(17-18 Października) Komentarze
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Re: (17-18 Października) Komentarze
Co tu duzo mowic wynik idzie w swiat.Widze ze w KKS cos ostatnio sie ruszylo jesli chodzi o h.Szacunek!
Bardzo dobra liczba Widzewa w Szczecinie ! (zakaz)
Jaki powód zmiany miejsca młyna Rakowa i czy to na stałe?
Co do tego Stomilu i Granicy - Czy to aż taka sensacja, walki po 5, 7 osób może wygrać nawet przeciętna ekipka. Ale brawa tak czy inaczej.
-
demostenes
Podbijam, gdzie teraz Raków ma młyn?kamilCKS pisze:Jaki powód zmiany miejsca młyna Rakowa i czy to na stałe?
Mam nadzieje, że moderatorzy przymkną oko, że odpowiadam nie w tym temacie, co powinienem, ale nie chce robić już większego zamieszania.zab pisze:mam pytanie odnosnie rankingu, przykładowo Stalówki w Świnoujściu było ponad setka, weszło tylko 37 osób i tylko oni byli wliczeni? czy takie są zasady, niby szukałem ale jakoś nie znalazłem odp na to pytanie.
Oczywiście, jeżeli było Was ponad 100 to przyjmę taką liczbę tylko, jeżeli możesz to podaj dokładną Waszą liczbę. Wiadomo, że na wyjazdach różnie bywa, więc przyjmujemy liczbę, która pojechała, a nie która pojawiła się na stadionie.
http://i36.tinypic.com/jr9209.jpg -> tutaj są wszystkie dotychczasowe wyniki.
Gdyby coś się nie zgadzało to proszę o kontakt na maila [email protected] bądź w temacie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11171 wszystko jest do zweryfikowania. Proszę tylko o pisanie w imieniu swojej ekipy, gdyż do rankingu przyjmujemy oficjalne liczby licząc na uczciwość każdej z ekip! W końcu to tylko zabawa
Pozdrawiam w imieniu swoim i chłopaków ze Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice SK9164, którzy pomagają prowadzić mi ten ranking.
Małe zmiany na Rakowie młyn został przeniesiony na łuk na stałe.demostenes pisze:Podbijam, gdzie teraz Raków ma młyn?kamilCKS pisze:Jaki powód zmiany miejsca młyna Rakowa i czy to na stałe?
Ja też bardzo przepraszam że nie w temacie ae post bardzo interesujacy -bo jak można robic jakiekolwiek wyjazdowe rankingi w tak ciezkich czasach -wiadomoze to tylko zabawa ale ile jest w tej zabawi poszkodowanych ekip które sie nie upomniały o swoje tak jak kolega po wyżej .Ranking dotyczy co prawda 1 ligi ale juz w ogóle nie wyobrażam go sobie w ekstraklasie (przykład Legii) w kazdej kolejce częśc nie wpuszczonych a nie mówiąc juz o tych którzy w ogóle nie dojezdzają do docelowego miasta.Po za tym ograniczeni sektorowe sprawiają że to juz wcale nie ma sensu ,klub dostaje pismo że z góry wejdzie tylko 300 kibiców i co wtedy??jak robic mobilizacjię??skoro trzeba często robić selekcje.zwierzak pisze:Mam nadzieje, że moderatorzy przymkną oko, że odpowiadam nie w tym temacie, co powinienem, ale nie chce robić już większego zamieszania.zab pisze:mam pytanie odnosnie rankingu, przykładowo Stalówki w Świnoujściu było ponad setka, weszło tylko 37 osób i tylko oni byli wliczeni? czy takie są zasady, niby szukałem ale jakoś nie znalazłem odp na to pytanie.
Oczywiście, jeżeli było Was ponad 100 to przyjmę taką liczbę tylko, jeżeli możesz to podaj dokładną Waszą liczbę. Wiadomo, że na wyjazdach różnie bywa, więc przyjmujemy liczbę, która pojechała, a nie która pojawiła się na stadionie.
Gdyby coś się nie zgadzało to proszę o kontakt na maila [email protected] bądź w temacie http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11171 wszystko jest do zweryfikowania. Proszę tylko o pisanie w imieniu swojej ekipy, gdyż do rankingu przyjmujemy oficjalne liczby licząc na uczciwość każdej z ekip! W końcu to tylko zabawa
Pozdrawiam w imieniu swoim i chłopaków ze Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice SK9164, którzy pomagają prowadzić mi ten ranking.
