Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Pan Zdzisław

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Pan Zdzisław » 27.10.2009, 22:40

Niech jakiś admin zapoda mu bana...

Czy może czekacie aż zapyta o jakąś większą pierdołe ?

iparts.pl
pgn

Post autor: pgn » 27.10.2009, 23:02

a ja mam pytanie odnośnie Apatora Toruń. ma jakieś sensowne FC czy raczej region jest za Elaną
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

neo12

Post autor: neo12 » 27.10.2009, 23:24

Apator ma fc w miejscowosci Lubicz ale czy jest to jak nazwales "sensowny fc" to niewiem
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań" - Gilbert Keith Chesterton

kebus

Post autor: kebus » 27.10.2009, 23:26

Łubianka, Pigża, Łysomice, Lubicz, Osiek

neo12

Post autor: neo12 » 27.10.2009, 23:29

Ale Elana tez ma chyba fc w Lubiczu?

Prawdziwi Kibice KSP

Post autor: Prawdziwi Kibice KSP » 28.10.2009, 13:24

Co do sytuacji w Warszawie.

Oficjalny mail dotyczacy sytuacji w naszej druzynie wyslany przez Prawdziwych Kibicow Polonii m.in. do klubu Polonia Warszawa:

Witamy,

Jako kibice Polonii Warszawa, związani z tym klubem od lat, musimy wyrazić sprzeciw wobec tego co dzieje się na trybunach. Wszelkiej maści chuligani,a także ludzie powiązani ze środowiskiem kryminalnym roszczą sobie prawo do decydowania o tym jak normalni kibice mają wyrażać na trybunach miłość do swojego klubu, wyzywają ich na meczach, a także zakazują pod groźbą pobicia jeżdżenia na wyjazdy. W swoich działaniach powołują się również na układy z klubem, które przejawiają się chociażby dofinansowywaniem wyjazdów i różnych inicjatyw będących w sprzeczności z interesami klubu i normalnych fanów piłki nożnej i Polonii Warszawa.
Mówimy dość ! Przerywamy milczenie!

Ponadto postanowiliśmy pojechać na wyjazd do Bełchatowa, który miał miejsce w sobotę 24 października, by wspomóc piłkarzy dopingiem. O planie wyjazdu informowaliśmy w ulotkach rozdanych na ostatnim meczu Polonii na konwiktorskiej 6 (załączamy zdjęcie ulotek) Niestety w obawie, że nasze personalia trafią do chuliganów nie mogliśmy zamówić biletów i pojechaliśmy do Bełchatowa bez nich. Z uwagi na sprzeciw obserwatora pzpnu nie mogliśmy zasiąść na sektorze gości. Głośnym okrzykiem zaznaczyliśmy swoją obecność z miejsca przy tym sektorze i musieliśmy wracać do Warszawy. Cała eskapada obyła się bez niebezpieczeństw i niesympatycznych sytuacji, które tak często miały miejsce na wyjazdach organizowanych przez bojówki.

Załączamy nasze zdjęcie z Bełchatowa.

Liczymy na odzew i pomoc klubu w budowaniu normalności na Konwiktorskiej 6.

Z wyrazami szacunku,

Prawdziwi Kibice Polonii.

[link]

Eryer

Post autor: Eryer » 28.10.2009, 13:43

Jak sam napisales, bylo was 8 na meczu...
Od cholery tych prawdziwych kibicow :)

No ale coz, szerokiej drogi, tyle ze nie szkoda wam co wyjazd tracic kolejnych szalikow ? ;)
Ketor pisze:Mam kilka pytań
Legia wchodzi na stadion Lecha? Znowu jest układ? Będzie zgoda?
Czy Widzew ma coś do powiedzenia na temat liczby ŁKSu w Gorzowie?
Czy Raków organizuje jakąś mszę na Jasnej Górze?
Co za ekipa dwa tygodnie temu była widoczna w 4 busy i 2 auta na 45 kilometrze A4 od Katowic w stronę Wrocławia?
Co jadła ekipa w Zajezdni u Bogdana i czy jest prawdopodobne, że to Stomil Olsztyn?
Czy zapowiadają deszcz w Świętokrzyskim na weekend, a jeśli tak to czy KSZO może coś z tym zrobić?

