Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
... tyle... wiem, ze to info jest bardzo dla nas korzystne dlatego niektorzy eŁKSiacy sa troche oszołomieni, ale spojrzcie prawdzie w oczy, nie bujcie sie... w szczecinie juz bylem w tym sezonie...
moja msije skonczyla sie, nie bede was dlzuej przekonywac, chcecie przejedzcie sei na Chojny, pogadajcie z ekipa z Olechowa, dowiecie sie wszystkiego i wrocicie do moich postow, patrzac na nie z zupelnie innej perspektywy... wyjdzcie z domow ludzie, net to nie caly swiat...
pozdro dla kumatych
... tyle... wiem, ze to info jest bardzo dla nas korzystne dlatego niektorzy eŁKSiacy sa troche oszołomieni, ale spojrzcie prawdzie w oczy, nie bujcie sie... w szczecinie juz bylem w tym sezonie...
moja msije skonczyla sie, nie bede was dlzuej przekonywac, chcecie przejedzcie sei na Chojny, pogadajcie z ekipa z Olechowa, dowiecie sie wszystkiego i wrocicie do moich postow, patrzac na nie z zupelnie innej perspektywy... wyjdzcie z domow ludzie, net to nie caly swiat...
pozdro dla kumatych
ŁKS RUDA
-
Chłopak z Radomia jak zwykle najwiecej ma do powiedzenia ! Czy tam u ciebie w Radomiu,nie ma innych uciech,niz siedzenie od rana do wieczora przed internetem?? Widze,ze w kazdym temacie masz cos do powiedzenia.Wyjdz czasami na swieze powietrze,pierdolnij sobie jakis spacer po Radomiu,bo cie ten komputer w koncu w ciagnie......A jak pojedziesz na wyjazd do Łodzi na Widzew,to po meczu na zakupy na Piotrkowska sobie idz,na jakies piwo itd,tylko za daleko nie odchodz,bo sie zgubisz...no chyba,ze cie bardziej rajcuje internet.R/F pisze:Kibice Łksu wstydzicie się kumpla po szalu?![]()
A poważnie, jeśli Michał1908 nie istnieje (buu), to jego propagandowe teksty wcale nie różnią się od waszych.
Ciekawe kiedy temat dobije do 100 podstrony
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
-
- ban
Uuu, wycieczka osobistaŁks 1908 pisze:Chłopak z Radomia jak zwykle najwiecej ma do powiedzenia ! Czy tam u ciebie w Radomiu,nie ma innych uciech,niz siedzenie od rana do wieczora przed internetem?? Widze,ze w kazdym temacie masz cos do powiedzenia.Wyjdz czasami na swieze powietrze,pierdolnij sobie jakis spacer po Radomiu,bo cie ten komputer w koncu w ciagnie......A jak pojedziesz na wyjazd do Łodzi na Widzew,to po meczu na zakupy na Piotrkowska sobie idz,na jakies piwo itd,tylko za daleko nie odchodz,bo sie zgubisz...no chyba,ze cie bardziej rajcuje internet.R/F pisze:Kibice Łksu wstydzicie się kumpla po szalu?![]()
A poważnie, jeśli Michał1908 nie istnieje (buu), to jego propagandowe teksty wcale nie różnią się od waszych.
Ciekawe kiedy temat dobije do 100 podstrony

Poniżyłeś mnie słownie w towarzystwie

Wygrałeś. Dopisz sobie 5 pkt. w lidze hools

-
-
widze że ty jesteś kumaty jak skurwysyn. weźcie tego dałna zablokujcieMichal1908 pisze:wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
pozdro dla kumatych
-
Michal1908 pisze:wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
pozdro dla kumatych
No nie człowieku... wybierz się na Olechów i mów że jestes za Łksem a potem będziesz tu płakał bo Ci najebali...haha. Żal człowieku. Nie masz kogo tu pozdrawiac bo kumatych w Twoim znaczeniu tu nie ma