-
BornToBeRed
Według tabeli dotychczasowa liczba Widzewa na wyjazdach to 4576, Górnika zaś to 2560 mimo to Widzew w waszej tabeli jest drugi, o kant d*** takie rankingi, czy to nasza wina że nasze miasto ma taką lokalizację a nie inną, ile musiało by więcej jeździć widzewa aby wyprzedzić Górnik 3x???Oczywiście, jeżeli było Was ponad 100 to przyjmę taką liczbę tylko, jeżeli możesz to podaj dokładną Waszą liczbę. Wiadomo, że na wyjazdach różnie bywa, więc przyjmujemy liczbę, która pojechała, a nie która pojawiła się na stadionie.
Gdyby coś się nie zgadzało to proszę o kontakt na maila [email protected] bądź w temacie viewtopic.php?f=1&t=11171 wszystko jest do zweryfikowania. Proszę tylko o pisanie w imieniu swojej ekipy, gdyż do rankingu przyjmujemy oficjalne liczby licząc na uczciwość każdej z ekip! W końcu to tylko zabawa
Pozdrawiam w imieniu swoim i chłopaków ze Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice SK9164, którzy pomagają
-
Andrzej Farmazon
Ten ranking to przecież tylko zabawa.BornToBeRed pisze:Według tabeli dotychczasowa liczba Widzewa na wyjazdach to 4576, Górnika zaś to 2560 mimo to Widzew w waszej tabeli jest drugi, o kant d*** takie rankingi, czy to nasza wina że nasze miasto ma taką lokalizację a nie inną, ile musiało by więcej jeździć widzewa aby wyprzedzić Górnik 3x???Oczywiście, jeżeli było Was ponad 100 to przyjmę taką liczbę tylko, jeżeli możesz to podaj dokładną Waszą liczbę. Wiadomo, że na wyjazdach różnie bywa, więc przyjmujemy liczbę, która pojechała, a nie która pojawiła się na stadionie.
Gdyby coś się nie zgadzało to proszę o kontakt na maila [email protected] bądź w temacie viewtopic.php?f=1&t=11171 wszystko jest do zweryfikowania. Proszę tylko o pisanie w imieniu swojej ekipy, gdyż do rankingu przyjmujemy oficjalne liczby licząc na uczciwość każdej z ekip! W końcu to tylko zabawa
Pozdrawiam w imieniu swoim i chłopaków ze Stowarzyszenia Kibiców GKS-u Katowice SK9164, którzy pomagają
Poza tym łatwo jezdzić w dobrych liczbach,gdy wszystkie wyjazdy są odległościowo podobne. Gorzej jak w pociągu trzeba spędzić 12 godzin,żeby dojechać w jedną stronę.
-
Master2000
Ranking typowo ustawiony pod GKS&KSG więc nie trzeba tego brać na poważnie
W tamtym sezonie Widzew wygrał w tym rankingu więc było ok teraz przegrywa i już jest niepoważny. Kibicu Ruchu nieta liga was tam niema więc wyładuj złość w piątek w Bytomiu!Master2000 pisze:Ranking typowo ustawiony pod GKS&KSG więc nie trzeba tego brać na poważnie
demostenes napisał(a):
kamilCKS napisał(a):
Podbijam, gdzie teraz Raków ma młyn?
Małe zmiany na Rakowie młyn został przeniesiony na łuk na stałe.
Młyn został zmieniony od meczu z Olimpia Grudziac.
W Rakowie mozna powiedziec, ze ida zmiany i nie takie małem
Nowe Miasto ? Grudziądz !!Ostrz.
nie ja dalem ost. ale to temat KOMENTARZE za kazde zbedne pieprzenie beda osty - mnie nie interesuje co ma ktos do powiedzeina o tym ostrzezeniu w TYM temacie - od tego sa inne tematy pzdr W
kamilCKS napisał(a):
Podbijam, gdzie teraz Raków ma młyn?
Małe zmiany na Rakowie młyn został przeniesiony na łuk na stałe.
Młyn został zmieniony od meczu z Olimpia Grudziac.
W Rakowie mozna powiedziec, ze ida zmiany i nie takie małem
Nowe Miasto ? Grudziądz !!Ostrz.
nie ja dalem ost. ale to temat KOMENTARZE za kazde zbedne pieprzenie beda osty - mnie nie interesuje co ma ktos do powiedzeina o tym ostrzezeniu w TYM temacie - od tego sa inne tematy pzdr W