"Polak potrafi"

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Po to ze od 2009 jednym z wymogow licencyjnych OE jest posiadanie stadionu o pojemnosci 15 tys z zadaszonymi trybunami. A po co Legii na 30 tys jezeli oprocz kilku meczow nie bedzie go w stanie zapelnic? Moge zadac takie samo pytanie.A. pisze:A po co dwa stadiony ? Po co Polonii jakiś zajebisty stadion skoro ten dotychczasowy nie jest zapełniany ? Wg. mnie powinni zbudować jeden porządny narodowy stadion , w końcu to stolica 40 mln kraju w Unii Europejskiej, gdzie wizytówką jest 15-tysieczny stadionik.
No niezłe, bardzo mi się podoba ta trybunka ile ma pojemności ??. Tak po za tym mógł byś coś przybliżyć na temat ruchu kibicowskiego w Marklowicachszymon189 pisze:Stadion Polonii Marklowice występującej w IV lidze gr. śląska II można zobaczyć [link]
Boisko bylo mierzone i wystarczylo by dac "narozniki" lekko nachodzace na tor (jak na Slaskim) - tylko szkoda ze nikt jeszcze na to nie wpadl...Jesli chodzi o mecze w kopana to (przynajmniej oficjalnie) boisko jest niewymiarowe (co podobno jest jedna wielka bzdura)
Bonjo pisze:Boisko bylo mierzone i wystarczylo by dac "narozniki" lekko nachodzace na tor (jak na Slaskim) - tylko szkoda ze nikt jeszcze na to nie wpadl...Jesli chodzi o mecze w kopana to (przynajmniej oficjalnie) boisko jest niewymiarowe (co podobno jest jedna wielka bzdura)
No niestety juz ponad 10 lat gry w lidze czy to 5 czy 4, zrobiło swojebary. pisze:Tak z ciekawości, czemu tak wygląda stadion GKS-u Tychy i czy coś bedzie z nim robione? [link] Oczywiście z całym szacunkiem dla GKS-u.
Częstochowa konkretny stadion, podobny troche do Chorzowa.
Kiedy ruszą kolejne prace w Poznaniu ?
Trybuna kryta ma pojemność 560 miejsc. Z drugiej strony jest 220 krzesełek siedzących (ale nie mam foto). Co do ruchu kibicowskiego to na meczach u nas nie ma żadnego dopingowaniaCiekawski pisze:No niezłe, bardzo mi się podoba ta trybunka ile ma pojemności ??. Tak po za tym mógł byś coś przybliżyć na temat ruchu kibicowskiego w Marklowicachszymon189 pisze:Stadion Polonii Marklowice występującej w IV lidze gr. śląska II można zobaczyć [link].
Użytkownicy przeglądający to forum: Bzyku45, K_89, Trzeźwy Maszynista i 111 gości