A może jakaś ładną bajeczke dla dzieci napiszesz?? Bo się zajebiscie na to nadajesz.
-
-
ET phone home.wy jestescie jacys pojebani !!!!!!!!!!!! pisze jak jest w lodzi obiektywnie, a wy mnie od ficefiaka wyzywacie ???!!!!!!????!!!!!! co gadam z kumplami z roznych osiedli to mowia ze Chojny prawie nasze, wole info od nich - ludzi ulicy, a nie od jakis dzieci neostrady, ku***. na tym forum wpisuja sie same lamusy, co na mecze nie chodza, dlatego sie zarejestrowalem, zeby wam uchylic troche prawdy... jednym i drugim... EŁKSIAKOM sie naley nagana za defetyzm
pozdro dla kumatych

A tak na serio to nierozważałeś może pracy w Radiu Maryja albo TV Trwam bo z twoim obiektywizmem świetnie byś się tam nadawał.
-
-
-
Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]Michal1908 pisze:ze dstalem w******* na teo za ŁKS ? porownywalne z wygrana w totka... nie oszukujmy sie...
ta ilustracja mwoi wszystko...
Biały, czyją stronę trzymasz, dobrze wiesz, ze jest tak, jak psize. ŁKSiacy przestancie sie przemowac bajkopisarstwem zamiedzowych, biała inwazja jest faktem i trzeba ja naglasniac !!!!
do lduzi ze wsi nic nie mam, spojrzcie nawet ile mamy fan clubow Płońsk Wiskitno Włocławek, Toamszow, Zgierz, Kutno, Kanzas, ALeks, PAbianice, Tuszyn Lask, Bydgoszcz !! niewiele wam i na tym polu ustepujemy !! miejscie sie na bacznosci bo za pare latek obudzicie sie z reka w nocniku, sreszta to juz nieuniknione...
Nie ma to jak dobra napinka;f.
-
- ban
My jestesmy Biali,oni sa czerwoni,my jestesmy z Łodzi,a skad sa oni?MaximPce1908 pisze: Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]

Idzie dwóch ełkaesiaków po meczu ulica .. nagle patrzą, a tam jakaś kartka na chodniku leży. Jeden podnosi i wpatrując się w nią mówi:
- Jahwe wiesz może co to za kartka? co tu jest narysowane ?
- nie wiem .. ale lepiej skserować
-
Michałek mnie rozbawił po tym padłem na cyckiMaximPce1908 pisze:
Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]My jestesmy Biali,oni sa czerwoni,my jestesmy z Łodzi,a skad sa oni?

Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
[link]
-
Zielonego Lanosa nie ma juz dawno.Nie potrzebnie wybijaliscie wtedy szybe w tym samochodzie.Zreszta wy i tak lamiecie zasady,to wszystkiego mozna sie spodzeiwac.Mefisto pisze:MaximPce1908 pisze: Co ty gadasz? Pabianice wies? 75 tys mieszkancow.Nie przesadzaj i nie obrazaj. bo to miasto jest,co prawda wiecej widzewa,ale jakos sie tzymamy wiec mow ze miasto;]
Tak,trzymacie się zielonego lanosa![]()
![]()
![]()
![]()
Nie ma to jak dobra napinka;f.
-
-
White Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.
bravo bravo ! nareszcie zrozumieliscie !! i nie okreslilbym tego lekkim plusem, troche wiecej smialosci i wiary kolego - DUZY PLUS ! na Dabrowie plus dla ficefa ?? te pare osob, ktore co mecz jest poganianych przez hoolies z Kracha, nie rozsmieszaj mnie, na Dabrowie jestesmy w mneijszosci, ale jakosciowo ich bijemy na ryj, taka prawda, potrzeba jeszcze troche organizacji, ale nie duzo, bo potencjal i tak juz jest dzieki takim osobistosscia jak K. czy T. czy O.
pzdr dla czzajacych te klimaty...
ŁKS RUDA
-
na Chojnach lekki plusWhite Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.