M.1906

Post autor: M.1906 » 28.10.2009, 14:50

Prawdziwi Kibice KSP pisze:Co do sytuacji w Warszawie.

Oficjalny mail dotyczacy sytuacji w naszej druzynie wyslany przez Prawdziwych Kibicow Polonii m.in. do klubu Polonia Warszawa:

Witamy,

Jako kibice Polonii Warszawa, związani z tym klubem od lat, musimy wyrazić sprzeciw wobec tego co dzieje się na trybunach. Wszelkiej maści chuligani,a także ludzie powiązani ze środowiskiem kryminalnym roszczą sobie prawo do decydowania o tym jak normalni kibice mają wyrażać na trybunach miłość do swojego klubu, wyzywają ich na meczach, a także zakazują pod groźbą pobicia jeżdżenia na wyjazdy. W swoich działaniach powołują się również na układy z klubem, które przejawiają się chociażby dofinansowywaniem wyjazdów i różnych inicjatyw będących w sprzeczności z interesami klubu i normalnych fanów piłki nożnej i Polonii Warszawa.

Ponadto postanowiliśmy pojechać na wyjazd do Bełchatowa, który miał miejsce w sobotę 24 października, by wspomóc piłkarzy dopingiem. O planie wyjazdu informowaliśmy w ulotkach rozdanych na ostatnim meczu Polonii na konwiktorskiej 6 (załączamy zdjęcie ulotek) Niestety w obawie, że nasze personalia trafią do chuliganów nie mogliśmy zamówić biletów i pojechaliśmy do Bełchatowa bez nich. Z uwagi na sprzeciw obserwatora pzpnu nie mogliśmy zasiąść na sektorze gości. Głośnym okrzykiem zaznaczyliśmy swoją obecność z miejsca przy tym sektorze i musieliśmy wracać do Warszawy. Cała eskapada obyła się bez niebezpieczeństw i niesympatycznych sytuacji, które tak często miały miejsce na wyjazdach organizowanych przez bojówki.

Z wyrazami szacunku,

[link]
Sprawozdanie rodem z tvnu :shock:
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.

13%

Post autor: 13% » 28.10.2009, 15:25

typ zna skróty CG i H więc pewnie jest troszeczkę kumaty, ciekawe jaka kara go spotka bo personalia tej grupki będą znane prędzej czy później

EgonOlsen

Post autor: EgonOlsen » 28.10.2009, 15:39

Leszek Piesek pisze:jak wyglada sytuacja w Braniewie ?
Po dwóch latach posuchy na Zatoce odradzają się kibice

neo12

Post autor: neo12 » 28.10.2009, 15:50

W Braniewie sa chyba fc Arki i Olimpii jeśli sie nie myle?

siemazwieczora

Post autor: siemazwieczora » 28.10.2009, 19:04

Jak wygląda sytuacja w Rokietnicy woj. Śląskie ?

godefroy

Post autor: godefroy » 28.10.2009, 19:15

neo12 pisze:Ale Elana tez ma chyba fc w Lubiczu?
Zgadza się , ale z tego co rozmawiałem z chłopakami z Lubicza to tylko tzw "Lubicz Dolny" to przewaga Elany(starzy nadal za Apatorem , młodsi za Elana)... "Lubicz Górny" to zdecydowanie Apator (pojawaiaja sie w barwach i agrafy A) choć i tam nielicznie sa jednostki za Elana..

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 28.10.2009, 19:37

siemazwieczora pisze:Jak wygląda sytuacja w Rokietnicy woj. Śląskie ?

Dawniej napewno Górnik Zabrze , w latach 90-tych była flaga w barwach KSG z napisem "Rokietnica". Czy coś się zmieniło , to tego nie wiem.

flash

Post autor: flash » 28.10.2009, 19:50

Tuwimianin pisze:
siemazwieczora pisze:Jak wygląda sytuacja w Rokietnicy [link] ?
Dawniej napewno Górnik Zabrze , w latach 90-tych była flaga w barwach KSG z napisem "Rokietnica". Czy coś się zmieniło , to tego nie wiem.
Chyba chodzi o Rokitnicę (dzielnicę Zabrza)??? Jak tak, to zerknij tu [link]

Czegoś takiego jak RokiEtnica chyba nie ma w woj śląskim.

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 28.10.2009, 20:55

flash pisze:
Tuwimianin pisze:

Masz racje , poprostu dokładnie nie pamiętałem , wiem tylko , że na fotkach z lat 90-tych taka flaga z taką nazwą wisiała , często na meczach KSW w barwach Górnika.

miś kumatek

Post autor: miś kumatek » 28.10.2009, 21:03

Witamy,

Z wyrazami szacunku,

[link]
Moim zdaniem nieudana prowokacja lokalnego rywala. Pytam tylko, po co? przeciez Polonia i tak chyba jest w ciężkiej sytuacji.
Obrazek

wu_

Post autor: wu_ » 28.10.2009, 23:36

miś kumatek pisze:

(...)

[link]
Moim zdaniem nieudana prowokacja lokalnego rywala. Pytam tylko, po co? przeciez Polonia i tak chyba jest w ciężkiej sytuacji.
Też mi się wydaje że to prowokacja (ta zakapturzona ekipka niezbyt mi pasuje do treści tego maila) i jeśli jest nią naprawde to przyznaje - dość interesujący pomysł.
Przykład wielu klubów (chociażby ŁKSu w Łodzi, czy Ruchu w Katowicach) powinien wszystkich nauczyć że dość szybko role w mieście mogą się zamienić, więc każda okazja do ośmieszenia czy "dobicia" rywala jest dobra, w dobie strzelania z rakietnic, wynoszenia flag itd taka akcja to pryszcz...

I żeby nie rozmywać - Chojnów i Bolesławiec , z tego co wiem kiedyś FC Zagłębia, są tam kibice innych klubów? (Śląsk, Miedź...)

kropek

Post autor: kropek » 29.10.2009, 00:23

Oficjalnie nie ma, ale wiadomo w kazdym miescie sie znajda kibice innych druzyn. 2 mocne Fc ZL.
Obrazek

van.dal

Post autor: van.dal » 29.10.2009, 09:47

Tuwimianin może przybliżysz nam sytułacje panującą w tej chwili w Dębicy ?

Ouzo

Post autor: Ouzo » 29.10.2009, 11:09

kropek pisze:Oficjalnie nie ma, ale wiadomo w kazdym miescie sie znajda kibice innych druzyn. 2 mocne Fc ZL.
Skoro jesteśmy już w tych rejonach to mnie ciekawi jeszcze Złotoryja, bo w sumie nic nie słyszałem na temat tego miasta.

Ciekawy jest też Zgorzelec. Słyszałem o fanach zarówno Śląska jak i Legii Warszawa. Skąd oni tam? Działają coś na mieście w ogóle?

Jawor, Strzegom, Świdnica,Kamienna Góra?

Miedź ma jakieś FC? I jak wygląda sprawa z Karkonoszami, pojawiają się jakoś konkretniej przy Oporowskiej?

I jeszcze jedno pytanie. Polonia Świdnica jest ukierunkowana w jakąś stronę? Czy działają na swój rachunek?

Wybaczcie ilość pytań, ale mam wybiórcze pojęcie o tych rejonach.

kropek

Post autor: kropek » 29.10.2009, 11:35

Ouzo pisze:
kropek pisze:Oficjalnie nie ma, ale wiadomo w kazdym miescie sie znajda kibice innych druzyn. 2 mocne Fc ZL.
Skoro jesteśmy już w tych rejonach to mnie ciekawi jeszcze Złotoryja, bo w sumie nic nie słyszałem na temat tego miasta.

Ciekawy jest też Zgorzelec. Słyszałem o fanach zarówno Śląska jak i Legii Warszawa. Skąd oni tam? Działają coś na mieście w ogóle?

Jawor, Strzegom, Świdnica,Kamienna Góra?

Miedź ma jakieś FC? I jak wygląda sprawa z Karkonoszami, pojawiają się jakoś konkretniej przy Oporowskiej?

I jeszcze jedno pytanie. Polonia Świdnica jest ukierunkowana w jakąś stronę? Czy działają na swój rachunek?

Wybaczcie ilość pytań, ale mam wybiórcze pojęcie o tych rejonach.
Złotoryja Zagłębie

Jawor Śląsk, lecz powiat Jaworski juz bardziej ZL.

Świdnica wiadomo miejscowa Polonia, Fc Górnika oraz Zagłębia.

Kamienna Góra Górnik

Miedź nie posiada zadnych Fc.

A co do Poloni to moze niech ktos od nich sie wypowie.
Obrazek

kropek

Post autor: kropek » 29.10.2009, 11:37

Nie mozna edytowac wiec pisze pod postem.

W Strzegomiu jest Zagłębie i Śląsk. Obydwie grupy słabo zoorganizowane.
Obrazek

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 29.10.2009, 12:40

van.dal pisze:Tuwimianin może przybliżysz nam sytułacje panującą w tej chwili w Dębicy ?

W tej chwili muszę niestety przyznać , że KSW ma przewage . Jednak Dębica to miasto niewielkie , u Nas jest dużo młodych , co cieszy . Nie będe się wdawał w procenty itp. , podsumowywując obecnie to Wisłoka ma przewage , a jak będzie za kilka lub kilkanaście mięsięcy , to tego nie wie nikt. Podkreślam , że jest to tylko moje osobiste zdanie .

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 29.10.2009, 12:58

Tuwimianin,a był czas,że Wisłoka nie miała przewagi?? Jeśli tak,to kiedy??
Z góry dzięki za odpowiedz.

Wjazd z bramą

Post autor: Wjazd z bramą » 29.10.2009, 13:47

Sytuację w powiecie Jaworskim można nazwać jedynie synonimem nowego stadionu jak i gry ZL w 1 lidze, kiedy Śląsk był w 3. Przewaga kibiców ZL w tym powiecie nie istnieje, lecz prawdą jest,że są tam fani pilki nożnej z naszej klasy w barwach ZL. Jeśli chodzi o aspekty kibicowskie to każdy delikwent rozkminiony i zapytany o sympatie kibicowskie odpowiada ,że jego interesuje tylko piłka nożna a nie świat kibiców :lol: Ewentualnie są psami i lubią mecze. Kibicowsko Ziemia Jaworska to ŚW

Ouzo

Post autor: Ouzo » 29.10.2009, 14:22

Wjazd z bramą, wiesz może jak jest z tą Polonią?

Jeszcze mam pytanie o taką miejscowość jak Ostrzeszów i już pytanie bardziej do fanów Cracovii o ich FC z Dolnego Śląska. Istnieje nadal? (O liczby i miasta nie pytam, wiadomo czemu).

Dzięki za odpowiedzi!

LGH

Post autor: LGH » 29.10.2009, 14:50

A jak ma sie sytuacja w Niechorzu , Rewalu i okolicznych miejscowosciach ? Wszystkie te tereny nalezą do Pogonii , czy może Kotwica ma tam też jakis swój udział ? W Niechorzu zauwazone przeze mnie okolo 30 osób w barwach Pogonii stąd też zastanowienie .

ostatnie_ostrzezenie

Post autor: ostatnie_ostrzezenie » 29.10.2009, 15:24

Nie jestem do końca pewien ale chyba w Niechorzu czy gdzieś w tych rejonach jeden osobnik z Lecha otworzył swoija knajpę i coś tam drgnęło w stronę Lecha. Dawno dawno temu było to opisywane coś tam przez mgle mi sie przypomina może ktoś przypomnieć?

kropek

Post autor: kropek » 29.10.2009, 16:46

Wjazd z bramą pisze:Sytuację w powiecie Jaworskim można nazwać jedynie synonimem nowego stadionu jak i gry ZL w 1 lidze, kiedy Śląsk był w 3. Przewaga kibiców ZL w tym powiecie nie istnieje, lecz prawdą jest,że są tam fani pilki nożnej z naszej klasy w barwach ZL. Jeśli chodzi o aspekty kibicowskie to każdy delikwent rozkminiony i zapytany o sympatie kibicowskie odpowiada ,że jego interesuje tylko piłka nożna a nie świat kibiców :lol: Ewentualnie są psami i lubią mecze. Kibicowsko Ziemia Jaworska to ŚW

I tu sie mylisz. Znam osobiscie grupke ok 10 osób jeżdzaca regularnie na wyjazdy. Z tego 2 osoby z Jawora. Nie mowie tu o piknikach, którzy raz wybieraja kierunek Wrocław, a raz Lubin.
Obrazek

Tuwimianin

Post autor: Tuwimianin » 29.10.2009, 17:02

Andrzej Farmazon pisze:Tuwimianin,a był czas,że Wisłoka nie miała przewagi?? Jeśli tak,to kiedy??
Z góry dzięki za odpowiedz.

Lata 2004-2006 , kiedy to obie dębickie drużyny grały w IV lidze. Sytuacja kibicowska była bardzo wyrównana , a "przewaga" raz była po stronie jednych , a innym razem drugich. Proponuje jednak nie ciągnąć dalej wątku Dębicy , bo nie ma potrzeby zagłebiać się w przeszłość.

kibic0

Post autor: kibic0 » 29.10.2009, 17:43

kropek pisze:Nie mozna edytowac wiec pisze pod postem.

W Strzegomiu jest Zagłębie i Śląsk. Obydwie grupy słabo zoorganizowane.
No mówiać tam o FC kogokolwiek to słowa zdecydowanie mocno naciągane. Co najwyzej jakieś jednostki zawpewne znające się miedzy sobą.

Omówie Dolny Slask byłe wałbrzyskie -
Wałbrzych - GÓRNIK.
Świdnica - Polonia oraz FC Górnika. Jest też jakaś grupka pikników co jeździ na Zagłebie. Są też jakieś jednostki jeżdżace na Ślask. Jest tam tez kilku Dolnośląskich Pasów.
Dzierżoniów - Lechia FC Ruchu.
Ząbkowice - Orzeł FC Śląska.
Kłodzko - FC Ślaska
Nowa Ruda - FC Ślaska. Kiedys działali coś na Piaście.
Ziębice, Stronie, Bystrzyca, Lądek Zdr itp to FC Śląska.
W Kudowie też są osoby jeżdżące na Śląska oraz jednostki na Górnik.
Polanica czy Duszniki to jakieś jednostki pro Śląsk.
Łagiewniki - FC Śląska.
Niemcza - to jakby filia Lechii Dz.
Świebodzice - Victoria to osoby jeźdżace za swoim lokalnym klubem bardziej piknikowo bym powiedział . Z sympatii to pro Górnik - pojawiają się jedynie na szlagierach.
Bielawa - FC Śląska.
Pieszyce, Piława, Tuszyn - filia Lechii Dz.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....

kropek

Post autor: kropek » 29.10.2009, 18:09

Piknikami nazywasz grupe stale jeżdżaca na wyjazdy ? Powodzenia .
Obrazek

Lewy Sierpowy

Post autor: Lewy Sierpowy » 29.10.2009, 19:54

Ktoś stronę wcześniej pytał się o Bytom.
Bytom to też niezły tygiel. Może nie aż taki jak w Jaworznie ale obcy tutaj tez się może zdziwic.
W mieście prym wiedzie Polonia do której nalezy
Centrum
Arki Bozka
Rozbark
Karb
Bobrek
Miechowice
Stroszek
oprócz tego dzieli osiedla i dzielnice
Sójcze
Vitor
Sucha Góra
z kibicami Ruchu Radzionków .To właśnie z tych ww terenów wywodzi się większośc kibiców żółto - czarnych.
Górniki
Stolarzowice
z kibicami Górnika Zabrze . Trudno powiedziec kogo tam jest więcej i kto rządzi bo to dzielnice złozone z samych domów jednorodzinnych a to jak wiadomo nie najlepsze klimaty dla ruchu kibicowskiego.
Szombierki
gdzie można znaleśc kibiców Zielonych , chociaż włada tam Polonia
Łagiewniki
tam niepodzielnie panują kibice Ruchu Chorzów.
Tak jak widac w tym 190 tyś miescie znajdziecie zorganizowane ekipy aż 5 klubów.
Moim zdaniemtochyba najbardziej zakrecone miasto w woj. śląskim po Jaworznie.
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita

hdg

Post autor: hdg » 29.10.2009, 20:31

flash pisze:
Tuwimianin pisze:

A może chodzi o Rakietnicę :twisted:

Post autor: oRt » 29.10.2009, 20:45

Lewy Sierpowy pisze:Ktoś stronę wcześniej pytał się o Bytom.
Bytom to też niezły tygiel. Może nie aż taki jak w Jaworznie ale obcy tutaj tez się może zdziwic.
W mieście prym wiedzie Polonia do której nalezy
Centrum
Arki Bozka
Rozbark
Karb
Bobrek
Miechowice
Stroszek
oprócz tego dzieli osiedla i dzielnice
Sójcze
Vitor
Sucha Góra
z kibicami Ruchu Radzionków .To właśnie z tych ww terenów wywodzi się większośc kibiców żółto - czarnych.
Górniki
Stolarzowice
z kibicami Górnika Zabrze . Trudno powiedziec kogo tam jest więcej i kto rządzi bo to dzielnice złozone z samych domów jednorodzinnych a to jak wiadomo nie najlepsze klimaty dla ruchu kibicowskiego.
Szombierki
gdzie można znaleśc kibiców Zielonych , chociaż włada tam Polonia
Łagiewniki
tam niepodzielnie panują kibice Ruchu Chorzów.
Tak jak widac w tym 190 tyś miescie znajdziecie zorganizowane ekipy aż 5 klubów.
Moim zdaniemtochyba najbardziej zakrecone miasto w woj. śląskim po Jaworznie.
Z tym porównaniem to poleciałeś po bandzie :) Gdzie tam Jaworzno, a gdzie tam Bytom. Generalnie PB nie ma nic dopowiedzenia tylko na jednej dzielnicy - Łagiewnikach, gdzie rządzi Ruch. W Stolarzowicach - Górniki, gdzie kiedys był tylko sam Ksg coraz częsciej pojawiaja się poloniści. I to wszystko. W pozostałych dzielnicach rządzi PB, nawet na Szombierkach , gdzie są za Gks Szombierki i Ruchem. Więc porównanie do Jaworzna ma się nijak .

p.s. Nie jestem z PB. Bardziej na drugie Jaworzno typowałbym Żory.

