Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
sory ze post pod postem ale nie moge edytowac..
nie ma co sie podniecac tą akcją bo takie sytuacje w polowie lat 90 byly normą
nie ma co sie podniecac tą akcją bo takie sytuacje w polowie lat 90 byly normą
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/
-
Kiedyś podobna sytuacja była w Zabrzu, podczas meczu z Ruchem tracimy flagę, a pod koniec meczu odbijamy ją z powrotem(chodziło o flagę z Rybnika).NNBB pisze:Real pisze:jak dla mnie wygonienie psów ze stadionu przez Ruch nie było i chyba już nie będzie drugiej takiej ekipy która by tak zbiła psów patrząc na wyposażenie psów dla mnie akcja kozacka
http://www.youtube.com/watch?v=VyC66B8BsJ0 Lechia&Śląsk
Ktoś pytał na jakim mecuz Śląsk odbija flagę...był to mecz GKS Jastrzębie-Śląsk
Jeśli ktoś pamięta lepiej to zdarzenie niech się wypowie.

-
Arka odbiła flage ale co to była za flaga?Spluta,brudna,poszarpana i nienadająca sie do niczego
-
Chyba bardziej istotne jest to ze zdołali ja odbic?
-
Ściągnięcie flagi z płotu miejscowych i wyjście spokojnie z nią ze stadionu. Dodam że przy pomocy gospodarzy 

d**** koks, tajski boks!!!
-
Chodzilo wtedy o flage ''Rybnik Wrebowa" stracona wczesniej na rzecz Ruchu. Gosc od nas odbil ja w trakcie 1 polowy wybiegajac z tunelu pod sektorem gosci. Zostal oczywiscie powiniety przez psy. Na plocie zostaly wtedy jeszcze flagi Concordii Knurow stracone gdy grali z Gornikiem Pszow bo koles rzucil plecak z nimi w krzaki i pobiegl sie lacS. pisze:Kiedyś podobna sytuacja była w Zabrzu, podczas meczu z Ruchem tracimy flagę, a pod koniec meczu odbijamy ją z powrotem(chodziło o flagę z Rybnika).NNBB pisze:Real pisze:jak dla mnie wygonienie psów ze stadionu przez Ruch nie było i chyba już nie będzie drugiej takiej ekipy która by tak zbiła psów patrząc na wyposażenie psów dla mnie akcja kozacka
http://www.youtube.com/watch?v=VyC66B8BsJ0 Lechia&Śląsk
Ktoś pytał na jakim mecuz Śląsk odbija flagę...był to mecz GKS Jastrzębie-Śląsk
Jeśli ktoś pamięta lepiej to zdarzenie niech się wypowie.
Za Gornik za nasz K S
-
no to gratuluje hierarchii.chorazy.torpeda pisze:Arka odbiła flage ale co to była za flaga?Spluta,brudna,poszarpana i nienadająca sie do niczego
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/
-
Akcja Widzewa na Legii w 2002 roku też bardzo dobra, mimo że to wrogi klub przyznaje im dużego plusa za tą pamiętną akcję. Na szczęście nie zdobyli flagi i musieli po chwili wracać na swoje sektory po reakcji Legii.
Dzięki Bogu z krytej wyskoczyli szybko TB i Widzew zajoł się nimi. Jeżeli część Łodzian pobiegło by po flagi byłaby tragedia....
Dzięki Bogu z krytej wyskoczyli szybko TB i Widzew zajoł się nimi. Jeżeli część Łodzian pobiegło by po flagi byłaby tragedia....
-
jakby barwy twojego klubu czy też zgody wisały na płocie do góry kołami a pojawiła by się okazja do ich odbicia to z uwagi na ich stan zrezygnował bys??chorazy.torpeda pisze:Arka odbiła flage ale co to była za flaga?Spluta,brudna,poszarpana i nienadająca sie do niczego