-
nawet ficefiaka rozmieszyl tekt o malym plusie ! to jest wielki plus! na chojnach jkest nas 60%, moze 65% - moje szacunki sa niedokladne z pewnej przyczyny, ale niebawem podam dokladne statystyki... jest nas wielu na zatorzu, nie wiesz? to praktycznie 2/3 Chojen...corintian pisze:na Chojnach lekki plusWhite Bandit pisze:No Michał1908 widze że jestes kumaty jak c***.Prawda jest taka że na Chojnach jest lekki plus dla nas ale za to na Dabrowie plus dla Widzewa.A z tym Olechowem to już zniszczyłeś moją konstrukcje.Rzeczywiscie z Olechowa i Janowa jezdzi łącznie kilkadziesiat os na dobre mecze ale są w zdecydowanej mniejszosci.Wychodzi na to że sam jestes dzieckiem neostrady który usłyszał bzdury na czacie i powtarzasz.Nie rozsmieszaj bracie juz nikogo bo bzdury gadasz.![]()
![]()
chyba się z chujem na głowy zamieniłeś koleżko. skąd ty wogóle jestes że sie wypowiadasz na ten temat. na Chojnach to moze was jest 10% powiedz mi przekumaty gdzie na Chojnach w takim razie sie chowacie bo jakoś nie widać was tutaj. łeb z ciebie ciezki
ŁKS RUDA
-
ja nie wiem co jest z tym klientem, nei dosc ze nie chodzi do szkoly, to jeszcze wszedzie widzi ficefiakow, zenada. Wlasnie przez takich lapsow jak on to forum schodzi na psy, mam nadzieje ze w koncu zarejestruja sie tu powazni fani obu lodzkich ekip, bo poki co kinderbal tu jest. Nie widze zadnego partnera do dyskusji, wszyscy maja chyba informacje o osiedlach z infocentrumMefisto pisze:a Ty co już w 6 klasie wagary?!akuku pisze:dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
szkoda ze nie ma R/F (pewnie w szkole jeszcze siedzi) zapodałby jakies kumate info
Nieładnie.

ŁKS RUDA
-
- ban
Cześćakuku pisze:dobra widzewiaku przestac sie osmieszac....
szkoda ze nie ma R/F (pewnie w szkole jeszcze siedzi) zapodałby jakies kumate info

Jeśli chodzi o kumate info to ani razu nie wypowiadałem się tutaj o sytuacji na łódzkich osiedlach, ogarnij się więc.
Twój ziomek po szalu, Michał1908 (który żałuje, że na tym forum nie wypowiada się więcej tak kumatych osób jak on) chce ci potwierdzić, że jest sympatykiem Łksu. Zajmij się tym

-
Tak jest wywalić wszytkie tematy (trzeba odbudować potęge forum kibice.net) i dać sie wypowiadać tylko takim kumatymja nie wiem co jest z tym klientem, nei dosc ze nie chodzi do szkoly, to jeszcze wszedzie widzi ficefiakow, zenada. Wlasnie przez takich lapsow jak on to forum schodzi na psy, mam nadzieje ze w koncu zarejestruja sie tu powazni fani obu lodzkich ekip, bo poki co kinderbal tu jest. Nie widze zadnego partnera do dyskusji, wszyscy maja chyba informacje o osiedlach z infocentrum![]()
![]()
![]()
pzoa tym akuku, podbij do chlopakow z Rudy na galerce i zapytaj o mnie, pogadamy sobie.... myslisz, ze jestes anonimowy w necie, nie ! przynosisz nam wstyd, ale ja juz cie naprostuje dzieciaku

-
-
o ja jebenawet ficefiaka rozmieszyl tekt o malym plusie ! to jest wielki plus! na chojnach jkest nas 60%, moze 65% - moje szacunki sa niedokladne z pewnej przyczyny, ale niebawem podam dokladne statystyki... jest nas wielu na zatorzu, nie wiesz? to praktycznie 2/3 Chojen...

-
No i c***. Lipa. Cały czas żyliśmy w błędnym przeświadczeniu, iż mamy ogromną przewagę na chojnach. A tu wparował typ z ełksy i Nas rozpierdolił
Pytanko do widzewiaków z WW i Olechowa - trzymacie się jeszcze jakoś???? Będzie Was paru jutro w Szczecinie? Bo my to się nie przebijemy przez te hordy ŁKS na chojenkach......

-
Wy sie jeszcze podniecacie tym zakretem?? Dajcie juz na luz,nie widzicie,ze chłopak ma troche nafajdane we łbie? A ty Michale,daj juz spokój i wstydu oszczedź....a tak na marginesie,to ty albo jutro do Szczecina jedziesz,albo w pierdalasz niezłe specyfiki....
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !