Widzew, z małymi, naprawdę małymi wyjątkami (głównie starszyzna w wieku poreprodukcyjnym ;]), która kibicuje ŁKS'owi.
teraz, tzw.: "Czarna Dąbrowa".
Młodzi są za Widzewem (większość), jest ekipa 'białych' w miare udzielająca się, ale to wiek > 27 lat, więc niedługo emerytura
Okolice kościoła im. Maksymiliana Kolbego, to teren na którym przeważa Widzew. ŁKS istnieje - nie mozna powiedzieć, że nie (kto mieszka na "Czarnej Dąbrowie" wie o co mi chodzi) ale latwiej spotkac Widzewiaka, niż ŁKSiaka.. taka prawda. Jak już wspomniałem jedynie starszyzna to ŁKS.
Jeśli chodzi o te 2 w/w strefy prognoza na przyszłość sprzyja Widzewowi. 80% - 20% ŁKS to chyba najtrzeźwiejsze spojrzenie na sprawę w/w terenów.
Podgórna/Kilińskiego/Kraszewskiego itd. niech kto inny opisze - nie mam rozeznania w tej okolicy.
PS.: A gdzie podziała się napinka?!
PS2.: To było w miare obiektywne.
PlayStation3.: Dobranoc.
http://www.sexatlas.pl/info_m.php?of=44 ... e=286&fl=p
zobaczcie 2 i 3 zdjecie
zobaczcie 2 i 3 zdjecie
-
jagiełło_chojenki
Skoro to znalazłeś to chyba jesteś mocno zainteresowany panem ze zgierza.http://www.sexatlas.pl/info_m.php?of=44 ... e=286&fl=p
zobaczcie 2 i 3 zdjecie
-
jagiełło_chojenki
-
Michal1908
no nno ten kwadrat jest nasz, tam ficefiaka nei uswiadczysz, mzoan pwoeidziec ze to taki nasz "zabieniec", mamy tu mocna ekipe, sami fajterzy przypakowani, jezdza na akcje ciagle i maja niezla korbe w glowiecity pisze:jagiełło chodziło mi o ten kwadrat osiedla ktory jest otoczony wyzej wymienionymi ulicami
-
Michal1908
-
jagiełło_chojenki
-
nie napinaj sie tak, ok?
nie jest to slaba ekipa, ale nie przesadzaj.. przetrzyj okulary/monitor.Michal1908 pisze:moim zdnaiem chyba najmocnijsza na gornej w ogole
skoro masz tyle lat na ile podajesz, to nie powinieneś zatem wypowiadać się w temacie siły tej młodej ekipy. chyba, ze nie masz jeszcze zalozonej rodziny i przez to jestes az tak przekumaty.Michal1908 pisze: podstawowke konvczylem jak jeszcze rosla bawelna na twoja pierwsza pieluche synku... kiedy poszedles do podstawowki mailem juz dawno ponad 50 wyjazdow, kiedy malowales pierwsza kolrowanke w swietlicy ja bralem udzial w pierwszych ustawkach... to byly czasy, K. i P. z Rokicia wiedza o czym mowie, pzdr dla Was chlopaki.... KMWTW
FreddyK chyba wszystko uslyszales od kolegow po szalu... pisanie w tym temacie uwazam za zbedne... pozdrawiam 1908 DBWA!FreddyK pisze:Co do podgórnej nie twierdze że jest Widzewska gdyż 95 % jest za Łksem lecz takie jedno małe ale gdy jeszcze rok temu większość kumatych osób z podgórnej siedziała i ie było ich na oseidlu chłpaki z podgórnej jeździli na Widzew sam znimi jeździlłem gdy większość osób wrócila na osiedle Podgórna stała sie dzielnicą Łksem i uwierzcie że tkak było mieszkam w sąsiędztwie podgórnej a wsamym jej sercu chodziłem do skzoły więc cośo tym wiem....ogólni można poweidzieć podgórna ŁKS ale przerzuty.....city pisze:Dąbrowa nie taka widzewska ....
Podgórna ŁKS !!!
rejony Śmigłego, Dabrowskiego, Broniewskiego,Kilinskiegodo nas naleza
-
malina1910
-
Michal1908
Zarzew to nie GórnaFreddyK pisze:Łks Ruda Nowe Rokicie
Widzew Chojny Zarzew
edit: A co do tematu "Podgórnej", to faktycznie w kwadracie Rydza Śmigłego - Broniewskiego - Kilińskiego - Dąbrowskiego jest wielu pomyleńców z ŁKS. Trzymają się tam całkiem nieźle z tego co obserwuję, a bywam w tamtych okolicach, zwłaszcza na Kołowej.
-
jagiełło_chojenki
-
Michal1908
White-Red to dziecko nie lsuchajcie go, bo robi przypal ciemnje stronie miasta... sa na tym forum osoby kompetentne, miedzy innymi ja, i to my reprezentujemy stanowisko kibicow eŁKSy, zeby była jasnosc. Wam koledzy zza meidzy radze takze uporzadkwoac swoje tu sprawy...
to ze w jenym poscie sobie zazartowalem nic nei znaczy - to tak odnosnie wypowiedzi, ktore zostana zaraz napsiane celem umniejszenia mojej wiarygodnosci.. kto ma wiedziec ten wie kim jestem i neich tak pozostanie, malolatom z jednej jak i zdrugiej strony radze, zeby wyluzowali, w szczegolnosci tyczy sie to naszych mlodych - pamietajcie , ze nei jestescie anonimowi
to ze w jenym poscie sobie zazartowalem nic nei znaczy - to tak odnosnie wypowiedzi, ktore zostana zaraz napsiane celem umniejszenia mojej wiarygodnosci.. kto ma wiedziec ten wie kim jestem i neich tak pozostanie, malolatom z jednej jak i zdrugiej strony radze, zeby wyluzowali, w szczegolnosci tyczy sie to naszych mlodych - pamietajcie , ze nei jestescie anonimowi
-
Michal1908
-
Łódzki Klub Sportowy