ustawki na dużą skale w centrum miast(Wolska,Grabiszyńska)
Ruch-Łks
bardzo pomysłowa walka legionistów z zarządem
-
[img][link][/img]
20.03.2004. flaga zostaje zdobyta przez kibiców Jagiellonii przy współudziale białostockiej policji. Pół roku później 13.11.2004 zostaje odbita przez kibiców Arki Gdynia i Lecha Poznań, podczas próby spalenia. W uznaniu wyczynu Arkowców flaga zostaje im podarowana i na stałe znajduje się w Gdyni.
20.03.2004. flaga zostaje zdobyta przez kibiców Jagiellonii przy współudziale białostockiej policji. Pół roku później 13.11.2004 zostaje odbita przez kibiców Arki Gdynia i Lecha Poznań, podczas próby spalenia. W uznaniu wyczynu Arkowców flaga zostaje im podarowana i na stałe znajduje się w Gdyni.
-
donguralesko pisze:[img][link][/img]
Mecz był wtedy akurat na jurowieckiej. Cracovia miała być w dużej liczbie, ale coś nie wypaliło. Przyjechał fc z Białej Podlaskiej autem. Osoby z Jagi wyhaczyły któredy jadą o której i w ogóle i na trasie odbili flage.
i tyle w tym temacie. Bez żadnego pierdolenia, ze przy pomocy psow
-
Awantura w Spodku
i takie coś znalazłem
Wie ktoś więcej jakie flagi to były?
i takie coś znalazłem
GKS Katowice - Ruch Chorzów rok 97/98Tym razem przed derbami w stolicy Górnego Śląska. Kibice Ruchu (blisko 3000 na sektorze) przed meczem wykorzystali brak czujności fanatyków GieKSy i zaraz po wjeździe na stadion z bramą, murawą wybrali się po flagi gospodarzy. Udało im się tego dnia [link] aż 6 flag, a było to efektem tego, że ekipa GKSu czekała przed stadionem obawiając się powtórki z rozrywki z zeszłych derbów, kiedy to Ruch wjechał GKSowi pod kasy. "Niebiescy" na rzecz katowiczan stracił tego dnia 1 flagę (White Power).
Wie ktoś więcej jakie flagi to były?
-
Falubaz ze swoją sektorówką na wyjeździe
droga Legii do Poznania w 2004r na PP-na wsi jakiejś zaczyna się palić 1 specpociąg a po jakimś czasie na sąsiednim torze parkuje drugi z pociągów z kibicami
droga Legii do Poznania w 2004r na PP-na wsi jakiejś zaczyna się palić 1 specpociąg a po jakimś czasie na sąsiednim torze parkuje drugi z pociągów z kibicami
-
Duzo osób pytało o sytuacje w Lubinie..
ten film chyba powinien odpowiedzieć na wszystkie pytania..
http://www.youtube.com/watch?v=3l7xuCpwGRs
ten film chyba powinien odpowiedzieć na wszystkie pytania..
http://www.youtube.com/watch?v=3l7xuCpwGRs
-
CHCNI pisze:Mnie do dziś śmieszy przerobienie przez 'Wojskowych' Kamiennej na K6. Z KSP na wiadomo co.
Można coś więcej

