nie wiadomo.. klub robi jakies problemy po ostatnich awanturach.. dzisiaj mamy mecz pucharowy i ustalimy wszelkie szczegolySandor pisze:rafalus do Stargardu w sobote przyjezdzacie?
IV Liga - komentarze i relacje
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Hanys-1964
- Kontakt:
-
Jurand ze Spychowa
-
Jurand ze Spychowa
Teledysk Goplanii
Tu są chyba jak narazie wszystkie mecze ktore sie odbyły w tym sezonie ... a Sezon jeszcze trwa czyli przygoda sie nie skonczyła 
a ja własnie co do tematu zapodaje teledysk Goplanii Inowrocław
http://www.youtube.com/watch?v=6U_L8wvRu4k
a ja własnie co do tematu zapodaje teledysk Goplanii Inowrocław
http://www.youtube.com/watch?v=6U_L8wvRu4k
-
*Wyjadacz_papug_z_KONGO*
Ja już pisałem, że będąc w Tarnowie spotkałem na rynku typów z Tarnovii, ktorzy wyglądali na "sportowców".
A to, że ekipa kroi swoją koszulkę z jakiegoś typa, to już parodia, jeżeli jest taka sytuacja, a w moim klubie "sukcesu" też każdy chce taką koszulkę - to się podchodzi i gtrzecznie prosi o oddanie, a nie od razu bicie.
Swoją drogą, ja uważam, że to Tarnovia skroila Unie, ale ktoś coś próbuje uktyć.
Ale nie moja sprawa - nie moje podwórko
A to, że ekipa kroi swoją koszulkę z jakiegoś typa, to już parodia, jeżeli jest taka sytuacja, a w moim klubie "sukcesu" też każdy chce taką koszulkę - to się podchodzi i gtrzecznie prosi o oddanie, a nie od razu bicie.
Swoją drogą, ja uważam, że to Tarnovia skroila Unie, ale ktoś coś próbuje uktyć.
Ale nie moja sprawa - nie moje podwórko
-
Skowron_GOPLANIA
- Kontakt:
x
Na wyjazd do Zurawicy wybieramy sie w 2 auta.
Droga mija spokojnie i dosc przyjemnie (Pozdrawiamy urocza Pania z czerwonego Matiza
).Pod stadionem meldujemy sie w ostatniej minucie pierwszej polowy.
Dolacza do nas 12 kibicow Polonii Przemysl i wszyscy razem wchodzimy na sektor gdzie juz jeden z Siarki przebywal od poczatku meczu.
Z jego relacji wynika, ze podjechalo wczesniej auto z Jaroslawia z propozycja walki po meczu ale ze wzgledu na brak Siarkowcow odjechali.
Podczas meczu prowadzimy dobry doping i co wazne na stadionie nie bylismy sami poniewaz miejscowi utworzyli mlyn z 4 flagami na plocie.
Trudno oszacowac ich liczbe poniewaz czesc siedziala a czesc stala ale liczba ok.30 wydaje sie prawidlowa.Ich doping sredni ale zwazywszy ze chyba wszyscy byli pijani byl dosc zabawny:) Kilkakrotnie wpolnie pozdrawiamy PZPN i policje.
Po ostatnim gwizku pilkarze dziekuja za przybycie a my spiewamy "Czy zwyciezasz czy nie..." oraz "jestesmy z wami"...Faworyt przegrywa w Zurawicy 2-0.
Po meczu spokojnie wyjezdzamy i wracamy do domow. Zaloga jednego auta ma problemy z policja na trasie i dojezdzaja ponad godzine po pierwszym aucie do Tarnobrzega.
Ogolem 9 Siarkowcow (w tym 1 FC Majdan Królewski + 12 kibicow Polonii, ktorym dziekujemy za przybycie.
Uprzedzajac: Kibicow Siarki i Polonii nie laczy nic.Kilku z nas ma kontakt z fanami z Przemysla i przyjechali oni goscinnie na ten mecz. To tyle.
Droga mija spokojnie i dosc przyjemnie (Pozdrawiamy urocza Pania z czerwonego Matiza
Dolacza do nas 12 kibicow Polonii Przemysl i wszyscy razem wchodzimy na sektor gdzie juz jeden z Siarki przebywal od poczatku meczu.
Z jego relacji wynika, ze podjechalo wczesniej auto z Jaroslawia z propozycja walki po meczu ale ze wzgledu na brak Siarkowcow odjechali.
Podczas meczu prowadzimy dobry doping i co wazne na stadionie nie bylismy sami poniewaz miejscowi utworzyli mlyn z 4 flagami na plocie.
Trudno oszacowac ich liczbe poniewaz czesc siedziala a czesc stala ale liczba ok.30 wydaje sie prawidlowa.Ich doping sredni ale zwazywszy ze chyba wszyscy byli pijani byl dosc zabawny:) Kilkakrotnie wpolnie pozdrawiamy PZPN i policje.
Po ostatnim gwizku pilkarze dziekuja za przybycie a my spiewamy "Czy zwyciezasz czy nie..." oraz "jestesmy z wami"...Faworyt przegrywa w Zurawicy 2-0.
Po meczu spokojnie wyjezdzamy i wracamy do domow. Zaloga jednego auta ma problemy z policja na trasie i dojezdzaja ponad godzine po pierwszym aucie do Tarnobrzega.
Ogolem 9 Siarkowcow (w tym 1 FC Majdan Królewski + 12 kibicow Polonii, ktorym dziekujemy za przybycie.
Uprzedzajac: Kibicow Siarki i Polonii nie laczy nic.Kilku z nas ma kontakt z fanami z Przemysla i przyjechali oni goscinnie na ten mecz. To tyle.
-
Ave Tarnów
- Kontakt:
W Tarnowie na meczu młyn w 1 połowie ok. 100 osób, później stopniał.ale fajny doping , głównie trening nowych przśpiewek
widzów:350.
Piłkarze raczej tracą już szanse na awans. opis zapewne wrzuci ktoś inny.
Piłkarze raczej tracą już szanse na awans. opis zapewne wrzuci ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 30.04.2007, 21:30 przez Ave Tarnów, łącznie zmieniany 1 raz.
Żurawianka - Siarka Tarnobrzeg (+Polonia Przemyśl)

