Komentarze Dla Miasta Łódź ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Zablokowany
Michal1908

Post autor: Michal1908 » 26.04.2007, 10:21

wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
... tyle... wiem, ze to info jest bardzo dla nas korzystne dlatego niektorzy eŁKSiacy sa troche oszołomieni, ale spojrzcie prawdzie w oczy, nie bujcie sie... w szczecinie juz bylem w tym sezonie...

moja msije skonczyla sie, nie bede was dlzuej przekonywac, chcecie przejedzcie sei na Chojny, pogadajcie z ekipa z Olechowa, dowiecie sie wszystkiego i wrocicie do moich postow, patrzac na nie z zupelnie innej perspektywy... wyjdzcie z domow ludzie, net to nie caly swiat...

pozdro dla kumatych
ŁKS RUDA

iparts.pl
Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 26.04.2007, 10:33

R/F pisze:Kibice Łksu wstydzicie się kumpla po szalu? :wink:
A poważnie, jeśli Michał1908 nie istnieje (buu), to jego propagandowe teksty wcale nie różnią się od waszych.

Ciekawe kiedy temat dobije do 100 podstrony :wink:
Chłopak z Radomia jak zwykle najwiecej ma do powiedzenia ! Czy tam u ciebie w Radomiu,nie ma innych uciech,niz siedzenie od rana do wieczora przed internetem?? Widze,ze w kazdym temacie masz cos do powiedzenia.Wyjdz czasami na swieze powietrze,pierdolnij sobie jakis spacer po Radomiu,bo cie ten komputer w koncu w ciagnie......A jak pojedziesz na wyjazd do Łodzi na Widzew,to po meczu na zakupy na Piotrkowska sobie idz,na jakies piwo itd,tylko za daleko nie odchodz,bo sie zgubisz...no chyba,ze cie bardziej rajcuje internet.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !

Michal1908

Post autor: Michal1908 » 26.04.2007, 10:35

ha ha ha ha - dobre. R/F i co ? pewnie ci troche glupio !!! :) wyjdz na powietrze zuchu !!! ciekawe co odpsizesz ha ha , ja bym skasowal konto na twoim miejscu !!
ŁKS RUDA

R/F
ban

Post autor: R/F » 26.04.2007, 10:49

Łks 1908 pisze:
R/F pisze:Kibice Łksu wstydzicie się kumpla po szalu? :wink:
A poważnie, jeśli Michał1908 nie istnieje (buu), to jego propagandowe teksty wcale nie różnią się od waszych.

Ciekawe kiedy temat dobije do 100 podstrony :wink:
Chłopak z Radomia jak zwykle najwiecej ma do powiedzenia ! Czy tam u ciebie w Radomiu,nie ma innych uciech,niz siedzenie od rana do wieczora przed internetem?? Widze,ze w kazdym temacie masz cos do powiedzenia.Wyjdz czasami na swieze powietrze,pierdolnij sobie jakis spacer po Radomiu,bo cie ten komputer w koncu w ciagnie......A jak pojedziesz na wyjazd do Łodzi na Widzew,to po meczu na zakupy na Piotrkowska sobie idz,na jakies piwo itd,tylko za daleko nie odchodz,bo sie zgubisz...no chyba,ze cie bardziej rajcuje internet.
Uuu, wycieczka osobista :wink:
Poniżyłeś mnie słownie w towarzystwie :oops:
Wygrałeś. Dopisz sobie 5 pkt. w lidze hools :wink:

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 26.04.2007, 11:03

No i 115 post zaliczony.Brawo lolku.Mówie ci,wyjdz na powietrze,bo zaraz zajebiesz łbem w monitor.
Ps. naprawde nie masz tam u siebie ciekawszych zajec,niz pocenie sie przed netem???

iluminati

Post autor: iluminati » 26.04.2007, 11:11

Beka leże jak c***---- Michal1908----Andersen Przy tobie to pikuś.

R/F -- Najbardziej Kumaty Z Realiów Łodzkich -- zawsze ma coś do powiedznia :)

WALczcie dalej a i tak c**** wiecie tak naprawde to j**** to...

corintian

Post autor: corintian » 26.04.2007, 12:33

Michal1908 pisze:wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
... tyle... wiem, ze to info jest bardzo dla nas korzystne dlatego niektorzy eŁKSiacy sa troche oszołomieni, ale spojrzcie prawdzie w oczy, nie bujcie sie... w szczecinie juz bylem w tym sezonie...

moja msije skonczyla sie, nie bede was dlzuej przekonywac, chcecie przejedzcie sei na Chojny, pogadajcie z ekipa z Olechowa, dowiecie sie wszystkiego i wrocicie do moich postow, patrzac na nie z zupelnie innej perspektywy... wyjdzcie z domow ludzie, net to nie caly swiat...

pozdro dla kumatych
widze że ty jesteś kumaty jak skurwysyn. weźcie tego dałna zablokujcie

Red_Army

Post autor: Red_Army » 26.04.2007, 13:23

tak Chojny 100 % Łks :roll: :lol:

Red Boy 1910

Post autor: Red Boy 1910 » 26.04.2007, 15:06

Michal1908 pisze:wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm

pozdro dla kumatych

No nie człowieku... wybierz się na Olechów i mów że jestes za Łksem a potem będziesz tu płakał bo Ci najebali...haha. Żal człowieku. Nie masz kogo tu pozdrawiac bo kumatych w Twoim znaczeniu tu nie ma :lol:
A może jakaś ładną bajeczke dla dzieci napiszesz?? Bo się zajebiscie na to nadajesz.

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 26.04.2007, 16:43

olejcie go w końcu ;)

Wszyscy do Szczecina ! Ci którzy mogą i Ci którzy nie mogą też :)
[link]

jagiełło_chojenki

Post autor: jagiełło_chojenki » 26.04.2007, 17:52

wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm

pozdro dla kumatych
ET phone home. :lol:

A tak na serio to nierozważałeś może pracy w Radiu Maryja albo TV Trwam bo z twoim obiektywizmem świetnie byś się tam nadawał.

niby kibic

Post autor: niby kibic » 26.04.2007, 18:08

amadeusz pisze: Ludzie go wybrali ponownie chociaż tak naprawde nic nie robi
Nie zganiaj na innych :!: Jak pamiętam frekfencja była 25% więc sam jesteś winien a nie ludzie. WSZYSCY WIELCY OBYWATELE ale ruszyć dupsko na wybory to nie ma komu. ZDRAJCY NARODU.

niby kibic

Post autor: niby kibic » 26.04.2007, 18:29

Michal1908 pisze: EŁKSIAKOM sie należy nagana za defetyzm
... tyle...
pozdro dla kumatych
bardzo trudne słowo

Rosiu
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Rosiu » 26.04.2007, 19:09

nie wiedzialem ze czytajac ostatnie 3strony tak sobie moge dzis humor poprawic :lol: :lol: :lol: chemy wiecej 8)

MaximPce1908

Post autor: MaximPce1908 » 26.04.2007, 20:39

Michal1908 pisze:ze dstalem w******* na teo za ŁKS ? porownywalne z wygrana w totka... nie oszukujmy sie...

Obrazek

ta ilustracja mwoi wszystko...

Biały, czyją stronę trzymasz, dobrze wiesz, ze jest tak, jak psize. ŁKSiacy przestancie sie przemowac bajkopisarstwem zamiedzowych, biała inwazja jest faktem i trzeba ja naglasniac !!!!

do lduzi ze wsi nic nie mam, spojrzcie nawet ile mamy fan clubow Płońsk Wiskitno Włocławek, Toamszow, Zgierz, Kutno, Kanzas, ALeks, PAbianice, Tuszyn Lask, Bydgoszcz !! niewiele wam i na tym polu ustepujemy !! miejscie sie na bacznosci bo za pare latek obudzicie sie z reka w nocniku, sreszta to juz nieuniknione...
Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]
Nie ma to jak dobra napinka;f.

kicken
ban

Post autor: kicken » 26.04.2007, 21:30

MaximPce1908 pisze: Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]
My jestesmy Biali,oni sa czerwoni,my jestesmy z Łodzi,a skad sa oni? :lol: :lol: :lol:
Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować

R/F
ban

Post autor: R/F » 26.04.2007, 21:35

Strzelam. Z Pabianic? :wink:

Jeszcze jakby taki podpis miał ełkaesiak z Łodzi, to bym zrozumiał.
Eh ta propaganda.

rzaba

Post autor: rzaba » 26.04.2007, 21:49

MaximPce1908 pisze:
Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]My jestesmy Biali,oni sa czerwoni,my jestesmy z Łodzi,a skad sa oni?
Michałek mnie rozbawił po tym padłem na cycki :D:D:D
total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]

[link]

iluminati

Post autor: iluminati » 26.04.2007, 22:30

A najwieksza szydere robi gość z Radomia :twisted: :twisted: :twisted:

Sory znawca realiów Miasta Łodzi :) pan R/F

MaximPce1908

Post autor: MaximPce1908 » 26.04.2007, 22:43

Mefisto pisze:
MaximPce1908 pisze: Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]

Tak,trzymacie się zielonego lanosa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zielonego Lanosa nie ma juz dawno.Nie potrzebnie wybijaliscie wtedy szybe w tym samochodzie.Zreszta wy i tak lamiecie zasady,to wszystkiego mozna sie spodzeiwac.
Nie ma to jak dobra napinka;f.

eŁKaeSiak 1908

Post autor: eŁKaeSiak 1908 » 27.04.2007, 08:46

:shock: :?
W Pabianicach ZAWSZE BĘDZIEMY!!!- ŁKS Łódź

komi

Post autor: komi » 27.04.2007, 09:14

CIEKAWE ILE CZASU MUSI MINAC ZEBYSCIE ZROZUMIELI ZO TO ON Z WAS MA BEKE A NIE WY Z NIEGO

Michal1908

Post autor: Michal1908 » 27.04.2007, 10:06

White Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.

bravo bravo ! nareszcie zrozumieliscie !! i nie okreslilbym tego lekkim plusem, troche wiecej smialosci i wiary kolego - DUZY PLUS ! na Dabrowie plus dla ficefa ?? te pare osob, ktore co mecz jest poganianych przez hoolies z Kracha, nie rozsmieszaj mnie, na Dabrowie jestesmy w mneijszosci, ale jakosciowo ich bijemy na ryj, taka prawda, potrzeba jeszcze troche organizacji, ale nie duzo, bo potencjal i tak juz jest dzieki takim osobistosscia jak K. czy T. czy O.

pzdr dla czzajacych te klimaty...
ŁKS RUDA

corintian

Post autor: corintian » 27.04.2007, 10:17

White Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.
na Chojnach lekki plus :D :D :D chyba się z chujem na głowy zamieniłeś koleżko. skąd ty wogóle jestes że sie wypowiadasz na ten temat. na Chojnach to moze was jest 10% powiedz mi przekumaty gdzie na Chojnach w takim razie sie chowacie bo jakoś nie widać was tutaj. łeb z ciebie ciezki

Michal1908

Post autor: Michal1908 » 27.04.2007, 10:26

corintian pisze:
na Chojnach lekki plus :D :D :D chyba się z chujem na głowy zamieniłeś koleżko. skąd ty wogóle jestes że sie wypowiadasz na ten temat. na Chojnach to moze was jest 10% powiedz mi przekumaty gdzie na Chojnach w takim razie sie chowacie bo jakoś nie widać was tutaj. łeb z ciebie ciezki
nawet ficefiaka rozmieszyl tekt o malym plusie ! to jest wielki plus! na chojnach jkest nas 60%, moze 65% - moje szacunki sa niedokladne z pewnej przyczyny, ale niebawem podam dokladne statystyki... jest nas wielu na zatorzu, nie wiesz? to praktycznie 2/3 Chojen...
ŁKS RUDA

akuku
ban

Post autor: akuku » 27.04.2007, 10:42

dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
szkoda ze nie ma R/F (pewnie w szkole jeszcze siedzi) zapodałby jakies kumate info :wink:
Kropka za uchem to zgoda żydzewa z ruchem