-
piękna akcja, jest na filmie:ffp pisze:
-1989 i Ruch robiący użytek ze sprzętu nawadniającego murawę,
-Ruch-ŁKS w 2004 (?)
http://www.youtube.com/watch?v=u6ElBEXrMhY
-
-
Uniści zgarnęli chłopaka z Tovii i zabrali go na Mościce. Tu go macie w 1:48 http://www.youtube.com/watch?v=_GPhmSZI ... re=relatedNizoral pisze:można to opisać ?ffp pisze:Trans KSC: "Cracovia-Pogoń 1:0"
Wjazd Lechii zamiast Wybrzeża na ustawkę z Bałtykiem i sukienka (2004?)
Roznegliżowany Wiślak na derbach Cracovia-Wisła (1996)
2 roznegliżowani fani Apatora na sektorach ŁKS-u na meczu ŁKS-Ruch
Pogonienie przez Lechię i Arkę Bałtyku na jubileuszu Gdańska (1997 mecz bodajże Lechia-Werder)
Przechwycenie przez Unię T. kibica Tarnovii i ogólnie zmiana sytuacji w Tarnowie o 180 stopni
-
No ale co z tym chlopakiem?ffp pisze:Uniści zgarnęli chłopaka z Tovii i zabrali go na Mościce. Tu go macie w 1:48 http://www.youtube.com/watch?v=_GPhmSZI ... re=relatedNizoral pisze:można to opisać ?ffp pisze:Trans KSC: "Cracovia-Pogoń 1:0"
Wjazd Lechii zamiast Wybrzeża na ustawkę z Bałtykiem i sukienka (2004?)
Roznegliżowany Wiślak na derbach Cracovia-Wisła (1996)
2 roznegliżowani fani Apatora na sektorach ŁKS-u na meczu ŁKS-Ruch
Pogonienie przez Lechię i Arkę Bałtyku na jubileuszu Gdańska (1997 mecz bodajże Lechia-Werder)
Przechwycenie przez Unię T. kibica Tarnovii i ogólnie zmiana sytuacji w Tarnowie o 180 stopni

-
Przecież ja nigdy w życiu w Tarnowie nie byłem. Pamiętam tylko, że była gadka odnośnie tego typka na forum k.net . Z tego co pamiętam to miał terror psychiczny i chyba musiał prowadzić doping na jakimś meczu Unii w kosza. Może więcej szczegółów ktoś z Unii napisze skoro tak bardzo chcecie wiedzieć.(L)o pisze:No ale co z tym chlopakiem?Sorry,nie kazdy wie co sie dizeje w Tarnowie....

-
Na forum Tovii (niestety nie pamiętam już adresu) można poczytać więcej o tym chłopaku.
-
Derby Trójmiasta sporo lat temu i chłopak zmuszony do mówienia do policyjnej kamery "Co dzień rano marszczę freda".
-
Moderatorze ze słabością do różowej czcionki: właśnie tak zrobiłem. Napisałem wszystko co wiem o tej sprawie i więcej nie pisałem bo nie byłem pewien. Niepotrzebnie tylko wdałem się w dyskusję z tymi, którzy wszystko chcieliby mieć podane na tacy co nie zmienia faktu, że napisałem tylko tyle ile wiem. Z mojej strony koniec rozkminki.ffp pisze:to moze trzymajmy sie ze jak czegos nie wiesz to nie piszesz?
-
No rzeczywiście, wydarzenie jak c***ZgreddyBoy pisze:Derby Trójmiasta sporo lat temu i chłopak zmuszony do mówienia do policyjnej kamery "Co dzień rano marszczę freda".

Dla mnie zdecydowanie 'bitwa wrocławska' w 2003 roku. Rzadko się widzi takie wydarzenia w centrum dużego miasta -> http://www.youtube.com/watch?v=BjsVjhG0aw8
No i morderstwo śp. Przemka Czai i napierdalanki z psiarnią po całym Słupsku -> [link]
-
A dla mnie dobrym wydarzeniem było to, że Falubaz pokazał sektorówke na sektorze gospodarzy (nie pamiętam kogo)
Jesienią zaczyna się sezon i zaczyna się picie.....
-
Stali Gorzówmareczek pisze:A dla mnie dobrym wydarzeniem było to, że Falubaz pokazał sektorówke na sektorze gospodarzy (nie pamiętam kogo)
-
Po pierwsze nie odbili, tylko skroili. Odbila flage Arka. Po drugie to Ty nie p******, bo nie znasz tematu.Ins pisze:donguralesko pisze:[img][link][/img]
Mecz był wtedy akurat na jurowieckiej. Cracovia miała być w dużej liczbie, ale coś nie wypaliło. Przyjechał fc z Białej Podlaskiej autem. Osoby z Jagi wyhaczyły któredy jadą o której i w ogóle i na trasie odbili flage.
i tyle w tym temacie. Bez żadnego pierdolenia, ze przy pomocy psow
-
Stopa Mnie Boli pisze:Kiedyś słyszałem o wspólnej akcji Wisły i Cracovii przeciwko milicji na stadionie i później zdemolowali chyb ambasadę ZSRR. Mógłby ktoś coś więcej na ten temat napisać ?
Podbijam
weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit
Zarżnięta Świnia!!!
Zarżnięta Świnia!!!