Ostatnio zmieniony 29.04.2007, 20:37 przez Siarka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Łuciu1909
Pogoń Leżajsk - Polonia Przemyśl
Nas na tym wyjeździe 50 osób pociągiem, już w samym Przemyślu policja informuje nas o tym, że nie wejdziemy na stadion w Leżajsku i zaraz po przyjeździe zostaniemy zawróceni do Przemyśla, mimo to decydujemy się na wyjazd. Droga mija spokojnie, bez żadnych atrakcji. W samym Leżajsku na dworcu czeka już na nas Przemyska i Leżajska policja, która informuje nas, że za 10 minut na stacje wjedzie pociąg którym wracamy do Przemyśla. Jako powód podają...zbyt późne wysłanie do klubu z Leżajska fax`u z informacją o naszym przyjeździe i brak listy imiennej...a to wszystko w IV Lidze. Na koniec gdy psiarnia zapakowała nas do pociągu powrotnego przyjeżdza jakiś pies z pismem oraz podpisem jakiegoś działacza z Pogoni i informacją, że mecz pomiędzy obiema drużynami zostanie rozegrany bez udziału kibiców gości. Powrót również bez atrakcji.

Dzien wcześniej jesteśmy gościnnie w 12 osób na meczu Żurawianka Żurawica-Siarka Tarnobrzeg, razem z Siarkowcami (8 osób) w klatce.
Nas na tym wyjeździe 50 osób pociągiem, już w samym Przemyślu policja informuje nas o tym, że nie wejdziemy na stadion w Leżajsku i zaraz po przyjeździe zostaniemy zawróceni do Przemyśla, mimo to decydujemy się na wyjazd. Droga mija spokojnie, bez żadnych atrakcji. W samym Leżajsku na dworcu czeka już na nas Przemyska i Leżajska policja, która informuje nas, że za 10 minut na stacje wjedzie pociąg którym wracamy do Przemyśla. Jako powód podają...zbyt późne wysłanie do klubu z Leżajska fax`u z informacją o naszym przyjeździe i brak listy imiennej...a to wszystko w IV Lidze. Na koniec gdy psiarnia zapakowała nas do pociągu powrotnego przyjeżdza jakiś pies z pismem oraz podpisem jakiegoś działacza z Pogoni i informacją, że mecz pomiędzy obiema drużynami zostanie rozegrany bez udziału kibiców gości. Powrót również bez atrakcji.

Dzien wcześniej jesteśmy gościnnie w 12 osób na meczu Żurawianka Żurawica-Siarka Tarnobrzeg, razem z Siarkowcami (8 osób) w klatce.
-
Warchlak83
- ban
Możliwe przecierz jest, że w autobusie zmieści się ze 60 osób. Jak widziałeś ten autobus to sobie sprawdź ile wchodzi osób w modelu i masz odpowiedź. Najważniejsze, że w ogóle się pojawili i to w nie małej liczbie. To chyba pierwsi przyjezdni do was na Gdańską od 2005 roku ( derby z Elaną )? Może się myle, jeśli tak to prosze o poprawienie.
A co Tarnovia ma do 4 ligi?szymekWKS pisze:http://i10.tinypic.com/52d8vaq.jpg
Jednak Tarnovia zyje
czyzby mozliwy powrot?
poZdro
to było kierowane akurat do kibiców tarnowskiej Unii, przez napinke jedną stronę wcześniej gdzie napisali ze Tovia WOGOLE sie nie udziela.Ł_UT pisze:A co Tarnovia ma do 4 ligi?szymekWKS pisze:http://i10.tinypic.com/52d8vaq.jpg
Jednak Tarnovia zyje
czyzby mozliwy powrot?
poZdro
-
rodowity TARNOVIAnin
- Kontakt:
-
hooltras1944
-
rodowity TARNOVIAnin
- Kontakt:
-
SIARKOWIEC
Polonia Przemysl- Siarka Tarnobrzeg
Zaległa fotka z meczy Polonia-Siarka nas na tym wyjezdzie 28 nie wszyscy uchwycenia na fotce
http://tinypic.com/view.php?pic=67yt6dt
http://tinypic.com/view.php?pic=67yt6dt
-
jaskoleczka