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 30.10.2009, 09:16

Porównanie do Jaworzna na pewno jest bez sensu,bo tam sytuacja jest jeszcze bardziej klarowna. Za wyjątkiem OTK,wszędzie dominuje GKS,a gdzieś pomiędzy nimi żyją te wszystkie dwu-i trzyosobowe Fan-Cluby,o których tu pisaliście.

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 30.10.2009, 09:20

a oRt ma rację- Żory ! Ale nie po Jaworznie,tylko nr 1 na Śląsku,jeśli chodzi o ekipy. Tam chociaż te grupy mają po kilkanaście lub kilkadziesiąt osób. Jest Górnik,Odra,GieKSa,Ruch,Jastrzębie. Każda z nich ma opanowaną większą lub mnejszą część miasta,a nie tak jak w Jaworznie. Milion FC,których nikt nigdy nigdzie nie widział.

Lewy Sierpowy

Post autor: Lewy Sierpowy » 30.10.2009, 13:36

Ja panowie Ort i Farmazon wyrażnie piszę kto gdzie wystepuje w zorganizowanej formie i dobrze wiem gdzie ktokolwiek ma coś powiedzenia, co chyba jest wyrażnie napisane. I nie porównuje Bytomia do Jaworzna tylko piszę OBOK a to zdecydowana różnica.
Czytanie z zrozumieniem może byc żródłem sukcesów w życiu zawodowym i może uchronic was w przyszłości od kłopotów np podczas podpisywania umów kredytowych gdzie wiele rzeczy trzeba zrozumiec a nie tylko przeczytac i bezmyslnie podpisywac.
PS
A ty Farmazon dalej dalej twierdzisz że poza twoją Gieksą istnieją tylko 2-3 osobowe fanklubiki w Jaworznie?
Ruchu czy Zagłębia też są tylko 2-3 osoby?
Juz cię chyba wszyscy śląscy kibice zjechali na tym forum za twoje "farmazony" a ty dalej swoje????
Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia rzeczpospolita

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 30.10.2009, 13:45

Lewy Sierpowy pisze:Ja panowie Ort i Farmazon wyrażnie piszę kto gdzie wystepuje w zorganizowanej formie i dobrze wiem gdzie ktokolwiek ma coś powiedzenia, co chyba jest wyrażnie napisane. I nie porównuje Bytomia do Jaworzna tylko piszę OBOK a to zdecydowana różnica.
Czytanie z zrozumieniem może byc żródłem sukcesów w życiu zawodowym i może uchronic was w przyszłości od kłopotów np podczas podpisywania umów kredytowych gdzie wiele rzeczy trzeba zrozumiec a nie tylko przeczytac i bezmyslnie podpisywac.
PS
A ty Farmazon dalej dalej twierdzisz że poza twoją Gieksą istnieją tylko 2-3 osobowe fanklubiki w Jaworznie?
Ruchu czy Zagłębia też są tylko 2-3 osoby?
Juz cię chyba wszyscy śląscy kibice zjechali na tym forum za twoje "farmazony" a ty dalej swoje????
Ty mi o sukcesach zawodowych nie pisz.Zajmij się najlepiej swoją karierą. Na kredyt na szczęście niczego nie muszę kupować,więc tym też się nie przejmuj. Poza tym tez chyba niedokładnie przeczytałeś moją wypowiedz,skoro wywnioskowałeś,że twierdzę iż Ruchu jest kilka osób. Napisałem przecież o OTK.
Zagłębia w Jaworznie jest podobna ilość co GieKSy w DG,z której tak bardzo szydzą. Reszta to właśnie kilkuosobowe FC. I Szczakowianka,właściwie na jednej dzielnicy.
Poza tym nie zjebali mnie wszyscy śląscy kibice,tylko kibice Ruchu ,a to duża różnica. Ale to,że oni się z nami raczej nie zgadzają chyba wiecie,nie??
I nie pisz Lewy o Jaworznie,jak stąd nie jesteś.Kuniec:)

ODPOWIEDZ