-
"28 stycznia 1990 Cracovia po słabym meczu o Puchar Prezydenta Miasta Krakowa pokonała Wisłę 1-0. Po meczu natomiast miało miejsce nieprawdopodobne wydarzenie. Zbyt brutalna - zdaniem wielu obserwatorów - akcja policji na stadionie (m.in. złamanie nosa dziewczynie ogólnie znanego kibica Cracovii) spowodowała, że po meczu "hoolsi" pasiaków natarli na siły porządkowe. W ataku tym niespodziewanie wsparli ich (znacznie wtedy "mocniejsi") "hoolsi" Wisły. I nienawidzący się na codzień kibice razem wyparli policję do śródmieścia Krakowa.Stopa Mnie Boli pisze:Stopa Mnie Boli pisze:Kiedyś słyszałem o wspólnej akcji Wisły i Cracovii przeciwko milicji na stadionie i później zdemolowali chyb ambasadę ZSRR. Mógłby ktoś coś więcej na ten temat napisać ?
Podbijam
Końcowym akcentem tej "akcji" było wspólne zdemolowanie konsulatu ZSRR, do którego schronili się uciekający policjanci, a w konsekwencji - zakaz organizacji kolejnych meczów derbowych. Stąd wynikła kilkuletnia przerwa, bo drużyny dzieliło wówczas kilka klas rozgrywkowych. Ale - Wisła z ekstraklasy spadła, a Cracovia do II ligi awansowała. Meczu ligowego policja zabronić nie była w stanie."
-
Co do tematu
• kilkudniowe zamieszki w Słupsku
• zdobycie "górki" przez Gdańską Lechię
• kilkudniowe zamieszki w Słupsku
• zdobycie "górki" przez Gdańską Lechię

Przez wzgląd na historię zawsze po prawej stronie
-
a dla mnie mecz z Anglią na Śląskim, chyba 1993, kiedy w tv nas straszono angielskimi bandytami w później ci bandyci dziękowali policji, że ta nie uciekła całkiem, bo Polacy by ich zjedli. konkretna zadyma była wtedy.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
zdobycie żylety przez Arke
-
Dziwka na sektorze Pogoni w Płocku.
Jak ktoś ma foto to niech wrzuci.
-
Można coś więcej?st.Marynarz pisze:zdobycie żylety przez Arke
Lech jest tam gdzie jego Wiara!!
Again$t mod€rn football!!
Again$t mod€rn football!!
-
Niby, jakie to było zdobycie, skoro na tym meczu żyleta była zamknięta dla kibiców (otwarta była tylko kryta). Nie nazywajmy zdobyciem wbiegniecie na trybunę, na której nikogo niema.st.Marynarz pisze:zdobycie żylety przez Arke
-
Resovia przed stadionem na derbach z 2 lata temu,najpierw obrzucila jajkami Stal,a potem wywiesila transparent"ale jaja" 

-
[link]dziadeke pisze:Dziwka na sektorze Pogoni w Płocku.
-
• zdobycie "górki" przez Gdańską Lechiębullet11 pisze:Niby, jakie to było zdobycie, skoro na tym meczu żyleta była zamknięta dla kibiców (otwarta była tylko kryta). Nie nazywajmy zdobyciem wbiegniecie na trybunę, na której nikogo niema.st.Marynarz pisze:zdobycie żylety przez Arke
-
Ciekawy też był pojedynek Górnik-Piast we wrześnniu tamtego roku.
Chodzi mi tutaj konkretnie o jajka, kury i oprawę.
Chodzi mi tutaj konkretnie o jajka, kury i oprawę.