Michal1908

Post autor: Michal1908 » 27.04.2007, 11:10

Mefisto pisze:
akuku pisze:dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
szkoda ze nie ma R/F (pewnie w szkole jeszcze siedzi) zapodałby jakies kumate info :wink:
a Ty co już w 6 klasie wagary?!
Nieładnie. :oops:
ja nie wiem co jest z tym klientem, nei dosc ze nie chodzi do szkoly, to jeszcze wszedzie widzi ficefiakow, zenada. Wlasnie przez takich lapsow jak on to forum schodzi na psy, mam nadzieje ze w koncu zarejestruja sie tu powazni fani obu lodzkich ekip, bo poki co kinderbal tu jest. Nie widze zadnego partnera do dyskusji, wszyscy maja chyba informacje o osiedlach z infocentrum :lol: :lol: :lol: :lol: pzoa tym akuku, podbij do chlopakow z Rudy na galerce i zapytaj o mnie, pogadamy sobie.... myslisz, ze jestes anonimowy w necie, nie ! przynosisz nam wstyd, ale ja juz cie naprostuje dzieciaku
ŁKS RUDA

R/F
ban

Post autor: R/F » 27.04.2007, 12:29

akuku pisze:dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
Cześć :wink:

Jeśli chodzi o kumate info to ani razu nie wypowiadałem się tutaj o sytuacji na łódzkich osiedlach, ogarnij się więc.
Twój ziomek po szalu, Michał1908 (który żałuje, że na tym forum nie wypowiada się więcej tak kumatych osób jak on) chce ci potwierdzić, że jest sympatykiem Łksu. Zajmij się tym :wink:

Benio1990

Post autor: Benio1990 » 27.04.2007, 12:59

ja nie wiem co jest z tym klientem, nei dosc ze nie chodzi do szkoly, to jeszcze wszedzie widzi ficefiakow, zenada. Wlasnie przez takich lapsow jak on to forum schodzi na psy, mam nadzieje ze w koncu zarejestruja sie tu powazni fani obu lodzkich ekip, bo poki co kinderbal tu jest. Nie widze zadnego partnera do dyskusji, wszyscy maja chyba informacje o osiedlach z infocentrum :lol: :lol: :lol: :lol: pzoa tym akuku, podbij do chlopakow z Rudy na galerce i zapytaj o mnie, pogadamy sobie.... myslisz, ze jestes anonimowy w necie, nie ! przynosisz nam wstyd, ale ja juz cie naprostuje dzieciaku
Tak jest wywalić wszytkie tematy (trzeba odbudować potęge forum kibice.net) i dać sie wypowiadać tylko takim kumatym :!:

widzewskie_chojny

Post autor: widzewskie_chojny » 27.04.2007, 14:04

czytam te wpisy juz ktorys dzien z rzedu i zarejetrowalem sie by tylko powiedziec ze Michal1908 jeste najprzekumatrzejszym z najkumatszych kumatych :lol: :lol: :lol: niektore info powalily mnie na kolana :D :D Michal1908 jestes kozak jakich malo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iluminati

Post autor: iluminati » 27.04.2007, 14:06

Wiecej uśmieszków walnij bedziesz tez kumatszy

widzewskie_chojny

Post autor: widzewskie_chojny » 27.04.2007, 14:13

nawet ficefiaka rozmieszyl tekt o malym plusie ! to jest wielki plus! na chojnach jkest nas 60%, moze 65% - moje szacunki sa niedokladne z pewnej przyczyny, ale niebawem podam dokladne statystyki... jest nas wielu na zatorzu, nie wiesz? to praktycznie 2/3 Chojen...
o ja jebe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jak przeczytalem ta wiadomosc obudzilem sie z tego szoku na podlodze bo z krzesla spadlem, łks 2/3 na chojnach :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jurek.s

Post autor: jurek.s » 27.04.2007, 14:32

No i c***. Lipa. Cały czas żyliśmy w błędnym przeświadczeniu, iż mamy ogromną przewagę na chojnach. A tu wparował typ z ełksy i Nas rozpierdolił :( Pytanko do widzewiaków z WW i Olechowa - trzymacie się jeszcze jakoś???? Będzie Was paru jutro w Szczecinie? Bo my to się nie przebijemy przez te hordy ŁKS na chojenkach......

Łks 1908

Post autor: Łks 1908 » 27.04.2007, 14:54

Wy sie jeszcze podniecacie tym zakretem?? Dajcie juz na luz,nie widzicie,ze chłopak ma troche nafajdane we łbie? A ty Michale,daj juz spokój i wstydu oszczedź....a tak na marginesie,to ty albo jutro do Szczecina jedziesz,albo w pierdalasz niezłe specyfiki....

Zablokowany